11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • redondo
    Sziasztok, lenne egy kérdésem: a játékban a beállításoknál mit jelent , hogy van vagy nincs időkorlát? A másodpercenkénti pénz csak időkorlátnál van?
  • [Jakuza]
    Hat nem.
    Nincs most egyaltalan idom forditani.
    A ket hibat kijavitottam, majd ha lesz egy kis idom, akkor majd beleteszem az arhivba.
  • skristof
    nah, majd megnézem, nekem van-e!
  • FrezeR
    a pénzügyeknél van, és eddig nekem sem jött elő, de most igazoltam át egy csapathoz és ott már aktiv volt...és tudom hogy van ilyen rész mert forditottam ezzel kapcsolatos dolgokat csak azt nem tudom mi a célja:)
  • skristof
    hol van 1általán liszensz gomb?? :)
  • FrezeR
    a Liszensz gomb aktivizálódott nálam, ez mit jelent végülis ez a téma? Mert nem jöttem még rá.
    Jakuza: hogy állsz a magyaritással? mennyi van még? remélem lassan készen lesz a 100%-os.
  • pilfer
    Jakuza!
    Megint egy "érdekesség":
    100-adszor nyertem, mint menedzser egy klubbal, és a következőt írta ki az adott mérkőzés végén (szöveges mód):
    "Ez volt a %s. győzelme, amióta 100 a menedzsere."

Ezt nem értem
  • M.A.D.
    Bár, tényleg sok a 0-0, nálam már volt 2:1 sőt 3:0 is.:)
  • skristof
    feljutásnak irta nekem, asszem
  • D.
    De a karrier-nél se írja, hogy nertem volna bajnokságot. Azt se értem. Az azért írni kéne nem ??
  • skristof
    modom, csak a Premier ligás bajnokságért járu kupát kapod meg!
    Tomsk-kal énse kaptam divisio1-ért semmit4
    de FA-cupát megkapod, ha megnyered, akárhanyad osztályu is vagy
  • pilfer
    TUTI!!!
    88. vagy 89. perc már eléggé a mérkőzés vége felé van!
  • [Jakuza]
    Ez tuti ?
    Nem azert van igy forditva, mert a jatekos be van sozva, es mar ideges hogy kezdodjon vegre a merkozes ?
  • D.
    Hát már nemigazán akarok új játpkot csinálni, mert nehéz lenne eljutni oda, ahol vagyok. Oxford United-el Angol 1-ben vagyok, és a csapat se semmi. Elég nehéz volt eljutni idáig.
  • tesoo
    a holland válogatottat miért nem lehet választani a játék elején?
  • pilfer
    Jakuza!
    Javítsd ki a következőt!
    A meccs vége felé (szöveges mód): "XY már alig várja, hogy megszólaljon a meccs elejét jelző sípjel"
    Én a meccs vége felé már a meccs végét jelző sípszót szoktam várni... nemhogy az elejét!
  • FrezeR
    Nekem egy dolog hiányzik még ebből a játékból igazán mégpedig, hogy nincs benne sajnos az az opció ami a 2002-ben benne volt, hogy kirughatok egy játékost azonnal, csak kifizetem a járadékát és kész. Ez sokszor itt is jól jönne.
  • 2435980
    Azert mert az 1.2-es patch-el kell kezdeni a gamet es akkor olyan hibaid nem lesznek!
  • skristof
    sztem nem lehet
  • Morfeo
    a tartalékokat, hogy lehet bajnokságba indítani?a magyar bajnoksággal nyomom és az nbII-be inful az FTC,UTE.. RES-csapata.Én meg sehogy nemtom öket indítani sehol.
  • b-type
    a felállást igen, sőt az utánpótlás edzőjénél is hasónló felállásban játszasd öket,..a taktika már más lap, csapat összhasonlitásnál érdemes a lassú védőkre támadni, gyors kontrákból, hosszu labdákkal, meg számít persze a védő képzetsége is, de leginkább a gyorsaság. tehát az támadási oldalt lehet mecsről-mecsre változtatni, de a felvezetést(!), és a felállást nem.
  • robotnyk
    textmode
    érdemes egy jól működőt amíg lehet megtartani
  • handras80
    Szerintetek melyik meccs megjelenítés a legreálisabb??? Nálam a teljes mérkőzés megtekintésénél szinte mindig 0-0!
    A taktikát és a felállást érdemes hosszab ideig megtartani vagy inkább jobb meccsről meccsre variálni????

Köszi a válaszokat!
  • b-type
    nekem a 2003-ban akkor kezdett jönni a pénz amikor szintet fejlesztettem a szurkolói boltomon, és felvettem oda 1 jó csókát, most a '04-el még nem ilyen tiszta a kép, ált. minden bénát eladok(ha nagyon nem viszik, akkor kölcsön-megvételi opcióval, ez ált. bejön),minden játékosnak van transzfer díja, annyi, hogy szerz. kötésnél örüljön, de nekem is jó legyen, nálam mindenki nagyon keveset keres, csak én nem :), olyanokat tolok meg esetleg mint 'győztes mecs, kapot gól nélkül'-esetleg célkitüzés elérése, de ált. bejön az is, hogy a nem(!) full tálent. v. hőstipus, esetleg baromi jó kép.-el rendelkező játékossal csak rövid időre kötök szerzödést, tőzsdére még nem vittem. ezt az ír kis csapatot, egészen nyugissan játszom, nálam amugy is 1 ilyen játék hosszu-hosszu hónapokra szól.
  • Joke
    Hát nekem ilyne nem volt, és mindíg kaptam a bl győzelemért pénzt, nem is keveset. Asszem a megynerés után taklán következő héten, de ha akarod utánanézek. Nekem ilyen gondoma 2003-al sme volt. Fura, Egyébként én nagy játékosvásárló vagyok, nagyon szeretek veni, ezért küszködöm a pénzzel. De általában év végére összehozom, hogy plusszba legyek, persze általában profitom nuku.Vegyél az átadólistáról játékosokat,néha vannak meglepő árak, talán még ingyen is tudsz egy-két jobbat. Ügyesen kell csinálni. Ennyi, aztán tőzsde talán, azt lesz lóvé. Bár azt még én sem próbáltam.
  • FrezeR
    én csak azt sajnálom, hogy nem lehet igazán profitot csinálni egy csapattal, mert ahhoz hogy esélyes legyen az együttes kell pár sztár játékos akik hozzák a meccseket. De ugye ez is sok pézt emészt föl aztán meg mindig mniszba megy a számla...nekem még nem igen volt pozitivba végig a számla:) ti ezt meg tudjátok oldani valahogy? ugye nemrég utaltam itt a "kinemfizetett blgyőzelmipénz" bugra, ez is elég idegesitő, s ahhoz is sokat kell áldozni hogy oda eljusson a csapat.
  • skristof
    első menüpont felül, és azon belül az aszissztens, és ott
  • sirdond
    és hogy tudom asszistensre bízni?
  • skristof
    amiket alapbol be lehet tölteni, meg bizdd az aszissztensre, aztán 75 felett lessz mindig
  • sirdond
    tudtok mondani jó edzésterveket?
  • robotnyk
    innen
  • Matthewpamer
    mért van az hogy, ha megy az internet,akkor nem indul el a játék?
  • Matthewpamer
    honnét lehet az 1.2-es peccset letölteni?
  • FrezeR
    szerintem a szponzori pénzt, legalábbis ugy tapasztaltam eddig, viszont az lenne a kérdésem, hogyha van egy jó csapatod és mondjuk kiviszed a tőzsdére, akor annál többet kapsz érte, minnél több pénz is van a kasszában a csapatnak?
  • skristof
    és profi bajnokság (1 osztály) ért kapsz lovét? ha megnyered?!?!?
  • FrezeR
    na ez az ezt én sem értem, de tényleg nem kaptam semmi jutalmat, igy meg mi értelme van a dicsőségen kivül? ez tök rossz mert éppen adóságok vannak a csapatnál és jól jönne az a 30-40 milkó..:(
  • skristof
    2003-ban is ez volt
    biztos, hogy bug, mert én tavaly sose kaptam meg..
    idén még nem nyertem bl-t, de akkor itt is valszeg ez van
    nem értem!
  • skristof
    azért mert kupát csak a premier ligáért kapsz sztem!
    bár még énsem tartok ott
    de ha pl FA-kupát nyersz, az megjelenik!
  • D.
    Hello. Én még az 1.1-es patchel kedztem el az Oxford United-el a játékot, azóta fentvan az 1.2-es patch is, de már kétszer megnyertem a bajnokságot, és nincs egy kupám se, de még a karrier statisztikánál a bajnoki győzelmeket se írja. Ez mitől lehet ?? thx.
  • b-type
    ezt nem t'om,bocs
    más: a g@mestarban megszólta csonti a gémet merthogy fagyogat...hát nekem 1× sem fagyott le, eléggé meglepett.
    :(