11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Grusi
    Talan kikapcsoltam.
    Utananeztem, ez egy bug, ami csak az olasz ligát érinti. Jövő héten jön a peccs - addigra viszont már itt lesz a Football Manager 2006 is, szal addigra már mindeg ylesz :)
  • szoltan
    nem sikerült nekem se:(
  • Neuman
    az elején mikor állítgattad a beaállításokat ott rá klikkeltél a segéd csaptra vagy másod osztály (meg ilyenek lehet választani).
    Azt hiszem így kell.
  • [Jakuza]
    Talan ki kene kikapcsolni a tartalekcsapat manageri funkciojat, hogy ne a seged lassa el a teendoket.
  • savafan
    ja, akkor nálam is ez van:( mert a tavalyi verziónál volt olyan csapatom amelyiknél nem volt egy fia játékos sem a tarcsiban:(
  • Grusi
    De van tartalékcsapat, nálam is van, csak egyszerűen nem tudok hogyan hozzáférni. Jönnek a hírek a tarcsis sérültekről, látom a trainingben, hogy ott edzenek, de nem aktiv a gomb...
  • RemX
    Srácok! Próbáltatok már saját csapatot létrehozni? Én Valenciában megalapítottam a Poco Locos társulatot és most kezdődik majd lassan az első idényünk a második vonalban, de előkészületi meccsen megvertük a Valenciát 2-1-re :D Nagyon jó móka, plána hogy én tervezhetem meg a címert a mezt meg mindent! Nagyon ász!

Csatlakozom Grusihoz és azt mondom nem lehet összehasonlítani a football managerrel, de amíg megjelenik jól elleszek vele... :D
  • savafan
    Mekkora fitnessel vágtál neki az idénynek. Az új gamestarban van egy rövid értékelés. És abban is írják, hogy relative baromi hamar fáradnak a fiuk. Akkor ezek szerint ez valóban így van. Akkor viszont alaposan fel kell duzzasztani a játékos állományt:( És az általam választott roma-nak még tartalék csapata sincsen. Tehát még onnan se tudok szipkázni ha szarban leszek erönlétileg. és az első felkészülési meccsemen már így is hiányolnom kellett vagy 6 játékost a válogatott béli kötelezettségeik miatt:(
  • dalackraul
    ok
  • [Jakuza]
    Nincs majd lesz, de 6 honapnal hamarabb ne szamits ra.
  • dalackraul
    üdv azt szeretnám kérdezni hogy magyarosítás van már hozzá??? ha nincs akkor nem tudja senki hogy mikorra lessz?
  • Grusi
    Azok kb. semmit nem jelentenek, én is sorra aláztam ott nagycsaptokat, most meg a feljutásért küzdök :) Iszonyatosan elfáradt a csapat november elejére, szal kb. a harmadik meccse állok ki a keret legszarabb tagjaival.
    Te rájöttél már, hogy lehet hozzáférni a tartalékcsapathoz...?
  • szoltan
    én is Atalantával kezdtem:D
    Felkészülési meccsen 2:0ra vertük a Juvét
  • duwy
    Sziasztok

A kérdésem az lenne, hogy a középhátvédek nálatok is gyengébb osztályzatokat kapnak, mint a többiek? Ha nem kapok gólt, akkor is max. 6-ost, nagy ritkán 7-est kapnak, de annál jobbat soha. Nekem ez a legidegesítőbb hiba a játékban. Amúgy sokat fejlődött az előzőhöz képest.
  • Grusi
    Simán search opció, tulajdonság szerint sorbarendeztem az arcokat. Gonzalo esetében Finishing szerint, Dunn esetében playmakerekre kerestem, majd creativity és long passes szerint rendeztem őket sorba.

A minimize-problémára a megoldás egyszerű: a user.ini-be be kell tolni egy sort, melynek tartalma "NOLOSSFOCUS=1". A gond ezzel csak az, hogy akárhol gépelünk (akármelyik másik ablakban), olyan lesz, mintha a FM-ben gépelnénk :D De amúgy tökéletesen működik.
  • peti81
    Az hogy senki sem ócsárolta, arról annyit hogy visszább lehet olvasni, én nem ócsároltam a fifa managert, a vélemény meg szabad, ha pedig kultúráltan teszed akkor még jó dolog is.
  • skristof
    senki sem ócsárolta a football managert, nem fogunk dűlőre jutni ez ügyben, mindenkinek ami tetszik azzal játszik. vita lezárva
  • skristof
    kérlek írd meg a megoldást is, hátha mást is érdekel
  • savafan
    Hol akadtál rájuk? Vagy valamelyik scoutod ajánlotta?
  • Grusi
    Nesztek, a csodacsatárom és a csodairányítóm, alsóbb osztályba tökéletesek:

• Grusi
    Kérdés tárgytalan, a dolog megoldva, kösz azért :))
  • Grusi
    No, felteszem én is újra a kérdésemet, picit másként.
    Hogy tudom megoldani, hogy a FM ne csukja le magát a tálcára, amint ablakot váltok vagy "kikattintok" az ablakából? Hallottam, hogy másoknak tökéletesen működik, esetleg kell hozzá valami kapcsoló / etc (a WINDOWED=1-en kívül)?
    Ha erre esetleg nem lenne megoldás, nem tudtok vmi hekket vagy akármit, amivel lehet háttérben is futtatni ilyesfajta alkalmazásokat? (gy.k. meggátolja a lecsukódást, vagy hasonló)
  • shad0w
    annyi lapozó fájl kell neki gondolom...
    vezérlőpultban teljesítmény és karbantartásnál / számítógéppel kapcs alapvető adatok / speciális / virtuális memória.
    ha jól emlékszem itt lehet állítani
  • bazze
    Feltúrom a cuccot, mind oké és erre kirírja higy FIFA Manager 06 requires at least 525mb of free swap file space. Please free the required space and re-run the game.
    Még jóhogy van 1.5 GB szabad hely...
    Már ujra pakoltam vagy 10X er.
    Help me!
  • Larvin
    Szerintem olvasd el még1x a hozzászólásom. Félreértetted.
  • savafan
    Én pont ezért szeretem ezt a verziót. Én inkább a látványos dolgokat szeretem. Nekem a CM túl száraz és ingerszegény. Jobban tudok kötődni dolgokhoz ha látom őket.
  • peti81
    Azért azt kijelenteni, hogy az koppantás az igencsak baromság. Egyelőre az EA manager játékában is vannak a régi bevált managerekből vett koppintások, tehát ez hülyeség, nem az EA SPORTS találta fel a spanyolviaszt a manager játékok terén. Eredeti falrengető ötlet meg már nemlehet kitalálni, minden kész van már ami egy reális manager-játékban benne lehet. Ha összegyútnák őket akkor lenne egy jó játék a piacon. jelenleg az eladási listákon a football manager mindent visz. A kisgyerekeknek tátva marad a szájuk és megveszik a csilli-villi fifamanagert amiben még Gera iss kivénhedt harmincas.
  • Larvin
    Minden évben eljátszuk moistmár ezt a exCM kontra exTCM dolgot. Igazából az egész háta mögött a pénzéhes játékfejlesztők vannak. Ha a TCM és a FIFA sorozat készítőinél nem ez a szemlélet uralkodna mint ami (cseppentsünk nekik valamit, de csak módjával mert jövőre is meg kell élni valamiből) akkor az FM sehol sem volna. A technikák már megvannak, az adatbázist akár lelkes amatőrök is elkészítenék, ha adnának rá lehetőséget. Az exCM-nek azonban még mindíg lelkesebb és nagyobb a tábora, így ott könnyebb kialakítani egy jó adatbázist. Csakhogy én elsősorban focikedvelő player vagyok. Szeretnék olyan játékkal játszani ami valódi focit, vagy legalábbis rá kísértetiesen hasonlító focit produkál. Gólokat akarok látni! Lövéseket, nem pöcköléseket. A gólörömtől egymást ölelő játékosokat, nem csoportbarendeződő gombokat. A Fifa managerből csak a készítők akarata hiányzik. Azért nem csinálták meg tökéletesre mert nem akarták, hogy az legyen. A Football Manager addig lesz versenytárs amíg a FIFÁsok hagyják. Adatbázist meg rendes, realisztikus nemzetközi kupa-lebonyolítást lehet csinálni, de, ha az FM-ben jövőre 3d-s meccsnézet is lesz, akkor az már koppincs, viszont akkor meg foghatnák a fejüket az EA-nél. Az lenne a legtisztább, ha a nagyobbik megvenné a kisebbiket, de egyben egy hirtelen harakirivel lecserélné a teljes vezérkarát is, vagy legalábbis a döntéshozókat.
  • brascotto
    Sziasztok!

Elég kezdő vagyok még a manager járékok területén...XBOX játékgépre mégis melyiket ajánlanátok leginkább a FIFA managert vagy a Football managert? köszi!
  • peti81
    Sokan ócsárolják itt a Football Managert,mert az adatbázisbuziknak van. Hát nemtudom, javult ez a játék sokat,de erősen érződik, hogy kanadai gyártmány. Néha nevetségesek egyes játékosok értékei, valamint a nullához közelít az adatbázis. Nem tart semmiből a Premier League-ben szereplő csapatok honlapjairól lenézni a dolgokat, gondolok itt Gera életkorára. Lehet fikázni a Football Managert, de még nagyságrendekkel jobb. Játszom ezzel is éjszakánként rendületlenül, de sok hiányosság van benne. Ez azoknak tökéletes akiknek az Football Manager adatmennyisége sok, meg a sebessége nem elég tempós. Ez lazább és pörgősebb. Kicsit úgy érzem, hogy a hangsuly a nemzeti bajnokságokra lett fektetve, kicsit elnagyolt a nemzetközi kupa, pedig nagy pénzszerzési lehetőség a kissebb csapatoknak. De ha ilyen ütemben fejlődik a játék, akkor jövőre csak jobb lesz.
  • Grusi
    Elfogultsag nelkul mondom, a Football Manager (mert ugye ez is meg azis FM lett, remek újítás) gombfoci-motorja nagysagrendekkel jobb, mint ez. Amúgy Serie B-ben kezdtem egyet az Atalanta csapatával, ide valóban rohadt nehezen jönnek játékosok, de ez így is jó... Egyetlen "nagy" igazolásom David Dunn a Birminghamből, nagy ász az olasz kettőben, Ventolát maximálisan kiszolgálja. :)
    Mindenesetre amíg ki nem jön a Football Manager, addig remek móka, de sajnos nem több.
  • [Jakuza]
    Meseld mar el okoska, hogy egy Fifa motortol mitol lesz jobb egy manager jatek ?
    Na de az a lenyeg hogy FM-el lehet gombfocizni.
    Tehat most kijelenthetjuk, hogy a gombfoci motortol olyan jo neked az FM. :P
    Vegul is, jol beszelsz csak rosz hallgatni.
  • Drend
    Hali!
    Kérdezném a nemzetközi kupák mennyire vannak kidolgozva? Vannak rendes selejtezőkörök, vagy szokás szerint elfelejtették őket? Nekem majdhogy nullára viszi a játékélményt, ha elbaltázzák ezeket a dolgokat.
  • skristof
    Fifa 2006 motorjával miért is lesz realisztikusabb vagy nehezebb?

omg, minek ugatsz ha azt sem tudod mit beszélsz
  • skristof
    csak ismételni tudom önmagam, kezdj el egy SOKKAL gyengébb csapattal játszani, akkor majd nem lesz könnyű az igazolás alacsony osztályokba, nomeg nem lesz "pár plusz millád" :P
  • Elem a PimPi
    Ez a játék azoknak való, akiknek nehéz az FM, ez egyértelmű! Nevetséges egy játék, talán jövőre a Fifa2006 motorjával lesz valami belőle, de ez az átigazolások megkönnyítése, olcsó játékosok...
  • shad0w
    na, kezdek belejönni a játékba :)
    amúgy érdekes, mert eddig egy meccset sem játszottam ahol 4nél kevesebb gól lett volna :)
    első meccsem például 5-3 lett... utána jött egy 4-2, 3-1 és hasonlók :)
    leigazoltam Adrianot, Ronaldinhot, Diegot, Cambiassot, Cecht, és még pár nagyon fiatal (17-18-19 éves) általam tehetségesnek vélt emberkét :)
    szal gyakorlatilag lecseréltem a fél csapatot, de nagyon megy nekünk mert eddig 6 meccsből 6 győzelem :)

amúgy sztem az igazolás nagyon (lehet hogy túl) egyszerű lett... szal én könnyedén megszereztem ezeket az emberkéket akiket korábban írtam, még csak küzdenem sem kellett értük, pár milla plusz pár számomra felesleges játékos cserébe... azokat a fiatalokat akik még nem férnek be a csapatomba kölcsönadtam, öregeket 30 fölött eladtam vagy elcseréltem...
    staffba összeszedtem az összes legtapasztaltabb emberkét szal ott se lesz gond sztem :)

mostmár nyugodtan kijelenthetjük: nagyon király játék lett :)
  • dalackraul
    már itt se lehet kérdezni tőletek?
  • skristof
    ezt akartam írni
  • McFrost
    érdekes, nem tudsz semmit , de az tetszik...