Metal Gear Solid 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Töltsük le az internetet!
raidennel az elsõ pályán a Strut D Sediment Poolból hova és hogyan kell menni?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A The Twin Snakes, valójában a Metal Gear Solid 1, csak újra megcsinálták konzolra, ezzel a névvel.
(Ajánlom, hogy játszd végig az 1et is, ha megteheted.)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Az elsõ részben Gray Fox (a cyborg ninja),levágta a kezét és Solid Snake halott ikertestvérének (Liquid Snake)a kezét operálták a helyére. De valami nagyon jól mûködhetett a mûtét során,mert Liquid idõrõl idõre átveszi az uralmat Ocelot teste felett (ezért ordibálja soxor hogy Liquid tûnj a fenébe ^^)
Snake nem halt meg, csak egyelõre félre álltak, hogy egy nagyszabású tervet készítsenek elõ, de ez majd késõbb derül ki.Persze kurvasok meglepetés lesz még a játék folyamán. Nem ártana ismerni az elsõ részt, mert majdnem ugyanazt játszák le, csak éppen most Raiden(a szõke srác) szemszögébõl . Sajnos Snake-kel már nem játszhatunk a továbbiakban, de a végére Raiden is szimpatikus lett (úgy-ahogy)
1. Mi a fene volt a revolveres csávó kezével amikor be akart szállni a Metal Gearba?
2. Most akkor meghalt Snake vagy mi, mert negyon üvöltözött utána ottacon vagy ki és most meg valami más csávóval vagyok és az ki a fene?
Mellékesen van itt egy-két jó poén. Ha például van egyik csajos poszterrõl(amik az öltözõszekrényeken vannak)képed,akkor Otacon jót néz majd, és mondja Snake-nek, hogy nem ezért a küldetése, hogy a csajokat fotózza, ja de azért mellékesen elmenti magának a képet 😄)
Egy közeli a MARINE feliratról, jobb-elöl, bal-elöl, jobbról, balról.
Várdd meg...
Amúgy az új ninja szerintem nem lett olyan jó karakter mint Fox volt az 1-be
iLove oHs.
A normál játékban ugye van GreyFox?
XNekem XBOXon van meg és amikor a MISSIONSra vagy a SNAKER TALESre kattintok akkor
bejön egy fekete kép és ennyi. Ez mitõl lehet?
Lehet win reinstall kene?
Pedig nemreg raktam ujra, es en nem szoktam wint ujrarakni hetente, elozo is mar fel eve fennvolt 😊
Bar mindent leszedtem mert a TRON 2.0-ban se volt hangom es ott is ezt irtak hibanak, jelenleg elvileg nincs fent semmilyen pack.
De nem indul el sajna, es a TRONban se lett hang 😊
Szal kezdek kicsit ideg lenni 😊
GF4 Ti4200
DirectX 9.0
Es nemtom mi lehet ez 😞
Rakerestem googlen de nem talaltam hasznalhato dolgot 😞
Koszi