Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

semmi gond! 😊
tcmhungary.tk -val mi van?

football without ultras is nothing

engem izgat, de csinálni nem hiszem h tudnám... sajna vizsgák 😞(

Joke
Fura, nekem mindíg más helyen, most pl szerbia-montenegro, de ha nálatok így van, akkor sorry.

FrezeR
ok, nem kérdezem meg többet a magyarositás folytatását ugy látom senkit nem izgat a dolog😊

köszii 😊)
amugy télleg, nekem pl állandoan portugália meg spanyolország
annyi esez sincs, h vmi távolabbit legalább 😛

Magic Boy
Megkell,hogy védjem s kristof-ot!
Jogos volt a kérdés ugyanis a program véletlenszerüen generálja,hogy ki rendez EB-t vagy VB-t!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

nah, felraktam saját szerverre...
fenti banneren a link, és ott a 3as szerver

télleg..
pedig nekem tegnap még elkezdte szedni....

hülyevagy=hülyevagyok

rosszul hiszed....
de mind1, hülyevagy, és persze elnézést...
persze, hogy
NEKED VAN IGAZAD

Joke
ha másokat fikázol azért, mert hülyeségeket kérdeznek, akkor nézdd meg te mit csináltál. Nem hiszem hogy olyan sûrûn rendeznek Portugáliában eb-t.

Hát nekem nem jott ossze, kinyit egy oldalt ezzel a szoveggel:
Tisztelt Felhasználó! A ... Internet Stúdió megszüntette az ingyenes tárhely és email szolgáltatását.
Az emailcímek, ftp hozzáférések és a feltöltött fájlok április 15.-ig még megmaradnak a szerveren, de utána már nem lesznek elérhetõek. Amennyiben létrehozol egy új oldalt (más szolgáltatónál) és szeretnéd, hogy
legyen egy automatikus átirányítás a régi oldaladról az újra, akkor küldj a [email protected] emailcimre egy levelet, amelyben megadod a mostani oldalad és az új oldalad címét.

Magic Boy
Portugáliában történt a dolog a 2004-es eb-n!

ennek
mûködnie kell, csak kivülrõl nem lehet közvetlen elérni, nyisd meg a hivatkozást shift-el, és utánna meg egyértelmû...

Nálam is esélyesek voltak az EB-re, ki is jutottak, de korán kiestek.
Én meg megnyertem Litvániával 😄DD

Skristof oldalán található 2 link (a magyarosításhoz) nem mukodik. Nagyon orulnék neki, ha valaki felrakná a legújabbat, mert én még mindig a január 6-it használom.
Elore is kosz

FrezeR
én meg már megint csak megkérdezem mi lesz a magyarositás hátrelevõ részével?😊 bocs de ha már 80%-ban magyar kb akkor jó lenne befejezni, Jakuzáról tud valaki valamit? nélküle halott az egész project...

öööööööööö
és ez melyik év is?
annyira nem lehet sok, h Dragi még jáccik....

Magic Boy
Nyomom az elmentést és leesik az állam Magyarország (nem én irányítottam õket,ha én irányítom megnyerik az eb t #ravasz1])Portugáliában melenetel egészen az elõdöntõig ahol kikap 1-0-ra a késõbbi gyõztes(a Spanyolokat verék 2-1-ra)Angoloktol!
Magyarország lett a torna meglepetés csapataés két Magyar(Dragoner Attila,Kovács Péter)bekerült az eb válogatottjába!

Ugyan mé' kapnál? Az osztalék a tulajdonrész után jár, te meg pont azt adtad el. Nem érdemes rögtön az elsõ alkalommal eladni mindent. Kisebb pénzbõl is lehet csapatot csinálni. Én 15%kal kezdtem, majd amikor BL elõdöntõztem elnyomtam a többit is kb 30%kal magasabb árfolyamon. Közel 90 milkát hoztam ki így a Forest Greenbõl 8 év alatt!
az hogy van ha én mondjuk egy kisebb csapattal felmegyek a tõzsdére és eladom a részvények 49%-át 10euróért és utánna a részvények ára megduplázodik kapok vmi osztalékot vagy bármit??

íme
de a fenti bannerra klikkelve elérhecc egyebeket is

Szasztok!

A master fájlhoz tudtok egy linket ami mûxik is? Visszaolvastam 4 oldalt, de ami ott volt azt törtölték a szerverrõl.

No meg azért is írtam, hogy ne tünjön el a topic teljesen:-)
Igen. Mindent módosítottam.
FrezeR
ez egy bug amit elvileg az 1.2-es patch javitott ki, tehát az a pénz nem tiszta 😊

Magic Boy
Ez a Master.dat fájlban is változott?

Magic Boy
A másik kérdésre tudja valaki a választ????
Ha egy Debrecen szintü cspathoz hozzávág a progi 4 milliárdot akkor rohanok a csapattal a tõzsdére(elég lenne nekem 25-30 milió is nemvagyok telhetetlen! 😉 )!

pósztert nekem sosem sikerült megnézni, csak nyomtatni lehet.. 😞

Magic Boy
Az Index-en feltettek egy érdekes kérdést!

"halihó
Én már 8. éve nyomom a lokival,4.évben tözsdés lettem eladtam mind a 49%ot!!!erre most hozzámvágott a gép valahonnan 4 milliárdot!ezt miért csinálja és az a baj hogy sehonnan nem tudom kideríteni honnan jött!!!sos!!!
A másik hogy vannak benne pószterek,azt meg tudom nézni valahol???"

Beraktam,mert engem is érdekelne a válasz!!!!!

Sziasztok!

Megint végeztem néhány apró változtatást az adatbázisokon, illetve néhány újabb játékoskép is felkerült. Az adatbázisokban maradt néhány akkorra baki, hogy nem igazán értem mit is mûveltem korábban. Ezek - közül legalább néhány - javítva lettek. A fenti SKristóf féle linken elérhetõk.
😊 Sorry. Az elõzõ üzenet ? djukee-nak ment.

Ámítsad magad, kishaver.

Kaptam is idegenben egy zakót, egy 4-est. Itt már nincs bénázás, pedig a conference-ben vagyok a Margate (az egyik leggyengébb) csapatával. Természetesen Isten módban.

Mit jó! Zseniális. 😊) Na, pár hónap alatt az "eredeti" TCM fel lett turbózva, minden szinten. 😊)

FrezeR
ha a patchról van szó akkor egyszerüen keresd meg az eredeti fájlokat és ird felül mindet, nem nehéz megtalálni, használd a win-es keresõt ha ugy jobb!

Elmondanád nekem, hogy hova kell felrakni ? Köszi.

FrezeR
ugye mondtam hogy jó😊 ezt folyamatosan fejlesztik, ha lesz újabb akor majd azt is kirakom ide

szerintem a magyarosításban a PIRO = Reduced (25%-kal kevesebb a jegyár)
az ELSÕ= TOP (25%-kal magasabb a jegyár)
a - pedig azt jelenti, hogy az általad megszabott áron vannak.
Nálam a jegyár annyi amennyit ajánl illetve megpróbálom úgy beállítani, hogy a várható nézõszám majdnem teltház legyen...

nem hiszem el, hogy egy 105 körüli csapattal BL-t lehet nyerni.
Ez KIZÁRT. Persze ha visszatöltögeted akkor simán.
Én a 115-ös Swindon Town-al sima 4 góllal kikapok az MU meg Arsenal szintü csapatoktól...
És ez a realitás nagyjából.
Lehet, hogy jobb taktikával csak 2-3-mal kapnék ki, de megverni nagyritkán sikerülhet csak...

és ez neked reális?

Nekem nagyon tetszik a game így hogy felraktam az új master.dat-ot. Sokkal reálisabba a magyar bajnokság, bár a Péccsel nyomom és kicsit felturbóztam a csapatot, most vagyok 4. évemben, BL döntõt játszottam, csapatátlag 105 körüli, foci isten fokozaton, mérkõzés megtekintése módban!

Ti a jegyárakat mennyire szoktátok állítani?
A nézõszám mellett mi az a PIRO ill. ELSÕ ill. - jel?

Ki hogy áll a játékban?
Rohadt jó a 3D-s patch, amit pár napja írt valaki. Nin már többé 0:0. Tök reális. és a mozgásokban is vannak új elemek (pl.csukafejest mímel, de nem találja el a labdát)! 😊)

bigapó
Köszike. Mindenkinek.

Amúgy nekem úgy tûnik, hogy 99%-ban kész a magyar fordítása a játéknak. Vagy nem?

Hajrá Real! meg Monaco! (csak jó meccset akarok)

The Matrix has you...

FrezeR
gyerekek, a magyaritás teljesen szünetel? lesz még aki befejezi? vagy most mivan...mert ez igy nem jó hogy csak majdnem kész, mindjárt itt a tcm 2005!

gstyle
Szóval a kis fejre állított háromszög ott van a játékos felett, de mégsem reagál. Megkapja a labdát, és áll egy helyben, mígnem szerelik.

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

nah, ugyvan, ezaz!

A félidõ hosszát a TCM main könyvtárban lévõ product.ini file-ban lehet átírni:
HALF_LENGTH = 4
Ez a sor jelenti azt, hogy hány perces egy félidõ.

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

attól függ milyen csapattal vagy
értelemszerûen folyamatos bevétel a jegyeladás, meg a merchandise cuccos
plussz bevételek: szponzorok,tv,kupa-gyõzelmek
de ha továbbjutsz kupákban, akkor is szép pénzeket lehet kapni szponzortol, esetleg UEFA-tol

huhhh
volt rola szo régebben
olvass viszza
de asszem vmi txt, vagy ini fileban kell turkkláni

bigapó
és még: Hogy lehet folyamatosan nagyobb bevételekhez jutni?

The Matrix has you...