11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • b-type
    venni lehet, max nem jön az arc csak idény végén.
    a pénzed mmindenképpen nézd meg, legalább azt hogy mennyit költhetsz játékosvásárlásra (ott van az igazolási lista alján asszem)
  • csum666
    OK A Manchesterrel vagyok és a pénzem nem tudom mennyi:)

Szal nem tudom mért nem tudom megvenni akit akarok:)
    Bajnokság közbe is lehet venni????
  • skristof
    igy van :)
  • Joke
    Hát mondjuk lehet, hogy nincs rá elég pénzed. Asszem akkor szokta azt kiírni, hogy talán már igazoltál blablabla. Az átigazolási listánál ott van, hogy mennyiért vásárolhatsz max. Na annál drábább játékost nem tudsz venni. Nem ártott volna, hogy megmondod melyik csapattal vagy, melyik ligában, mennyi pénzed van. Mert ha ennyire fontos a válaszunk , akkor legalább próbáld meg pontosítani a problémád. Segítünk szívesen, de kitalálni nem tudjuk csak úgy a semmiből. Ennyi.
  • skristof
    persze, hogy lehet
    de szerintem sokkal élvezetesebb, ha nem egy oriás csapattal kezdesz 50 millával, hanem egy kiscsapattal...
    akkor lessz csak igazán nehéz igazolni
  • csum666
    Az lehet hogy a játékos nem akar jönni???
  • csum666
    hát nem tudom mit csináljak????
  • skristof
    huhh
    most sem lettem sokkal okosabb! :P
    talán sok légiósod van
    talán sok játékosod van
    talán az elnökség nem akarja (ez sztetek lehetséges??)
  • csum666
    Hát az van mondjuk 5. szezonban járok és mondjuk nestát megakarom venni azt irja erre a posztra már igazoltam elvileg meg backhemet figot senkit se tudok venni miért????
    Az elején megvettem ronit azóta nem enged miért???????
  • skristof
    kicsit konkrátabban irdd le mi a gond..
    üzenet, vagy valami...
    vagy hány játékosod van? lehet, h van vmi korlát...
  • csum666
    fontos lenne segítsetek plizz
  • csum666
    Mért nem tudok játékost venni???? a liga elejé ntudtam most meg pár évre rá nem tudok akit én akarok miért????
  • pilfer
    klikk
  • Joke
    Hát ilyenkor kéne megőrizni a régi cuccokat, én azokat át szoktam másolni, és akkor nem kell leszednem újra őket. Bár lehet, hogy hülye szokás, ki tudja...

Patchek fenn vannak a hivatalos oldalon, crack a gamecopyworld-on, (innen sem tudsz letöltésvezérlővel tölteni), egyebek talán a soccergaming-on, meg a soccerfm200x.de ill, a z fm200x.de oldalakon,
  • Joke
    Xp-ben az van.
  • Magic Boy
    Amúgy nekem nemjön le a fejléces! :(
  • Magic Boy
    Az explorer 6-ot honnan szedted le??
  • pilfer
    Nekem simán lejött a magyarítás, ami a fejlécben van!
    (Semmilyen letöltésvezérlőt nem használok, csak explorer 6-ot)
  • Magic Boy
    Segítsetek!
    Újj gépet vettem és így elvesztettem az összes TCM 2004-es cuccom honnan tudnám újra leszedni őket?(a 2222-es magyarosítás nálam nemjön le! :( )
  • robotnyk
    az a helyzet hogy ha valaki valamilyen dánlódmenedzserrel akarja leszedni, nem tudja. sőt azt sem tudja meg miért nem. ha valaki explorerrel tölt akkor kiderül hogy azért nem jön le, mert a syncre nem lehet linkelni kívülről.
  • pilfer
    Ez a játékoson múlik, vagy a klubon: lásd az életben is.
    Ha egy játékos jól érzi magát és nem akarja elhagyni a csapatot, nem fogja.
    Nem tudsz változtatni rajta. Esetleg próbáld egy vagy két év múlva. Hátha meggondolja magát
  • Imremagdi
    Lenne egy kérdésem,bár lehet hogy már megkérdezte valaki.Miért van az ,hogy amikor igazolni akarok a legtöbb játékos nem akar hozzám igazolni?A pénzem simán megvan rá.Ezen lehet változtatni?
  • skristof
    nem tudsz olvasni?
    neked mekkora betűk kellenek? hogy jutottál el ebbe a topikba? olvastál? akkor most mért olyannehéz?
    vagy csak flémet akarsz kezdeményezni???
  • Czud
    Nem tudtok valami fullos magyarosítást amit le is lehet tölteni?!
  • skristof
    nah, ez azért aranyos..... :P
  • skristof
    jah, télleg! :P
  • Morfeo
    most vezetem 3.éve a csapatomat és most indult a tartalékom az nb2/hummel csoprtjába.a sors fintora meg a játék ügyesége álltal a kupa első fordulójába mindjárt össze is sorsoltak.most már csak egy jó taratalék edző kéne.
  • tesoo
    holland válogatottal miért nem lehet lenni a játék elején?
  • Joke
    alcohol 120%, nah perrsze nem inni kell:)
  • skristof
    lehet jáccani tarcsik nélkül is term.
    lehet felvenni tart.edzőt is, de voluntary is játszathattja őket
    ha nincsenek, értelemszerűen nem jácccanak.. :)
  • Morfeo
    ezz nem értem én se nekem kb.25 fős a taratalék xcsapatom és nem megyek vele semmire.Szivesen felhoznék majd egy két rarcsit a felöntbe de ha nem tom milyenek a mecseken nem kockáztatok.Írtam már ,hogy nálam az MTK,UTE,FTC-nek a tartalékja indul az NB2 vmelyik csoportjába
  • b-type
    hát ez érdekes,..sztem lazán lehet, erről viszont 1 kérdés, nektek ki játszatja a tartalékot?
    mert elvileg lehet mecset játszaniuk, és az eredményt lehetne elemezgetnem mint az utánpótlásét, de hiába van ki a 11+némi csere, nincsenek jászatva...
  • savafan
    Srácok!

Új játékot kezdtem és olyan csapatot sikerült választanom, amelyiknek nincs tartalék csapata. Csak első csapat és utánpótlás. Ilyenkor fel kell hozni illetve le kell küldeni játékost, hogy legyen csapatom. Vagy lehet tartalékok nélkül is játszani?
  • skristof
    jaja
    nero sux
    off: tucc vmi jot? mert már faszom kivan vele
  • gyezo
    Sziasztok!

Total Club Manager=Total League Manager ???
  • Joke
    Szarul lett megírva a cd:)Sux nero:)
  • Trance_HUN
    oksa köszi, nem tom miért nem tom felrakni a játékot de ez már az én bénaságom vazze valami media geci faljt minden 2. % ban kiírja hogy valamit nem tud vele kezedeni
  • b-type
    :)))
    magyar a fejlécben, pecsre meg http://www.patches-scrolls.de/index4.html,ha nem találsz a hivataloson :)
  • Trance_HUN
    Sziasztok nekem kéne 1 legújjab patch hozzá ha van ilyen és egy magyarosítás is ha van ilyen. :) előre is köszi további jó játékot
  • skristof
    Magyarország - Lettország 2:1
    Hajrá MAGYAROK!!!
    romániát lealázzuk a döntöben!