11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Magic Boy
    Nem mosolyogni való a dolog!Ha kikaptál akkor kikaptál nincs ebbe semmi szégyen és azzal,hogy visszatöltötted pont a játék szépségét ölted meg!
  • skristof
    ooohh... hál' Isten!! :)
  • Magic Boy
    Na az jó már alig várom, hogy fennlegyen a legújabb magyarosítás ami az összes e-mailt tartalmazza!
  • Magic Boy
    A 2534-es se megy!
    Valaki aki illetéke igazán elárulhatná, hogy miért???
  • FrezeR
    HUH megvan a hiba!!!:) 3 órás keresés összehasonlitgatás, fájlcserélés beillesztés után meglett:)) annyi volt hogy egy sor elcsúszott és igy egy sorral több volt a forditottban mint az eredetibe! igy más helyre kerültek a számok ez okozta a kavart. eh de megkönyebbültem:)
    hali
  • Magic Boy
    Én nem loadoltam,hanem töröltem minden mentést és előröl kezdtem az egészet a C.Divisionban!
    Jól mondod 6 KEZDÖ játékosom volt sérült köztük a legjobb is aki mindent rugott(szabad,Szöglet,stb)!Volt olyan, hogy 1 mecsen 3 emberemet rugták le!!!!!
  • b-type
    NNee, ha lesérül a legjobb játékosod, ha egyszerre lesérül 6, 4 hónapra, ha lesgólt kaptál..tökmindegy, ne loadolj, minden értelmét veszti. el kell szerződni, ha más nincs. Én eléggé életszagúan fogom fel. ha szerencséd van, és tőzsdézel, teli vagy pénzel,hajrá tovább, nekem a célom: saját stadion.
  • M.A.D.
    na...én meg a kirúgás szélén állok. Tranworth (Conference).
  • M.A.D.
    ...egyszer load-oltam vissza" ....
    gusztustalan.....csaló...gyenge jellem...

sorry

• M.A.D.
    áááááááááá...ne kezd újra.....menedzser/isten szinten...ne....úgy a legjobb....mint az életben...szíváshegyek.....mazopista! :)
  • savafan
    2785-ös. Nem ismerem a számokat:)
  • savafan
    A 2758-as problémámra nem tudsz valami segítséget? Mitől csinálhat ilyet?
  • [Jakuza]
    Csinald csak meg Freezer es utana megnezzuk, miert is fagy le es orvosoljuk a problemat.
  • FrezeR
    sziasztok. van egy jó és egy rossz hirem. a jó hir az hogy nemsokára kész vagyok az emailekkel. a rossz az, hogy tegnap kipróbáltam és néhol kifagy a progi:( pl amikor új játékot kezdek akkor ott az üdvözlő email nem jelenik meg. de nem fagy ki. viszont ha bárkinek ajánlatot akarok tenni, kifagy:(( fogalmam nincs mi a baj próbáltam kb 15 féle verziót, vesszők nélkül, ékezetek nélkül, leröviditve, sőt az eredeti mondatot is visszatettem de semmi, ugyanugy kifagy:( valami ötlet esetleg? nagyon el vagyok keseredve mert több hetes munkám mehet tönkre:((((
  • Magic Boy
    Kirugtak a Leight-töl(aligtudtam sokszor kiálni annyi sérültem volt)a liga leggyengébb csapata voltam és a 12. hely megszerzése volt a cél(22-böl)!Ép amikor kezdett a csapat belejönni kirugtak! :(
    Most újrakezdetem a játékot pedig a dán másodikligábol volt 2 ájállatom és a litván válogatottal 3 idegenbeli meccs után 7 pontal áltam a selejtezőcsoportban(Horvátország,Azerbajdzsán,Anglia a Horvátokkal X-eltem!
  • savafan
    Szép hosszú kérdőjelsor. Majd jelentkezz valahol egy kis lefaragásra:)
    Egyik fordulóról a másikra csinálta ezt. És nem is betöltés után vagy játékmegszakításnál.
  • AMDFan
    ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ilyet még nem hallottam. valami nagy gáz van nálad.
  • savafan
    Átment a játék nálam egyfajta lottóba:) Az uccsó 3-4 fordulóban elég érdekes dolgok történtek. Tudna valaki ebben segíteni?
    Az a gond, hogy lejátszok egy meccset és a meccs után teljesen más eredmény születik mint a pályán. Épp most volt olyan (ki is léptem utána egyből), hogy kikaptam a Barcától 1-0-ra. Utána bonust kellet fizetnem mert a beszámoló szerint 4-0-ra nyertem. De a meccs utáni összesítőben a jobb oldali ablakban csak az 1 gólt írta ki eseményként.
    És ez többször előfordult mostanság. Van amikor csak a gólarány változik de gyakrabban a győztes-vesztes kiléte is. Olyan mintha találgatnék. Ha szerencsém van tökmindegy mit csinálok a pályán, úgyis nyerek.
    1.1-es patch van fennt.

Előre is THX!
  • AMDFan
    most meg bajnokság megnyerése után a CL selejtezőben a M'Boroval kerültem össze... Nincs túl sok esélyem...
  • AMDFan
    visszatöltötted???
    az úgy gagyi.
    így akkor ha elődöntőben vagy akkor már tuti megnyered...
    ehhhh

Én se töltöttem vissza amikor kiestem az UEFA-ból az Anderlecht ellen, pedig 1 gólon múlt...
  • skristof
    nincsmit
    szvsz elég érthetetlenül magyaráztam :P
    sikerült??
  • FrezeR
    köszi kris!
  • skristof
    sztem csak játékkal lehet....
    vagy reserve csapat, vagy talán edzőmeccs, amin ök jáccanak..
    éna a már lényegtelen bl, meg kupameccsekre szoktam öket vinni..
  • skristof
    megnyitod a big filet...
    utána import gomb ott felül
    aztán ki9választod, h te magad akarod berakni a filet, asszem a felső gomb lessz az..
    utána kikeresed, h minek a helyére akarod berakni... utána dupla klikk a <not placed> vagy hasonlo helyre, abban a sorban, aminek a helyére akarod az ujjat...
    utána lennt import gomb.. adj másik filoenevet, pl database2.big, mert csak ezt szereti!!
    utána már minden zsír
  • Magic Boy
    Mit tegyek azért,hogy azok a játékosaim akik nem játszanak is jók legyenek és nemenjen le a JSZ-ük?
  • Magic Boy
    Igen gyakorold a kapuralövést és a fejelést!
  • FrezeR
    Jakuza: vagy bárki aki tudja...hogyan kell a multiex commander-el bevinni a txt-t a database.big-be? ki akarom próbálni. köszi
  • M.A.D.
    Lásd: csíra hozzászólás. :)

sorry
  • savafan
    THX!

Van pár elírás a fordításban. Összeírom őket amikor játszom és megírom vagy ide vagy mailben.
  • [Jakuza]
    A nagyokkal edzed oket, akkor jobban fejlodnek.
  • savafan
    Csatáraim vannak, nem is rosszak (egyébként az Atletico Madriddal vagyok) és már az alaphoz is vettem párat. Akkor ezek szerint súlykoljam a kapuralövést?

Ifiket a tartalék-utánpotlás csapatban edzzem vagy a nagyokkal ha szeretnék elérni vele valamit?
  • M.A.D.
    Sziasztok. Én ma 6 és fél órát TCM2004-eztem. Micsoda dumák vannak benne. :)
  • Magic Boy
    Gyakorold a kapuralövést és a játékfelépítést,ha ez se segít vagyél egy csatárt(ne a játéktudását nézd),ha nincs ötleted,hogy kit vegyél meg akkor add meg, hogy melyik ország hanydik ligájában játszol és segítek!
  • Neruel
    Ezt nálam is kiírta. A problémája az, hogy - habár nyílván eredeti a progid, de félsz a CD-k kopásától, így NoCD-Cracket használsz, ahogy én is - az indítófájl már nem ugyanaz, így nem ismeri fel. Na ilyenkor kell elővenni a CD-t, felülírni róla az eredeti tcm.exe-t. Utána mehet a patch.
  • b-type
    hi én üvölteni szoktam, hogy "lőjj máár te állat!! mán nem t'om melyik gombbal tán 'D'(?)
    -jó a csatársorod?, lövéserő, pontosság... ha helyzetig jutnak akkor jó a taktika, és a felvezetés-irányitás is. innen már 1 jó játékos megoldja, lehet játszani a lővés távolsággal is( ha pontossan, és erőssen tud rugni)
    -illetve ha minden oké vele, akkor lehet hogy az egyéni parancsok nem jók, t'od ahol megmondod nekik hogy vegyes pasz-kapura törjön-nagyon védekezzen ..stb.
    -az sem árt ha kivannak dolgozva az eggyes kombináciok is.
    talán segit.
  • savafan
    Tudnátok segíteni?

1. Rinyálnak a szurkolók, hogy kevés a fiatal a csapatban illetve kevés a tehetségem. Mikortól számít fiatalnak? Kezdőben van több 21-24 éves. Az már öreg? Illetve a tehetségeknek az első csapatba kell kerülni ahhoz, hogy az számítson valamit?
    2. A taktika beáálításánál a bal oldali oszlopban lévő csuszkáknál mit jelentenek az x/y mutatók? 5-ig lehet állítani.
    3. Mitől lehet az, hogy rengeteget támadok és majd dupla annyi a lövésmutatóm, de nem hajlandóak eltalálni a kaput? Centikkel megy mellé vagy kapufa. Átlagban majd 2-3 kapufát lövök meccsenként. Ajtó-ablak helyzeteket hagyok ki sorra. A kapuralövést kellene súlykolni vagy elkelne egy pszihiáter is?
  • b-type
    regg' nézd meg van-e szabad reklámfelületed, lehet hogy a szurkolok csak höbörögnek (ahelyet hogy a pénzüket vernék a boltodban). Ha van, akkor tárgyalj a jelentkezőkkel (jobb oldal), ha nem jelentkeznek, türelem, ha nincs türelem akkor bizd meg az ügynokséget, ök mind eladják, persze sápért. Reklámfelület teremtés, és ált. a nagyobb építkezések előtt érdemes felvenni 1 olyan segítőt akinek plussza van a kiadások lefaragásában, bőven mgtérül..akár maradhat is. csö
  • AMDFan
    Mekkora a játékoskeret?
    Mennyi aszisztensed van? (dokik, pszichológus ilyesmi)

Egyébként meg add el Henryt 100 millióért és akkor lesz pénzed :)
  • AMDFan
    Na megnyertem a második évemben az osztrák bajnokságot.
    Erre igazából nem számítottam. Mondjuk hozzájárult ehhez, hogy a Sturm és a Rapid is nagyon szarul játszottak.
    A Rapidot kétszer nagyon elvertem. Az utolsó 3 meccsen nem tudtam nyerni (2D 1V) de az utolsó meccset a másodikkal játszottam és X lett :) Pedig 15 ezer bónuszt adtam volna a győzelemért...
  • AMDFan
    Status/Career/Current Contract
    És itt a Season Objectives

Szerintem mindig meg kell nézni, hogy van e érdeklődő klub.