269
Metal Gear Solid 2
  • hup
  • KILLER2
    Lenne 2 kérdésem:
    A normál játékban ugye van GreyFox?
    XNekem XBOXon van meg és amikor a MISSIONSra vagy a SNAKER TALESre kattintok akkor
    bejön egy fekete kép és ennyi. Ez mitől lehet?
  • Davidus
    Ha nincs semmi fontos cucc..... Én nyomnák neki egy uj wint:) Az úgyis megvan hamar.
  • Tequila
    45.23as detonator, es nemtom leszedni, mert ujrainditasnal egybol visszarakja.
    Lehet win reinstall kene?
    Pedig nemreg raktam ujra, es en nem szoktam wint ujrarakni hetente, elozo is mar fel eve fennvolt :)
  • Davidus
    Milyen drivert használsz a videokártyához?
  • Tequila
    Bezavarhat...
    Bar mindent leszedtem mert a TRON 2.0-ban se volt hangom es ott is ezt irtak hibanak, jelenleg elvileg nincs fent semmilyen pack.
    De nem indul el sajna, es a TRONban se lett hang :)
    Szal kezdek kicsit ideg lenni :)
  • WiZZaRD
    vmi codecpack nem zavarhat be esetleg?
  • Tequila
    Nem.
    GF4 Ti4200
    DirectX 9.0
    Es nemtom mi lehet ez :(
    Rakerestem googlen de nem talaltam hasznalhato dolgot :(
  • Davidus
    radeon?
  • Tequila
    Erre mondjatok megoldast...

Koszi
  • Lacc
    Menj fel a hídra.
  • CSOCSO
    rulez ez a gamma... aki játszik vele fela kezekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet!!:)))))))
  • Lacc
    Hm hm akkor még nem találtad meg az összes kis C4-est szerintem.
  • CSOCSO
    szerintem sokan azt se tudják mi ez és hogyan kéne....meghát beszerezni nem nagyon lehet...no mindegy köszi a segítséget..!!!
  • Davidus
    Aki akarta már végignyomta:)
  • Mr. Perfect
    Sajnos én már mindent megpróbáltam de nem sikerült. Kipróbáltam három vagy négy féle progival, de egyszerűen nem megy. Magában a programban sikerül kitörölni a megfelellő könyvtárat az ISO file-ban de amikor elmentem, a file mérete nem változik. Esetleg ha valakinek sikerült már az szólhatna...
  • Lacc
    Amúgy tényleg profik a mozik benne, de már az első részben is nagyon ott voltak. Kár hogy a végén, mikor vissza lehet nezni a 8 főbb mozit, a legjobbak nincsenek köztük :(

De egyébként ha elakadtál segítek icq-n is, úgy gyorsabb :) 136341306
  • Lacc
    Itt vagyok már no :)) Szerencséd hogy egy hete toltam végig és még elég frissek benne a dolgok :)

Egyébként tényleg elmondják a játékban a megoldást, de np :) Szal a másik detektort nem rak ki sárga foltot a mapra, csak csipog. A bomba amit keresel az pedig legelső raidenes helyszínen van. Teáht visszameész a Strut A-ba, annak is a tetejére, aztán a lifttel vissza le, és ott keresgélj, de ott mindenhol. Utána meg jön a meglepetés :))
  • dikki*yysw
    Megvan vkinek az a dvd-csomizó program, amivel le lehet nyírni a játék méretét úgy hogy ráférjen egy dvd-re?
  • CSOCSO
    Lacc...naszolván...:)
    hogy..:)))
    van az a rész mikor már a raidennel vagyok és bombákat kell megtalálni..erre elvileg kiderül hogy van olyan bomba amit a sima detector nem érzékel.. ha most felvettem az új detectort és sehogy nem találok sárga foltot a kijelzőm.. a shell 1 be nem tudok bemenni és nem tudok átmenni a 8 as alakban elrendezett tömbökben a másik oldalra.. csak a 8 as alsó karikájában tudok körbe körbe mászkálni..
    mit nem vehettem észre?
  • CSOCSO

Metal gear Solid Remake - Gamecube
  • CSOCSO
    mivan ezt senki nem nyomja?? KIHAGYJÁTOK A LEGJOBB GAMEZT a sok többi tömegszarság miatt??? ne stratégiázzatok, ne puff puffozzatok, ne rallizzatok hanem mindenki szerezze be ezt a gamezt!!!váááááááááá
  • CSOCSO
    Lacc... lehet valamit rosszul csináltam...de..
    voltak olyan jelenetek még anno 2 éve a 10 perces gamez trailerben hogy a csávó fut vissza a hosszú folyosón és mögötte minden robban fel, meg hogy a Snake áll valahol a hajon és ott figyeli ahogy a nagy metal gear ott sikitozik alevegőben..és aztán mikor raidennel voltam és találkozik snakeval..akkor is mutatják pont ezeket a jeleneteket..de ezek a játékban tök nem voltak benne.. vagy két befejezése van annak a résznek??? mert itt semmi nem volt csak láttam a 10-20 perces vidinyot ami eszméletlen komoly filmszerű.. FULLOSAN végig brnék nézni egy MGS filmet EZZEL a graffal ,mert az eszméletlen komoly motion capturetol tiszta élethű az egész.. szoval volt az a film..aztán a metal gear kitört a hjóbol és meghal a snake.. ennyi..
  • CSOCSO
    átmész azon az ajtón.. hosszú folyosó...majd a legvégén egy embere "rázza a seggét"...kezeit...fejét...naaaah..:)
  • Lacc
    Rángatózik az ember? Most nem ugrik be mire gondolsz? :D
  • CSOCSO
    LOl azt hittem messziről hogy bugos a gamez azért rángatózik a az ember:) közben meg... EHH.. nem lövöm le a poént:)
  • CSOCSO
    hehh gyorsan megtaláltam.. egyik középen van legalzl job odlalt.. a másik bal oldalt hátul de legalul és a vibárlo ki bizbasz mögött van.. alig lehet észrevenni.. csak zöldes doboz látszik.. a harmadikat meg fel kell állni arra a nemtom mire amin van a töltény..
  • CSOCSO
    jah megvan köszike.. a lassú zölden világító szart kell kilőni nem ami gyorsan vibrál..
  • CSOCSO
    Te én ezt nem vágom.. hiába lövöm ki felrobbanok.. lhtek én akármit..:(
  • CSOCSO
    em.. meg se probáltam..gondoltam hak ilövöm azonnal felrobban.. amugy valami gáz van agamezzal..elvileg esc el lehetne kilépni belőle.. de lefagy a gamez...no mindegy
  • CSOCSO
    bammeg ennyi az egész??? ááárgh:))))
  • Lacc
    Ha a csajt kicsnírtad akkor már van rendes pisztolyod nem? SOCOM asszem. Na azzal menj a bombás-lézeres részhez, és lődd ki mind a három vezérlőt ami a lézercsapdákat működteti. Ilyen kis villogó gebasz van rajtuk, de jól el vannak dugva azon a kis részen... Aztán menj tovább azon az ajtón de gondolom erre már rájöttél volna :D
  • CSOCSO
    szégyen vagy nem de elakadtam..lehet valami beszélgetésnél nem figyeltem de nemtom.. a lényeg hogy felmentem a csajt kinyirtam..majd lementem és elkezdtem továbbmenni..eljutottam oda ahol a kis bábu van mögötte egy lámpával és az árnyéke látszik a falon...továbbmentem.. majd eljutottam a másik oldalra ... ember kijött az ajtobol..valamit motyogott majd visszamant.. ha utánna megyek egy ráégi helyszínre találok vissza.. hátulra nemtok menni mert bomba van...
  • CSOCSO
    huhh biztosannemtom szvsz hivd fel az egyik csokát...valamelyiknél lehet menteni
  • Skynet
    Niccs működő ps2 emulátor mert még nincs az a pc ami foléykonyan tudná emulálni:))))))))
  • ede
    Üdv mindenkinek!
    Segítsetek légyszi nem tudom hogyan kell állást menteni a MGS 2 PC-s verziójában?!
    Köszi előre is!!
    üdv
  • Laza
    ja, es nem visszaszivjak magukat, hanem egy uj jon... osszesen kb 9-10-et kell kinyirni...
  • Laza
    hat ez is kva egyszeru... :)

eloszor lodd terden, minek hatasara osszerogy, es lehajtja a fejet... ekkor bumm a fejbe, ami tobb mint a fele energiavesztessel jar... :)
  • liquid
    Mii, Sniper Wolf? Ugye csak úgy általában szereted (én is imádom! :-)) és nem az MGS2 kapcsán? Azaz: ugye nem szerepel benne, olyan szépen meghalt, nem kéne feltámasztani...
  • The Hedgehog
    Ezt most találtam:

Tuti kép, csak kár, hogy a PS2 felbontása ilyen szar!

DE AZ MGS2 AZ ISTEN!

I love you Sniper Wolf!!!