Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam 10 bajnoksággal nem igazán lehet ilyet észrevenni
Összehasonlításképpen:
Franciaország: 1,8 millió
Spanyolország: 0,5 millió
Hollandia: 1 millió
Olaszország: 1millió
Csehország: 0,5 millió
Anglia: 2,3 millió !!!
De nálam még sosem szúrt szemet, hogy olyan túl sok lett volna az angol. Sõt...
Nekem az Anderlechtnél a kezdõben 5-6 angol játékosom van és megéri õket alkalmazni.
Mintha nem lennének olyan sérülékenyek illetve jobban bírják a terhelést. De lehet, hogy ez véletlen.
2012ben még semmi nem volt multkor Tomsk-kal
football without ultras is nothing
install 1.0+crack
install patch 1.1+crack
install 1.2 patch+crack
anglia,spanyolország,Magyarország és olaszország van kijelölve
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
igaz, h most kezdtem újat
Hány bajnokságot töltöttél be?
Magyar bajnokságot használsz?
Ha túl sok bajnokság van benne akkor instabil lehet tõle a game.
9-10 a max amit elbír tapasztalatom szerint.
mert vagy rosszul installáltam fel vagy nemtudom miért megint befagyott a játék.... A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
GK-CD-CD-CD (vagy idõnként van LB vagy RB attól függ milyen poszton jobb a védõ) LM-CM-AM-CM-RM (a két szélsõ az AM-el egy vonalban) és két ST. Idén elõször bejutottam a BL-be a fradival (4. év). A bejutásért kiütöttem a Romát. Alaposan lenéztek minket és az elsõ tíz percben kaptak egy pirosat, utána kihagytak egy tizenegyest és 1-3-ra gyõztem. Utána itthon 0-2-ra kikaptam. Elég rendesen perkálnom is kellett a játékosoknak, de a BL pénzre nagyon szükségem volt. A csoportokból kiestem harmadikként, most UEFÁban vagyok. Elsõ lett a NAC(holland), második a Real Mardrid, uccsó pedig a Hajduk Split.

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Játék közben én sem érzem, de gyenge fokozaton 3 év alatt Bl-ben szereplõ európai középcsapatot építettem az osztrák másodosztályú LASK Linz-bõl. Na ott abbahagytam.
Football God-on pedig 2013ban nyertem elõször valamit klubcsapattal (mondjuk mindjárt BL-t meg bajnokságot).
Elõtte csak egy feljutás szerepelt a nevem mellett.
Szerintem nagyon jól megcsinálták a készítõk, mert nem attól nehezebb, hogy a 140es csapattal nem tudod elverni a 60as harmadosztályút, hanem pl. pénzügyileg kell jobban vigyázni, nehezebb igazolni, ilyesmik. Reálisabb!
az elsõben 31 meccs 33 gól
a másodikban és a harmadikban 23m/25g
volt a teljesítménye. Jövõre már nem tudom megtartani mert 70000€-t kér.
A BL gyõzelem egyébként kisegített. -20 millióból lazán +10 lett, úgyhogy maradok az Anderlechtnél még 1 évet minimum.
Stadiont is fejlesztek 😊
kis érdekesség: Chris Kirkland a kapusom és Danny Murphy is nálam játszott de már retired.
Na byez
Na csatában megnyertem a BL-t! A bajnokságot simán 12 ponttal nyertem.
De a Bl az nagy menet volt 😊
Lazio, Dortmund, Bukarest a csoportkörben. elsõként jutottam tovább 13 ponttal ( a Laziot idegenben 4-0ra vertem)
kieséses rendszerben elõször a PSG volt az ellenfél. Itthon kikaptam 2-1re. Itt úgy éreztem, hogy elszállt a BL.
Idegenben elég durva taktikát alkalmaztam és nyertem 3-1-re.
Jött a Branik Ostrava 😊 Hát ez sima ügy volt.
Aztán az elõdöntõben a Middlesborough. Idegenben 1-1, otthon 1-0. A döntõben pedig a Deporral játszottam. Kiütöttem õket 3-0ra a San Siroban.
Mellesleg kinek melyik felállás a legszimpibb?
Én 5-4-1-et használok így:
GK
LB CD SW CD LB
RM DM AM LM
ST
Egész jó, bár az angol 5. osztályban elég nehéz meglátni a javulást 😊
végrehajtottam 1 csodát is: norvégiával megelõztem csehországot. a két tehetség azóta a nagy csapatban van, az egyik egy csatár a másik bal lábas védõ. a védõnek nagy szerencséje volt, mert Atouba lesérült 1 fél évre és most minden meccsen kezd.
a csapatom különben az elsõ kettõ és a harmadik szenzonom ég és föld volt egymáshoz viszonyítva, mert az elsõ éveimben a védelmem nagyon király volt, viszon a csatáraim... a 3. évben fordult a kocka: sok gólt lövök, sokat is kapok. néha többet kapok mint lövök. ez fõleg akkor idegesítõ amikor vezetek 3, 4 góllal és a végén a döntetlennek is örülhetek
Második évemben 1 ponttal lemaradtam az Bruges mögött és második lettem.
De ilyenkor azért jó érzés, hogy képes voltam nem visszatölteni. Ha visszatöltöttem volna az utolsó két fordulót és nyerek, akkor szerintem az messze nem érne ennyit. De így idén megnyerem majd 😊
Köszi 
TCM 2004 3D Patch
most jelenleg 11-es szinten vagyok
engine: a 3d patch mindent javit a játékban 3d módban, látványosabb lesz a játék több a passzolás többféle lövésmód, jobban mozognak a játékosok, nincs annyi kapufa a kapusok jobbak, nehezebb gólt lõni. szabadrugásból is betalálnak néha, egyszóval sokkal jobb. mindjárt felteszem valahová.
és az nem poén! 😉
az ellenfelem a Bayern München volt
Én mostanában kezdtem egy új játékot. Az Athletic Bilbaohoz írtam alá. A célkitûzés a 6. v a 7. hely volt, én a 4. lettem. A kupában az elsõ körben simán kiestem vmi 3. vagy 2. osztályos csapattok... az EB elõtt leszerzõdtem Norvégiához, késõbb simán megnyertem mert gyengék voltak az ellenfelek (a döntõben LITVÁNIA!). most a 2. évemben a 20-on vhanyadik fordulóban 3 ponttal vezetem a tabellát a barca elõtt, a kupában most is simán kiestem az elsõ fordulóban. A BL-ben a selejtezõt a Basel ellen nyertem meg, a csoportbeosztásom nagyon könnyû volt és a 2. lettem. a kieséses szakaszon óriási csodával hazai pályán nyertem 2-1re idegenben 3-2re kaptam ki. a kövi fordulóban jött a reál. óriási szerencsém volt mert jöttek a válogatott meccsek és a reál fele válogatott, nálam meg kb. 2-3 válogatott játékos van. elsõ meccsen 5-0-ra nyertem (8-an kezdtek, és csak 1 cserekapusuk volt😊)) ), a visszavágón 3-1re kaptam ki. most ha jól emléxek az Internazionale jön, de nem vagyok benne biztos.
Ja és még Norvégiával már szinte biztos VB pótselejtezõs vagyok (elsõk a csehek lesznek), de ez is nagy bravúr mivel az olaszok is velem 1 csoportban vannak (+ Málta, Finno., Kazahsztán).
Ennyit az eddigi eredményeimrõl
ui.: az utánpótláscsapatomban van két óriási tehetség, szerintem válogatott játékosok lesznek, maximális tehetségük van...
ui.2: most a célkitûzés az 5. hely, de mint azt már írtam most az elsõ vagyok.
a védelmem nagyon király, de nagyon olcsó volt (Mexes, Atouba, Hinkel, Radoi). összesen nem kerültek 15millába.
Amatór szinten indultam 3 milla euróval. És egy magyar klubbal a Halival. Az elsõ 1-2 szezonban sokszor töltögettem vissza állásokat meccsek után (ha súlyos sérülés történt vagy kikaptam valami gyenge csapattól) ezzel sajnos meg is öltem a játék lényegét az elején. Aztán kezdtem belejönni, egész jól fejlõdtek a saját játékosaim aztán ezt a hülye módszert is abbahagytam. A bajnokság során nem töltögettem vissza meccseket a nemzetközi kupákban pedig mindig meccsprémiumot állítottam be és mivel az elején elfelejtettem áttenni a motivációs képességemrõl a kis pontot ezért az megugrott 9-esre és nem hiszitek mennyit jelentett ez. Csont nélkül meg tudtam nyerni az UEFA kupát úgy, hogy mindig a Mo-i legjobb játékosokat vásároltam össze (10-13. szint) nevetséges összegekért meg lehetett õket venni és a fizetésük is elenyészõ volt a nyugati társaikhoz képest. Pl. visszahoztam Király Gabit, 14-15. szintû kapus volt, 31 éves. Fizettem érte 5milla eurót és a fizetése 65000 volt (meccsprémiumok 40000 körül meg ilyenek) amiért már hajlandó volt hozzám igazolni. Hasonlításként egy 11. szintû játékos aki nálam fejlõdött fel 7.-8. szintrõl annak bõven 5000 alatt volt a keresete.
Vezényeltem a válogatottunkat a 2010-es vb-n, sajnos elbuktunk a csoportban, aztán a lengyel válogatottal egy EB ezüstöt szereztem majd jó pénzért felkértek, hogy jussak ki velük a VB-re, ez a project elég jól halad. BL részvételek során egész szép summa összejött így építettem egy fasza 44000-es stadiont (80 milla körül volt) ami csak BL elõdöntõkön van csak tele sajnos, meg ha olyan a csapat akkor negyeddöntõn.
A szerzett kupákat nem sorolom fel mert sokat visszatöltögetéssel szereztem, csak bajnoki címek vannak amiket fair módon szereztem meg egy uefa kupa gyõzelem.
Tényleg, nektek is rengetegszer ugyanazokat a csapatokat adja nemzetközi kupákban? Mert én már 6-7 évben a bl-ben meg uefa kupában indulok de szinte mindig ugyanabból a 10 csapatból kerül ki az ellenfelem.
De két tipp mégegyszer azoknak akik nehezen boldolgulnak a játékokkal: vegyenek keletrõl tehetséges játékosokat és a fontosabb meccseken adjanak jutalmul edzésmentes napot és párezer eurós jutalmat. Hihetetlenül megnõ az eredményességük a focistáknak.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Frezer engem érdekelne a 3d patch. Meg az is mit javít. Gameplay-t vagy csak több helyzet marad ki és azért nehezebb nyerni?
Hányas a szintû vagy?
1.Debrecen 3. helyezet a bajnokságban, egy éves szerzödésem lejárt ezért mentem külföldre.
2.Xerez (Spanyol 2. osztály): a 16. helyet kellett megszerznem..hát nem sikerült😊 3 hónapot voltam itt..
3.Chievo Verona: ide a téli szünetben érkeztem és a 10. hely lett volna a cél, de a végén a kiesés ellen küzdöttem, de nem sikerült bentmaradni, mert az Ancona 3 pontal megelözött...
4. Ancona: most érkeztem sok játékost igazoltam kezdödik az alapozás.. majd meglátjuk mi sül ki belöle...
Cambridge
KRC Genk
Cambridge
Celtic
Roma
Rapid
Arsenal
Inter
FC Bayern
Monaco
Inter
Man City
Man Utd.
a legtöbbet Cambridgeben voltam 8 évet, a legjobb Arsenalban volt amikor taroltam😊 ott 8 kupát nyertem😊
Most a Manutd-al már 3 éve dolgozom, de az egyre jobb 3d-s patchoknak köszönhetõen nagyon nehéz lett nyerni kevés a gól, de azt hiszem sokkal reálisabb lett. ha érdekel valakit a patch felteszem valahová!
Magyar ligát szeretnék telepíteni, de magyarítás nélkül. Akkor melyik változatot érdemes felraknom?
Elõre is kösz a segítséget!
A Románál ügyködtem 3 évig 😊, ott azt csináltam, hogy fiatalokat vettem (olcson), 11-12 levellel, és eladtam az "öregeket" (kivéve Tottit), az elvem az volt, hogy 28-tol már öreg valaki. Ez müködött, elég sok pénz jött be, meg abbol is, hogy több fiatalt vettem, aztán eladtam belölük. Mondjuk utáltam ezt nagyon, mert, nem volt igazán stabil csapatom...
A kérdésem még áll: kiscsapattal indultam, volt egy 20-as fenött keret, meg 6-8 ifi. Most már van egy jo csapatra valo ifim, a bajnokságokban még sem indulnak, és nem tudom mit kellene tennem hozzá. A tartaléknál is gondolom ugyanugy kell, de azt se tudom.
Ezért irtam, hogyha valakinek volna valami tökéletes manualja, vagy egyéb anyaga, azt megköszönném.
Azért kaparj majd össze valami kis összeállítás.
Melyik csapatoknál voltál stb...
Egy részét régen leírtad, abból átmentheted a dolgokat 😊
a pénz nekem is folyton elfogy és minuszban zárok, de a tapasztalatom az, hogy csak ugy lehet egy csapatot stabillá tenni, ha hosszú éveket töltök el náluk, és nem veszek csak 1-2 nagy játékost egy évben, és az ifikre koncentrálok. bár ez is kevés ha nem nyerek kupákat, de annak is eljön az ideje egyszer. van már vagy 30😊
Hi!
Az ificsapathoz nem nagyon értek. Nálam az a segédek feladata.
De most már engem is idegesít a csõdközeli állapot.
Van akinek nincsenek pénzügyi problémái?
Igazából ez nálam csak az elsõ osztályban jelentkezett, másodosztályú kluboknál nem.
A gond az, hogy marha sokat keresnek a játékosok, és a jegybevételekbõl meg az árueladásokból nem jön be annyi, hogy fedezni tudjam.
Így év végére olyan -10-20 millióban leszek. Persze jó megoldás ha nem adok annyit a játékosoknak, de akkor meg ki fog játszani? Fiatalokkal nem lehet komoly kupát nyerni.
A stadionbõvítés tûnik az egyetlen megoldásnak. Az az idegesítõ, hogy a Brugesnél (én az Anderlechtnél vagyok) messze többet keresnek a játékosok, tehát elvileg õk sem tudnák kigazdálkodni szerintem, csak õket a gép irányítja 😊
Ugyanez lenne a kérdésem a tartalék csapatra is...
Ja és ha tudna valaki manual lelõhelyet is adni... 😊
Ez így nem semmi. El nem tudom képzelni, hogy nyertél UEFA-t a Debrecennel.
Na az én történetem:
-szintén 2010/11-ben vagyok.
-angol ötödosztályban kezdtem, az Acrington-nal
-elsõ évben az elsõ hely volt a cél és kb 10 foruló után kirúgtak mert 6. voltam (rá két évre kiestek a conf-bõl is 😊)
-a div 3-ben a 23. volt a Yeovil Town, hozzájuk mentem. cél a bennmaradás volt. ez meg is lett. még két évig ottmaradtam és felhoztam õket a div. 3-ba.
-a div 1-ból a Crystal Palace ajánlott szerzõdést. A cél a két éven belüli feljutás volt. a második év vége felé láttam, hogy nem fog menni és aláírtam az éppen PL-ben szereplõ Swindon Townhoz. rá két hétre ki is rúgtak a CP-tól.
-a swindonnál mindkét évben a 17. hely volt a cél, egyszer 11. egyszer 14. lettem velük.
-szerzõdést ajánlott az Anderlecht, akik éppen az elég gyászos 7. helyen zárták a szezont, de ahhoz képest jó csapatuk volt. Elfogadtam. Most tartok a 22. fordulóban 3. vagyok. (a cél a 7. hely volt)
Én is Football Godban játszok és természetesen nem töltök vissza. Meg is látszik. Még klubcsapattal nem nyertem semmilyen kupát 😞. De ez reális is... Ez benne a szép. Egy Swindon Townnal nehéz F.A.-t nyerni.
Ellenben a Litván válogatott a 2008-as EB selejtezõkre szerzõdést ajánlott. Ki is jutottunk és meg is nyertük 😊
A szépséghiba az, hogy a gép elfelejtette eltárolni az eredményem. Így azt írja, hogy nincs European Cup gyõzelmem.
Pedig a szerzõdésbõl látszik, hogy éppen én voltam a mesteredzõ 😊 Valószínû, hogy akkor még nem volt felpeccselve.
Na sziasztok!
És aki benéz ide az plz. írja le az eddigi eredményeit. Részletesen, mint eddig 😊
Második évre vásároltam erõsítést, magas skillû öregeket, akiknek a fizetése sok de, de legalább gyakran lesérültek és csak negyedik lettem! Harmadik volt a cél, de továbbra sem rúgtak ki, pedig népszerûségem 31% volt. Felette a szöveg "you need police protection" 😄. De az UEFA kupában eljutottam az uccsó 16 közé!!! Kiütöttem a Portót és a Valenciát, majd kiestem a PSV-tõl. Ennek köszönhetõen, most, a harmadik szezonban két csapat versenghet a BL indulásért, amíg tavaly a bajnok is csak az UEFA-ban indulhatott. Az öregek elmentek nyugdíjba vatgy csak nem bírtam õket fizetni és nem hosszabítottam szerzõdésüket, a csapat el van adósodva. Igazoltam néhány fiatalt, 18,19 éveseket, akik tehetségesek és szerencsére nemsoká tudászintjük emelkedik.
A harmadik szezon jól kezdõdött, a második hely a cél, elsõ 8 meccsbõl 6-ot nyertem, 1 döntetlen és 1 vereség. 2 ponttal lemaradva a második vagyok, mögöttem messze van a harmadik, remélhetõen jövõre indulok BL-ben. Tavaly a sok UEFA kupa meccs jót tett a játékosoknak, a skill ment felfele hála az international experience-nek, viszont nem kaptam pénzt a meccsekért a jegybevételeken kívül. A pénzes átutalások oldalon nem nagyon tudom kivenni, h mi miért volt.
Egyébként a Kaposvölgyével kezdtem majd miután felvittem õket az NB1/b-be szerzõdést ajánlott a Debrecen. Elsõ évben 2. lettem a Lokival majd sorozatban 3 éven át bajnok és 2. évben uefa kupa gyõztes az utolsóban pedig BL 8 között , ott a Milan vert ki 2-2 3-3 idegenben lõtt góllal.
És ekkor ajánlott szerzõdést a kisebbik Katalán csapat és ennek nem tudtam ellenálni 😊
(Bár ha a Barca ajánlott volna jobb lett volna 😊
Itt elsõ évben "csak" egy 4. helyet sikerült megszereznem (ezis óriási szerencsékkel) de ez nekem óriási eredmény volt hiszen tönkretették az Espanyolt az évek folyamán 😞
Szal ennyi majd legközelebbre kicsit jobban összekapom magam az írásra most csak ennyire futotta 😊))
Csáó
CSAK A KISPEST !!!!
Ui. a szerzõdésem tartalmaz egy olyan kitételt hogy a Honvéd hívására bármikor ugorhatok 😊
de majd vmikor kezdek egy ujjat... 😊