Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szia!
Sajnos nem, de tcm2004-hez van. 😄
Sajnos nem, de tcm2004-hez van. 😄
HFM12 hamarosan...
Addig is ezt nyálcsorgatónak! 😊
Addig is ezt nyálcsorgatónak! 😊
látom, kicsit fellendült itt az élet (azért nem estek/esünk túlzásba) Ha valakit érdekel a 08-as karrierem, majd beszámolok róla, de lenne egy kérdésem, amit régebben is felraktam már, de semmi reakció
Fusion kéne 08-hoz. Tudom, hogy van, de már fmhungary-rõl sem lehetett leszedni. Valaki pls.
Fusion kéne 08-hoz. Tudom, hogy van, de már fmhungary-rõl sem lehetett leszedni. Valaki pls.
Les Dogues
Kedves Mindenki!
Az idei HFM12 MOD-ban több extra is helyet kap, fõleg a 3D-s meccseken. Az egyik ilyen dolog, hogy ha az egyik sztárjátékosunk gólt lõ, akkor személyre szabott hangot tudunk hozzáadni. Azonban nagyon sok sztárjátékos van az nb1-ben, ezért segítséget kérünk a hang ill. gólvadászatban. Mindenki megadhatja kedvenc magyar csapata játékosának vagy játékosainak kommentátor adatát.Amit kérünk, hogy a cikk hozzászólásában adjátok meg a klub ill. játékos nevét, a videó vagy hang linkjét. Ha egy videón több játékos gólja is szerepel, akkor írjátok azt is oda.
Itt lehet segíteni, linket javasolni és adni!
Remélem sokan élnek ezzel a lehetõséggel és egy élvezhetõbb HFM12 készül így el.
Elõre is köszönök minden segítséget!
Qkacka
Az idei HFM12 MOD-ban több extra is helyet kap, fõleg a 3D-s meccseken. Az egyik ilyen dolog, hogy ha az egyik sztárjátékosunk gólt lõ, akkor személyre szabott hangot tudunk hozzáadni. Azonban nagyon sok sztárjátékos van az nb1-ben, ezért segítséget kérünk a hang ill. gólvadászatban. Mindenki megadhatja kedvenc magyar csapata játékosának vagy játékosainak kommentátor adatát.Amit kérünk, hogy a cikk hozzászólásában adjátok meg a klub ill. játékos nevét, a videó vagy hang linkjét. Ha egy videón több játékos gólja is szerepel, akkor írjátok azt is oda.
Itt lehet segíteni, linket javasolni és adni!
Remélem sokan élnek ezzel a lehetõséggel és egy élvezhetõbb HFM12 készül így el.
Elõre is köszönök minden segítséget!
Qkacka
Vedd meg eredetiben!
Sziasztok!
Nekem a FIFA MANAGER 08 van meg és ezt írja ki ha el szeretném indítani: FIFA MANAGER 08 requires at least 640MB of free swap file space.Please free the required space and re-run the game.A lapozófájl méretét megváltoztattam, és így már elindul de a patch-t nem birok még most se rakni rá,amikor raknám ezt írja ki: The installed Manager08.exe is corrupt.The patch cannot be applied.Mit csináljak ,hogy rendesen mûködjön és fel bírjam patchekni.
pls help!
Nekem a FIFA MANAGER 08 van meg és ezt írja ki ha el szeretném indítani: FIFA MANAGER 08 requires at least 640MB of free swap file space.Please free the required space and re-run the game.A lapozófájl méretét megváltoztattam, és így már elindul de a patch-t nem birok még most se rakni rá,amikor raknám ezt írja ki: The installed Manager08.exe is corrupt.The patch cannot be applied.Mit csináljak ,hogy rendesen mûködjön és fel bírjam patchekni.
pls help!
Sziasztok!
Végre elkészült a HFM12 megapatch-----sikerült a végére érnem.
Ez egy béta verzió, tehát nagyon nyers az anyag, de megígértem nektek karácsonyra,
így közzéteszem holnap 14.00-órakor.
innen lehet majd letölteni (kell regisztráció)---HFM12 megapatch by raylee
nem kell megijedni, könnyû lesz felrakni, hisz csak be kell másolni a megfelelõ helyre, de lesz leírás hozzá!
mindenkinek boldog karácsonyt
Üdv,
raylee
HFM12 megapatch by raylee
Végre elkészült a HFM12 megapatch-----sikerült a végére érnem.
Ez egy béta verzió, tehát nagyon nyers az anyag, de megígértem nektek karácsonyra,
így közzéteszem holnap 14.00-órakor.
innen lehet majd letölteni (kell regisztráció)---HFM12 megapatch by raylee
nem kell megijedni, könnyû lesz felrakni, hisz csak be kell másolni a megfelelõ helyre, de lesz leírás hozzá!
mindenkinek boldog karácsonyt
Üdv,
raylee
HFM12 megapatch by raylee
Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....
Sziasztok!
Nézzetek be hozzám HunFifaManager2012 és sok érdekes dolgot tudtok letölteni a játékhoz!
pl.: -3485 játékos arcképet tartalmazó mappát!
- dél-amerikai országok bajnokságainak adatbázisát!
- stadionokat,HFM csapatainak mezeit...stb
Üdv.:
Raylee
Nézzetek be hozzám HunFifaManager2012 és sok érdekes dolgot tudtok letölteni a játékhoz!
pl.: -3485 játékos arcképet tartalmazó mappát!
- dél-amerikai országok bajnokságainak adatbázisát!
- stadionokat,HFM csapatainak mezeit...stb
Üdv.:
Raylee
Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....
sziasztok .megvettem ma a fifamanager 2012 . szeretném live sesont aktiválni de nem tudom mit kell csinálni estleg ha lenne valaki aki már csinált ilyet és lenne kedves megosztani azt elöre is köszönöm
üdv Zolee
üdv Zolee
http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/userbar/WAFFENha.png
Sziasztok!
Vannak új letöltések, adatbázisok, tessék nézegetni, beszólni, lájkolódni, ha nem tetszik beszólni! 😊
A facebook-os oldal is üzemel már régóta, nézhetitek azt is, kérdezzetek bátran mindkét oldalon!
Üdv.:
Qkacka
Vannak új letöltések, adatbázisok, tessék nézegetni, beszólni, lájkolódni, ha nem tetszik beszólni! 😊
A facebook-os oldal is üzemel már régóta, nézhetitek azt is, kérdezzetek bátran mindkét oldalon!
Üdv.:
Qkacka
Szia!biztos hogy jobb lesz nekünk is mert mikor volt a saját oldalad az nagyon menõ volt szerintem!kívánok neked sok szerencsét!!!
Ezennel az FM Hungary oldalától elköszönök! De folytatom a magyarítást és az adatbázist stb...
Megkérek mindenkit akit érdekel a magyarosítással kapcsolatos dolgok, azok Lájkolják a Magyar Fifa Manager oldalt, itt megtaláltok és itt publikálom az olyan dolgokat amiket készítek! Itt megtaláltok! Kilépésemnek okát nem ecsetelném!
Szóval MA este nézzetek be mert publikálom a 95%-os Magyarítást!
Sziasztok: Leslie
Megkérek mindenkit akit érdekel a magyarosítással kapcsolatos dolgok, azok Lájkolják a Magyar Fifa Manager oldalt, itt megtaláltok és itt publikálom az olyan dolgokat amiket készítek! Itt megtaláltok! Kilépésemnek okát nem ecsetelném!
Szóval MA este nézzetek be mert publikálom a 95%-os Magyarítást!
Sziasztok: Leslie
Szasztok. Tudja vki, hol találom meg a játékosok arcképeit?
Sziasztok... Honnan tudnék kiegészítõket (edzés, taktika ) letölteni a fifa manager 08-hoz ?
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
Sziasztok!
Valamiért a m 2012-es magyarosítást nem érzékeli a program. letölti rendben, azt annyi...
Mi lehet a baj?
Valamiért a m 2012-es magyarosítást nem érzékeli a program. letölti rendben, azt annyi...
Mi lehet a baj?
mi a gond az összeggel?
kicsit lehetne pontosabban, esetleg screenshot róla
kicsit lehetne pontosabban, esetleg screenshot róla
Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz
ott sok lehetõség nincs, termék kijelöl, mennyiség beír és utána a beszerzés gombra kattint. nekem az összeg lesz gyanús...
Én a Total Realyti módra gondoltam.
Mellékesen eladó egy Eredeti Fifa manager 11 pc játék 4000ft-ért.
Érdekelne e valakit?
Mellékesen eladó egy Eredeti Fifa manager 11 pc játék 4000ft-ért.
Érdekelne e valakit?
Savafan: nekem simán megy bolt feltöltése árúval, vmit nemjól csinálsz.
A csütörtöki letöltés listánál, klikk a részletek megtekintése linkre és láss csodát, ott a lista a letöltésekkel.
owen20: van konkrét MOD amit keresel vagy csak általánosságban. Personal Life-hoz van 2012-es verzió kiadva, többi modról nemtudok semmit.
A csütörtöki letöltés listánál, klikk a részletek megtekintése linkre és láss csodát, ott a lista a letöltésekkel.
owen20: van konkrét MOD amit keresel vagy csak általánosságban. Personal Life-hoz van 2012-es verzió kiadva, többi modról nemtudok semmit.
Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz
Sziasztok,
A Fifa manager 12-höz lehet használni a MOD-ot amit kiadtak a Fifa manager 11-hez?
A Fifa manager 12-höz lehet használni a MOD-ot amit kiadtak a Fifa manager 11-hez?
a merch részlegrõl kérdeznék. tudott már valaki vásárolni termékeket? nekem nem enged pedig csont üres a boltom. igaz, hogy a bal oldali pénzügyes részen az alsó sorban mínusz érték szerepel. de az, hogy ne tudjak semmit se venni a boltomba😞(
az mitõl lehet, hogy én nem látok semmit a listából? és ez a második alkalom. kiválasztom a fifa manager 12 csütörtöki csomagot de semmilyen listát nem látok. a fejléc alatt tök üres az oldal.
Király vagy Leslie! Nagyon köszönjük!!!
Megint él az, hogy ha valamit találunk akkor segítõ szándékkal, jelezzük neked?
Megint él az, hogy ha valamit találunk akkor segítõ szándékkal, jelezzük neked?
Sziasztok!
Tettem fel pár letölteni való linket, szerintem érdemes megnézni!
Megint képek, hangok, de most egy adatbázis is szerepel a letölteni valók között.
Fifa Manager 12 Csütörtöki Csemege!
üdv:
Qkacka
Tettem fel pár letölteni való linket, szerintem érdemes megnézni!
Megint képek, hangok, de most egy adatbázis is szerepel a letölteni valók között.
Fifa Manager 12 Csütörtöki Csemege!
üdv:
Qkacka
Hellósztok,
Új hírek, kipróbáltam a Fifa Manager 12-tõt és annál nem tapasztaltam olyan hibát mint a Fifa Manager 11-nél, tehát valószinû nem az én gépemmel lehet a gond hanem a EA valamit elbaszhatott.
Ezután valaki ötletel?
Üdv. Feri
Új hírek, kipróbáltam a Fifa Manager 12-tõt és annál nem tapasztaltam olyan hibát mint a Fifa Manager 11-nél, tehát valószinû nem az én gépemmel lehet a gond hanem a EA valamit elbaszhatott.
Ezután valaki ötletel?
Üdv. Feri
Sziasztok,
új hírek, újra raktam a rendszert de sajna ez sem oldotta meg a problémát.
Várom az EA hozzászolását a témához
Nem akar ez a grafikai hiba megszünni, de ha pont az én videókártyám a nem jó kidobom az ablakon a kártyát 😊
új hírek, újra raktam a rendszert de sajna ez sem oldotta meg a problémát.
Várom az EA hozzászolását a témához
Nem akar ez a grafikai hiba megszünni, de ha pont az én videókártyám a nem jó kidobom az ablakon a kártyát 😊
köszi szépen, párat leszedek
kár hogy újat kell kezdeni miattuk,
lenyomtma már két szezont, de ez legyen a legnagyobb probléma 😄
kár hogy újat kell kezdeni miattuk,
lenyomtma már két szezont, de ez legyen a legnagyobb probléma 😄
Sziasztok!
Amíg készül a HFM12, addig tettem fel pár letölteni való linket, szerintem érdemes megnézni!
Fõleg képek, hangok, de amennyiben tetszenek a cuccok, fogok még feltenni sok mindent! 😊
Fifa Manager 12 Csütörtöki Csokor
üdv:
Qkacka
Amíg készül a HFM12, addig tettem fel pár letölteni való linket, szerintem érdemes megnézni!
Fõleg képek, hangok, de amennyiben tetszenek a cuccok, fogok még feltenni sok mindent! 😊
Fifa Manager 12 Csütörtöki Csokor
üdv:
Qkacka
barátságos meccsen annyit cserélsz amennyit akarsz ez nem bug, ilyen az életben is
Helló,
A regeditnél nem lehet valami ami maradhatott régebbrõl és az okozhatja ezt?
Üdv Feri
A regeditnél nem lehet valami ami maradhatott régebbrõl és az okozhatja ezt?
Üdv Feri
nem raktál be valamilyen patch-t ami ezt okozhatja? mez vagy grafikai javítás akármi. esetleg egy régebbi vidkari driverral próbáld meg
F1 gomb. Amúgy azért én találkoztam egy érdekes buggal. Barátságos felkészülõ mérkõzést játszottam a svédekkel (Belgium nemzeti csapatát viszem) és azt vettem észre, hogy a gép ötször cserélt. Persze a végén azt írta, hogy háromszor de a saját szememmel láttam.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Sziasztok,
http://kepkezelo.com/viewer.php?file=1vfoqach94kuoyku3i5.jpg
Itt látható a problémám amivel már napok óta küzdök hogy mitõl lehet és mi rá a megoldás.
Feltettem a fifa manager11-et és a 3D-s meccsnél a játékosok feltartott kézzel állnak és egy csík húzodik le a testük felé, olyan mintha kitarott bábuk lennének amiket fel szoktak akasztani és zsinegekkel irányítják õket. Lásd kép.
Ez mitõl lehet?
Eredeti játék, és az updateket is felraktam lehet ez volt a gond,
A játékosok feltartott kézzel állnak vagy valamilyen videókártyával kapcsolat gond lehet?
Videókártya driver- ujrarakása nem oldhatja meg?, de mondjuk más játék hibátlanul mükszik.pl: fifa 12 heroes 6
Nvidia Geforce GTX 550 Ti-m van.Raktam már fel 3 féle drivert ugyanez a probléma már nem tudom mi orvosolná... 😞
Ötletek?
Üdv Ferenc
http://kepkezelo.com/viewer.php?file=1vfoqach94kuoyku3i5.jpg
Itt látható a problémám amivel már napok óta küzdök hogy mitõl lehet és mi rá a megoldás.
Feltettem a fifa manager11-et és a 3D-s meccsnél a játékosok feltartott kézzel állnak és egy csík húzodik le a testük felé, olyan mintha kitarott bábuk lennének amiket fel szoktak akasztani és zsinegekkel irányítják õket. Lásd kép.
Ez mitõl lehet?
Eredeti játék, és az updateket is felraktam lehet ez volt a gond,
A játékosok feltartott kézzel állnak vagy valamilyen videókártyával kapcsolat gond lehet?
Videókártya driver- ujrarakása nem oldhatja meg?, de mondjuk más játék hibátlanul mükszik.pl: fifa 12 heroes 6
Nvidia Geforce GTX 550 Ti-m van.Raktam már fel 3 féle drivert ugyanez a probléma már nem tudom mi orvosolná... 😞
Ötletek?
Üdv Ferenc
meg persze a 11-be is benne volt ez a funkció
Szia, én se találtam meg hogyan lehet meccs közbe cserélni, vicc, ez a mostani kezelõfelület nem lett a legjobb:S
Viszont azt se hogyan lehet irányítani egy db játékost a 3d meccs alatt... Eddigi években mindig benne volt ez a funkció, most kivették volna? mindig kilehetett választani játékkezdésnél , hogy kit akarsz a csapatból 3D alatt irányítani , vagy ha játékosedzõ vagy akkor akár te is beállhattál játszani, és tudtad magad irányítani, a 09-be és 10-be sokat játszottam így....ezért is keresem most annyira az ideibe is...:/
Ha valaki tud errõl valamit , az kérem írjon , köszi.
Viszont azt se hogyan lehet irányítani egy db játékost a 3d meccs alatt... Eddigi években mindig benne volt ez a funkció, most kivették volna? mindig kilehetett választani játékkezdésnél , hogy kit akarsz a csapatból 3D alatt irányítani , vagy ha játékosedzõ vagy akkor akár te is beállhattál játszani, és tudtad magad irányítani, a 09-be és 10-be sokat játszottam így....ezért is keresem most annyira az ideibe is...:/
Ha valaki tud errõl valamit , az kérem írjon , köszi.
Én ma próbáltam de ilyet még nem találtam. Viszont Te megtaláltad, hol lehet 3d meccs alatt cserélni és melegíteni küldeni a játékosokat?
Sziasztok. Játszik innen valaki már a 12-vel? Én tegnap kezdtem.
Lenne egy kérdésem , az ideiben már nincs benne a funkció, hogy 3D meccs alatt lehessen irányítani 1 játékost? Mert próbáltam, de nem tudok irányítani játékost benne, de az elõzõ években mindig lehetett, nekem elég fontos lenne ez a funkció, szerettem vele szórakozni.
A válaszokat elõre is köszi!
Lenne egy kérdésem , az ideiben már nincs benne a funkció, hogy 3D meccs alatt lehessen irányítani 1 játékost? Mert próbáltam, de nem tudok irányítani játékost benne, de az elõzõ években mindig lehetett, nekem elég fontos lenne ez a funkció, szerettem vele szórakozni.
A válaszokat elõre is köszi!
Sziasztok,
Van egy kis gondom...
grafikai hiba a feltartott kezü játékosok vannak 3D-s meccsnél.
Valószinû a videókártya driverrel van a gond mert eredeti game semmi frissités se mód és mégis ugyanaz a hiba.Eredeti gammel csak magát a játékot raktam fel és ugyanúgy megvan a grafikai hiba a feltartott kezü játékosok.
Nvidia Geforce GTX550-em van.
valakinek van ilyen kártyája aki fifa managerezik?
Valaki ötlet mit csináljak hogy jó legyen?
Üdv Owen
Van egy kis gondom...
grafikai hiba a feltartott kezü játékosok vannak 3D-s meccsnél.
Valószinû a videókártya driverrel van a gond mert eredeti game semmi frissités se mód és mégis ugyanaz a hiba.Eredeti gammel csak magát a játékot raktam fel és ugyanúgy megvan a grafikai hiba a feltartott kezü játékosok.
Nvidia Geforce GTX550-em van.
valakinek van ilyen kártyája aki fifa managerezik?
Valaki ötlet mit csináljak hogy jó legyen?
Üdv Owen
úgy, ha megválasztanak a válogatott szakvezetõjének. és persze elfogadod a felajánlást. utána a csapat logoja helyén van a válogatott zászlaja és arra kattintva tudsz "váltani" a két csapat közt.
remélem erre gondoltál.
remélem erre gondoltál.
Hali.
Kinn van a 12. manager is.Furcsa hogy nincs topicja.Ennyire nem játszik senki fifa managert?
Kinn van a 12. manager is.Furcsa hogy nincs topicja.Ennyire nem játszik senki fifa managert?
Sziasztok! Nem tudom, hogy van -e itt még valaki, de azt szeretném kérdezni, hogy hogy lehet beállítani, hogy a fû ne öntött-zöld legyen, hanem látványosabb, mert elég zavaró. A másik pedig az, hogy hogy lehet selejtezõket, majd a világbajnokságot lejátszani a válogatottakkal? Segítségeteket köszönöm!
Bármilyen hasonló kérdésre választ találsz a gamemanager.hu oldalon. A fórumhoz és letöltéshez reggelni kell, ne használj citromailt!
Friss híreket is találsz nálunk, és tippmix rovatunk is van!
Gyere szóljjál hozzá!
Egyébként a bûntetések miatt adnak minusz pontokat, álltalában mert nem tudták betartani a licensz anyagi feltételeket!
üdv
@
Friss híreket is találsz nálunk, és tippmix rovatunk is van!
Gyere szóljjál hozzá!
Egyébként a bûntetések miatt adnak minusz pontokat, álltalában mert nem tudták betartani a licensz anyagi feltételeket!
üdv
@
Valaki nem tud egy fusiont küldeni fifa manager 08-hoz? Tudom, hogy van, csak sehol nem találom... fmhungaryrõl sem lehet már leszedni. Fakk
Les Dogues
Off!
Meg tudná nekem mondani valaki,h melyik csapatok lesznek 4,illetve 3.5 csillagosok a Fifa12-ben?
Meg tudná nekem mondani valaki,h melyik csapatok lesznek 4,illetve 3.5 csillagosok a Fifa12-ben?
ReD DevilS 4 LifE
Hali!
Minden ami a játékkal kapcsolatos, friss hírek, aktuális események, letöltések, segítség az alábbi linken:
http://www.gamemanager.hu/
Érdemes megnézni...
@
Minden ami a játékkal kapcsolatos, friss hírek, aktuális események, letöltések, segítség az alábbi linken:
http://www.gamemanager.hu/
Érdemes megnézni...
@