11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
Grusi #5735 Jaj NE, könyörgöm, ebben a topicban kímélj meg mindenkit a kérdéseidtől! -
savafan #5734 Az is lehet. Az ea-tól minden kitelik:( -
Vagy nem jon ki mint a TCM2005-hoz. -
savafan #5732 Egy kérdésem lenne:
tegnap kipróbáltam a játékot daemon toolsal. Ment a játék. Kiírtam dvd decrypttel és felinstallálás után nem indult el. Van valakinek ötlete?
Köszi előre is! -
dalackraul #5731 üdv azt szeretném kérdezni hogy igazolni hogy lehet???a múgy a real madriddal kezdtem de szinte semmit nem tudom mert kéne a magyarosítás de amúgy nekem is nagyon tetszik a játék:) -
savafan #5730 A TCM Hungary oldalán. Már állítólag buherálják az adatállományt. A fordításnál ha jól értettem akkor eredetileg úgy volt, hogy az EA úgy csinálta a programot, hogy egy külön rész a nyelvi rész. Aztán valamit változtattak és kijön hozzá valami buherátor program. De lehet, hogy félreértettem valamit:)
TCM Hungary -
nah én is megszereztem végre és elkezdem nyomni:)
majd irom a tapasztaltakat
sava: hol hallottál a magyarítás elkezdéséről? -
Szasztok!
Nekem is tetszik a játék bár egyenlőre nagyon átláthatatlan amit betudok annak hogy én eddig football managereztem... attól tartok ezután is fogok de nagyon jó úton halad az EA ebben már sok dolog hasonlít az FM-re (jaj ez is szóval értitek:))
Mondjátok el nekem hogy miért van az hogy pl BL meccsen nem tudom megnézni a meccset csak text mode van meg instant result! ez egy BUG? -
Grusi #5727 Senki nem tudja a megoldást a minimize-problémára? -
savafan #5726 Ja, és ami még furcsa. A merch dolgok eddig 1 oldalon jelentek meg. Láátam, hogy mennyi ment el és mi van készleten. És úgy tudtam vásárolni. Most, hogy külön oldalra került mintha kicsit nehézkesebb lenne a shoppingolás:( Nem nagyon tudtam miből mennyi van és, hogy az adott cucc van-e raktáron. Vagy csak rosszul néztem? PL. van vagy 3 féle póló. Afranc se emlékszik, hogy melyikből van még készleten és mennyi. -
savafan #5725 És majd jól fog jönni a magyarítás (ami állítólag elkezdődött) mert ebben sok újdonság van amit még nem értek. És addig lehet, hogy lemaradok az okosságokról:( -
jaja bár én így az elején elég sokmindent átadtam az aszisztensnek. Eleinte úgy kezdtem mint ahogy eddig megszoktam h szinte kivétel nélkül mindent én csinálok, de ebbe hamar belebuktam mert azt sem tudtam h mi hol van és mit hogyan kéne :)
Szal sztem nekem egy két hétbe is bele fog telni mire mindent nagyjából megtanulok, hogy hol van és hogy kéne használni :)
Aztán utána jöhet az FC Fehérvár (játékban még Videoton néven szerepel...) BL győzelme :D -
savafan #5723 Ezzel én is hasonlóan vagyok. Én a Romát választottam elsőre, hogy kitanulmányozzam a mikéntet.
Szerintem részletesebb és ezáltal talán valósághűbb. Viszont ebből kifolyólag talán nehezebb is. Esetleg át lehet adni valamiket a különböző asszisztenseknek. Persze az alap dolgokat megtartom magamnak. És furcsa, hogy bizonyos plusz dolgokat a jobb egérrel kell előhozni. Elsőre észre se vettem a kurzor melletti kis plusz jelet:) -
MANUNITED FUN #5722 Hali.
Megszereztem én is a játékot.
KIRÁLY.
Csak van egy kis gondom vele.Miért van az hogy ha meccset akarok játszani, vagy ha túl sokáig nem csinálok semmit pl.játékos adatait nézzem- egyszerűen kilép a játék magából. Vki tudja hogy miért? Még úgy mélyre hatóan nem tudtam elmélyülni a játékban mivel az első hétnek a végéig nem jutok el.
Ha vki tud akkor segitsen.Előre is köszi. -
nem is kell krekkelni a játékot...
amúgy sokkal jobb, sokkal élvezhetőbb lett a játék, nagyon király
mondjuk jóval nehezebb mint eddig volt, órákat el lehet vele szórakozni h kit igazolj, nekem ez nagyon bejön
mivel első idény és még tapasztalatlan vagyok sztár csapatot (MU) választottam magamnak, és ha majd jobban belejövök akkor próbálkozom gyengébb csapatokkal
jó játékot mindenkinek! -
Paparazzi20 #5720 Ma kipróbáltam a játékot,elsőre elég jónak tűnik és a magyar bajnokság jelenléte ugyancsak pozitív,mégha nem is 100%-ig valósághűek a nevek.Nincs már ilyen overall érték,kicsit nehezebb rájönni ki a fasza játékos és ki nem...
A játék zenéje szerintem kibebaszott jó lett,még a Fifa 06-étól is jobbak sztem.De ez lehet csak az én véleményem. -
Grusi #5719 Srácok, warezt abba lehet hagyni... -
akkor a www.superserials.com :)
-
savafan #5717 Nekem csak serial kellett és krekket nem kért.
Első blikkre kicsit még keresgélni kell a dolgokat. Lehet, hogy csak kijöttem a gyakorlatból. Ami még furcsa, hogy mintha kisebb betükkel lenne az egész:( Sasolni kell pár dolgot.
Ha valaki már próbálta akkor meg tudná mondani, hogy miként tudom megnézni 2D-ben a stadiont? -
stami #5716 Az ötletet köszi, próbálgattam keresni, de ami van az csak a német változathoz műxik!
-
Chris #5715 hali,www.gamecopyworld.com ról ......probálgasd -
stami #5714 HI!
Leszedtem a gamét, csak elindítani nem tudom, mert nincs krekkem.
Vki tud segíteni? -
Costa #5713 egy kérdés
PS 2 ki fogják adni?
mert oda jobban szeretném, de ha nem akkor marad gépre -
még lehet jelentkezni webdesignra? -
még lehet jelentkezni webdesignra? -
Grusi #5710 Srácok, kéne segítség, hogy oldhatom meg, hogy ablak-módban ne csukja le a tálcára a játékot, akárhányszor ablakot váltok? Sajnos nem tudok "teljes munkaidőben" a játékra figyelni, ezért jó lenne, ha processing közben tudnék dolgozni meg minden, de ez így lehetetlen :( -
Cepheus #5709 Hi!
Vki találkozott már azzal a problémával, hogy a játék véletlen időközönként lefagy? Én maximum kb 4-5 napot tudok játszani vele, majd megfagy egész program. Az AlcoholClone-os verzió van meg, most szedem a németet, az hátha...
Ha vki tudna vmi megoldást, megköszönném -
Grusi #5708 Igazából sosem értettem, mi értelme az egész Total Club Manager-nek, ha úgyis benne van a fusion... Én épp annak örülnék, ha végre kihagynák belőle ezt az opciót. -
multispeed #5707 hali nem tudjátok ebben hogy oldották mega fusiont ? úgy mint a 2005ben vagy megcsinálták rendesen? -
skristof #5705 játszol angolul? :D -
akkor most mi lesz?:S -
nincs... -
én is ezt akarom kérdezni! -
R9 #5701 Ebbe is van magyar nyelv?Mert az nagyon penge lenne -
-
dalackraul #5699 suliba vagyok sajna csak délután tudom szedni
-
R9 #5698 jaja ;-) -
skristof #5697 bitHUmen-en fennt van, ezzel a warez téma lezárva -
nah kira akkor lehet szedni :)
amugy báttyó02: panaszkodtak erre már a hivatalos oldalon is hogy az árak alacsonyak és sztem javitani fogják. sőt már talán úton van az első patch is hozzá. -
Piko888 #5695 Wanadoora most töltik