11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Neruel
    Én a taktikai rész fejlesztését várom.
    Kíváncsi leszek ezekre a "játékstílusokra". Az egyik 3D Match fotón a Chelsea készülődik szabadrúgáshoz, ott is ez szerepel a játékosok neve és értéke mellett. Ezek szerint hangsúlyos lesz, csak még nem tudom mire szolgálhat.
    Viszont ugyanezen a képen mintha Owen és Shevcsenko is a Chelsea mezében lenne. Hát igen Drogba és Crespo mellé elkél még egy-két csatárocska.
  • FrezeR
    én amire még kiváncsi leszek az az új extra. az offline web a játékon belül:) infó játékosokról, átigazolásokról stb. jól hangzik
  • takibalint
    Ha Luxemburg bajnoksága is bekerül, akkor a magyar is? Szerintem ez jobb lesz mint az FM 2006. Nem akarok megbántani senkit, de a TCM 2005 után sokkal jobb lesz a 2006-os. eredeti játékos neveket láttam, grafikailag jobbak a textúrák. Pl. Stadion, épületek stb.
  • takibalint
    Úgy látom kicsit FM stílusúra sikeredett a grafika. Nekem a TCM 2003 és 2004 grafikája jobban tetszett, de ez sem rossz. Sőt az FM 2005-nél jobban tetszik nekem. Plusz jópont, hogy a focisták igazi fotója és nem 2D és 3D rajz lesz benne. Így megúszok egy rakat munkát a fotók méretre igazításával, letöltésével, bemásolással. Azért így igazi fotóval mégis csak eredetibb mint 3D grafikával.
  • FrezeR
    ok :)
  • skristof
    jogos
    láttam a post-to de csak most néztem utána
  • FrezeR
    de már nem total klub:) lentebb irtam a névváltásról :)
  • skristof
    fmcorner-en meg:

Release: 06.10.2005

akkor kapgya be mindenki
  • skristof
    OMG
    sry, már számolni sem bírok! köszi h szólsz, javítva
  • Neruel
    Kristóf! Én is októbert olvastam megjelenési dátumként, de fent novembert írsz!
  • Neruel
    Bár hogy ez mit jelent nem tudom. Végül is a 2005-ben is benne volt mondjuk a román liga, ami pusztán annyit jelentett, hogy a csapatokat beleírták, de egy fiai játékos sem volt. Szóval óvatosan a lelkesedéssel!
  • Neruel
    Hihetek a szememnek? Tényleg benne lesz a magyar liga???Ligák a 2006-ban
  • skristof
    // Ha valaki elég jól ért webdesign-hoz, az pls jelentkezzen már, ha van egy kis ideje! TCM fan-ok előnyben //
  • FrezeR
    pár új kép: képek
  • FrezeR
    lehet átirni a cimet FIFA Manager 06-ra :) átkeresztelték a kicsikét
  • FrezeR
    október 8 elvileg, és remélhetőleg is :)
  • shad0w
    Valaki nem csinált a TCM 2005höz friss magyar adatbázist? Hirtelen kedvem támadt játszani vele, de aztán el is ment mikor eszembe jutott, hogy előbb kéne nekem egynagyon friss adatbázis :)
    Sajn nem sok esélyt látok rá, hogy bárki is foglalkozik még vele...

Amúgy 06 mikor jelenik meg?
  • lenta
    Kicsit olvass vissza! a #5490 hozzászólásomban én is ezt kérdeztem, de kaptam rá választ is! Ha azokat letöltöd akkor abban le is van írva!
  • Fishbone
    illetve látom hogy le sem lehet őket tölteni! :(
  • Fishbone
    sziasztok a 2004hez kellenének kiegészítők, de most nem tudom melyiket kellene letöltenem! HELP!
    |ADATBÁZIS VÁLTOZAT - NB1: 12 csapat, NB1/B: 18 csapat|
    |MASTER.DAT VERZIÓ - NB1: 12 csapat, NB1/B: 18 csapat|
    |ADATBÁZIS VÁLTOZAT - NB1: 16 csapat, NB1/B: 14 csapat|
    |MASTER.DAT VERZIÓ - NB1: 16 csapat, NB1/B: 14 csapat|
    Ja és a he letöltöttem akkor hova másoljam vagy mit tegyek velük?
    Előre is köszi!
  • FrezeR
    ugy látom most valamivel részletesebb lesz az egész aminek örülök. és az egész menüt átdolgozták jól. majd meglátjuk hogy funkcionál:) csak jönne már
  • Ronaldo07
    Ezt is megveszem majd eredetiben ,mint az eddigieket is!
    Egyébként nem ígérkezik rossznak a képek alapján!
  • FrezeR
    TCM 2006 képek. igaz a német verzió de ez most mellékes:)képek
    és vannak videk is ime videk
  • lenta
    Köszi szépen!
    Kezdtem megijedni, hogy kihalt ez a topik :-)
  • skristof
    a 2005-ös cuccokat ha leszeded, azokat is bele tudod tenni, és még frissebb is
  • lenta
    Érdeklődnék, hogy a 2004-hez honnan lehet letőlteni a magyar cuccokat?
    A magyarítást azt megtaláltam, de a többinél (magyar bajnokság, címerek, arcok) csak halott liket találtam :-(
  • mstummer
    Bocs srácok...összetévesztettem a 2004-el.Tényleg jó dolog volt.
  • takibalint
    a 2004-ben is van Magánélet. De miért vették ki? Szerintem sok vizet nem zavart, viszont jó dolog volt.
  • FrezeR
    nincs bizony, és a 2006-ban sem lesz
  • HURRICAN
    a TCM2003-ban lehetett ilyet, a 2005-ben még nem találtam meg.(lehet, hogy nincs is)
  • mstummer
    Az én emlékeim szerint van benne.Lehet nőt felszedni,gyereket csinálni.Házat venni,meg egyéb ilyenek.Tőzsdén is lehet befektetni.
  • shad0w
    fúú, igazából én gyakorlatilag semmiféle magánéleti részre nem emlékszem a játékban, bár ez betudható annak is, hogy nagyon rég játszottam vele utoljára... olyan volt, hogy nyelveket lehetett tanulni valamint be lehet állítani, hogy miben akarsz fejlődni de másra nem nagyon emlékszem... meg talán volt olyan is, hogy fel tudtad ajánlani a pénzedet a klubnak... ez nagy csapatok esetében persze semmit nem ér, de ha mondjuk te kreálsz saját csapatot (ez a legjobb az egész játékban :P ) akkor ott néha nagy segítség tud lenni az a kevéske pénz amit megkerestél :)

ha esetleg vmi hülyeséget írtam akkor bocs előre is mert nagyon homályosak az emlékeim a játékról :) nagggyon várom már a következő részt :)
  • N3r0
    Sziasztok!

Sedo kéne már info a játékkal kapcsolatban!
    Van magánélet rész a játékban?(remélem tudod mire gondolok,mert kerestem már egy csomó pénzt de nem tudom hogyan és mire lehet elkölteni!!!
  • skristof
    jobbgomb és 'Mentor'
  • shad0w
    jobbegérgomb a kiválasztott ifire és ott be lehet állítani
    optionsben be lehet állítani h mien szinten és hány perces félidőkkel akarod játszani
    pontosabban nem tudom leírni mert elég régen játszottam már vele, de nagyon könnyen észrevehetőek ezek a beállítások... ha esetleg mégsem menne akkor írj ide és megkeresem pontosabban...
  • Elem a PimPi
    emberek, lenne egy kérdésem! Mondjatok már olyan oldalakat ahol vannak kiegészítők, esetleg crack a legújabb patch-hez!
  • RacsLee
    Sziasztok!
    Állítólag van olyan opció a TCM2005-ben, hogy a fiatalabb játékost egy idősebb "pártfogásába" lehet adni, és akkor tőle tanul a fiatalabb. Találkozott már ezzel valaki, tényleg van ilyen? Ha igen, akkor hol?
    A másik kérdésem pedig. hogy ha FIFA2005 Fusionnakl játszom le a meccset, akkor hol lehet beállítani, hogy ne 2 perces félidők legyenek? A FIFA2005-ben alapból beállítom, de amikor betöltöm a TCM2005 fusion fájlát, akkor már semmit sem lehet állítani, egyből kezdődik a meccs, és mindíg 2 perc 1 félidő. Van valakinek ötlete?
  • takibalint
    Azt olvastam aban a beszélgetős fórumban amikor a játékos kérdez a készítő meg válaszol, hogy tárgyalnak a játékosok nevéről, de még semmi sincs eldöntve. Ez mondjuk 1 hónapja volt. Amelyik ország a FIFPro tagja azoknak a neve szereplehet a játékban.
  • báttyó02
    nah ez már jól hangzik :D
  • FrezeR
    reméljük:) engem a kis videók a 3D meccsekről nagyon meggyőztek. a képek is elég jók, néztétek már? állitólag lesz benne olyan is, hogy az összegyűjtött vagyonodból létrehozhatod saját egyesületed is!! jól hangzik:) remélem nem értettem félre semmit. meg mostmár igazi nevek lesznek benne, a menedzsereké is.