11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • AMDFan
    Mert szarul van megírva a magyar rész.
    nincs elég pontunk az összehasonlításban így egy csapatot sem küldhetünk a BL-ben. Majd a köv. évben...
  • AMDFan
    ne legyél bunkó!
    Joke sem lámázott le a láma kérdésed miatt!
  • skristof
    reklámfelületek eladása: AdBoards nál
  • Fred10
    Nem lehet csak úgy elküldeni a játékosokat?
  • Fred10
    Ha fel teszem a legújabb javító patchet akkor minden kitörlődik?
  • skristof
    na hello
    fordítgatom szépen lassan a Textm.txt-t.. sajna nincs rá sok időm, meg énis szeretek azért jáccani is :)
    kábé 800 sor van meg....
    de mivel nem vok túl profi, ezért amiket egyáltalá nem értek beírnám ide, és segíthetnétek....
    várom a javaslatokat az alábbi sorokra:
    11 ? Attack on the break with several players
    81 ? The game is interrupted because a magpie has flown off with the referee's silver whistle.
    113 ? 2-GK slips...
    114 ? and is left stranded. Goal!
    121 ? but 2-GK still lets the ball slip through!
    124 ? but 2-GK still only manages to bounce the ball back into play...
    184 ? but 1-RM just manages to chase it down...
    245 ? and 1-LM1 goes past...
    261 ? and trips over the ball!
    290 ? but 1-CM miskicks and the danger has gone!
    291 ? but 1-CM miskicks and blows his chance!
    314 ? Darts sideways again...
    323 ? but 1-RB just manages to chase it down...
    358 ? is cleverly obstructed by 1-CF...
    394 ? he comes rushing out of the goal...
    401 ? but he miskicks!
    484 ? 2-GK scrambles to get his gloves on it...
    504 ? but doesn't give up and regains possession!
    651 ? moves goalwards...
    653 ? and has his legs taken from under him by 2-DM!
    669 ? But completely miskicks!
    671 ? But 1-ST2 tips it coolly over the line!
    677 ? and misses the goal that 2-GK left empty!
    755 ? right in the middle of the goal!
    781 ? he makes 2-CD look bad...
    784 ? But the ball whistles past the goal.

további kérdéseim:
    és szeritetek mit jelent ez a szó: miskicks ??????? a MobiMouse nemigazán ismeri.. :(
    a 25 yard az a tizenhatos?
  • [Jakuza]
    En ugyan nem tuntem el, csak te. :)
    Csak pihizek.
    Kell egy kis piheno igy az unnepek alatti nagy zulles kozepette. :)
  • Magic Boy
    Feljutottam a Division 3-ba(A lettekkel meg a későbbi európabajnok dánok vertek ki a 4-ed döntőben 11-esekkel úgy hogy nekem 2-szer annyi helyzetem volt mint nekik!)eladtam a töltelékembereket!Csak az a baj, hogy a legjobb csatárom(17 gól,13 gólpassz)és az egyik stabil védőm is eligazolt(nemakartak szerződésthosszabítani)és hiába edzettem egész nyáron nagyon(10 pontal)visszaesett a csapat értéke!Így messze énvagyok a leggyengébb a ligában!Holtudom megnézni, hogy mi a vezetőség elvárása a csapattal szemben(ez a második évem!)?

Más ha érdeklődik utánam másik klubb arrol értesít a program vagy mindig nézni kell a kariernél?
  • skristof
    ottvan az olvassel.txt bazze!!!
    amugymeg a database.big filet átnevezed, vagy áthelyezed vhova: ez a biztonsági mentés :P
    utána az ujat a helyére rakod...
    elég bonyolult, nem?!??
  • Joke
    Felveszel egy embert a segítőknél, vagy hogy van fordítva, majd a statusz/asszisztensnél beállítod, hogy mit csináljon(asszem).
  • skristof
    egy lamer kérdés: év elején ugy indultam, h mindent én csinálok...
    most akkor át szeretném adni az edzést az assistant managereknek.. ezt hol lehet?
  • skristof
    hát szerintedd? :P
    mert nem maxon raktad fel a gamet...
  • Mr.Macho
    hi, miért van az, ha el akarom indítani az editort azt írja ki, hogy "The editor cannot be started, because the game has not been fully installed."?
  • AMDFan
    ez az én kérdésemre a válasz?
    nehéz ám követni, hogy kinek válaszolsz :)
  • AMDFan
    Statistics/Team Ratings
  • robotnyk
    Neruel magyar ligája innen is letölthető:

TCM2004_HunLeaguePatch_by_Neruel
  • M.A.D.
    :))) Gratula! Igen felajánlja...ha be van "nyomva" az opció. :)
  • M.A.D.
    :))) Na, látom...vannak nálam mazopistábbak is. :)

• [Jakuza]
    Igen 22.-ei az utolso frissitett anyag.
  • b-type
    hi, ált. akkor érdemes eladni mikor pihi van, baráti 'felhozó' meccseken formába hozni, és gyí piacra.
  • Magic Boy
    Majd szólj, ha új frítést raksz fel(nekem a 22.-ei van meg!)!
  • Magic Boy
    Hogyan lehet eladni gyenge embereket?
    Már 10-ed áron adom és mégse kell a kutyánajk se!
  • [Jakuza]
    Hova tuntem volna ? :)
  • b-type
    regg' kis csapattal indulok mindig(csipem az íreket), én a tárgyalásra és a nyelvekre gyurok, igy nem vagyok jó edző, ezért mivel jól tárgyalok- a pénzre helyezek hangsúlyt(+taktika+játékosválasztás. Amig nem tudok 3 csop. edzeni, addig az 1 segédedzőnek kell mindent csinálni-minden héten átpakolom neki az egész csapatot, és kijelölöm a fitness elvárásaimat állt. 5-6-tal több mint a jelenlegi-cél a átlag 85-90, itt már kibirnak 1 teljes mecset csúcsra járatva. szval amig nincs több csoport addig ez, és ami még fontos: az edző táborok, húzósabb időkben(sok mecs) mindig ott edzenek, plusz a morál is beleszól az erőnlét-forma misztikumba sztem. nagy fontos még a játékos beszélgetések, ha más nincs fokuszáljon, de csak mindig a leggyengébtől felfele kezdem, sok pénz-szöszölés-kemény munka, mint a itthon :D. Éa tözsde vááá, legjobb! hali
  • Joke
    Kiraktam Neurel magyar bajnokság addonját a http://www.tcmhungary.tk oldalon! Töltsétek le, nagyon jó lett!
  • AMDFan
    Sérültet és úgy szoktam felhozni, hogy amíg nem lesz 0 a Fatigue addig pihen, utána meg ha nagyon szükségem van rá egyszerűen berakom meccsre, de legjobb ha külön csinálsz neki traininget ahol Fitnesst nyomatsz rá.
    A Linznél egyszerüen csak játszatom, mert szükség van minden emberre...
    A lényeg a Fatigue.
    ha 60 alatt van akkor még játszatom de felette életveszély :)
  • FrezeR
    hali. 1130 emailt leforditottam, nemsokára készen leszek, többiek hogy állnak? Jakuza hová tünt? nem látom napok óta.
    Skristof: tényleg bizd inkább az asszisztensre met ő egy szinten tudja tartani a fittneszt, amugy szerintem attól ilyen fáradtak hogy heavy fitness-t nyomatsz mert az nagyon leterhelő. Et pont akkor kell használni ha mondjuk sokat pihennek, de az lehet a gond hogy talán túl sokat raktál be ebből. Egy kicsit próbált változatosabbá tenni az edzést, ne csak fitness legyen. De a legjobb ha felveszel egy minimum 5-ös szintü segédet az majd helyrerakja őket:) Ha sérültet akarsz felhozni, annak külön taktikát szktak beállitani pl "szint" mert van hogy emaitt lead a szintjéből. Szóval próbálkozz na hali
  • skristof
    lehet, hogy a nagy terhelés miatt? heti 2, neha 3 meccs...
    nem ritka, h 2 naponta meccs!!!
  • skristof
    nekem nem megy ilyen könnyen..
    igaz, én mindenbe belekontárkodok :P
    de az edzéshez nem szoktam!! mégis ilyen szar!!!
    vki nem tood segíteni?
  • skristof
    a fordítóknak: van aki a Textm.txt csinálja?? mert én elkezdtem, csak sajna igencsak lassan haladok. kb 500 sor van csak meg. ha valaki segíteni akar, az szoljon! jah, és alul kezdje!! :P
  • AMDFan
    Ehhez meg gratula.
    Ahhoz még sosem volt merszem, hogy egy Conference csapatot felvigyek. Egyszer próbáltam, de hamar elszállt velem a ló, és csődbe vittem a klubot.

Viszont még a 2002-es verzióban azt hiszem, egy skót 3ad vagy negyedosztályú csapattal 14 év alatt BL döntőbe jutottam. Na az elég kemény volt...
  • AMDFan
    Én amikor a Manchesterrel indultam semmi állítgatással az első 13 meccsből 11-et nyertem + 2 döntetlen.
    Na itt abba is hagytam ez nekem nem élvezet igazán.
    De ha nektek ez tetszik...
    skristof: szvsz ne kontárkodj bele az edzésbe amíg nem vagy biztos benne mit csinálsz, bízd inkább az Asisstant Managerre.
  • AMDFan
    Második évemben vagyok a Linznél, és nagy meglepetésre vezetem a bajnokságot félidőnél (pedig közepes a szintje a csapatomnak). Szerencsére tudtam olcsón jókat igazolni.
    A Stuttgartot 3-1-re levertem idegenben utána milyen nemzetközi visszhangja volt :)
    Jó kis game...
    Egyébként valamelyik válogatott irányításást idő közben felajánlja a game?
  • skristof
    valakee??
  • Magic Boy
    Én az Angol 5. osztályban(C. Division)játszom a leight-el 3 fordulóval a vége előtt 8 pontal vezetem a bajnokságot és 22 percet kell kibirnom gól nélkül, hogy meglegyen a 270 kapott gól nélkül!

Nekem győzelemnél írta már ki vagy 5 ször,hogy ez az utolsó percekben elért 1 gólos győzelem elég sovány!Pedig 3-1-re nyertem és nem az utolsó perceb rugtam a gólt(az 5-böl legalább 3-szor a második félidőben nem is rugtam!)!
  • skristof
    hello
    küldheted nekem is, mélem sztem tudod...
  • Neruel
    Sziasztok!

Befejeztem! Elkészült a magyar bajnokság! Mármint az én verziómban. Ha kell valakinek az írjon mailt. Illetve elküldöm "Joke"-nak hiszen Ő pár üzenettel lejebb azt írta, ki tudja tenni valahová.
    Üdv: Neruel
  • skristof
    hello all!
    nektek mennyi van a fitness??? én MUval kezdtem és még az alapozást is fitnessre állítottam, mégis alig birjak a fiuk!! meccs közben a max fitnessem 45!!!!!! hogy lehet ezt emelni??? hiába állítottam a long term trainingbe, hogy heavy fitness akár több hétre is egymás után semmi! ráadászul most olyan történt, hogy Forlán meg Djemba-djemba fitnesse 'csak-úgy' lement 0ra!!! le se sérültek, meg semmi, csak 0 a fitnessük...
    másik kérdés, szintén fitnesszel kapcs.
    lesérült az 1sőszámú kapusom, Howard....
    visszatért, és jáccatom is, de a fitnesse 0-10 között marad... hogyan lehet a sérülteket talpra állítani????
    előre is köcce a helpet
    ui.: a magyarításban melyik filban vannak a posztrövidítések?!?!? nem lehetne kiadni egy olyan verziot, amiben az, és csak az marad angol????
    mert engem 1enlőre kurvára zavar(t amig magyarul jácottam)
  • M.A.D.
    Na, végre 1 ember!!! Én a Conferencben kezdtem.
    Ezek a sok "csírák" (már bocs)...ilyen "megacsapatokkal" kezdenek. Legyen úgy jó nekik.

Ja....és egy bug....ma vettem észre, hogy a 12.22-es fordításban a 0:1-es félidő után 0:2-es vesztést, otthon egygólos vereségként könyveli el. sorry, ha írták már.

• Magic Boy
    Eredeti az csak mi a managerek nevét ismerjük és nem az edzőkét a program viszont az edzők nevét írja!
    Amúgy bejöttek a tanácsaim?