Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szevasztok!
Honnan töltitek le a magyar csapatokat a TCM 2003-hoz?
Honnan töltitek le a magyar csapatokat a TCM 2003-hoz?
Csak akkor nem lesznek meg ha új játékot kezdesz az 1.2-es verzióval. (és 1.2-es exe-vel)
Nekem 1.2 -es vann fenn, és nem tûnt el eggyik staff sem, sõt, a szukolók és ajándékok résznél bejött egy csomó új dolog!
Nem a patch számozza át õket, hanem alapban ilyen a játék, sõt ha a reservbe külldesz valakit, majd visszahivod akkor sem a régi számán játszik hanem a legkissebb szabad számot kapja meg. Ez csak azért hiba, mert a legtöbb nagy játékos minden klubban ugyanazt a számot kéri (és kapja)... Beckham is fura lenne mondjuk kettes vagy hármas számmal a hátán.
Az 1.2-es patch-ben is van 1 hatalmas hiba, mégpedig az, hogy minden "staff" eltünik és csak assistant manager-ek maradnak! Szóval nem ajánlom, mert orvos,scout,stb. nélkül nem az igazi...!
Hi!Na nekem lenne egy kis gondom. Szal felraktam a magyar addont, és megnyertem a Vasassal az NBI/B-t, de mikor a második szezont megcsinálná a gép, kilép. Ez általános probléma, vagy csak nekem sinál iylet? Valakinek van ötlete?
Sziasztok,
Köszönöm "Kabát Peti"nek, hogy elküldte a magyarosítást!
Éppen nézem, hogy nálam mi van fennt, és azt furcsálom, hogy az ún. német Fussball Manager egyezik e az én Football Manageremmel.
Hát ez az Anstoss egyszer nekem meg volt, de nem a 4, hanem a 2.
Kár, hogy németûl van benne minden.
Ha meg oldottam ezt a football Manager problémát, jelentést teszek róla.
Addig is mindenkinek kellemes ünnepeket!!!
Üdvözlettel,
Maya
Köszönöm "Kabát Peti"nek, hogy elküldte a magyarosítást!
Éppen nézem, hogy nálam mi van fennt, és azt furcsálom, hogy az ún. német Fussball Manager egyezik e az én Football Manageremmel.
Hát ez az Anstoss egyszer nekem meg volt, de nem a 4, hanem a 2.
Kár, hogy németûl van benne minden.
Ha meg oldottam ezt a football Manager problémát, jelentést teszek róla.
Addig is mindenkinek kellemes ünnepeket!!!
Üdvözlettel,
Maya
Aberdeen. Pillanatnyilag elsõ hely a bajnokságban; A szezonban "öv" a Lazio volt az eddigi egyetlen IGAZI ellenfél, de 1-0-ás vezetése után 5-1-re lenyomtam idegenben. Most jön a visszavágó. De újbólkezdtem a szezont az új patch miatt, dehát ez még nagyon az eleje ...
A medve nem játék.
tudtok oldalt ahol az ISO game fenn van??
Hali Mindenkinek! Frezer remek magyarosítását -amit azt hiszem mindenki nevében megköszönhetek neki- kicsit megpiszkálva elkészítve az 1.10 és az 1.20 -es uploadhoz a magyarosítást! Mindkettõvel szépen mûködik! Használjátok egésséggel!
Letölthetõ az 1.2-es patch a TCM-hez!!!
Kellemes karácsony mindenkinek aki szereti a focit, és annak is aki nem! (de olyan mit keresne itt, ugye?)
Csõcsõõ mindenkinek!Mayának má elkültem rég!Na csak azért írok,hogy az egész TCM2003 stábjának BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNAJAK, és most lássatok csodát-->Anon-->Neked is Boldog Karácsonyt!
És mindenkinek BUÉKOT!!!De addig még úgyis írok!Na csácsá!
És mindenkinek BUÉKOT!!!De addig még úgyis írok!Na csácsá!
Maya: A MAGYAROSÍTÁST ezen az oldalon megtalálod:
ghud.uw.hu
ghud.uw.hu
Sziasztok,
Még annyit szeretnék kérni, hogy akinek meg van a TCM2003-hoz a magyarosítás, legyen kedves küldje el nekem a mailomra! ([email protected]).
Köszönöm szépen!!
Sok-sok ajándékot nektek, jó egészséget és békés karácsonyt!!
Egyetek sokat!
Sziasztok!!!!
Még annyit szeretnék kérni, hogy akinek meg van a TCM2003-hoz a magyarosítás, legyen kedves küldje el nekem a mailomra! ([email protected]).
Köszönöm szépen!!
Sok-sok ajándékot nektek, jó egészséget és békés karácsonyt!!
Egyetek sokat!
Sziasztok!!!!
Sziasztok!
Mindenkinek Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok !!!
Mindenkinek Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok !!!
Szevasz joke!
az anyag egyenlõre feltöltés alatt ál. TEmérdek mennyiségû fáljról van szó ami 320Mb.
látogasd a lapot és légyy türelemmel
szevasz
az anyag egyenlõre feltöltés alatt ál. TEmérdek mennyiségû fáljról van szó ami 320Mb.
látogasd a lapot és légyy türelemmel
szevasz
Nem tudom, honnan szedted le a cuccost de, nekem megy. Vedd figyelembe, hogy ha egy megkezdett játék save-jét töltöd be miután felraktad (jól) a stadionokat az editorral akkor az új beállítások a betöltött régebbi játékodnál nem érvényesülnek. Tehát elõször is próbáld meg úgy, hogy új játékot kezdesz.
Egyébként, hogy rakod fel? Ha leírod lehet tudok segíteni.
Egyébként, hogy rakod fel? Ha leírod lehet tudok segíteni.
nem az én oldalam...én is csak nem rég óta tudok róla
de majd megköszönöm a nevedben ghudnak
de majd megköszönöm a nevedben ghudnak
Üdv!
Megakadtam a magyarosításban.
Elküldené valaki nekem a legfrissebbet és akkor amit én már fordítottam de ti nem azt felrakomés tovább küldöm.
Megakadtam a magyarosításban.
Elküldené valaki nekem a legfrissebbet és akkor amit én már fordítottam de ti nem azt felrakomés tovább küldöm.
A napokban felkerül erre az oldalra:ghud.uw.hu
légy résen
adios
légy résen
adios
pobeno-->Töltsd le a Kazaaról!!!!Az a legtutibb!Énis onnan töltötem le!Nacsõ!
No-CD crack érdekelne aki tud róla jelentkezzen
KÖSZI
CSÁCSUMICSÁ
KÖSZI
CSÁCSUMICSÁ
Hello....
Engem érdekelne.............
Engem érdekelne.............
Hello...
mindenkit örömmel értesítek, hogy elkészült a TCM2003-hoz 25 európai liga (250 klub)6400 játékosának a képe. Jelenleg feltötlés alattáll.
Többek között megtalálható 5 Borsodi Liga klub játékosainak a képei is, amely klubok az alábbiak:
FTC
MTK
UTE
DVSC
Sopron
Tehát akinek van magyar patch-e az ennek külön örül.Hozzácsaptam még egy jó pár jó minõségû címert is.
Karácsonyig leszedhetõ lesz ha minden igaz.
akit érdekel üzenjen stb...
adios
mindenkit örömmel értesítek, hogy elkészült a TCM2003-hoz 25 európai liga (250 klub)6400 játékosának a képe. Jelenleg feltötlés alattáll.
Többek között megtalálható 5 Borsodi Liga klub játékosainak a képei is, amely klubok az alábbiak:
FTC
MTK
UTE
DVSC
Sopron
Tehát akinek van magyar patch-e az ennek külön örül.Hozzácsaptam még egy jó pár jó minõségû címert is.
Karácsonyig leszedhetõ lesz ha minden igaz.
akit érdekel üzenjen stb...
adios
NEm vágom Tomato33!Nekem a ZTE az elsõ éévben indult a BL-ben!Nem tom nálad mi aszitu!
FrezeR szuper jól magyarosítottál.REMEK!!!!!!!!!!!
Frezer küld el nekem is a magyarítást.Kösz
A spanyol másodosztályban van egy csapat, a neve valami Herculse. A badges-ét akartam berakni, de nem találta a clubok nevei közt. Nem tudja valaki, ott milyen névn szerepel pontosan,vagy csak én nem vettem észre és ott van?!
Freezer:légyszi nekem is küldd el!!!
Kedves Frezer elküldenéd nekem is a magyarosítást? Köszi!
Frezer, kérlek küld el még egyszer a magyarosítást, mert sikerült felülírnom, egy rossz változattal, azt amit küldtél.
Peti, ma kipróbálom ezt az új progit. :-)
Ha valaki elkezdi a textm.txt fájl fordítását, akkor a következõ a lényeg:
Itt egy mondat példának: 1-ST gets his head to the ball!
Az 1-ST a script amit változatlanul kell hagyni, de a mondatban bárhová lehet helyezni. A magyar mondatok karakter számban nem kell, hogy egyezzenek, nyugodtan lehet hosszabb mondatokat is írni. Ennyi, jó fordítást. :-)
Peti, ma kipróbálom ezt az új progit. :-)
Ha valaki elkezdi a textm.txt fájl fordítását, akkor a következõ a lényeg:
Itt egy mondat példának: 1-ST gets his head to the ball!
Az 1-ST a script amit változatlanul kell hagyni, de a mondatban bárhová lehet helyezni. A magyar mondatok karakter számban nem kell, hogy egyezzenek, nyugodtan lehet hosszabb mondatokat is írni. Ennyi, jó fordítást. :-)