Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Setup.exe file is linked to missing export SHELL32.dll:SHGetFolderPathA.
Mi van??? 😞
A medve nem játék.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Nevetségesen szar a game!Pedig úgy vártam,nagy csalódás volt számomra.Mostanában nem tudok semmivel sem játszani,manager játékot vártam(de eléggé szar lett)+a Commandos3-at(ez tuti jó lesz).
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
2003ban ilyen jatekot kiadni penzert , szvsz egy vicc.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Elkezdenék játszani és a manusz állandóan pofázik,Ráadásul kicsi a kép,ha meg teljes képernyõn játszok gagyi szar a grafika.
Jakuza te már játszottál vele vagy csak úgy mondod?
Meg se kozelitti a TCMet.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Innen már töltöm is!Nagon király lehet!
a progi nem szivbajos, meccs utan lazan elkuldi 3-4 honapra serultre a jatekosokat.....nem csoda, hogy a Celtic-kel a dicsoseges 6. helyen vagyok...vagy voltam
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Premier Manager 2002-2003
Ma jelent meg ...
A medve nem játék.
Ezt hogy tudtam így elírni??
Azért vagyok benne bizonytalan,mert nekem még soha nem ajánlottak olyan cserét amit elfogadtam volna. Többnyire a 30 feletti faszikra jelentkeznek be ilyen szándékkal, de cserébe hasonló korú és legfeljedd fele olyan skillq csávókat ajálgatnak, ami ugye nem olyan jó bót.
Ha én tettem vkinek csereajálatot akkor meg elhajtottak mint a magzatot, hiába volt a piaci értéke magasabb az emberemnek 10-15%kal. ÉRdemesebb eladni és a kapott zsetonért bejelentkezni a cserealanyért.
kéne. Valami oldalt ismer vki honnét lehet leszedni?
football without ultras is nothing
tudja vki, hogy hogy lehet a TCM-be játékost cserélni? Nekem jönnek az ajánlatok, de én hol tudom megajánlani a játékoscserét?
köszi! 😊)
amugy megnyertem a bajnokságot! 11 ponttal voltam lemardva az elsõtõl, és végül 7 ponttal lettem bajnok...
Zidane meg ahogy néztem 18-as, szal kereshet egy keveset... Beckham nálam most 15 körül mozog... De adja a golpasszokat rendesen.. Tud vki jo kis fiatal igazolásokat? Amugy az ificsapat (Youth team) kb mikor bevetheto a nagycsapat edzéseibe? Mikor érdemes szerzõdést ajánlani nekik?
Kristof
azt toom, hogy ott tudom átadolistára tenni, de hol tudom megváltoztatni az értékét? Mert kitettem 30M-val Veron-t 😊) de ez azért tulzás... Lejebb seholsem toom venni... lehet, hogy vissza kell venni listárol, aztán megint ki? majd kiprobálom...
Kristof
Egyébként ha van méni kes-ed, érdemes inkább aláíráspénzzel kiváltani a magasabb heti gázsikat, mert összköltségben jobban jössz ki így. Igaz ezt rögtön ki kell perkálni.
Nekem Egy Bl gyözelemmel végzödött menetelés kb 40M-et ért, telt házakkal és UEFAs pénzekkel együtt. Csak a döntö megnyerése egy 10-es asszem, de majd megnézem pontosan. Ha jól csinálták meg akkor valószínü, hogy függ attól is a kasza, hogy hány ponttal és góllal mész tovább a csoportokból.
A játékosokért kért értéket a játékos privát ablakában az "átadólistára tesz" fülre (a jobb alsó sarokban asszem fentröl a 2.) karrintva egy ott megjelenö csúszkán állíthatod 0-tól a nem eladóig. Alatta 4 pontban választhatod ki, hogy eladó legyen e a srác, vagy kölcsönözhetö.
örülök, hogy megint van itt élet 😊)
az árucikkes dolgot kipróbálom....
amugy télleg az a legeccerûbb, ha megnyerek vmit😊
bl-továbbjutásért most asszem 5M-át kaptam... a gyõzelem mennyit ér? és a bajnokság megnyerése?
a csökkentett fizetéssel egy baj van: Beckham most keres 52k-t, de amikor meg akarom hosszabítani a szerzõdését 65k alatt szoba sem áll velem... 😊)) szal ez itt asszem nem fog menni.. 😊 nah, mind1, megprobálom elsozni Veron-t... most 30M-ért van kinnt... 😊) amugy hol lehet ezt átállítani... ugy értem, hol lehet lejjebb venni ezt az értéket??
Kristof
Na de komolyan, ez jó megoldás lehet. A másik, nyerjél meg mindent, abból sok lóvé jön be😊
25 milkó az bazi sok ám! Legalábbis nálam😊 olyan január-február körül mindíg pénzt kell felvennemm, mert elfefogy, de aztán év végére ugyebár megnyerek mindent, és még sokkal több lesz😊
De mintha ezt Frezer is megkérdezte már volna! Kölcsön, játékoksok fizetésének csökkentése, reklámok, ilyenek. Jah, és ne vegyél minden évben bazi drága játékosokat jó sok pénzért(én ezt csinálom, ezért nincs pénzem😊 )! Na ennyit tok mondani, remélem segített!
A második pedig a jegybevétel. Ha MUval vagy akkor neked sem lehet gond egy bövitett stadiont megtölteni szurkoloval, így építkezz bátran.
A reklámokhoz sajna nagyon nem értek, mert nem tudtam eligazodni azon a menün, igaz nem is nagyon akartam, így arról fingom sincs, hogy azokból mennyi lé nyerhetö. Én inkább felvettem egy 5ös marketingest, hagy szenvedje ö helyettem.
elég kihalt a topic....
azért kérdezek: MU-val kezdtem a szezont, de most év vége felé már nem akar a pénzem felfele menni (sajna csak 25M van...)! Azért nem, mert tul nagyok a kiadásaim, ugye? Szerintetek mi a leghatásosabb ÉS legjobb modszer ezek csökkentésére? Várom az 5leteket...
Kristof
Igen valóban sok játékosnak nagy a fizetése, de ezzel mit tudok kezdeni?
A reklámokat igy nem tudom fejbõl de azt hiszem minden tele van. Ahogy elnéztem kölcsönt max 1millió 200ezret tudok felvenni az meg elég kevés...már sajnos😊
Kérdés: hogyan tudnám növelni a pnzemet egy az angol conference-ben szereplõ kis csapatommal😊 mert csak megyek megyek minuszba lefelé...nincs semmilyen bevételem. Tipp?
Freezer: Szerintem a parancsok meg embertõl függ. Nyílván való, hogy a Robi Carlos -nak valami támadósdit kõ beállítani, a Hierronak meg kõkemény védekezést. Szerintem leglábbis. Egy bizti. A középsõ védõ legyen kemény, ha túl sok a sárga lap, vagy esetleg a piros, akkor egy kicsit a keménységbõl vegyél vissza! A védõk a széleken meg nem árt ha felfutnak, persze, ha nem árt, ha alapból olyan stílusuak is. TA többi meg változó, de mondom, nagyon függ az egyéntõl!
az asszem a "hajtást" mutatja, alatt pedig a percek vannak...
Tehát, hogy a meccs bizonyos idejében (asszem negyedórásak ezek az idõk) mennyire hajtsanak a fiuk a pályán! De ez (ha jol toom) függ a moráltol, hogy mennyire tudod felnyomni az értéket... És szerintem minnél magasabb ez a szám, annál jobban fáradnak is... DE ez nem biztos....
Kristof
Még egy kérdés, a taktika menüben mit jelentenek bal felsõ sarokban azok a számok sorban egy kockában zöld oszlopok végülis, és ha ráklikkelek néha lehet növelni, ill csökkenteni. Pl. 6 5 5 4 5 5 5. alatta pedig számok vannak kötõjellel Pl 17-34 34-47 stb hm?
Köszi!
De komolyan, dobd félre az a szart, és jácc egy jobbal, a TCM 2003 -al!
A medve nem játék.
Es nuked. 😊
Tactical Manager 3
Azt írja az nforce.nl, hogy "kiddie". Mi ez? PS átirat?
😊
A medve nem játék.
Az miért van hogy nekem be van jelölve az összes liga és mégis amikor pl kirugnak akkor nekem csak 3 magyar klubb ajánl munkát és csak az a 3 és semmi más csapat!!
Egyébként én azt hiányolom ebbõl a játékból hogy az elõzõ részhez képest itt nem mehetek el idény közren más csapathoz, ha szerzödést ajánlanak.
Lenne egy kérdésem: megvan a game. crac-elve simán elindult, de vmi hülye szövegeket irogatott... reinstall, peccsek aztán ujra nocd crack, fõmenü bejön, de ha kattintok kilép!!!
Mit kell csinálni, h yoo legyen?