Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
amúgy a 3d meccsnek továbbra sincs semmi köze a valósághoz.
kihagytak pár dolgot, pl meccs közben nem állíthatod be hogy mit csinálsz a pálya szélén. nincs private life sem. elég kusza az interface, pedig én nem vagyok a régihez hozzászokva. aki mostanáig tolta valamelyik részt, az meg pláne el lesz benne veszve. én pl jó 2-3 percig kerestem, hogy hol van benne a játékoskeresés 😊
robotnyk
nincs, csak a szokásos 1 gép, 4 játékos
robotnyk
reloaded-proper-t szedd
Hogy kell használni a Fusiont?
Garcia
na én megszereztem a 2005-t, de installáláskor 48%-nál TCM2005:EXE-nél megáll az install...

ez miért van?

a Proper az a javított verzió? ha azt szerzem meg akkor nem fog megállni az install?

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

multiplaya van benne?

football without ultras is nothing

Mo-n nem labdarugas zajlik, ugyhogy ertheto hogy kihagytak a jatekbol, engem egyaltalan nem zavar

MIÉRT NINCS BENNE MAGYAR BAJNOKSÁG?

azt írták, hogy lesz. bezzeg román van.

a blben indul a Fradi, de fantázianavekkel van tele, faszság az egész.

csalódtam.
hú most nézem hogy fennt van az elixir ftp-n ,még lejön egy film aztán leszedem!Remélem pöpec lesz!

neked lyen gyorsan jön? 😊
nekem tegnap éjjel annyira lassan jött, h inkább otthagytam
de énis örülnék vmi ftp-nek 😉

fitutufi
nekem még torrentrõl kullog lefelé
6.6% környékén járok ugy 1 órája kb megy má 😄
valaki egy FTP-vel lepjen meg !
vagy free acc !
vagy 0 day FTP ami mûxik ! pls heeeelp

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Ronaldo07
Na egy demó is kijött a gamerõl!!

bocs de mostanság ezer volt a dolgom 😞

privát!

Nah, két könnyed gyõzelem! 😊
Nekem is a MU a kezdõ csapat, fõleg most, hogy Wayne hálsa az égnek ott van. Így virtuálisan legalább véget tudok vetni a Ferguson-érának... 😊
No meg komolyabban belemerülni a játékba akkor lesz érdemes, ha kicsapják az editort, mivel biztos megint lesz mit szenvedni vele, de hát az a jó az egészben!
ftprõl szedem...
magyar hubon még nem láttam külföldin nem néztem...
torrent meg egy lassú szar...

honnan gyûrod? dc fennt van már vhol?

Ja ez így korrekt.
Én is a MU-val fogok kezdeni aztán 1-2 év után megyek a Conferencbe 😊
Meg persze miután kiadtak legalább 2 patchet

Na viszlát mindenkinek, megyek visszaszerezni a Madrid régi fényét (egyelõre csak fifa)!!!
Tudom, csak azt felejtettem ki, hogy ezáltal vált a fifa2004 valamelyest játszhatóvá. Túl idegbeteg vagyok ahhoz, hogy huzamosabb ideig úgy játsszak vele, ahogy kell.
Egyébként minden évben értelemszerûen a kedvenc nagycsapataimmal indítok bemelegítésképpen, aztán szép fokozatosan keményítem be a játékot. Amikor pedig már megõszültem, akkor jöhet a fúzió!
De a TCM pont, hogy nem errõl szól...

robotnyk
kellett volna 😊
Na reggelre meghozza nekem is a kábelpostás a TCM-et.
Pedig most hétvégén tanulnom kell!!!

robotnyk
még ki sem hült a kiírás az nforceon, de már magyarítás kéne? 😊
fitutufi
de szerintem egyértelmû volt h a 2005-öt kérdezem , nah mind1
akkor a 2005-höz még nincs
és mikor lesz ??? kb

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

robotnyk
😉
Szintúgy igaz, kivéve akkor, amikor minden meccs után mentenem-visszatöltenem kellett, mert fagyott, pedig nem is Oroszországban játszottam.
Én sokat játszottam a fúziót, ha éppen nem volt kedvem jobban belemerülni a manager részbe, mivel az Adriano-Tevez csatársorom sérülésbõl felépülve 1-es kondival is vígan végigszambázta a meccseket, meg úgy egyáltalán nem lehetett semmit érzékelni a csapat jelenlegi morál-kondi-fáradtság mutatóiból, csak a játékmenet volt egy kicsit más, mint az alap fifában. Azért idén is kipróbálom, de persze csak jövõre, addig mehet az önsanyargatás! 😊
Jah, viszont tulajdonképpen a TCM egy kibõvített FIFA sokkal de sokkal több variációs (taktikai) lehetõséggel és más részeket is figyelembe véve. Az EA a major sportoknál ezt egy egészbe adja ki, pl NFL franchise mód...
egyetértek
mintahogy a sok save+visszatöltögetés is baromság

Már maga az ötlet is szar szerintem de ízlések és pofonok 😊
Fusionnél nem a manager hanem a fifa tudás számít.

Jah és milyen a Football fusion?
Ronaldinhoról be tudtok rakni egy képet?
Valamit idén is el kellett rontaniuk, ha már a FIFA nem peccsel együtt jelent meg...
robotnyk
nem sokáig, sztem 1 héten belül lesz editor (2 héten belül meg minimum 20 megás peccs 😄D)
off
Ok, akkor remélem rendeztük a dolgot, nem mintha bármelyikünk nem tudna miatta aludni, de azért mégis!

on
Akkor ezek szerint ti is többet "játszottatok" az editorral, mint magával a játékkal? Idén akkor egyelõre ettõl is meg leszünk fosztva! 😊
robotnyk
off
kamuidénnyel kapcsolatban részben igazad van, nekem sem a kedvencem
rb tényleg nem penge, de azt el kell ismerni, hogy az ebn a spanyol csapat egyik legjobbja volt, csak ott éppen balbekket játszott.
Nem hiszem, hogy fikáztam volna, csak tényeket közöltem. Ha nektek ettõl jobb, hogy mindig beleköttök valamibe, nekem mindegy, de elõre jelezném, hogy bárhogy is próbálkozol, nem fogsz tudni vitára késztetni.
De hülye vagyok, most nézem a logódat!!! Akkor elárulom, hogy a második kedvenc csapatom a Real Madrid, a Beckham pedig a tavalyi kamuidényéig (plusz eb) a kedvencem volt. És el kell ismerned, hogy a Bravo nem egy penge! 😊

Ha csak ezért írtad, amit írtál, akkor itt a válasz, bármely más esetben elnézést mindenkitõl, ha kicsit túlpörögtem!

U.I.: Ritkán fórumozok, ezért van, de majd belejövök! 😊
robotnyk
az adatbázis, és a pozíciók a TCM leggyengébb pontja (pl 2003ban Nuno Gomes még jobb hátvéd volt, meg ilyen apróságok)
robotnyk
jól van már, fogd vissza magad egy kicsit, ez nem fikatopik
robotnyk
kell egy bittorrent kliens
http://bittornado.com/
FrezeR
ami még tetszik, hogy jóval gyorsabb lett a töltés az összes ligát kijelölve is. meg állitólag a mentés is gyorsabb de azt még nem néztem.

jah, csak ahhoz van

de ilyen hülyét mint ez a fifi

De szar! Nem szeretem az Henryt (nem azért, mert francia), de az gáz, hogy az ember fogás, meg a szerelés le van csoffasztva, csak mert csatár. Szerintem pedig jobban szerel és védekezik, mint a seggham, meg a raul bravo együttvéve... 😊
Köszi!
Na jól van, most nem turbózták fel feleslegesen, bár a dribbling, a fejelés, meg a tizenegyes rúgás még mindig igen magas... 😊
FrezeR
na mégegyszer😊

Szerintem max a 2004-hez...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ronaldo07
Mihez van magyarosítás???

fitutufi
sirály