Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fennt a topiklista mellet egy sárga csillag.. azzal!
football without ultras is nothing
mindig a teljes listából kell elõkaparnom 😊
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
meg persze kell jó csapat hozzá! 😊
sztem egy-két bajnokságnyerés után érdemes egy kisebb szektort szintén bérletessé tenni
7-12e nézõnél még ne is álmodj szép nagy stadionról... 😊 én 15 év alatt egyszer tudtam bõvíteni! 😉
Hogyan tudom jelentõsen növelni a bérleteseim (de fõleg) az állandó nézõim számát?
Már elég jó a helyzet, mivel induláskor volt 3-400 bérletesem most van 1600 de egy átlagos fordulóban még mindig csak 7000-12000 ember jön meccsre és csak nemzetközi meccseken van telház. Én meg építenék egy szép nagy stadiont de ennyi embernek még felesleges.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
nincs még olyan jó a csapatom, meg mostanában nem játszom
de sztem ez.. 😉

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
hártány: N/A
innen lehet <a href="http://fm.fifatainment.com/downloads.php?ordner_id=1">letölteni</a>!
f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu
Nekem is lassú (isdn) de szerencsére melóhelyen le tudtam szedni.
Hagyd bent a letöltést éjfél után (ha dialupos vagy) 2-4 óra alatt lejön.
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
Elõre is köszi!
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
Alul kiválaszthatod, hogy kik kapják (pl. akiknek 30 alatt van a fitnesz).
Ezzel tudod felnyomni az erõnlétet azoknál akik sérültek voltak.
Még két kérdés:
Ha van olyan játékosom, akinek az istennek nem akar felmenni az erõnléte pirosból akkor azt hogyan lehet felnyomni? Fiatal játékosról van szó, ha cserébe teszem akkor sem nagyon nõ az a szám és hamar kimerül az illetõ.
Másik: ha valaki sérülés miatt kiesik és az erõnléte és a formája is közelít a 0-hoz akkor mit ajánlatos vele tenni? Betenni cserének vagy a tartalékcsapatban játszani amig visszajönnek az értékei?
Még egy kérdés gyorsan: van ugye a csapat mellett egy szám ami mindig változik az eredmények és a játék függvényében. Ez a szám van mindig kiírva a fejlécbe a csapatok nevei mellé. Ezt csak gyõzelmekkel lehet növelni? Mert én pl. új feljutóként bajnokságot nyertem meg kupát de nem jegyeztem meg sajnos mennyi volt ez a szám de amikor indult az új bajnokság akkor 50 körül volt csak és most a bl csoportmeccseiben hazai pályán nyertem egyszer, meg volt két dölntetlen is és még mindig csak 65 körül van.
Szóval a lényeg, hogy mi befolyásolja ez és mivel lehet növelni? Gondolom ez hat ki arra is, hogy egy játékos jönne-e a csapatba vagy sem.
Pénzügyi gondjaim megoldódtak, jöttek a tv jogdíjak meg egyéb dolgok és a 4 millából lett 14.
Ezt a támogatós dolgot nem nagyon érettem, mire gondoltál itt pontosan?
A keretben annyi embered legyen amennyit még jól lehet forgatni, értsd ugy, hogy legyenek jó cseréid és még pár tartalék akik bármikor bevethetõk.
A személyzetbe csak akkor vegyél fel minden posztra valakit ha már sok pénzed van. Pl orvost is, ja és az épületek fejlesztésével tudod elérni, hogy több személyzetit tagod is legyen.
Akik fontosak az egy asszisztens menedzser, tartalékedzõ, utánpótlás edzõ, marketing menedzser, stadion menedzser. lehetõleg 5-ös szintüek legyenek, de ha csak 4 késõbb azt is tudod fejleszteni.
Most ennyi jut eszembe ha van még kérdésed akkor kivele!
boccsi, mert azok is csak linkelve voltak Neruel-éra...
(visszaolvastam de konkrét választ nem talátam vagy odáig nem jutottam el)
- Szóval hogyan lehet sok pénzt csinálni?
Magyar bajnokságban kezdtem és fordulónként olyan 50.000 euróval csökken általában a pénzem és pl. a fõtámogató alapban ad 250.000-et jóesetben a bajnoki meg kupaprémiumok meg 20.000 körül vannak.
- Melyiket dobozt kell kiikszelni, hogy én tudjak tárgyalni a fõtámogatókkal? Annyi a hasonló megnevezés, hogy nem jövök rá, elõször mindenesként induéltam akkor én is tudtam beállítani csak rájöttem, hogy nekem bõven elég lesz pár dolog is amire figyelnem kell. Így most valamelyik aszisztensem intézte a dolgot de én majdnem a dupláját kialkudtam amikor én tárgyaltam. Ja a magyarítással játszom.
- Mennyi ember normális egy csapatnál (utánpótlás, tartalékcsapar) meg mennyi aszisztens, orvos stb. kell? Mert szerintem ezért is fogy annyira a pénzem.
Egyelõre ennyi.
Valami TCM guru segíthetne. 😊
Ja és KIRÁLY a magyar bajnokság meg a fordítás grat a készítõknek. Ennélkül neki se álltam volna a proginak, még így is bonyolult de legalább magyar. 😊
Ezt meg fogom próbálni ha hazaérek.
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Mert eddig csak megfigyelõket tudtam felvenni de szerintem ez így kevés és biztos meg lehet oldani csak én vagyok lámi.
Fent van a Fifa2004 patchelve meg a TCM 2004 is patchelve.
Na most ha Fifa fusionnal akarom nyomni akkor nem tudm irányítani a játékosaimat ugyanúgy ahogy pl. a Fifa2004 trainingeknél sem, a Fifa 2004-ben is csak akkor tudom irányítani õket ha a meccs elõtt beadja azt a képet ahol ki lehet választani, hogy bill vagy gamepad és kit irányítasz akkor megy gond nélkül.
Ötlet?
sajna nem lennék meglepve, ha az a 'többféle' mind ugyanez lenne, csak más nevével fémjelezve..
ha tévedek, akkor elnézést
Sajna nekem csak márc.15.-ei fájlok vannak, azóta pedig ha jól tudom, már frissítettél. Reméljük vki fel tudja tölteni vhova, kár lenne érte. A FifaHungary-n kívül reklámoz még egy gyerek magyar bajnokságot <A HREF="http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9077510&uq=2136" target="_blank">itt</A> . Bár asszem õ legalább megemlített téged.A link pedig azért nem mûködik, mert az ultraweb szólt, hogy csináljak valami kezdõlapot, vagy ilyesmit, de ahhoz én nem értek, így törölték a regisztrációm.
A nyilatkozatoknál van egy olyan, hogy "Nagyon nehéz szezon elég nézünk"
Na, sikerült befejeznem az elsõ teljes szezonomat. Eddig az öcsémmel játszottunk közös bajnokságot (meccseket megnézve) és az lassan folyik. De kiválasztva a Romát egyedül is nyomtam egyet. Bajnok lettem 18! ponttal megelõzve a Juventust. Illetve kupagyõztes, a döntõben a Lazio ellen nyertem. És felajánlották a horvát válogatott európabajnokságon való vezetését. Nehéz csoprtba kerültünk😞 Hollandok, németek, belgák (asszem).
Nekem 2-3 hét alatt ad a gép ajánlatot.
1.2 patch & Football God