11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
Morfeo #3503 kikéne iratni vhova hogy honna lehet leszedni a magyarósítást a sok lusta ember kedvéért -
skristof #3502 végülis
télleg kia nehéz lenne visszaolvasni 50 hozzászolást, mi??
az a scrollozó az egereden ilyesmire valo ám!! de komolyan!!
áh, az ilyeneken nem érdemes felidegesedni -
savafan #3501 3 újabb bibi:
1. Az egyik játékosról írja: Néhány akcióval kimutatta nagyon vágyik az kezdőcsapatba.
2. A meccsleírás közben van olyan, hogy kényszerítőzik XY-nak. Inkább -val kéne nem?
3. A meccshét utáni újságcikkben még van csapattévesztés. A Romával nyomulok és a szöveg valami ilyesmi: Delvechio a Palermo csatárának góljával vezetést szerzett. Vagy valami ilyesmi. -
M.A.D. #3499 az előző STORNO. megvan a jó. :)))
-
M.A.D. #3498 na....felraktam az új patch-et...majd a crack GCW..és megint...kéri a 2. cd-t. az egyik dll-file-t is át kéne írni. nekem úgy ment az 1.1.-es. nemcsak azt exe lett felülírva. -
#3497 Hibak kijavitva -
#3496 A hüvelykujj mozgásait, négy kis zömök izom – a hajlító-, a közelítő-,
a szembehelyezkedő- és a távolító izom – végzi.
Ugyanigy igaz ez az osszes tobbire is. De a combnal szinten van ilyen izom. -
pilfer #3495 Én is találtam pár hibát a játékban, pl:
1. A vendégcsapattal voltam és cseréltem, majd ezt írtja a szöveges résznél: "számos hazai szurkoló kezdi méltatni XY mai teljesítményét."
2. Felmérés megtekintésénél pedig ezt a szöveget találtam: "Csoportokban edzeni remek ötlet. A menedzsernek nem tud figyelni egyszerre mindenkire."
És még valami... miért van az, hogy ha kiírja szöveges rész, hogy "Beakaaaad!!!!" (egy meccsen belül többször is), az NEM akad be; vagyis nem gól??? Ez játékhiba, vagy a fordításban lett elnézve vmi? (Erre Jakuzától várom a választ) -
#3494 Egyébként sajnos az olaszban sincs eredeti stadion. Ott találsz benne egy xml kiterjesztésű file-t, amit ha a stadionfejlesztésnél emgnyitsz, akkor hasonlóra fejlesztheted mint az eredeti, persze csak jó pénzért. De ilyenek vannak a soccergaming.com-on. -
#3493 Szerintem azt, hogy csak úgy simán rákkattintasz, hogy ajánlat tétele, végül is tényleg bunkóság, de nem tom hogy lehet kikerülni. Mert először azt kéne, hogy a klubbal megegyezni, aztán a játékossal. De ott akkor azt nem ajánlja fel. de csak az öregebbek szoktak ezért rinyálni. -
savafan #3492 Pár elírási hiba amit észrevettem:
1. Személyzetnl a Tehetségkutató 10% nagzobb lehetőség....
2. Reklámtermékeknél csak az egyik ablakban van Felfújható gumicsónak. A másikban csak Felfújható.
3. Meccsleírásnál asszem Kerestlabda van írva.
4. Interjúnál van egy olyan szöveg, hogy Ez az meccs olyan mint a többi.
5. Az IT visszavágó meccseknél a meccs előtt kiírná az előző eredményt. De nem teszi.
6. A sérülés résznél van egy olyan szó ami számomra furcsa. Mi az a "Közelítőizom"?
Most ennyi, majd használat közben előjönnek még ha vannak. -
Morfeo #3491 az mit jelent, hogy sportszerütlen érdeklődés? -
#3487 Mi az a CC ? -
#3485 Én is erre gondoltam! -
skristof #3483 jah, én nem a Total Club Manager 2004 címre szavazok ááám!! :)
hanem csak simán Total Club Manager
mert (reméljük!) lessz majd 05 06 etc.... -
#3482 Nem hinnem, hogy annyira megerdemel.
Ugyanis van egy TCM2004 topic is.
Nezd csak meg, hogy milyen keves beiras van benne. -
M.A.D. #3481 azt a rohadt kurva dll. file-t miért nem lehet megpeccselni? tuti az a baj. sorry. én nem tudom...33 évesen eliszom az agyam..:) vagy nem? :( -
M.A.D. #3480 na...felraktam az új patch-et...új. crack-el....kéri a 2. CD-t. :( -
#3479 köszi! -
Zagreus #3478 + 1 voks -
pilfer #3476 Jakuzának igaza van. -
#3475 Szerintem meg ne.
Mar csak azert is, mert az ido az telik es lesznek meg uj focimanagerek es akkor lehet meg egy forumot nyitni, igy meg jo lesz ez kesobb is.
Ugyis majd lenyugszik a TCM2004 laz egy ido utan.
-
skristof #3473 ez már volt korábban is
én támogatom!!!!
1 voks -
#3472 Mashova bontsd ki a cracket es ugy probald felul irni a masikat. -
#3471 Csináld winrar-ral(ha régi akkor frissítsd!)! -
#3469 Hanyas verziószámu a rarod? -
#3465 Ne haragudj, de ilyen nehezsegeket okoz visszaolvasni egy kicsit a topicban ?
Ennyi ido alatt , 147szer megtalaltad volna a linket, mivel kb 2 naponta megkerdezi valaki. -
#3464 Ahonnan az előzőt leszedtem,ott jan 5-én volt utoljára új felrakva.(www.fifahungary.com-ról) -
#3463 Tartsunk egy szavazást aki szeretné,hogy megváltoztassuk a fórum nevét az szóljon és én jelzem az illetékeseknek! -
#3462 De csak az tudja aki megnyitotta a topicot. En nem tudom. -
#3460 Ugyanott ahol az eddigieket. -
#3459 Hol található meg amit felraktál legújabb magyarosítás?
Előre is kössz az infót!
-
#3458 www.fifahungary.com -
skristof #3457 www.fifahungary.on.hu -
skristof #3456 nah nem lessz akkor topkcím átnevezés kérem?? :) -
#3455 őőőőőő
mi a cím(.com,.hu nem jó!) -
#3454 akkor arra épül -
#3453 En ugyan nem irtam, hogy kell az 1.2es patch. -
#3452 A fifahungaryrol letudod szedni! -
#3451 a TE magyarításod használnám,de azt írod az "olvasel"-ben hogy kell 1.2-es pach!
azt szeretném elkérni!
[ha van újabb inkább ezt,crackel eggyütt,meg magyarításal)
előre is köszi!