Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kihagytak pár dolgot, pl meccs közben nem állíthatod be hogy mit csinálsz a pálya szélén. nincs private life sem. elég kusza az interface, pedig én nem vagyok a régihez hozzászokva. aki mostanáig tolta valamelyik részt, az meg pláne el lesz benne veszve. én pl jó 2-3 percig kerestem, hogy hol van benne a játékoskeresés 😊
ez miért van?
a Proper az a javított verzió? ha azt szerzem meg akkor nem fog megállni az install?
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
football without ultras is nothing
azt írták, hogy lesz. bezzeg román van.
a blben indul a Fradi, de fantázianavekkel van tele, faszság az egész.
csalódtam.
nekem tegnap éjjel annyira lassan jött, h inkább otthagytam
de énis örülnék vmi ftp-nek 😉
6.6% környékén járok ugy 1 órája kb megy má 😄
valaki egy FTP-vel lepjen meg !
vagy free acc !
vagy 0 day FTP ami mûxik ! pls heeeelp
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Nekem is a MU a kezdõ csapat, fõleg most, hogy Wayne hálsa az égnek ott van. Így virtuálisan legalább véget tudok vetni a Ferguson-érának... 😊
No meg komolyabban belemerülni a játékba akkor lesz érdemes, ha kicsapják az editort, mivel biztos megint lesz mit szenvedni vele, de hát az a jó az egészben!
magyar hubon még nem láttam külföldin nem néztem...
torrent meg egy lassú szar...
Én is a MU-val fogok kezdeni aztán 1-2 év után megyek a Conferencbe 😊
Meg persze miután kiadtak legalább 2 patchet
Egyébként minden évben értelemszerûen a kedvenc nagycsapataimmal indítok bemelegítésképpen, aztán szép fokozatosan keményítem be a játékot. Amikor pedig már megõszültem, akkor jöhet a fúzió!
Pedig most hétvégén tanulnom kell!!!
akkor a 2005-höz még nincs
és mikor lesz ??? kb
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
mintahogy a sok save+visszatöltögetés is baromság
Fusionnél nem a manager hanem a fifa tudás számít.
Ok, akkor remélem rendeztük a dolgot, nem mintha bármelyikünk nem tudna miatta aludni, de azért mégis!
on
Akkor ezek szerint ti is többet "játszottatok" az editorral, mint magával a játékkal? Idén akkor egyelõre ettõl is meg leszünk fosztva! 😊
kamuidénnyel kapcsolatban részben igazad van, nekem sem a kedvencem
rb tényleg nem penge, de azt el kell ismerni, hogy az ebn a spanyol csapat egyik legjobbja volt, csak ott éppen balbekket játszott.
De hülye vagyok, most nézem a logódat!!! Akkor elárulom, hogy a második kedvenc csapatom a Real Madrid, a Beckham pedig a tavalyi kamuidényéig (plusz eb) a kedvencem volt. És el kell ismerned, hogy a Bravo nem egy penge! 😊
Ha csak ezért írtad, amit írtál, akkor itt a válasz, bármely más esetben elnézést mindenkitõl, ha kicsit túlpörögtem!
U.I.: Ritkán fórumozok, ezért van, de majd belejövök! 😊
de ilyen hülyét mint ez a fifi

Na jól van, most nem turbózták fel feleslegesen, bár a dribbling, a fejelés, meg a tizenegyes rúgás még mindig igen magas... 😊
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.