Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tcmhungary.tk -val mi van?
football without ultras is nothing
amugy télleg, nekem pl állandoan portugália meg spanyolország
annyi esez sincs, h vmi távolabbit legalább 😛
Jogos volt a kérdés ugyanis a program véletlenszerüen generálja,hogy ki rendez EB-t vagy VB-t!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
fenti banneren a link, és ott a 3as szerver
pedig nekem tegnap még elkezdte szedni....

de mind1, hülyevagy, és persze elnézést...
persze, hogy
NEKED VAN IGAZAD
Tisztelt Felhasználó! A ... Internet Stúdió megszüntette az ingyenes tárhely és email szolgáltatását.
Az emailcímek, ftp hozzáférések és a feltöltött fájlok április 15.-ig még megmaradnak a szerveren, de utána már nem lesznek elérhetõek. Amennyiben létrehozol egy új oldalt (más szolgáltatónál) és szeretnéd, hogy
legyen egy automatikus átirányítás a régi oldaladról az újra, akkor küldj a [email protected] emailcimre egy levelet, amelyben megadod a mostani oldalad és az új oldalad címét.
mûködnie kell, csak kivülrõl nem lehet közvetlen elérni, nyisd meg a hivatkozást shift-el, és utánna meg egyértelmû...
Én meg megnyertem Litvániával 😄DD
Elore is kosz
és ez melyik év is?
annyira nem lehet sok, h Dragi még jáccik....
Magyarország lett a torna meglepetés csapataés két Magyar(Dragoner Attila,Kovács Péter)bekerült az eb válogatottjába!
de a fenti bannerra klikkelve elérhecc egyebeket is
A master fájlhoz tudtok egy linket ami mûxik is? Visszaolvastam 4 oldalt, de ami ott volt azt törtölték a szerverrõl.
No meg azért is írtam, hogy ne tünjön el a topic teljesen:-)
Ha egy Debrecen szintü cspathoz hozzávág a progi 4 milliárdot akkor rohanok a csapattal a tõzsdére(elég lenne nekem 25-30 milió is nemvagyok telhetetlen! 😉 )!
"halihó
Én már 8. éve nyomom a lokival,4.évben tözsdés lettem eladtam mind a 49%ot!!!erre most hozzámvágott a gép valahonnan 4 milliárdot!ezt miért csinálja és az a baj hogy sehonnan nem tudom kideríteni honnan jött!!!sos!!!
A másik hogy vannak benne pószterek,azt meg tudom nézni valahol???"
Beraktam,mert engem is érdekelne a válasz!!!!!
Megint végeztem néhány apró változtatást az adatbázisokon, illetve néhány újabb játékoskép is felkerült. Az adatbázisokban maradt néhány akkorra baki, hogy nem igazán értem mit is mûveltem korábban. Ezek - közül legalább néhány - javítva lettek. A fenti SKristóf féle linken elérhetõk.
Pá
az ELSÕ= TOP (25%-kal magasabb a jegyár)
a - pedig azt jelenti, hogy az általad megszabott áron vannak.
Nálam a jegyár annyi amennyit ajánl illetve megpróbálom úgy beállítani, hogy a várható nézõszám majdnem teltház legyen...
Ez KIZÁRT. Persze ha visszatöltögeted akkor simán.
Én a 115-ös Swindon Town-al sima 4 góllal kikapok az MU meg Arsenal szintü csapatoktól...
És ez a realitás nagyjából.
Lehet, hogy jobb taktikával csak 2-3-mal kapnék ki, de megverni nagyritkán sikerülhet csak...
Ti a jegyárakat mennyire szoktátok állítani?
A nézõszám mellett mi az a PIRO ill. ELSÕ ill. - jel?
Ki hogy áll a játékban?
Amúgy nekem úgy tûnik, hogy 99%-ban kész a magyar fordítása a játéknak. Vagy nem?
Hajrá Real! meg Monaco! (csak jó meccset akarok
)

The Matrix has you...

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!
HALF_LENGTH = 4
Ez a sor jelenti azt, hogy hány perces egy félidõ.
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
értelemszerûen folyamatos bevétel a jegyeladás, meg a merchandise cuccos
plussz bevételek: szponzorok,tv,kupa-gyõzelmek
de ha továbbjutsz kupákban, akkor is szép pénzeket lehet kapni szponzortol, esetleg UEFA-tol
volt rola szo régebben
olvass viszza
de asszem vmi txt, vagy ini fileban kell turkkláni