11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Vercetti 1
    köszi megy a játék meg minden, de ebbe nem lehet játszani meccset h én irányítom a csapatot mint a fifában?
  • RiM
    #6874 #6860 #6848
    De én is leírom:
    Jobb egérgombbal kattints a Sajátgépre->tulajdonságok->speciális->A teljesítménynél a Beállításokra->Speciális->Módosítás

Itt egyénire veszed a lapozófájl méretét.
    Kezdeti méret (MB): 1000
    Maximális méret (MB): 2000
    Utánna katt a Beállításra utánna ok és indítsd újra a géped.
  • Vercetti 1
    bocsi lehet h vak vagyok de nem találtam meg a kérdésemre a választ, légyszi gépeld már be, kösszi
  • RiM
    Olvass vissza!!!
  • Vercetti 1
    nem megy a játék demója azt írja ki h 768MB szabad hely kell de az lehetetlen mert a c-n ahova telepítve van 10 GB hely van a d-n meg 820Mb
    most akkor mi van?
  • remys44
    mármint a fm07.de leírásokat
  • remys44
    aki esetleg nem tud olyan jól angolul itt egy link weblapforditóba berakjátok és elég jól leforditja a lerásokat
  • FrezeR
    nem lehetne, és nem egy cég gyártja, mert az fm07-et egy német, a fifa 07-et pedig kanadai csapat csinálta.
  • takibalint
    Akkor mar nem igen. Azert kell mindig kivalasztani amit akarsz. En mindig az osszeszet szoktam, egyreszt realisztikusabb, masreszt kitudja jatek kozben hova van kedvem atszerzodni. Persze ehhez megfelelo gep is kell, amelyik normalisan kezeli tudja.
  • Neuman
    Azt nem lehet hogy utóbb más országokba is tudjak szerződni, mert csak spanyolországot jelöltem, és jó lenne argentína és Brazília is!
    Vagy kezdhetem előröl az egészet?
  • Vercetti 1
    és esetleg nem lehetne megcsinálni hogy a fifa 07 file-it teszem be a játékba, végülis egy cég csinálja
  • skristof
    nem
  • Vercetti 1
    ez is magyar kommentáros lesz?
  • Cormac
    Már megvan...thx
  • Cormac
    huhh..ez jól hangzik. Ki is próbálom. :)
    Létezik már bővített magyar bajnokság hozzá?
  • takibalint
    Itt van a leiras, hogy mi micsoda a jatekon belul, es hogy milyen uj dolgok es regi dolgok kerultek be/vissza a jatekba. Angolosok elonyben! Features
  • takibalint
    Ja ja. Ne add ki. Csinald te. Legfeljebb akkor erdemes kiadni, ha olyan profit (nem volunteert) szerzodtetsz, aki mondjuk 20%-kal novelni tudja a bevetelt, vagy az eladott mezek szamat, ugyanis a mezekbol van a legtobb bevetel. Azt veszik a legtobben, es az az egyik legdragabb termek. Aztan kesobb a profi alkalmazottad is visszatudja ejteni a beveteleket, de nekem 2004-esben bejott. Miutan Piacenzaval mar a 2. bajnokit nyertem meg BL stb. 2 millio euros bevetelt produkalt hetente. Elotte is kb. masfel milla euro volt a bevetel hetente. Es A Piacenza ugye nem nagy csapat. Nem is voltak nagy nevek a csapatban, csak eredmenyesek voltunk.
  • savafan
    Jobban jársz ha nem adod ki a merch boltot. Abból nagyon nagyot lehet kaszálni ha jól csinálod. Nekem a bevételeim nagy része abból volt. Az alkalmazott szarul csinálja. Sokat rendel és baromságokat:(((
  • Neuman
    Az ajándék boltot én mindig kiadom a kereskedelmi menedzsernek!
    De úgy néztem hogy elég kevés a bevételem belőle, de nem értem miért.
    Átlagosan 65000€, kevésnek tűnik az Atleticnak ettől többnek kellen lenni!
  • skristof
    van benne, jobb mint anno :)
  • Cormac
    Hi!

Ebben a részben van civil szféra, mint a 2005-ösben volt, vagy kispórolták mint a tavalyiból?
    (Tudjátok, ahol lehetett házat, feleséget, stb "venni"... :))
  • takibalint
    Nezd meg a gazdasagi resznel a bevetelek es kiadasok oldalt, kulon kulon, ott latn fogod mi az am nagy etel, es kiadas. Amugy a jatekos fizetes a legnagyobb kiadas. De valoszinu keves a jegybeveteled, es a reklamok is. Emiatt fogy a penzed valoszinuleg. Csokkentds a fizukat, add el a nem hasznalt sokat kereso jatekososkat, figyelj az ajandek boltra is, onnan is lehet szep bevetelt termelni.
  • FrezeR
    az, hogy nem hiszed kevés :) tudnod kell, hogy nem vagy veszteséges!
    egyébként adj el pár játékost, aki mondjuk nem hiányozna és magas a fizetése. vagy próbáld meg csökkenteni ezeket a fizukat. zárj be pár épületet amire nincs nagy szükség és viszi a pénzt. vagy hozz fel pár tehetséges fiatalt a fő keretbe kicsit "hízlald fel" őket majd add el jó pénzért :) igy hírtelen ennyi ötletem van
  • Neuman
    Nekem az kellene hogy hogyan lehet nyereséget termelni?
    Ugyanis nekem mindig csökken a pénzem és év végére alig marad valami pluszban. Jelenleg az Athletic Bilbao-val vagyok és nem hiszem hogy negatív a nyeresége a csapatnak, szerintem csak én csinálok valamit rosszul!
  • Davinho 07
    lécci vki megtudná adni a nyerő felállást 3D-s játékhoz?? Nagyon fontos ,h csak a 3D-s játékban tutira bevállt felállás kéne. Még1x lécci vki mondja el!! Előre is köcci!!
  • báttyó02
    de amugy innen
  • báttyó02
    sztem te a football manager topikot keresed :D
  • Jason Statham
    sziasztok!

szeretnék segítséget kérni, hogy honnan tudok a Football Manager 2007hez "lógó- és mezcsomagot" letölteni? mert királyosan néznek ki a felrakott képeken a magyar és külföldi bajnokságokban szereplő csapatok mezeivel és lógóival a játék!

előre is köszönöm!
  • báttyó02
    ha megnézed az igazi eredményeiket akkor látnád hogy nem oylan egyszerü a másodosztály (meg ugye erősen szétkapták a csapatot)
  • Sebi83
    Aki rájött már hova kell berakni a light patch file-ait az írja be!!!!!!!!!!! KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!
  • Andretti
    Juve... másodosztály? mi lenne nehéz? Kezdjél angol másodosztályban a leggyengébb csapattal... vagy olasz másodosztály leggyengébb csapat...
  • báttyó02
    most nekiálltam kicsit játsszani,minden hard-on van
    juvéval kezdtem(bár életbe gyülölöm őket) de mivel 2.osztlyba vannak -17ponttal igy mondom megnézem h mennyire nehéz felhozni őket
    hát18meccsből 1et veszitettünk el az összes többi simán nyertük iylen 5-6 gólokkal :D
    nem valami nehéz így se...mindenesetre nyomom tovább,most azzal kisérletezgetek hogy egy játékost irányitok meccsen
    szezon végéről majd tolok képeket
  • henman
    Úgy értettem hány országgal érdemes kezdeni.
  • henman
    Hello!

Ha nekem 512-es RAM-om van kb hány csapattal érdemes játszani úgy hogy ne legyen nagyon lassú?

Köszi
  • RiM
    minden normal-on van...
  • Sebi83
    Sziasztok!
    Sajna én sem tudom hova rakjam a hun light packot beraktam a database gyökerébe de nem rakta bele a játékba a cuccokat! Meg egy másik dolog néha meccsek után kijön egy ilyen ujság vagy ilyesmi ahol írja a híreket igazolásokat de valamiért nekem ott a jobb oldalon nem látszik a tabella illetve a helye az megvan ott is vannak a csapatok mert rájuk kattintottam és kihozta a csapat adatlapját csak nem látszik alapból
  • Neuman
    A parancsgombok itt is használhatók, mert én eddig nem vettem észre hogy csinálnák!
  • tomato33
    ja és van valakinek újsága hogy müködike ez a light marhaság? mert talán ha jól olvastam vkinek lejeebb gondja volt "az fmhungarys" kiegészitőkkel. Vmi prios zöld vót a kapuis:D
  • tomato33
    Helloka ami az fmhungaryn van, a light magyr cucc azt hogy kell betenni?
    értek hozzá nem arról van szó csak azokat a playerakármi grafikákat amik vannak simán a játék gyökerébe kell másolni?
  • Neuman
    Nekem csak a negotiation van very Hard-on, a többi mind normál.