11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
Paparazzi20 #5645 szerintem a fussball manager nem egyenlő a fifa manager-el,de az sokkal inkább a Football manager-el egyenlő -
dalackraul #5644 igen és honnan lehetne akkor letölteni? -
#5643 merthogy ez a fifa manager 2006 német verzioja
ha joltudom -
#5642 És ezt miért ide? -
#5641 Fussball.Manager.2006.GERMAN.CLONECD-SiLENTGATE. -
#5640 Nekem jobban tetszik!
Remélem kielégítő válasz volt -
#5639 bántan=bántak -
#5638 hmhm, érdekes :) persze hát a magyar csapatokkal mindig ugy bántan mintha random generáltak lennének. mondjuk én nem szoktam velük játszani de azért odafigyelhetnének ilyesmire. óó de játszanék már :) -
skristof #5637 olvass vissza -
skristof #5636 érdekes :) -
dalackraul #5635 üdv azt szeretném kérdezni hogy én mindig a football managerel játszottam de ez a total club manager jobb nála vagy nem? válaszotokat előre is köszönöm
-
#5634 Nos valóban lehet kezdeni magyar csapattal is,itt a fradi játékoskerete( csak linkeltem mert picit nagyra sikerült!:
---->> -
#5633 jöhetnek még a további képek meg az élménybeszámoló:) amugy nem értem miért akarják állandóan 33 évesnek beállitani , nevetséges már:) lehet hogy igazából is azt hiszik??:) nem létezik hogy ennyire figyelmetlenek legyenek és mindez éveken át -
Grusi #5632 Az EA-játékoknak nem az adatbázis az erősségük, hanem a tényleg részletes menedzselés. Nekem ez az idei jobban bejön, mint a Football Manager 2006, aminek lehet, hogy rohadt nagy adatbázisa van, de ott konkrétan rohadtul zavar valami. Annyi a dolog, hogy ott, amíg Ronaldinhonak egy-egy rosszabb napján 19-es cselezése van (és ugye mindenki egyetért, hogy ő és Cristiano Ronaldo a világ két tagadhatatlanul legnagyobb cselezője), addig 16-17 éves srácok SZÁZAINAK van stabil 20-asa, csakúgy, mint körülbelül 2-3ezer (!!!!) másdik játékosnak. És ez nem csak a cselezésre vonatkzik, ugyanígy rengeteg nímand senki van 20-as, világklasszis értékkel... röhej. Itt ez nincs, a kiemelkedő képességek _tényleg_ kiemelkedőek, és lehet, hogy kisebb az adatbázis, meg néhány helyen pontatlan is , emiatt SOKKAL jobb, mint a Football Manager 2006-é. -
peti81 #5631 Korábbi hírek szerint a magyar bajnokság is választható lesz a játékban? Végülis bennevan? Ha igen akkor korrekt adatokkal, vagy mint korábban azthiszem a román liga, hogy gyakorlatilag értékelhetetlen adatbázissal? -
peti81 #5630 És még sokan azzal jönnek, hogy ez a játék van olyan jómint az Football Manager. Jó hogy szép meg csillivilli, meg tényéleg sokat javítottak rajta a korábbi évek verzióihoz képest de sajnos az adatok terén akkor sem mérhető az SI játékához. A szépség nem pótolhatja a korrekt adatbázist, hisz ez egy manager-játék, amiben pont az adatok a lényegesek. sajnálatos hogy ilyen hibát vétenek. szegény gera zoli, szegény magyarok. -
#5629 Nem lett ez rossz,de pl egy magyar szó sincs a kézikönyvben,a játékban sincs magyar nyel,és szomorú,hogy a levelek ellenére sem javították ki Gera életkorát.
-
#5628 dejó már neked! :)
[irigykedik] -
#5627 Hú, de hülyén van reklámozva az 576 oldalán. Mintha nem is foci-menedzser lenne. -
#5626 Nézd!
Ezt is! -
#5625 Megyek megveszem ma,majd délután írok milyen lett a végleges! ;) -
#5624 a cdgalaxis-tól is lehet már rendelni(raktáron van). szal megkapták:) -
skristof #5623 rosszul látod -
#5622 A boltokban úgy látom már kapható,megrázóan ért a hír,hogy csak most tudtam meg,holnap meg is nézem tényleg van-e és megveszem:D -
Elem a PimPi #5621 simán kijött, én már jácccok vele egy ideje -
#5620 természetesen ki:) de sztem várd meg azt a pár napot amig kijön a teljes. péntek körül várható hivatalosan. a neten meg ki tudja ;) -
#5619 És ezek a demóban kiderülnek?:) Mert ha igen akkor letöltöm:) -
#5618 van. itt -
#5617 de ez annak a topicja vagy tök más? vagy van egyeltalán neki? -
#5616 akkor nem tudom mit töltök... -
#5615 nem... -
#5614 a fifa 2006 már megjelent? -
#5613 adhatsz magadtól interjúkat akár hét közben is bármikor. külömböző témákban is akár. mérkőzés után pedig választhatsz témákból, hogy pl a csapatodról beszélsz, az ellenfélről, vagy bármi másról. meg ugyanezt megteheted meccs előtt is. ugy tünik számomra hogy kicsit nagyobb szerepet kapott a média idén. na meg ez az "offline" netezés a játékon belül is jópofa és elég sokféle statisztikát és infót ad mindenről. ennyi jut most eszembe:) -
#5612 És milyen lesz a szerződésem a klubbal vagy a média kezelése? Mikben lesz nagy változás. nem tudjátok? -
Grusi #5611 Hja, a Fifa Manager nagyon szép, csak azért az az adatbázis nem valami nagy (viszont sokkal jobb, mint a Football Manager-ben, hosszú, hogy miért), és a meccsek megjelenítése is brutálisan rossz. Össze kéne gyúrni a két játékot, 2D-s megjelnítést a Fifa Manager-be, és a Football Managert már észre se venném :) -
#5610 engem különösebben nem izgat a nagy adadbázis, sztem itt is van elég játékos akiből lehet válogatni, a vizualitás meg egyértelmü pozitivum itt. és szerintem idén a 3D is látványosabb lesz mint a tavalyi :) már bánom hogy megvettem :( egyébként kipróbáltam az fm-et is. az is jó valamennyire és biztos profibb néhány részletében, de én hamar meguntam. és nem biztos hogy velem van a baj, hát ez van :) -
skristof #5609 külsőségekben mindenképp veri az FM-et.. adatbázisban még nem tudni. -
#5608 Szerintem job lesz mint az FM megjeleneseben biztosan jobb, de egyeb dolgokban is jobb lesz. -
#5607 Milyen lesz ez a játék? Veri majd a FM managert? Mik az újítások? -
Costa #5606 ezért kérdeztem, mert van még idő a megjelenésig