11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#5605 apró csoda lenne ha lenne benne magyar ugyhogy valszeg forditás lesz. na persze ha lehet, nem ugy mint tavaly. mondjuk a fifában is van magyar nyelv ezért logikus lenne, hogy ebben is de sajna nem a logika dönti el. -
Costa #5604 lesz benne magyar alap? vagy fordítani kell? -
skristof #5603 vááá, számolom a napokat :) -
#5602 FIFA Manager 06 release!
Sunday, 02 October 2005
Now only in Brazil.
6 october - in German
7 october - in England and many other countries
nemsokára nyomhatjuk :) -
#5601 Kérdezném, hogy a demoban nincs BL? -
skristof #5600 jó volna...
nekem mindkét verzió tetszik :) forrás vagy honnan tudod? köszi az infot
[tékel. höhö] -
FIFAN #5599 Állítólag az EAki fog adni hozzá egy fordítóprogramot.
Vagy alapblesz benn magyar nyelv. Azért gondolom mert a FIFA 06-ban lesz magyar nyelv. -
FIFAN #5598 nem lesz olyan fúzió -
Larvin #5597 Remélem látták a mi kis 30+ veteránunkat a sundarland ellen -
Larvin #5596 Ja igen és nem "is born", hanem was born, de a szándék a fontos -
skristof #5595 így van, azt az állításomat még mindig tartom. sajnos nem láttam más verziót arra, hogy miért is szeretnéd megbuherálni az éppen aktuális adatbázist. de szívesen meghallgatom, hogy miért. bizonyára én vagyok kevéssé kreativ, és kicsi a képzelőerőm is, ezért rögtön arra gondoltam, hogy csalni akarsz... -
skristof #5594 a DEMO-ban az angol első osztály a Premierleague van benne, és az összes csapattal játszhatsz. Nekem még nem volt időm túl sokat foglalkozni vele, de szerintem megéri letölteni, bár tény, hogy még csak BETA demo. -
#5593 Érdemes a demot letölteni?Milyen csapatok vannak benne,melyik bajnokságban lehet játszani?Ebben lesz lehetőség olyan fifa fúzióra mint a tcm 2004-ben hogy rögtön lehet játszani?Mert az sokkal jobb volt mint a 2005-ben hogy ki kellett lépni be a fifaba éss load,és nem saját mezben nem saját stadionban játszottunk és ez nem tetszett:( -
#5592 "És egyáltalán értelmetlennek tartom a csalást"
Akkor ne csalj, kedves barátom... Senki nem beszélt ilyesmiről, a saját unalmas perceimet meg azzal tölteném, amivel jólesik, ha megengeded. Ez csak egy játék, én meg szeretek kísérletezni, nem mintha ehhez bárkinek bármi köze lenne.
De kösz, hogy emlékeztettél, melyik országban élünk, már kezdtem elfelejteni..... Na kezicsókolom. -
skristof #5591 szerintem nem anyáztam
fórumon vagyunk meg 'demokráciá'ban... a vélemény-nyilvánítás szabad
de a tény tény marad, így nem lehet buherálni az adatbázisban, csak a legelején. -
#5590 kösz a segítséget, azért a családomat ne irtsd ki, csak mert szeretnék az adatokban turkálni (ha már van/lehet rá mód...) -
skristof #5589 :) így (tudomásom szerint9 nem lehet csalni. És egyáltalán értelmetlennek tartom a csalást. De az aktuális adatbázist szerintem ilyen módon nem tudod megbuherálni.
Ha mindenáron csalni akarsz, nézz körül valami cheat-oldalon. Esetleg... -
#5588 hali!
TCM2005 kérdésem lenne... Az editorban csak a default.tdb-t tudom megnyitni, de ez ugy nem aktuális a 2007-es szezonban. Hogyan tudom megnyitni az épp aktuális adatbázist, vagy hogy tudok biztonságosan hozzáférni a csapatom paramétereihez?
thx! -
#5587 én is elküldtem:P -
skristof #5586 én is elküldtem -
engine #5585 Küldtem nekik mailt, meglátjuk ér-e valamit.
Minden esetre az 5let jó volt -
skristof #5584 megint kimaradt az a fránya W a a BromWich-ból :) -
Larvin #5583 1979. április 22-én született Pécsett
Hi,
I would like to emphasize that Zoltan Gera (West Bromich Albion, and Captain of the Hungarian national team, moreover the best hungarian player in nowadays) effectively is born in 1979 the 22nd of april contrarily to your data in the game. Please correct it in the database because it's wrong and it has been wrong in the last TCM's and FIFA series too. He is a huge talent in his best ages and not a 30+ veteran.
Best Regards,
aláírás
-
Neruel #5582 Az a drága embör 1979. április 22-én látta meg a napvilágot. Szóval idén múlt 26 éves. -
#5581 Azt azért írjátok a levélben a Gera neve mellé, hogy magyar, és milyen poszton játszik, persze angolul. :))) Nehogy összekeverjék mással, vagy nem találják meg és nem javítják ki a hibát. -
#5580 Szóval hány éves Gera valójában? -
#5579 A Bromwich-ot rosszul írtam véletlenül. A W kimaradt. -
#5578 Mivel ez nem hivatalos levél, ( mert ők is többnyire fiatalok mint mi) és email levél, ezért a következő szöveget javaslom.
Hi,
I would like to emphasize that Zoltan Gera (West Bromich Albion)effectively is XY years old contrarily to your data in the game.
Best Regards,
aláírás -
#5577 A demoban a következőképpen van az email cím megadva: [email protected]
Így nagybetűkkel. Én így írtam be a címet, és megkapták, de a válasz emailban már kisbetűkkel volt, szóval gondolom, hogy akkor mindegy melyiket írjátok be. [email protected]
Én megírom a levelet angolul, csak nem tudom pontosan, hogy Gera hány éves. Sorry. Ha megmondjátok... -
skristof #5576 ebben is "translations.huf" file van.. nem sok jót sejtek... kéne keresni valami editor progit, ami ezt a fajta tömörítést ki tudja csomagolni. A tavalyi verziot is emiatt nem lehetett fordítani... -
mstummer #5575 jó 5let -
Larvin #5574 Írjátok már ide azt az ominózus email címet ahol lehet reklamálni pls!
Egyúttal felszólítok minden magyar manager fan-t aki tud angolul, hogy írjon arra a címre egy rövid észrevételt, hogy ne legyen már Gera 33 éves!!!!
Esetleg ideírhatna valaki egy mintát és azt mindenki elküldené. Hátha egy patchben kijavitják, vagy jövőre :) Nem azért... tudom, hogy lesz majd magyar mod, vagy valami hasonló. (Hála az okos magyar playereknek), de tanulják már meg külföldön is, hogy Gera még a pályafutása csúcspontján jár nem pedig egy kivénhedt veterán. -
#5573 akkor meg pláne kiadhatnák ezt is. mivel pont arra a játékra épül az egész. ÿ[beleérabilibeakeze] :P -
#5572 Nem állítólag, hanem biztos, hogy magyarul is kiadják. Amúgy van magyar nyelvű honlapja is a FIFA 06-nak. http://www.fifa06.ea.com/home.asp?lang=hu -
skristof #5571 az bizony jó volna, ha legalább fordítható lenne... -
#5570 és biztos lesz még pár olyan dolog benne amit most nem látunk :) amugy a Fifa 06-ot állitólag magyarul is kiadják. de jó lenne ha ezt is :D vagy legalább legyen forditható, nem ugy mint a 2005 -
#5569 Üdv Mindennkinek. Írtam az EA-nak levelet arra a címre ami a demóban az ablak alján látszik. Lesz válogatott csapat írányítás, csak a demóba nem került bele. Azért ez némiképp megnyugtató. :) -
#5568 ebben nem lehet focizni. ez a játék a menedzserkedésről szól. ott van a fifa 06 az kell neked ha focizni szeretnél. javaslom előbb nézd meg mit töltesz le csak aztán kezdj neki. -
#5567 letöltöttem a fifa 2006 manager-t(600mb 6 óra allat lejött)
de nem tok vele játcani ! hol kell?? egyáltalán lehet benne focizni????
mert itt csak manager ,ponsor minden van ,de game nem?? valaki segitsen please!!!mire kell menni hogy meccs legyen??
vagy ebbe nem is lehet jaccani??? akkor mi benne 700mb ráadásul demo!!! -
#5566 néztétek ezt a MAT nevü "rendszert"?:) egész jó lett és jól ki lehet elemezni minden mérkőzést. ugy látom lehet próbajátékra is hivni játékosokat.meg az aszisztens több dolgot elemez már mint eddig pl, hogy egy játékosnak mennyi sikeres passza volt egy meccsen meg stb.