Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A TCM 2003 hoz, honnan lehet a paccsot és a hozzávaló cracket (ha kell!) leszedni?
Köszönöm
TCM überalles!

Küldje el valaki légyszives.
Az alkalmazott taktika, sanjos nagymértékben függ a választott meccsnézettöl. 3Dben érdemes sima 3-4-3at eröltetni, direktben, long pass-szal. Összes csatár+az egyik CM távoli lövésen, a 3 védö legyen lehetöleg mind CD, magas agresszióval. Külösen akkor jó ez, ha valamelyik posztról elfogynak az embereid, mert 3Dben pl egy CD is viszonylag jól játszik középpályán. Javasolt a lestaktika is. 3Dben inkább a játzékosok egyéni képességei dominálnak, mint az összecsiszolt csapatjáték.:-(
Erösebb csapatok ellen javallott a szöveges mód. Itt már érdemesebb foglalkozni a taktikával. Én általánan 3-5-2öt játszok 3 CDvel, baszott erös AMmal és minimum egy gyors és profin beadó szélsö középpályással. Értelemszerüen irányít az AM, támadásvezetés pedig a jó szélsö oldalán (min. 25 golpassz/szezon). Itt már kicsit kevésbbé direktbe nyomulok és rövid passokkal, lestaktikával. Agressziót ajánlott csökkenteni, mert elkerülhetö a sárgaáradat. Nagyon érdemes figyelni a fitness értékeére, mert legalább olyan fontosak lesznek a 2 félidöben, mint a skillek. A cseréket még a lefutott meccseken is jó kihasználni a morál miatt.
A gond csak az, hogy nagyon eltér a két felállás, így nem igazán tudunk specializálódni. Megoldás lehet mindig ugyanannak a nézetnek a választása, de nekem a 3D kicsit lassú, az állandó szöveggel, meg szinte CMre degradálnám szegény TCMet:-). No meg nincs is jobb, mint a Juve ellen a 92. percben gyöztes gólt löni 3Dben. Ilyenkor szinte a stadionban érezve magam örjöngök, no meg a barátnQm is aki erre általában felébred...

milyen felállást javasoltok ill. taktikát? Vagy valami trükköt amit bevethet a csapatom. Mert egyszer nyerek 2x vesztek nem tul biztató😊 Nem jöttem még rá hogy hogyan lehetne ebbõl kilábalni!
ötlet?
Küldje el valaki légyszives.
Letöltés...
football without ultras is nothing
Adatbaszisban jo volt ezt nem vitatom.
De a kezelese es a meccs az szvsz lehetett volna sokkal jobb is.
Es ahogy neztem a CM4 se lesz e szempontbol jobb.
Raadasul a meccsek lejatszasa "gombfocinezetbol" 2003ban egy rohely.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Kiadas Marc 28.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Szóval én még nem mélyültem el igy a játékban sokat babráltam vele, patchek meg minden..szal most kezdtem, és a mániám hogy egy kis csapatot próbálok felfutattni😊 jelenleg a Yeovil együttesét az angol conference-bõl de nem megy tul fényesen egyenlõre😊 Sokszor kikapok..ezért is kérdezném meg hogy milyen felállást javasoltok ill. taktikát? Vagy valami trükköt hogy jól menjen a csapatnak.
A sturm-al kezdtem, egy nemzeti kupa, egy uefa kupa cím, 1 év után elmentem a rangershez. itt asszem 5 bajnoki cím, 4 kupa gyõzelem 4 ligakupa 4 bl gyõzelem.
Aztán jött a valencia, itt 2 év alatt 1 bl, 2 bajnoki cím.
Azrán irány a Real Madrid C.F, végre sikerült, ez volt a vágyam, szal most itt vagyok egy éve, 1 bajnoki cím, egy bl gyõzelem, 32 hónap (+ egy év opció a klub számára) van még vissza a szerzõdésembõl asszem csak 3,5 milliót keresek, 100000 a bonusz. A valenciához azért mentem, mert gondoltam így könnyebben jutok a Real-ban, abban az évben egyébként is bajnok lett a Real, valószínû volt, hogy nem kapok onnan szerzõdést😊 Aztán amikor a valenciánál lejárt a szerzõdésem, abban az évben nem ment úgy a Real-nak, meg is kaptam a szerzõdésajánlatot😊 Úgyhogy sikerült,ide jutnom, csak közben ez a kényszerû két év a valenciánál, és persze ott is kellett teljesíteni😞 Van egy feleségem, asszem olyan 26 éves, mint én, egy gyerek, õ még nincs egy éves, azt vann háza, meg repcsim, jachtom, nyaralom, de mibõl emlyik,megnemmondom.Nah ennyi.
A gondom cask az, hogy én a Real-t úyg szeretem, ahogy most van, és 2010-ben más nem sokan jáccanak itt a mai caspatból. 2011-ben meg a Robi, a Raúl, a Morientes is visszavonul, egyedül a Roni és a Casillas marad meg a mai csapatból jövõre is. Ronival sikerült kötnöm egy 2015-ig szóló szerzõdést, bár akkor már elég öreg lesz, de reméljük nem volt hiába való. Nah szóval a baj az, hogy így nem igazán tudom a kedvenc játékosaimat játszatni, ami azért elvesz egy kicsit a kedvembõl. De ha meg a Real-al kezdem akkor meg egy amatõr edzõként ilyen nagy csapattal, az meg nem Real-is😊 Most azon gondolkodom,ha lejár a szerzõdésem, eligazolok esetleg más bajnokságba, csak hát ugye az ember bl-t a kedvenc csapatával szeret nyerni, és eddig azon dolgoztam,hogy itt legyek, úgyhogy fogalmam sincs mit csinálok. Nah ha visszaolvasom kiderül mennyi zagyvaságot írtam. Jöhetnek a többiek!
Ennyire hülyének azért ne neézzél!
Te osszeteveszted szerintem a Fifa adatszerkesztojevel, de annak semmi koze sincs a dologhoz.
Mert en nem hallotam rola.
Mert ha van, szerintem siman lehet a tcm2003at is editalni vele.
Sajnos megoldast en sem talaltam, a problemara.