Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én megcsináltam, nekem mûködött, 1.1-es és 1.2-es verzióhoz. Próbáltam, eddig jó, de még tesztelem sokat. Szóval akit érdekel, tesztelje, felraktam ftp-re. A link: http://www.tar.hu/jokes/english2.str
sajnos korai volt az öröm...folyton kilép használat közben, ez pedig azt jelenti hogy valahol több karaktert irtak mint szabad lett volna, vagy eltöröltek egy olyan végpontot amit nem lett volna szabad😞((((( amugy nagyon jó lett volna de ezt a hibát gyakorlatilag nem lehet kinyomozni😞( amugy maradt még benne forditatlan szöveg fõleg az üzenetek de arról fogalmam nincs hogy azokat hol tárolja a program..hát ennyi...
Nagyszerü meglepetésem van srácok!!
Itt a full magyarositás!😊)
Nem én készitettem, csak találtam!
de köszönet érte TT3-nak és Bednárik Istvánnak!! Köszönjük nekik!
Próbáljátok ki!
Magyarositás
Itt a full magyarositás!😊)
Nem én készitettem, csak találtam!
de köszönet érte TT3-nak és Bednárik Istvánnak!! Köszönjük nekik!
Próbáljátok ki!
Magyarositás
figyu meg tudnátok mondani hogy lehet bejutni a hlc-re?mer nekem sehogy se sikerül.mindig "failed to connect".vagy már csak a fizetõs rész mûködik?
jó lenne az english.str-bõl kiszedni a mondatokat a forditáshoz de eddig nem találtam rá megfelelõ megoldást, ha kimásolom az egész nagyon zavaros, valakinek nem sikerült még esetleg?
Hát próbálok segíteni Guszti!Elõször is írj egy mélt,és ott részletesen mindent elmagyarázok!Rendben???Na csõõ! HAJRÁ TCM!!!
Pont ma voltam fent azon az FTP-n. 2 hete nem voltam. Csodálkoztam is ki tette fel. 😊)
Figyu Guszti?Megosztom veled a Kazáról ha gondolod!Becsomagolom, és úgy le tudod majd tölteni rólam a full game-t?!OKsa?A részleteket e-mailben,rendi? csõcsõ mindenki!
Igen. A HATTRICK tényleg király. Már közel 7 hónapja nyomom, de még hétvégén is inkább bejövök a melóhelyre, hogy a szombati bajnokit élõben lássam. Utáltam az online dolgokat, de ez a manager nagyon bejön és nagyon EREDETI. Ezek a svédek tudnak valamit. Van aki már a 17.idényét nyomja külföldön. Tehát már 5 éve játsza.
Amúgy +. Nagyok jó a TCM is. Sõt.
de...
Amúgy +. Nagyok jó a TCM is. Sõt.
de...
Megoldódott a problémám kb. a 20. próbálkozásra, de hogy miért csnálta foglalmam sincs. De a béremet a csapattól még nem kapta meg. Hogy szerepel a számítási naplóbana bérem? Mert a prémiumomat azt fizetik, de az alapbért nem!
MÉg nem FreezR,kössz!!!Ez a legújabb télleg!TEnx!
Nekem eddig semmi problemám nem volt ajátékkal, de most van: új csapathoz szerzõdtem, aztán csak 9 játékos vana kezdõcsapatban, Ha be akarok rakni valaki mást is, akor lefagy a game. Mindenfajta javítás fenn van! Tud valakia problemára sgíteni,mert íg nem igazán tok tovább játsazni, abba meg beleõrülök!
CM4:
40 liga, 200ezer játékos
Ray Houghton - volt liverpooli spíler - tanácsadásával (bizti a pool simán megnyeri a PL-et, rögtön elsõ évben, ha csak így virtuálisan is ...
)
40 liga, 200ezer játékos
Ray Houghton - volt liverpooli spíler - tanácsadásával (bizti a pool simán megnyeri a PL-et, rögtön elsõ évben, ha csak így virtuálisan is ...
)A medve nem játék.
1. Szerintem, senki részérõl sem kéne ez a stílus, mert jön FREAK, és átmegy a fórum Király Linda égése stílusú szapulásba és megyünk a "Gumiszobába" ... Szóval, nem kéne.
2. A helyesírás, a fórumokon nem jellemzõen alapkövetelmény ... Itt nem diplomamunkát gépelünk. Az ember siet. Ez nem szempont. Megszoktuk.
3. CM vs TCM? Én vizuális típus vagyok, nekem a TCM -> MOST MÁR <-jobban bejön. Neked nem?! Ez van. Ez is egy vélemény.
4. Az, hogy egy pillanatra megnézel egy játékot, és eldöntöd, hogy milyen szar, az is. Vannak gamék, amik elsõ látásra is szarok, meg másodikra is, de a TCM, nem jellemzõen ilyen. Eleve, ha meccset akarsz látni egy kicsit várni kell. De mivel te is bizonyos fokig "manager fan" vagy, jól tudod, hogy egy foci manager játék, a játékosbörzék és játékosok tulajdonságának átböngészésével kezdõdik. Ki mit tud, milyen a tactika, ellenfél stb. Szóval, hosszú míg elkezdesz igazán játszani. Menedzselés tekintetében ez is ott van. Sok funkció, edzésprogi, fiatalok felkészítése, reserve team meccsei, válogatott meccsek - ezeket mondjuk jó lenne látni, ill. jó lenne ha ki tudnám választani, hogy még milyen meccsek érdekelnek az enyémen kívül : ( -, + fanshop árak etc.
A negatív véleményedre pedig két elképzelésem van:
A. A cracked volt szar és kidobott menet közben winfosba. A CM valóban nem jellemzõen produkálta ezt. De ott pl. eszméletlenül lassan ment el egy nap.(A crack problémára a megoldás: a jó crack kell hozzá, mert gondolom nem vetted meg és nem is a patchek felrakásával kezdted. Eleinte anno, sokaknak volt vele bajuk ... : ( )
B. Kaptál kezdetnek vagy 5 gólt ... (Hozzá se nyúltál a taktikához és csak a meccsre voltál kiváncsi, hogy miulyen is lett - pl. egy CM után, ez érthetõ is lenne -, ...) De így általában a sikerélmény=0. - Gondolom volt egy CM-ben bejáratott csapatod és jó kis játékosaid. Most is azt választottad kezdésnek, de tapasztalnod kellet, ez nem ua. Megállapításod: a TCM egy szar! : (
De ha leülsz játszani vele, rájössz, hogy nem rossz és az új bajnokságokkal még jobb lett.
Felesleges baromságok, amikrõl írtál:
Manapság - a készítõk szerint - kell a managerekbe a fanshopok managelése is, a hamburgeressel együtt. Más kérdés, akinek ez nem tetszik, az adja át egy aszisztensnek a munka ezen részét. A CM-ben valóban nem voltak ilyen "felesleges" dolgok. De a TCM így kerek! Ezt 2002-2003-ban én elvárom. Az elõzõ Cm-ben az elnyújtott napok vonal nem tetszett. Az elsõ - Uk és Skót bajnokságos PC-s - CM még tényleg jó volt. Leültem pár haverral szombatonként és nyomtuk. 4 alkalom alatt lement 1 szezon. kb 18 szezont nyomtunk végig ilyen módszerrel. A CM3-tól kezdve azért ez már nekünk is sok volt. Felesleges idõ ment el egy hét lefogásáig. Így már hosszú volt. Lassan jött a siker. Így vissza is tértünk az elsõ v. második CM-hez. Aztán jött az FA sorozat, ami gyermekbetegségei ellenére belopta magát a szivembe. A TCm meg végre más készítõk kezében egy nagyszarû masszát alkotva majdnem tökéletesre sikerült. grafikailag ott van, managelés szempontjából szintén és a haverokkal is képesek vagyunk több meccset lenyomni. Magyarul eltelik a szezon rendesen. Ha a TCM 2004-ben minimum a FIFA 2003 enginjét használják majd és keveset "pofoznak" a gamén, megszületik a KIRÁLY. A CM sorozatra meg egyre kevesebben fognak emlékezni.
CM4 (MAX mérkõzés):
SITE (pl.):
http://www.gamershell.com
Egy movie link a gaméból:
ftp://ftp.gamesdomain.co.uk/pub/movies/gd/CM4_mute.mpg
TCM (MAX mérkõzés):
SITE:
http://tcm2003.soccergaming.com
FOOTBALL MASTERS 2003 (MAX mérkõzés):
SITE:
http://www.espsoftware.co.uk
A CM sajnos évek óta nem sokat változott, a TCM (FA) meg hatalmas változáson ment át, mint idén a FIFA sorozat ... A TCM mind tartalmilag, mind grafikailag, mind a fizikai részen - a kapu elõtti helyzetkihasználás, labda mozgása etc. - hatalmas változáson ment át. viszont a képeket látva és a videót megnézve a CM menürendszere, felépítése a CM4 esetében is ua (CM3) lesz.
Adatbázisilag most már, az idén megjelent Football Masters tûnik a legteljesebbnek. A régi - bm filmszakadás, nem jut eszembe a neve, 3 betü annak is a röviditése -, indította el "a hamburgeres bódék a managerekben" managereket, na ehhez hasonlít FM2003, csak grafikailag "zoknitaxli".) A 19. század végétõl csörgedezik belõle az infó. Melyik csapat mit jászott a kupákban pl. 100 éve, meg ilyen finomságok. (Itt megjegyezném az angol csapatok infói elég részletesnek tûntek, de csak ezeket nézelõdtem. Ha a többi szar, akkor bocs érte ...)
Mellesleg ez egy nagyon jó site a CM vs. TCM témában (mindkettõvel foglalkoznak - aki nem ismerné, annak):
: )

2. A helyesírás, a fórumokon nem jellemzõen alapkövetelmény ... Itt nem diplomamunkát gépelünk. Az ember siet. Ez nem szempont. Megszoktuk.
3. CM vs TCM? Én vizuális típus vagyok, nekem a TCM -> MOST MÁR <-jobban bejön. Neked nem?! Ez van. Ez is egy vélemény.
4. Az, hogy egy pillanatra megnézel egy játékot, és eldöntöd, hogy milyen szar, az is. Vannak gamék, amik elsõ látásra is szarok, meg másodikra is, de a TCM, nem jellemzõen ilyen. Eleve, ha meccset akarsz látni egy kicsit várni kell. De mivel te is bizonyos fokig "manager fan" vagy, jól tudod, hogy egy foci manager játék, a játékosbörzék és játékosok tulajdonságának átböngészésével kezdõdik. Ki mit tud, milyen a tactika, ellenfél stb. Szóval, hosszú míg elkezdesz igazán játszani. Menedzselés tekintetében ez is ott van. Sok funkció, edzésprogi, fiatalok felkészítése, reserve team meccsei, válogatott meccsek - ezeket mondjuk jó lenne látni, ill. jó lenne ha ki tudnám választani, hogy még milyen meccsek érdekelnek az enyémen kívül : ( -, + fanshop árak etc.
A negatív véleményedre pedig két elképzelésem van:
A. A cracked volt szar és kidobott menet közben winfosba. A CM valóban nem jellemzõen produkálta ezt. De ott pl. eszméletlenül lassan ment el egy nap.(A crack problémára a megoldás: a jó crack kell hozzá, mert gondolom nem vetted meg és nem is a patchek felrakásával kezdted. Eleinte anno, sokaknak volt vele bajuk ... : ( )
B. Kaptál kezdetnek vagy 5 gólt ... (Hozzá se nyúltál a taktikához és csak a meccsre voltál kiváncsi, hogy miulyen is lett - pl. egy CM után, ez érthetõ is lenne -, ...) De így általában a sikerélmény=0. - Gondolom volt egy CM-ben bejáratott csapatod és jó kis játékosaid. Most is azt választottad kezdésnek, de tapasztalnod kellet, ez nem ua. Megállapításod: a TCM egy szar! : (
De ha leülsz játszani vele, rájössz, hogy nem rossz és az új bajnokságokkal még jobb lett.
Felesleges baromságok, amikrõl írtál:
Manapság - a készítõk szerint - kell a managerekbe a fanshopok managelése is, a hamburgeressel együtt. Más kérdés, akinek ez nem tetszik, az adja át egy aszisztensnek a munka ezen részét. A CM-ben valóban nem voltak ilyen "felesleges" dolgok. De a TCM így kerek! Ezt 2002-2003-ban én elvárom. Az elõzõ Cm-ben az elnyújtott napok vonal nem tetszett. Az elsõ - Uk és Skót bajnokságos PC-s - CM még tényleg jó volt. Leültem pár haverral szombatonként és nyomtuk. 4 alkalom alatt lement 1 szezon. kb 18 szezont nyomtunk végig ilyen módszerrel. A CM3-tól kezdve azért ez már nekünk is sok volt. Felesleges idõ ment el egy hét lefogásáig. Így már hosszú volt. Lassan jött a siker. Így vissza is tértünk az elsõ v. második CM-hez. Aztán jött az FA sorozat, ami gyermekbetegségei ellenére belopta magát a szivembe. A TCm meg végre más készítõk kezében egy nagyszarû masszát alkotva majdnem tökéletesre sikerült. grafikailag ott van, managelés szempontjából szintén és a haverokkal is képesek vagyunk több meccset lenyomni. Magyarul eltelik a szezon rendesen. Ha a TCM 2004-ben minimum a FIFA 2003 enginjét használják majd és keveset "pofoznak" a gamén, megszületik a KIRÁLY. A CM sorozatra meg egyre kevesebben fognak emlékezni.
CM4 (MAX mérkõzés):
SITE (pl.):
http://www.gamershell.com
Egy movie link a gaméból:
ftp://ftp.gamesdomain.co.uk/pub/movies/gd/CM4_mute.mpg
TCM (MAX mérkõzés):
SITE:
FOOTBALL MASTERS 2003 (MAX mérkõzés):
SITE:
http://www.espsoftware.co.uk
A CM sajnos évek óta nem sokat változott, a TCM (FA) meg hatalmas változáson ment át, mint idén a FIFA sorozat ... A TCM mind tartalmilag, mind grafikailag, mind a fizikai részen - a kapu elõtti helyzetkihasználás, labda mozgása etc. - hatalmas változáson ment át. viszont a képeket látva és a videót megnézve a CM menürendszere, felépítése a CM4 esetében is ua (CM3) lesz.
Adatbázisilag most már, az idén megjelent Football Masters tûnik a legteljesebbnek. A régi - bm filmszakadás, nem jut eszembe a neve, 3 betü annak is a röviditése -, indította el "a hamburgeres bódék a managerekben" managereket, na ehhez hasonlít FM2003, csak grafikailag "zoknitaxli".) A 19. század végétõl csörgedezik belõle az infó. Melyik csapat mit jászott a kupákban pl. 100 éve, meg ilyen finomságok. (Itt megjegyezném az angol csapatok infói elég részletesnek tûntek, de csak ezeket nézelõdtem. Ha a többi szar, akkor bocs érte ...)
Mellesleg ez egy nagyon jó site a CM vs. TCM témában (mindkettõvel foglalkoznak - aki nem ismerné, annak):
: )

A medve nem játék.
kabát peti: Én csak a véleményemet mondtam el a játékkal kapcsolatban, és nem kötözködni jöttem ide. De mostmár nem csak a játékkal kapcsolatban van véleményem, hanem rólad is. És te vagy egy csíra gyökér. És tanulj meg helyesen írni.
Ez egy fórum itt mindenki azt mond amit akar vagy ameddig a lelkiismerete engedi.
Zakaki:És téged meg ki kérdezett?Ha?Tom hogy nem vagy a haverom,be is b*szna ha egy ilyen csíra gyökér lenne a haverom!Sztem nem én jötem ebbe a fórumba kötözködni,úgyhogy te vegyél vissza!OKsa?Nem mondom,hogy agyonmelóztam magam a tcm2003mal,de egy pár dologban segítettem már a többieknek,te+Qssoltál,és leszóltad a ajátékot,szal takarodj a fórumról!A véleményedet meg továbbra is tod:MEGTARTHATOD!Már amennyiben ilyen véleményed van a játékkal kapcsolatban!Vágod?!
kabát peti:nem vagyok a haverod. nagyon nagy az arcod, kicsit vegyél vissza. én nem anyáztam csak a véleményemet mondtam el a játékkal kapcsolatban. nagy a pofád, nem tudom mit képzelsz magadról. Tényleg, egyébként téged ki a fasz kérdezett?
CSá mindenki!Fehérember😛ersze,hogy változik!Ezek függenek attól az épülettõl vmi média túrótól,most nem vágom hirtelen,és attól,hogy milyen eredményesen szerepel a csapat+asszem még abból is összetevõdik,hogy milyen népszerû vagy! Nos:most jön a kedvenc részem: Zakika:Na ide figyeljél haver: Lényegébe FreezR haverom lelõtte a poént,mer én is azt akartam írni,hogy nem kértük hogy jácc vele!Ami a véleményedet illeti: MEGTARTHATOD MAGADNAK! OKé haver?!Remélem vágod a dolgokat!Ha nem teccik akkor f*szt írsz ide,vágod?Úgyhogy inkább maraggy kussba!FreezRt pedig ne basztasd,me jófey gyerek,és majd ha te is annyit melóztál vmivvel,mint õ,akkor ESETLEG elkezd7cc pofázni!Érted?A CM-ednél a magyarosítást meg egyenesen úgy istenítetted mintha TE csináltad volna!1szóval: Szállj le a földre gyerek mer ha késõn ébrecc akkor nagyot fox koppanni!Más fórumokba kötözköggyé!Jóvan?K*csög! Független hozzászólásom: HAJRÁ TCM!!!Szevasztok!!!
Azaktív fanok és a fanclubbok száma változik vagy nem?
Leszögezem a játék tetszik, de lehet, hogy hosszabb idõt vesz igénybe a megismerése.
Nem tudom, mennyire taktika függõ, hogy szabályosan lepasszolják a játékosaim a labdát az ellenfélnek.
(a fordítás nagyon klassz, sokat segített)
Nem tudom, mennyire taktika függõ, hogy szabályosan lepasszolják a játékosaim a labdát az ellenfélnek.
(a fordítás nagyon klassz, sokat segített)
én csak a véleményemet mondtam el a játékkal kapcsolatban. Megmondom õszintén, hogy közöm sincs a fordításhoz, csak nekem nagyon nem jött be, hogy az egész játék angol, és akkor van benne néhány magyar szó. Pl. a Championship Managernél az egész játék magyar nyelvû
zaki: senki nem kérte hogy játsz vele és hogy tetszen is, ha annyira szereted a chm-et akkor maradj annál. ami a magyarositást illeti mivel elég sok közöm van hozzá..😉..akkor észrevehetted volna hogy csak a menük nagy része lett egyenlõre leforditva hogy könnyebb legyen tájékozódni. a többi csak ezután jön, ugyhogy más munkájáról akkor alkoss véleményt ha többet tudsz annál felmutatni...
Hello!
Aki már régóta nyomja a TCM2003-at attól szeretném megkérdezni, hogy mennyire reálisan szimulálja a meccseket? Csak pár meccset volt lehetõségem játszani vele, de lenyomtak mint a sittet. Még a klasszis játékosaim is állandóan eladták a labdát(Lamouchi,Baronio). Bezzeg az ellen berámolt vagy hatot. A manager rész tetszik, de ez a szimuláció valós?
Mik a tapasztalatok?
Aki már régóta nyomja a TCM2003-at attól szeretném megkérdezni, hogy mennyire reálisan szimulálja a meccseket? Csak pár meccset volt lehetõségem játszani vele, de lenyomtak mint a sittet. Még a klasszis játékosaim is állandóan eladták a labdát(Lamouchi,Baronio). Bezzeg az ellen berámolt vagy hatot. A manager rész tetszik, de ez a szimuláció valós?
Mik a tapasztalatok?
császtok
Letöltöttem a játékot és elõszõr játszottam vele. Szerintem hihetetlen szar. Az irányítása borzalmas, tele van minden baromsággal, ami tök fölösleges. Letöltöttem a magyarítást. Ez nem tudom, hogy magyarításnak lehet nevezni, mikor le van fordítva 20 szóból egy. Inkább maradok a Championship Managernél. Az a legjobb. Ég és föld a két játék között a különbség. Mind1. Csak azt akartam mondani, hogy szerintem egyszerûen szar ez a játék, és nem tudom, hogy bír ennyi csávót lekötni... Na csá
Letöltöttem a játékot és elõszõr játszottam vele. Szerintem hihetetlen szar. Az irányítása borzalmas, tele van minden baromsággal, ami tök fölösleges. Letöltöttem a magyarítást. Ez nem tudom, hogy magyarításnak lehet nevezni, mikor le van fordítva 20 szóból egy. Inkább maradok a Championship Managernél. Az a legjobb. Ég és föld a két játék között a különbség. Mind1. Csak azt akartam mondani, hogy szerintem egyszerûen szar ez a játék, és nem tudom, hogy bír ennyi csávót lekötni... Na csá
Tud valaki nekem segíten hogy az edzés tervet hogy rakjam össze?
[email protected]
[email protected]
www.gamecopyworld.com -itt próbáld meg
Nálam még a játék legelején kifagy,úgyhogy nem tudtam vele sokat játszani.Cracket honnan lehet leszedni?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Mindenkinek jó egészséget és Boldog új esztendõt kívánok!
Valaki kérdezte ezt az Anstoss 4-et! Hát ez 3 komoly CD( ha a full packet nézem). Nagyon nehezen jön le.
A TCM2003 német megfelelõje pedig ez a ún. Fussball Manager, hát ez is lassan jön, de ha meg lesz, írok!
Valaki kérdezte ezt az Anstoss 4-et! Hát ez 3 komoly CD( ha a full packet nézem). Nagyon nehezen jön le.
A TCM2003 német megfelelõje pedig ez a ún. Fussball Manager, hát ez is lassan jön, de ha meg lesz, írok!
Kinek van Cm4 demoja?
NAC-nak köszönöm a linkeket meg fogom nézni.
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok.
Szevasztok
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok.
Szevasztok
Ja és Boldog új évet mindenkinek!!!
A Database könyvtárba kell bemásolni, utána megnyitod az editort, majd SAVE aztán Create Database. Ennyi!
Köszi Tomato a tippet.
Köszi Peti a fáradozást, de valószínûleg rosszul fejeztem ki magam.:-) A patchek meg vannak, de kellene hozzá crackelt exe, mert azzal nem rendelkezek.
Jah,és itt van az 1.10es peccs,mivvel ezt is kérted:
http://common.ea-europe.com/tcm2003/TCM2003Update110.exe
http://common.ea-europe.com/tcm2003/TCM2003Update110.exe
Csõcsõ codric!Figyuzd a peccsek 25Megabájtosak,szal nem hinném hogy az e-mail lenne a megoldás! De itt az 1.2es peccsnek a linkje:
http://common.ea-europe.com/tcm2003/TCM2003Update120.exe
Na csõcsõ mindenki, és BUÉK!!!
http://common.ea-europe.com/tcm2003/TCM2003Update120.exe
Na csõcsõ mindenki, és BUÉK!!!
Üdv. Tudnátok adni egy címet, ahonnan le lehet tölteni az 1.1 és 1.2 patch exe-it? Vagy eltudná küldeni valaki a mail / [email protected] / címemre? Elõre is köszönöm.
Innen tudod letölteni a Magyar ligát:
http://www.jokester.dk/tcm/ vagy: http://www.mcshee.co.uk/tcm/
http://www.jokester.dk/tcm/ vagy: http://www.mcshee.co.uk/tcm/