11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Hoopy
    Próbáld ezen a linken ha nem mükszik a gamecopyworld!Erre kkelj!!!--->IDE
  • skristof
    nah mondomén, h át kéne nevezni a topikot
    aztá lehet kérni a moderátorZ áldásos tevékenységét
  • M.A.D.
    Én most /pill. tiszta feketében játszom a frienldy-n a HATTRICK-en.
  • M.A.D.
    ..:(( ha még működne is a link, de halott!
  • Joke
    Hogy a fenébe töltötök tia gamecopyword-ről? Nekem sem a mirroros link nem működik, meg e-donkey-ról sem jön.
  • Joke
    Kár hogy ezeket a stadionokat nekem kéne felépíteni súlyos pénzért!
  • skristof
    rámész a 'write database' gombra miután felülírtad a kivant fileokat!
  • Hoopy
    Már közel 80 stadion és 5 ország ligái!
    ITT!!!!!
  • Hoopy
    Elindítod a telepítőt,elfogadod a szerződést és kitömöríted egy könyvtárba ne a tcm2004 database könyvtárába!!!!!!!!
    ezután a benne lévő *.sav fájlokat a magyar (country23.sav) kivételével bemásolod a game databse könyvtárába! majd felülírod editorral! Ha nem vagy biztos magadban csinálj egy biztonsági másolatot az eredeti database könyvtárról!
    Ha van valami próblémád írd meg icq-n a 238365670-s számra vagy a [email protected] mél címre!
  • skristof
    az a hiba nem hiba!!
    mert észrevettem, h a gamma nem szeresse a nagy ékezetes betűket!

Petíció Fehér Miklós búcsúmeccsére Ennyit igazán megérdemelne!!!!!
  • Magic Boy
    Na eltartott egy ideig amig végigolvastam a dolgokat!

Yakuza, hogy álsz a maradék magyarosításával?
    Ja 1 hiba nyilatkozatoknál -lvezzük a játékot!
    Élvezzük a játékot akar szerintem lenni vagy nem?
  • Hoopy
    Stadionok+ligák
    Itt fenn van jópár liga és még több stadion(kb 50db, de lehet, hogy már több van)
  • Hoopy
    Az a baj hogy a master-t raktad fel a simát kellene,mert a masteros azoknak van akiknek nem mükszik az editor!
  • b-type
    teszem hozzá most nyírbálom meg a csapatállományt, de nem pénzügy(alig keresnek szegények :) )csak optimalizálom.
  • b-type
    waterford
    csap.min.:56.9 prem./ division 3. hely/29 prof. játékos/jelenlegi pénzügy: 3milla pluszban.
  • Hoopy
    A masterben már a master.dat van így nem kell editorral felülírni semmit csak azt bemásolni a database dirbe.
  • Zagreus
    Skristófnak: Sajnos nem hihetetlen nemrég egy rendszeresen sportoló barátom kapott szívrohamot a meccs végén. Neki sikerült az ami Mikinek nem. :(((((( Ezt talán sajnos nem lehet kivédeni :(((((((((((((((((((((((((
    Nagy veszteség ez mindannyiunknak :((((((

Nyugodj békében Miki
  • b-type
    sport1 tv most..
  • b-type
    thx
  • skristof
    válogatottunk és a Benfica csatára...
    tragikus.. :((
    Nyugodjék békében!

(azért kiváncsi lennék mennyire nyomják tele őket szteroidokkal, mert elég hihetetlen hogy 24 évesen szivrohama legyen egy sportembernek! ráadásul a válogatott-orvos nem tudott szívproblémáról!)
  • FrezeR
    Hallottátok Fehér Miki halálát? Döbbenetes tragédia:(
    Nyugodjék békében...
  • b-type
    akkor is a gép előtt ülök mikor emberek fagynak meg az utcán, és gyermekek éheznek v.mint az élet egyéb szörnyű dolgai. talán ezért ülök előtte.
    mindazonáltal nagyon sajnálom Fehér Miklóst, bár nem tudom ki volt bevallom öszintén, gondolom tudnom kéne mivel ebbe a topicba írtad, és én focimanager játékkal játszom, de nem.
  • b-type
    Én speciel nyomok egy win. gombot ilyenkor, igyekszem segíteni, hisz az én érdekem is..
  • savafan
    A rejtett dolgok bekapcsolásával mennyiben változik a játék? Olyan dolgokkal is kell foglalkozni amikkel eddig nem?
  • savafan
    Ez a texture pack mit tesz a gameval?
  • Hoopy
    Ezen az oldalon van egy 144 ligás patch csak magyar(country23.sav) fájlt ne írjátok felül!

http://www.soccerfm200x.de/new_site/downloads.php?load_id=406&filename=MegaPatch2004v120.exe
  • M.A.D.
    hmm...én ezt a virtuális pub-ot valósággá teszem valamelyik nap.:)

ja...most kezdtem utóljára (remélem) teljesen az elejétől. Margate a csapatom. ez sem lesz leányálom.
    új patch 1.2-es miatt is, meg a legfrisseb magyarítás miatt is. ja, meg a texture pack is fent van, amit 2 hete írtak itt (olaj).
  • Hoopy
    Akinek az editorral van gondja (fagy, nem indul) az tegye fel ezt a német editort és az működni fog szinte biztosan!:-))

http://www.soccerfm200x.de/new_site/downloads.php?load_id=410&filename=EditorGer.zip
  • savafan
    Ha olyan hibát írok le ami nem a ti dolgotok akkor, sorry. Nem tudom mi a gyári hiba és mi az elírás.
    A szöveget azért nem idéztem teljesen helyesen mert mire a netre kerültem szóról-szóra nem jegyeztem meg. A lényeg az volt, hogy a Roma csatára (nevezetes Delvecchio) góljával az ellenfél (jelen esetben a Palermo) vezetett 1-0-ra. Ezután a szószerinti leírás kell neked? Mert akkor mikor látom lejegyzetelem. Azt hittem nagyjából elégséges.
  • M.A.D.
    ...ennek a kérdésnek szerintem örülni fog Jakuza. Ő tudja rá a választ, asszem.:)))
  • M.A.D.
    ...mármint a 2.szezon elején.
  • M.A.D.
    Nem vernek halálra. Az első évemben a Tamworth-al 9. lettem. Tehát épphogy, de hoztam a dolgot. A baj az volt, hogy egyszerre 4-5 18-19 évest játszattam, és hiába voltak jók, tapasztalatlanok voltak, így a 9. fordulóban 4 döntetlen és 5 vereség után "közös megegyezéssel" szerződést bontottunk. :)
  • M.A.D.
    :)nekem nemcsak remegett. fel is borult. azt majd '1 évig' nyomkodtam tovább...meg is nősültem közbe....pár gyerekcsinálás...2.szintű voltam...de senki nem akart alkalmazni...lehet klikkelgetni kellett volna még 2-3 évig?

jaja...rejtett be van kapcsolva.
  • M.A.D.
    Én csakis Foci Isten. És a FIFÁ-ban is mindig a legnehezebben. Úgy lehet igazán megtanulni. Szerintem.
    Mazopista dolog...de:)
  • b-type
    Ez igy van.
    kombináciokat használja ezt megfigyúztam, de nehéz eldönteni, ill. nem egyértelmü, be is kapcsolhatod meg be is sötétítheted a képet(rákatt)nekem fullon van a szöglet,+ a szabad. is, amelyiknek magas a státusza az be is sötétítettem. gondolom ha alapból világos akkor igy kapcsolom be..., de ha nem akor morcos leszek.
  • b-type
    persze nálam mindig befújják a lest, és a kis genyo a visszajátszásba nem rakja az átadást. viszont a képlopóval nem tud mit csinálni, és ha kint van a gombfoci nézet is már meg is bukott, csak hát ugye...a gól az gól. :(
  • b-type
    szega, ha ezek a kérdéseid még, akkor jobb ha a segédedzőre bízod, nekem is ugy van..még mindig, bár nekem mindig is az üzleti oldala fog meg(nem is fejlesztek edzői szintet 'magamon'). A csillag(tehetség) állása nem fog változni, a hozzáértése annál inkább, az irányultságot te jelöld ki!
    -mentorokkal, + edzheted külön is csak a taktika is kell.
    Más: Valakinek beszóltam a mentésekről...na azt visszavontam jó? A pecs óta a 3d meccseken a lesgólok szinvonala a tcm2003 szintjére süllyedt, még igy sem lodolok :) vissza, de iszonyú dühítő néha.
  • M.A.D.
    Na, újból újra kezdem a karrier módot. Asszem, mostmár véglegesen. Margate-t a csapat neve. Nem lessz semmi ebből ihozni is valamit. :) -de magyarul volt-
  • [Jakuza]
    A masik fele, hogy irjatok le rendesen mi a hiba, mert lehet hogy azt mondod, hogy valami ilyesmi, de olyan amit mondasz nincsen egyaltalan. Es igy nem is tudom kijavitani a hibat, mert nem tudom konkretan mirol van szo.
  • [Jakuza]
    Arrol nem tehetek, ha az eredeti jatekban is elrontjak a scriptelest.