11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#2805 Nem mosolyogni való a dolog!Ha kikaptál akkor kikaptál nincs ebbe semmi szégyen és azzal,hogy visszatöltötted pont a játék szépségét ölted meg! -
skristof #2804 ooohh... hál' Isten!! :) -
#2803 Na az jó már alig várom, hogy fennlegyen a legújabb magyarosítás ami az összes e-mailt tartalmazza! -
#2802 A 2534-es se megy!
Valaki aki illetéke igazán elárulhatná, hogy miért??? -
#2800 HUH megvan a hiba!!!:) 3 órás keresés összehasonlitgatás, fájlcserélés beillesztés után meglett:)) annyi volt hogy egy sor elcsúszott és igy egy sorral több volt a forditottban mint az eredetibe! igy más helyre kerültek a számok ez okozta a kavart. eh de megkönyebbültem:)
hali -
#2798 Én nem loadoltam,hanem töröltem minden mentést és előröl kezdtem az egészet a C.Divisionban!
Jól mondod 6 KEZDÖ játékosom volt sérült köztük a legjobb is aki mindent rugott(szabad,Szöglet,stb)!Volt olyan, hogy 1 mecsen 3 emberemet rugták le!!!!! -
#2797 NNee, ha lesérül a legjobb játékosod, ha egyszerre lesérül 6, 4 hónapra, ha lesgólt kaptál..tökmindegy, ne loadolj, minden értelmét veszti. el kell szerződni, ha más nincs. Én eléggé életszagúan fogom fel. ha szerencséd van, és tőzsdézel, teli vagy pénzel,hajrá tovább, nekem a célom: saját stadion. -
M.A.D. #2795 na...én meg a kirúgás szélén állok. Tranworth (Conference). -
M.A.D. #2794 ...egyszer load-oltam vissza" ....
gusztustalan.....csaló...gyenge jellem...
sorry
-
M.A.D. #2793 áááááááááá...ne kezd újra.....menedzser/isten szinten...ne....úgy a legjobb....mint az életben...szíváshegyek.....mazopista! :)
-
savafan #2792 2785-ös. Nem ismerem a számokat:) -
savafan #2791 A 2758-as problémámra nem tudsz valami segítséget? Mitől csinálhat ilyet? -
#2790 Csinald csak meg Freezer es utana megnezzuk, miert is fagy le es orvosoljuk a problemat. -
#2789 sziasztok. van egy jó és egy rossz hirem. a jó hir az hogy nemsokára kész vagyok az emailekkel. a rossz az, hogy tegnap kipróbáltam és néhol kifagy a progi:( pl amikor új játékot kezdek akkor ott az üdvözlő email nem jelenik meg. de nem fagy ki. viszont ha bárkinek ajánlatot akarok tenni, kifagy:(( fogalmam nincs mi a baj próbáltam kb 15 féle verziót, vesszők nélkül, ékezetek nélkül, leröviditve, sőt az eredeti mondatot is visszatettem de semmi, ugyanugy kifagy:( valami ötlet esetleg? nagyon el vagyok keseredve mert több hetes munkám mehet tönkre:(((( -
#2788 Kirugtak a Leight-töl(aligtudtam sokszor kiálni annyi sérültem volt)a liga leggyengébb csapata voltam és a 12. hely megszerzése volt a cél(22-böl)!Ép amikor kezdett a csapat belejönni kirugtak! :(
Most újrakezdetem a játékot pedig a dán másodikligábol volt 2 ájállatom és a litván válogatottal 3 idegenbeli meccs után 7 pontal áltam a selejtezőcsoportban(Horvátország,Azerbajdzsán,Anglia a Horvátokkal X-eltem! -
savafan #2787 Szép hosszú kérdőjelsor. Majd jelentkezz valahol egy kis lefaragásra:)
Egyik fordulóról a másikra csinálta ezt. És nem is betöltés után vagy játékmegszakításnál. -
AMDFan #2786 ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ilyet még nem hallottam. valami nagy gáz van nálad. -
savafan #2785 Átment a játék nálam egyfajta lottóba:) Az uccsó 3-4 fordulóban elég érdekes dolgok történtek. Tudna valaki ebben segíteni?
Az a gond, hogy lejátszok egy meccset és a meccs után teljesen más eredmény születik mint a pályán. Épp most volt olyan (ki is léptem utána egyből), hogy kikaptam a Barcától 1-0-ra. Utána bonust kellet fizetnem mert a beszámoló szerint 4-0-ra nyertem. De a meccs utáni összesítőben a jobb oldali ablakban csak az 1 gólt írta ki eseményként.
És ez többször előfordult mostanság. Van amikor csak a gólarány változik de gyakrabban a győztes-vesztes kiléte is. Olyan mintha találgatnék. Ha szerencsém van tökmindegy mit csinálok a pályán, úgyis nyerek.
1.1-es patch van fennt.
Előre is THX! -
AMDFan #2784 most meg bajnokság megnyerése után a CL selejtezőben a M'Boroval kerültem össze... Nincs túl sok esélyem... -
AMDFan #2783 visszatöltötted???
az úgy gagyi.
így akkor ha elődöntőben vagy akkor már tuti megnyered...
ehhhh
Én se töltöttem vissza amikor kiestem az UEFA-ból az Anderlecht ellen, pedig 1 gólon múlt... -
skristof #2782 nincsmit
szvsz elég érthetetlenül magyaráztam :P
sikerült?? -
#2780 köszi kris! -
skristof #2779 sztem csak játékkal lehet....
vagy reserve csapat, vagy talán edzőmeccs, amin ök jáccanak..
éna a már lényegtelen bl, meg kupameccsekre szoktam öket vinni.. -
skristof #2778 megnyitod a big filet...
utána import gomb ott felül
aztán ki9választod, h te magad akarod berakni a filet, asszem a felső gomb lessz az..
utána kikeresed, h minek a helyére akarod berakni... utána dupla klikk a <not placed> vagy hasonlo helyre, abban a sorban, aminek a helyére akarod az ujjat...
utána lennt import gomb.. adj másik filoenevet, pl database2.big, mert csak ezt szereti!!
utána már minden zsír -
#2777 Mit tegyek azért,hogy azok a játékosaim akik nem játszanak is jók legyenek és nemenjen le a JSZ-ük? -
#2776 Igen gyakorold a kapuralövést és a fejelést! -
#2775 Jakuza: vagy bárki aki tudja...hogyan kell a multiex commander-el bevinni a txt-t a database.big-be? ki akarom próbálni. köszi -
M.A.D. #2774 Lásd: csíra hozzászólás. :)
sorry -
savafan #2770 THX!
Van pár elírás a fordításban. Összeírom őket amikor játszom és megírom vagy ide vagy mailben. -
#2769 A nagyokkal edzed oket, akkor jobban fejlodnek. -
savafan #2768 Csatáraim vannak, nem is rosszak (egyébként az Atletico Madriddal vagyok) és már az alaphoz is vettem párat. Akkor ezek szerint súlykoljam a kapuralövést?
Ifiket a tartalék-utánpotlás csapatban edzzem vagy a nagyokkal ha szeretnék elérni vele valamit? -
M.A.D. #2765 Sziasztok. Én ma 6 és fél órát TCM2004-eztem. Micsoda dumák vannak benne. :)
-
#2763 Gyakorold a kapuralövést és a játékfelépítést,ha ez se segít vagyél egy csatárt(ne a játéktudását nézd),ha nincs ötleted,hogy kit vegyél meg akkor add meg, hogy melyik ország hanydik ligájában játszol és segítek! -
Neruel #2762 Ezt nálam is kiírta. A problémája az, hogy - habár nyílván eredeti a progid, de félsz a CD-k kopásától, így NoCD-Cracket használsz, ahogy én is - az indítófájl már nem ugyanaz, így nem ismeri fel. Na ilyenkor kell elővenni a CD-t, felülírni róla az eredeti tcm.exe-t. Utána mehet a patch. -
#2760 hi én üvölteni szoktam, hogy "lőjj máár te állat!! mán nem t'om melyik gombbal tán 'D'(?)
-jó a csatársorod?, lövéserő, pontosság... ha helyzetig jutnak akkor jó a taktika, és a felvezetés-irányitás is. innen már 1 jó játékos megoldja, lehet játszani a lővés távolsággal is( ha pontossan, és erőssen tud rugni)
-illetve ha minden oké vele, akkor lehet hogy az egyéni parancsok nem jók, t'od ahol megmondod nekik hogy vegyes pasz-kapura törjön-nagyon védekezzen ..stb.
-az sem árt ha kivannak dolgozva az eggyes kombináciok is.
talán segit. -
savafan #2759 Tudnátok segíteni?
1. Rinyálnak a szurkolók, hogy kevés a fiatal a csapatban illetve kevés a tehetségem. Mikortól számít fiatalnak? Kezdőben van több 21-24 éves. Az már öreg? Illetve a tehetségeknek az első csapatba kell kerülni ahhoz, hogy az számítson valamit?
2. A taktika beáálításánál a bal oldali oszlopban lévő csuszkáknál mit jelentenek az x/y mutatók? 5-ig lehet állítani.
3. Mitől lehet az, hogy rengeteget támadok és majd dupla annyi a lövésmutatóm, de nem hajlandóak eltalálni a kaput? Centikkel megy mellé vagy kapufa. Átlagban majd 2-3 kapufát lövök meccsenként. Ajtó-ablak helyzeteket hagyok ki sorra. A kapuralövést kellene súlykolni vagy elkelne egy pszihiáter is? -
#2758 regg' nézd meg van-e szabad reklámfelületed, lehet hogy a szurkolok csak höbörögnek (ahelyet hogy a pénzüket vernék a boltodban). Ha van, akkor tárgyalj a jelentkezőkkel (jobb oldal), ha nem jelentkeznek, türelem, ha nincs türelem akkor bizd meg az ügynokséget, ök mind eladják, persze sápért. Reklámfelület teremtés, és ált. a nagyobb építkezések előtt érdemes felvenni 1 olyan segítőt akinek plussza van a kiadások lefaragásában, bőven mgtérül..akár maradhat is. csö -
AMDFan #2756 Mekkora a játékoskeret?
Mennyi aszisztensed van? (dokik, pszichológus ilyesmi)
Egyébként meg add el Henryt 100 millióért és akkor lesz pénzed :) -
AMDFan #2754 Na megnyertem a második évemben az osztrák bajnokságot.
Erre igazából nem számítottam. Mondjuk hozzájárult ehhez, hogy a Sturm és a Rapid is nagyon szarul játszottak.
A Rapidot kétszer nagyon elvertem. Az utolsó 3 meccsen nem tudtam nyerni (2D 1V) de az utolsó meccset a másodikkal játszottam és X lett :) Pedig 15 ezer bónuszt adtam volna a győzelemért... -
AMDFan #2753 Status/Career/Current Contract
És itt a Season Objectives
Szerintem mindig meg kell nézni, hogy van e érdeklődő klub.