11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    És nem volt aggressive a tackling a tacticban!
  • Andretti
    HÁT ILYEN SZEMÉT BÍRÓK HOGY LEHETNEK???

2 egymás utáni meccsen 4-4 játékosomat állítják ki. Az első 1-1 lett a második 1-3 és 2 büntetőt is kaptak még... ILYEN NINCS!!!
  • Andretti
    Nos

Az investment (befektetés) részleg arra szolgál hogy pénzből többet csináljunk. Két csuszka van:
    -felső: befektetendő pénzösszeg
    -alsó: befektetés ideje (a befektetés végének meghatározása)
    Illetve van egy betétikamatszámláló, amely e két csuszka függvényében emelkedik illetve csökken.
    Ha több pénzt rakunk be nagyobb kamat, ha hosszabb időre akkor is nagyobb kamat. Tehát sok és hosszú időre befektetett pénz többet hoz vissza, viszont a megadott időre nem nyúlhatsz hozzá! Szerintem abszolút felesleges ez, mert csak akkor hoz valami pénzt a házhoz ha sokat, vagy sok időre teszel be.
    1 opció: van 150 millió eurója a csapatnak beteszel 100 millát egy évre és lesz a kamat pár %(<10)
    2 opc: uúgy van 150 milla és beteszel 25 millát 10 évre kamat hasonló.

És a kamat, ami a nyereség is egyben, mindkettőnél 1 milla alatt van. most az nem sok semmi 100 millánál. Akkor inkább nyerj bajnokságot vagy kupát mert az is jobban megéri! Erről ennyit.

A második: teljesen én sem értem a tőzsdét, de van fogalmam róla(mivel a West Brom 49% már el van adva nem tok semmit sem csinálni). Nos: első dolog ami eszembe jut a tőzsdéről:
    -managelsz egy jó csapatot: pl arsenal.
    -eladod drágán a részvényeit, majd lerontod a csapato, és visszaveszed olcsón. Nos ezt nem lehet, mert a csapat részvényét csak eladni lehet, és ha eladtad HUSS! nincs tovább MAx a csapat 49% adthatod el (érthető miért) és ebből pénzt kap a csapat. Csak akkor kezelheted a tőzsdét, HA:
    -már 3 éve folyamatosan manageled a csapatot.
    -nincs tartozásod
    -az előző éved pozítív mérlegű gazdaságilag
    -és ha az első osztályban jáccol
    Ekkor ha ezek teljesültek és a csapat anyagilag gyenge fogod és eladod a 20%-át ez tiszta bevétel, semmi, SEMMI negatívuma nincs. Felfoghatjuk úgy is mint egy pénz cheat. Ami véges. Szal ez erre van.

Ja és még a beruházásnál csak simán befektet. tök mindegy mibe, uannyit hoz, de gondolhatod hogy aranba, de lehet hogy lósz@rba. Tehát a lényeg az kamatozik. Lassan de biztosan!

bocsi kicsit hosszú lett, de remélem segítettem...
  • savafan
    Picit én is tudok és elvegetálok a játékkal de számomra sokkal élvezetesebb magyarul. Akkor még a mellékinfókat is elolvasom nem csak a "nagybetűs részt":)
  • savafan
    Lenne két gazdasági jellegű kérdésem:
    1. Az investment résznél mit lehet állítani? van két csúszka illetve egy tábla. Azt tudom, hogy a szó maga mit jelent de jelen esetben mire (mibe) lehet beruházni? Illetve mit lehet állítani a két csúszkával és a bal oldali nagy felülettel?
    2. Az előző játékban is volt tőzsdére vivés lehetősége. Itt nem találtam olyat csak valami grafikont amit csak megnézni tudok de belenyúlni nem. Vagy itt is meg kell várni amíg a kritériumoknak megfelelek? Az előzőekben ilyen volt.
  • Andretti
    Nem tudsz angolul?

Amúgy az eddigi összes magyarosítás szerintem porba tiporta a játékot. Elveszti tőle a game a feelingjét...
  • Andretti
    ja a reserve csapatra gondolok. Egyrészt ott tudtam, meg volt egy Drag 'n' Dropp képernyő, Squad néven ahol lehetett dobálni innen oda. Viszont itt tévedsz, egész sok bajnokságban van reserve liga, mint például az angol bajnokságban is! És a kezdőből át is tudom rakni a játékososkat a reservebe, de fordítva már nincs opció sehol. Ha rábízom az assistant managerre az meg tudja csinálni, de ha visszaveszem az irányítást, resetelődik minden és az a csapat van amit ott hagytam... Valaki tudja a megoldást?
  • savafan
    A resreve csapatra gondolsz? Mert azt ha jól emlékszem a régebbi verzióból akkor a játékosra kattintva tudtad kiválasztani ezt a lehetőséget. Mivel sajnos az ideiben sincs reserve csapat ezért nem tudom idén is így van-e.
  • tobias88
    Magyarosítás már van, mert karácsonyra nem jött?
  • Andretti
    Hella!

Nos az új évben lenne egy kérdésem:
    Már mindent kipróbáltam, de még nem sikerült rájönnöm hol lehet a tartalékjátékosokat felvinni a nagy csapatba? Ugyanis van pár tarcsi, akik nincsenek a nagy keretben de irtó fontos lenne hogy odakerüljenek, de nem tom hol lehet felrakni őket! Hol?

Előre is köszi a választ
  • FrezeR
    BUÉK :)
    nagyon jók a beszámolók élvezettel olvasom mindet. én kicsit hanyagoltam a játékot mostanában de majd újra nekiállok:)
  • savafan
    Boldog Új Évet managertársak!

Tegnap délután még lenyomtam pár meccset a második évadból. Még a buli elött:)
    A játékosaim az új évadban nagyon hamar fáradnak. Alig bírok kiállni egy normális csapattal. És a sérülések nagyon gyakoriak. Mondanom sem kell, hogy Totti az első meccsen megsérült és 8 hétig nem játszhat. Így a frissen igazolt fiatal Kerlont kellet a mélyvízbe dobnom Pirloval felválltva. Eddg jó produkálnak. Az uccsó meccsemen pedig Podolski sérült meg hetekre:(
    Jól kezdődik az évad, mi?
  • pekitti
    Hy! Boldog új évet!:))))))))))))))))))))))
  • Andretti
    Hy az új évben!

2006 első válasza az enyém lett :) A fáradtságról annyit, amíg az energyük 60 fölött van a toppon teljestenek, mikor 50-es az energyük, még akkor is nyavajognak hogy ők nem is fáradtak és játszanának!
  • owen20
    Sziasztok!
    Akkor úgynézki én leszek az új év legelső írója itt!Lejátszottam az Ajax elleni meccsem és 0-1-ről forditva 2-1-re megnyertem(Lodi,Altintop góljaival)a mérkőzést míg a másik ágon a Shaktar 4-2-re elpühölte a Spurts-t Donyeckben!Következő fordulóba én megyek oda, szép kis meccs lesz!
    A bajnokságba pontositok 14pontom van és 4helyen vagyok a tabellán!
    Két ponttal előz meg a B.Dortmund ahova most megyünk egy rangadot vívni csak az a baj sok játékosom fáratt igy egy két játékos lehet kimarad de majd még eldöntöm addig!Nehéz meccs lesz de remélem sikerül minimum egy x-el hazatérnünk és akkor nyugottan készülhetünk a Donyecki meccsre!
    Na eddig ennyi!
    Még1x BUÉK!
    Hellosztok!
  • owen20
    Sziasztok!
    Új hírekkel jeletkezem!Elkezdődött az új szezon és elég nagy terveket szövögetett a klubvezetés a bajnokságban a tabella élén a cupában a legjobb 4között míg a BL-ben továbbjutni a csoportból!Az utolsó pillanatban még sikerült erősiteni a csapatomon és sikerült megszerezni a bal oldalta Gamst Pedersent a Blackbourntól igy a bal oldalon ő szerepel a középpályán!
    A bajnokság jol kezdődött a 2 helyen állunk 14ponttal 6forduló után a BL-ben az Ajaxal, Shaktar Donyeckkel és a Tottheam-mal kerültem össze!Az első BL meccsem idegenbe a Spurs ellen 2-2 lett(mondhatnánk Johnson és Defoe meccsnek is ők dupláztak)!
    A cupában is továbbjutottunk és most az Ajax elleni BL mecccem jön itthon remélem sikerrel veszem mert amióta edzője vagyok a Mönchengladbachnak azóta nem szenvedtünk otthon vereséget és ezt remélem sikerül tartani még sokáig!
    Igaz most a Hertha ellen majdnem sikerült ezt elveszteni mert a 93percben Sweinsteiger egyenlitett 0-1-es állásnál izgalmas volt!
    Boldog Újévet Mindenkinek!
    Sziasztok!
  • Andretti
    UI:

Boldog Új Évet Mindenkinek!
  • Andretti
    Hát már nem emlékszem, de tok ajánlani embereket. olcsók, de nagyon jók:
    -Jean Makoun (adatait itt láthatod: http://users.atw.hu/fga/Jean Makoun.bmp )
    -Javier Mascherano (drága de megéri nagy sztár lesz)
    -Reyes (1 év végén ingyen igazolható asszem)
    -Carlos Alberto Tevez (a játék következő legjobbja 2009-ben nálam már 60 millát ér)
    -Andrew Johnson nekem bejött, évi 20 gól fölött teljesít
    -Esetleg megtalálhatod Tutu Narh-t de lehet hogy ő már generált
    -Vincent Kompany, Jounes Kaboul, Phillip Ifil, Mathiau Bodmer, Manuel Fernandes, The Walcott (ő is lehet hogy már generált)
    És nagyjából a mostani kezdősoromat fel is soroltam. Őket ajánlom! Velük van eddig 3 év alatt 1 Carling és 1 Angol kupa, 2 bajnoki győzelem, 1 UEFA és 1 BL.
    Ja és kapust nem mondtam. Neked ügye most elmegy Kirkland mert kölcsön volt, helyette igazold Andreass Isakson (nem tom melyik hány 'S' tippeltem)
  • savafan
    csatlakozom az elötte szólóhoz:

BUÉK!!!!
  • Kis Ember
    BUÉK Mindenkinek
  • Kis Ember
    Nekem is ez a követ kezö cél vagy az elsö 4 között:
    Te kiket igazoltál?
  • savafan
    Nagy átalakításba estem a nyáron. Mármint a játékosállományt illetően.
    Akik jöttek (teljesség igénye nélkül): Cicinho, Kerlon, Podolski, Heinze.
    Pár eddig fix játékostól is megszabadultam. Az alkalmazottakat is lecseréltem jobbakra. Most már nagy részük a topkategóriába tartozik:)
    Remélem meglessz az eredménye.
    Podolskit csak nagy nehézség árán 11 milláért adták oda:(
  • Andretti
    Kis MEber jó úton jársz én is 8. lettem első évben következőben bajnoki cím és UEFA cup győzelem!
  • Kis Ember
    Hello énnekem most lett vége a bajnoikság 8 lettem a WBA-val majd berakom a csaptom nagyon jó csapat lett belöle.
    Rengeteg nagy csapatot meg vertem vele pl chelsea,arsenal ,
  • Andretti
    Egy premier liga meccs kb 1-et növel a fitnessen, de ha beállítod neki hogy fusson előre mindig megemberfogás egészpályán, akkor másfél a max. Edzésen ha az előre beállítottból kiválasztod a heavy fitnesst akkor egy hét alatt 1-2-3 emelkedik, viszont esik az energy.
  • shad0w
    hát ha lement a fitness és még pluszba lájtos edzést is adsz neki akkor attól még tovább fog romlani a fitnesse gondolom :) folyamatos játéklehetőség mellett újra normális lesz, nálam az edzés spec annyit ér, h "fitnessileg" szinten tartja a játékosokat és az egyéb tulajdonságokra gyúrnak :)
  • savafan
    Lenne egy gyors kérdésem:
    ha valakinek a fitness-e nagyon lement valamiért akkor az edzésen érdemes azt a jópár embert egy külön kasztba tenni és lájtos edzést vezényelni nekik?
  • Andretti
    Csak új játéknál lesz elérhető. Gáz mikor szemét a gép, tavalyi évemben egy harmadosztályú csapat ütött ki az angol kupából, úgy hogy 1 kapuralövése volt amit a kapus benézett. A liga kupából is kiütöttek, de akkor semmi nem ment be és a bíró is ellenem fújt. Bár vigaszként megnyertem a BL-t.
  • savafan
    Belekezdtem a VB-be. És nagyon mocsok a gép:(
    Nigéria ellen az egyik fix hátvédemet lerugták és a 92. percben nyert 2-1-re. Aztán jöttek a brazilok. A csapat legjobbját már a 25-30. perc környékén kiállították. Semmiért. Akkor már 1-0 volt oda. Aztán sikerült egyenlítenem. A második félidőben a braziloknak momentumaik sem voltak:) Én pedig szétforgácsoltam a kapufát is. A meccs végén a labdatartás aránya 74-26% volt a javamra. És persze a 88. percben egy előrevágott labdára adriano indult és távolról bebaszta. Most már csak az ukránok vannak hátra e ezek után nem sok jót várok.
  • savafan
    Az így létrehozott liga csak egy új játék indításakor kezd működni?
    Mert megkreáltam és a mostaniban még nincs benne. Vagy pedig az évkezdetkor lesz ez a lehetőség?
  • Andretti
    Én eladnám Tottit, mégpedig azért mert most kapsz érte 30-35 millát, vagy akár többet is, és azon vehetnél kevésbé neves 20 éves tehetségeseket. Mert ha totti visszavonul (pár év múlva) az értéke elvész, míg most ha eladod, befektetheted pl: Carlos Alberto Tevezbe. Ő nálad van vagy 20 éves és 10 milláért megveszed. Nálam a Liverpoolban már 60 milla az értéke és csak 24 éves! Megérné! Vagy ott van Rooney, szintén fiatal, Reyes, Robinho, meg hasonlók. Szal az öreg sztárokat cseréld le. Mint láttad nálam alig van 26 évesnél fiatalabb, És emiatt a keret értéke rohamosan nő! 2008 Szeptemberben ért 85 millát most 2009 Janban ér 96 millát!!! És a fő sztárok Reyes, Mascherano, Kompany 25-24-23 évesek! (értékük 15-18-10 milla!!!)
  • savafan
    Ez első év volt így a létezőkkel kezdtem. Majd látva, hogy ki érdemes a maradásra fiatalokat is veszek.
  • Andretti
    A keret elmegy, csak kevés a fiatal sztár.
  • Andretti
    Nem teszteltem, szóval nem biztos hohy bugmentes, ezért óvatosan a drága mentésekkel!!!
  • Andretti
    Na szóval!

Én már meg is csináltam. Mondom hogy:
    -Rányomsz a Countryknál Italyra és alatta lesz a Country Settings katt.
    -A fenti füleknél kiválasztod a leauge systems-t
    Ott van a league tree. Először a nemzetek ligasablonjai közül választhatsz (német angol skót...), hagyhatod, majd a genericben készíthatsz sajátot. érdekes, félre lehet érteni, de világosítok:
    -5 szám lehet max, kötőjelekkel elválasztva
    -1 szám jelenti az első osztályok számát, a második a másodosztályokét 3 a harmadikat és így tovább ötig.
    -könnyítésül első osztály csak 1 lehet.
    Namármost, alapból az olasznál 1-1 van ami azt jelenti egy első és egy másodosztály van (a több osztály úgy lehet mint keleti-, meg nyugati-csoport, meg ilyesmik) Mi kiválasztjuk a genericből hogy 1-1-1 létrehozva (nyomunk egy update gombot alatta) ezzel egy harmadosztályt. A gyökér competitiont átnevezzük Reserve League-ra, majd az alra kattintva elérjük annak beállításait. Mindent lehet álltani nézőszorzót fizetésszorzót (hogy ne legyen 100000 néző meg milliós fizetés generáláskor) bónuszok meg minden marhaság, ha tucc angolul megérted. A lényeg jobb oldalat a relegation rule alatt van egy kis négyet mellette "reserve teams allowed this team" azt beikszeljük és kész a reserve liga. ja és a serie B ben álltsuk be hogy nem lehet kiesni (abból számítja a feljutást is) Már csak a nagy része van hátra a jobb alsó sarokban az ok fölött 3 gomb azok alatt kell a csapatokat nevezni ide (vannak reserve csapatok azt nem kell csinálni) meg a meccsek időpontját és a sorsolát.

Kicsit hosszú leírva de pofon eccerű és gyorsan meg lehet csinálni!
  • savafan
    Amúgy az első évadom csapata így néz ki. Még a VB idején, mert 1-2 frissítés várható illetve megszabadulok pár perifériára került játékostól
  • savafan
    És azt hol tudok kreálni? Megnéztem az editort de nem találtam ilyesmit. Az ország beállításánál vagy valahol máshol?
  • Andretti
    Hát ha jól tudom ott tényleg nincs hivatalos reserve liga, csak youth.
    De tok egy módot, editor. Létrehozod oszt dzsá!
  • savafan
    Arra valaki tud okosságot, hogy miként lehetne előcsalni az olasz bajnokságban a reserve csapatot? Föltettem a hivatalos patch-et de ez sem javította ki. Így sajnos csak máshonnan tudok vásárolni de saját tehetséget nem tudok felhozni. Mivel nem látom mit produkálnak.

THX a segítséget előre is!
  • Andretti
    http://users.atw.hu/fga/Jean Makoun.bmp

És itt a kedvenc játékosom! A legjobb! CSak alulértékelt...