Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Bár fikáztátok, de most volt idõm leszedni a Premier Manager 2002-2003-at és már az elején ilyen hibaüzenettel indít a setup.exe, ami miatt fel sem tudom tenni (Win98 van fent):

The Setup.exe file is linked to missing export SHELL32.dll:SHGetFolderPathA.

Mi van??? 😞

A medve nem játék.

Buddy
van vmi tactical soccer vagy manager 3...abban van fradi, mtk, ujpest meg kispest......de hogy hogy kell vele jatszani, azt mar nem tudtam kideriteni....

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

BADE
Hát eléggé,ahhoz képest,hogy a 2002 milyen jó volt(vagyis nekem az tetszett a legjobban)
Nevetségesen szar a game!Pedig úgy vártam,nagy csalódás volt számomra.Mostanában nem tudok semmivel sem játszani,manager játékot vártam(de eléggé szar lett)+a Commandos3-at(ez tuti jó lesz).

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

[Jakuza]
Reggel megneztem es felfordult tole a gyomrom.
2003ban ilyen jatekot kiadni penzert , szvsz egy vicc.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

BADE
Hát megmondom õszintén,hogy osztom Jakuza véleményét.Most játszottam vel,de nagyon fos.
Elkezdenék játszani és a manusz állandóan pofázik,Ráadásul kicsi a kép,ha meg teljes képernyõn játszok gagyi szar a grafika.
Jakuza te már játszottál vele vagy csak úgy mondod?

[Jakuza]
Akkora fos , hogy mar nagyobb nem is lehetne.
Meg se kozelitti a TCMet.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

BADE
http://warezcenter.cjb.hu/free.html
Innen már töltöm is!Nagon király lehet!

Buddy
en azt kerdeznem, mit kell tenni, hogy a CM4-ben ne legyen a fel csapat allandoan serult?

a progi nem szivbajos, meccs utan lazan elkuldi 3-4 honapra serultre a jatekosokat.....nem csoda, hogy a Celtic-kel a dicsoseges 6. helyen vagyok...vagy voltam

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

a.carkey
Van már valakinek tapasztalata ezzel a játékkal kapcsolatban:
Premier Manager 2002-2003

Ma jelent meg ...

A medve nem játék.

FrezeR
sajnos valszeg a mentésed megsérülhetett, nekem is volt ilyen, ez ellen nem lehet tenni😞

qködik=müködik és legfeljedd=legfeljebb
Ezt hogy tudtam így elírni??
Elvileg qködik ha az ajánlatnál az igenre klikkelsz, majd az összehasonlító panelen a csere gombra. Persze az is szükségeltetik hozzá, hogy a játékosokkal megeggyezzen a két klub.

Azért vagyok benne bizonytalan,mert nekem még soha nem ajánlottak olyan cserét amit elfogadtam volna. Többnyire a 30 feletti faszikra jelentkeznek be ilyen szándékkal, de cserébe hasonló korú és legfeljedd fele olyan skillq csávókat ajálgatnak, ami ugye nem olyan jó bót.
Ha én tettem vkinek csereajálatot akkor meg elhajtottak mint a magzatot, hiába volt a piaci értéke magasabb az emberemnek 10-15%kal. ÉRdemesebb eladni és a kapott zsetonért bejelentkezni a cserealanyért.
Suikotsu
huh, CM4 már megvan végre, mostmár csak a TCM
kéne. Valami oldalt ismer vki honnét lehet leszedni?
FrezeR
uninstall. aztán ujra felinstall majd a pacheket felrakod ,elinditod a játékot, majd rögtön kilépsz, felteszed a magyaritást elinditod ujra és jó lesz!

cm4 oldal: www.cmhungary.tk

football without ultras is nothing

hi!
tudja vki, hogy hogy lehet a TCM-be játékost cserélni? Nekem jönnek az ajánlatok, de én hol tudom megajánlani a játékoscserét?

FrezeR
én egy új játékot kezdtem mert az eredményeimet jelzõ ablak elszaródott..folyton kilépett ha ráklikkeltem😞 most a Morecambe-vel vagyok, 5. hely az angol conference-ben, haladunk, haladunk😊

Suikotsu
ha valaki tudja honnét lehet leszdni a Championship Manager 4-et vagy a Total Club Manager 2003-at, azt nagyon de nagyon megköszönném (leginkább a TCM2003 kéne )
köszi! 😊)
nah, mivan? nagy itt a pangás!!
amugy megnyertem a bajnokságot! 11 ponttal voltam lemardva az elsõtõl, és végül 7 ponttal lettem bajnok...

nah, megnéztem.... ott ahol le lehet venni átadolistárol, ott lehet átállítani...
Zidane meg ahogy néztem 18-as, szal kereshet egy keveset... Beckham nálam most 15 körül mozog... De adja a golpasszokat rendesen.. Tud vki jo kis fiatal igazolásokat? Amugy az ificsapat (Youth team) kb mikor bevetheto a nagycsapat edzéseibe? Mikor érdemes szerzõdést ajánlani nekik?
Kristof

hi!
azt toom, hogy ott tudom átadolistára tenni, de hol tudom megváltoztatni az értékét? Mert kitettem 30M-val Veron-t 😊) de ez azért tulzás... Lejebb seholsem toom venni... lehet, hogy vissza kell venni listárol, aztán megint ki? majd kiprobálom...
Kristof

Milyen skillel kér 65k-t Becks? Nekem egy 18.0-as Vianna 75k-t kért:-(. Mi a faszt kereshet Zidane?

Egyébként ha van méni kes-ed, érdemes inkább aláíráspénzzel kiváltani a magasabb heti gázsikat, mert összköltségben jobban jössz ki így. Igaz ezt rögtön ki kell perkálni.

Nekem Egy Bl gyözelemmel végzödött menetelés kb 40M-et ért, telt házakkal és UEFAs pénzekkel együtt. Csak a döntö megnyerése egy 10-es asszem, de majd megnézem pontosan. Ha jól csinálták meg akkor valószínü, hogy függ attól is a kasza, hogy hány ponttal és góllal mész tovább a csoportokból.

A játékosokért kért értéket a játékos privát ablakában az "átadólistára tesz" fülre (a jobb alsó sarokban asszem fentröl a 2.) karrintva egy ott megjelenö csúszkán állíthatod 0-tól a nem eladóig. Alatta 4 pontban választhatod ki, hogy eladó legyen e a srác, vagy kölcsönözhetö.
hello!
örülök, hogy megint van itt élet 😊)
az árucikkes dolgot kipróbálom....
amugy télleg az a legeccerûbb, ha megnyerek vmit😊
bl-továbbjutásért most asszem 5M-át kaptam... a gyõzelem mennyit ér? és a bajnokság megnyerése?
a csökkentett fizetéssel egy baj van: Beckham most keres 52k-t, de amikor meg akarom hosszabítani a szerzõdését 65k alatt szoba sem áll velem... 😊)) szal ez itt asszem nem fog menni.. 😊 nah, mind1, megprobálom elsozni Veron-t... most 30M-ért van kinnt... 😊) amugy hol lehet ezt átállítani... ugy értem, hol lehet lejjebb venni ezt az értéket??
Kristof

Joke
Add el azokat a balf*sz játékosaidat, mint pl bechkham, gigs. stb, akik caska pénzedet zabálják, és vegyél helyettük jobb, kevesebbe kerülõket😊

Na de komolyan, ez jó megoldás lehet. A másik, nyerjél meg mindent, abból sok lóvé jön be😊

25 milkó az bazi sok ám! Legalábbis nálam😊 olyan január-február körül mindíg pénzt kell felvennemm, mert elfefogy, de aztán év végére ugyebár megnyerek mindent, és még sokkal több lesz😊

De mintha ezt Frezer is megkérdezte már volna! Kölcsön, játékoksok fizetésének csökkentése, reklámok, ilyenek. Jah, és ne vegyél minden évben bazi drága játékosokat jó sok pénzért(én ezt csinálom, ezért nincs pénzem😊 )! Na ennyit tok mondani, remélem segített!

A legjobb bevételszerzési forrás szerintem a transfer list gyakori és alapos böngészése. Néha nagyon jó boltokat lehet megcsípni. Én a Romával nyomulok, és nem ritka, hogy átmenetileg 40 játékosom is van. Ebbol max 20at játszatok rendszeresen, de többi az vagy épp felkerült ifista, vagy csak átmenetileg foglalkoztatot "árucikk". Többnyire 0ért veszem öket, és bár egy évig áll benne a zsetonom, söt ha kölcsönadni nem sikerül még fizetnem is kell, de így is jo kis haszonnal továbbadhatoak.

A második pedig a jegybevétel. Ha MUval vagy akkor neked sem lehet gond egy bövitett stadiont megtölteni szurkoloval, így építkezz bátran.

A reklámokhoz sajna nagyon nem értek, mert nem tudtam eligazodni azon a menün, igaz nem is nagyon akartam, így arról fingom sincs, hogy azokból mennyi lé nyerhetö. Én inkább felvettem egy 5ös marketingest, hagy szenvedje ö helyettem.
szasztok!
elég kihalt a topic....
azért kérdezek: MU-val kezdtem a szezont, de most év vége felé már nem akar a pénzem felfele menni (sajna csak 25M van...)! Azért nem, mert tul nagyok a kiadásaim, ugye? Szerintetek mi a leghatásosabb ÉS legjobb modszer ezek csökkentésére? Várom az 5leteket...
Kristof

FrezeR
persze hogy a TCM-rõl beszéltem😊
Igen valóban sok játékosnak nagy a fizetése, de ezzel mit tudok kezdeni?
A reklámokat igy nem tudom fejbõl de azt hiszem minden tele van. Ahogy elnéztem kölcsönt max 1millió 200ezret tudok felvenni az meg elég kevés...már sajnos😊

Joke
De, de mi lenne ha a Fifa 2003 forumában kérdeznéd ezt meg? Na ott válasazoltam rá!

Nem tudja valaki hogy a fifa 2003 -hoz hol lehet leszedni kiegészítõket????
Joke
Ht mondjuk vegyél fel kölcsönt. Elég hosszú idõre is fel lehet venni. Igaz vissza kell fizetni. Ha viszont mindíg minusza mész, akor avlszeg túl sokat keresnek a játékosok. Azzal kéne valamit csinálni. Gondolom van pár kölcsönvett játékos, azoknak ált. nagy a fizetésük. Sajna minden nem megy egyszerrre. A reklámokra figyelj oda, a stadion tele van vele? Mert használd ki az egészet reklámra! Ennyi jutott eszembe!

Joke
Meliykben, melyikben, ez nem kérdés! A TCM-ben!

a.carkey
Melyikben?
TCM
CM4
?
😞

A medve nem játék.

FrezeR
persze, nem kell fikázni semelyiket, mindenkinek az tetszik ami. Izlések és pofonok.
Kérdés: hogyan tudnám növelni a pnzemet egy az angol conference-ben szereplõ kis csapatommal😊 mert csak megyek megyek minuszba lefelé...nincs semmilyen bevételem. Tipp?

Hattrick rulez =)

FrezeR
köszi szépen a tippeket srácok! 😊

Joke
Teljsen igazad van!

Freezer: Szerintem a parancsok meg embertõl függ. Nyílván való, hogy a Robi Carlos -nak valami támadósdit kõ beállítani, a Hierronak meg kõkemény védekezést. Szerintem leglábbis. Egy bizti. A középsõ védõ legyen kemény, ha túl sok a sárga lap, vagy esetleg a piros, akkor egy kicsit a keménységbõl vegyél vissza! A védõk a széleken meg nem árt ha felfutnak, persze, ha nem árt, ha alapból olyan stílusuak is. TA többi meg változó, de mondom, nagyon függ az egyéntõl!

[Jakuza]
De ez biztos. 😊

hello!
az asszem a "hajtást" mutatja, alatt pedig a percek vannak...
Tehát, hogy a meccs bizonyos idejében (asszem negyedórásak ezek az idõk) mennyire hajtsanak a fiuk a pályán! De ez (ha jol toom) függ a moráltol, hogy mennyire tudod felnyomni az értéket... És szerintem minnél magasabb ez a szám, annál jobban fáradnak is... DE ez nem biztos....
Kristof

FrezeR
Sziasztok fanok én azt szeretném megkérdezni mi a legjobb egyéni "parancs" az egyes posztokon, értem ez alatt hogy támadj, legyél agresszivebb védekezz..stb. természetesen TCM-ben)
Még egy kérdés, a taktika menüben mit jelentenek bal felsõ sarokban azok a számok sorban egy kockában zöld oszlopok végülis, és ha ráklikkelek néha lehet növelni, ill csökkenteni. Pl. 6 5 5 4 5 5 5. alatta pedig számok vannak kötõjellel Pl 17-34 34-47 stb hm?
Köszi!

Joke
Áh, ott nem érdemes senkit! Jáccani sem érdemes vele😊 Inkább TCM- ezzél, abban van sok jó fiatal játékos, aki ráadásul olcsó is😊

De komolyan, dobd félre az a szart, és jácc egy jobbal, a TCM 2003 -al!

a.carkey
Okszi. Tudom mi a kiddie, a manager részére gondoltam ..., hogy talán, esetleg, vki látta már ?!

A medve nem játék.

[Jakuza]
Gyermek jatek azt jelenti a kiddie.
Es nuked. 😊

a.carkey
Sziasztok! Mit tudtok errõl az új managerõl? A címe:
Tactical Manager 3
Azt írja az nforce.nl, hogy "kiddie". Mi ez? PS átirat?
😊

A medve nem játék.

Joke
Mert magyar vagy, és akkor csak magyar csapatok közül választhatsz. Ennyi.

FrezeR
Sziasztok
Az miért van hogy nekem be van jelölve az összes liga és mégis amikor pl kirugnak akkor nekem csak 3 magyar klubb ajánl munkát és csak az a 3 és semmi más csapat!!
Egyébként én azt hiányolom ebbõl a játékból hogy az elõzõ részhez képest itt nem mehetek el idény közren más csapathoz, ha szerzödést ajánlanak.

jolvan, már megtaláltam a gamecopyworld-ön ami kell.....

na! senki sem tood segíteni? lécci vki!

Hello!
Lenne egy kérdésem: megvan a game. crac-elve simán elindult, de vmi hülye szövegeket irogatott... reinstall, peccsek aztán ujra nocd crack, fõmenü bejön, de ha kattintok kilép!!!
Mit kell csinálni, h yoo legyen?

Joke
Ha a szerzõdésed a vége felé közeledik, akkor jelentkeznek csapatok. Nem jut weszembe a menüpoont neve. Na ott van,ahol nyelveket tanulhatsz, mennyire szeretneka szurkolók. Na ott van jobb oldalt egy rész ahol lesznek majd a csapatok. Aztán amelyikre ráklikkelsz, az majd ajál szerzõdést! Ha azt elfogadod, akkor majd a a köv. szezont mannál a csapatnál kezded. Ennyi. ha jó edzõ vagy, több csapat is jelentkezni fog, tehát érdemes várni, egy erõsebbre.

Joke
Van elég hely a vinyódon?MErt ha nicsn, enm is tudja elemnteni... Nem tom, de talána szomszéd fórumban kérezd meg.