Metal Gear Solid 2

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Köszi. Mostmár igyekszem magamtól megcsinálni xD

Töltsük le az internetet!

Seth
nem a vízben van, hanem a kis tengeralattjáró aljára van feltapasztva, ott ahol kezdessz raidennel

PSN ID.: Beegabor

KILLER2
Rendben, tudom, de azért ez így eléggé idegesítõ. De te sem halnál bele egy válaszba. Minden egyébre rájöttem, amit kérdeztem, de ha nem vagy képes válaszolni, nem baj majd erre is rájövök.

CrucifX
Nem akarsz mondjuk magadtól rájönni a dolgokra és nem 20 percenként a fórumra rohangálni? Csak egy jótanács...

KILLER2
Az utólsó bomba amihez le kell menni víz alá az hol van? És jó hozzá a hõérzékelõ szemüveg? Már 3x próbálom, de sosem találom meg.

KILLER2
Ez is megvan.

KILLER2
Miután megkapom a Sensor B-t auzután mit kell csinálni?

KILLER2
Hát jekem nem akar menni. Az elsõ olyan pályán ahol Raidennel vagyok ott hogy kell átmenni az 1-2 connectoin bridge-n? Vaéami kártyát kell szerezni?

lele
nem azért mondom srácok de én ezt a játékot ps2-ön 12évesen végvittem minden szinten kivéve europen extreme...

KILLER2
Kérdésem érthetõbben:
raidennel az elsõ pályán a Strut D Sediment Poolból hova és hogyan kell menni?

KILLER2
Raidennel az elsõ pályán hogyan lehet átmenni egyik épületcsoporttól a másikba. Ez alatt azt értem, hogy vannak tornyok 8as alakban és arról az oldalról ahol kezdek hogyan lehet átmenni a másikba? Ha nem lehet érteni akkor megpróbálom értehetõbben leírni.

Voltan
Htx!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Seth
Nemúgymegyaz...automatikusan használja ha lemegy az energiád,de csak ha ráállítottad a bal oldali menüben. Ha nincs rajta,akkor nyomvatartod azt a gombot,amivel válogatsz a menüben,kiválasztod majd hozzányomod az akciógombot

Voltan
Nem tudjátok, melyik gombbal kell használni a Ration-t, vagy a Bandages-t? Már végignyomogattam mindent, és az istennek sem akarja használni.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Köszönöm, kipróbálom!!!
Seth
ott az alagútban mászkálj föl alá, majd jön Snake a cumóddal

sziasztok! mgs2 végigjátszás kellene, vagy segítség. Elakadtam. Raident megmenti Olga. Most meztelen van. Mit kell tenni? Ruhája hol van? Kicseleztem mindenkit a hangárban, felmentem az emeletre, ott bementem egy alagútba, és ennyi. Nem tudom mit kell csinálni. Aki tud segítsen. Köszönöm
KILLER2
Mit kell csinálni miután Raidennel találkoztam a csajjal akit elkerülnek a golyók? (videóban láttam)

KILLER2
Twin Snakes zenéket nem tudátok, hogy hol lehetne letölteni?

KILLER2
Majd lehet, hogy nekiállok, de így 19 colos LCD-n érdekes a 640*480as felbontás

Evin
Apró megjegyzés:
A The Twin Snakes, valójában a Metal Gear Solid 1, csak újra megcsinálták konzolra, ezzel a névvel.
(Ajánlom, hogy játszd végig az 1et is, ha megteheted.)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

KILLER2
Tudom, hogy ez nem a a 2bõl van hanem a Twin Snakesbõl, de hátha tudja valaki, hogy ennek a videónak a zenéjét honnan lehet leszedni?

KILLER2
Már megvan.

KILLER2
Van benne valami. De így a játszáshoz még 1 kérdés: Az olajfúrón vagyok a második ilyen tornyon vagy min, de csak visszafelé tudok menni, mert minden ajtó zárva. ott mit kell csinálni?

Seth
Õõõ, játszad és kiderül 😊 Senki nem az aminek látszik ;D

KILLER2
Ja és még annyi, hogy Snake meg Raiden ellenségek? Metroid azon az olajfúrón nem tetszett túlzottan Raidennek ahogy Snake szétveri a katonák fejét.

KILLER2
Ok köszi az infót. Akkor ezek szerint nem lehetek többen Snakeel? Pdeig már úgy megkomáltam. De akkor most ki találta meg Snaket? Mert ugye ott elmerült a vízben amikor a "legnagyobb szarkeverõ" szétcseszte az egész hajót a Metal Gear-al és ottacon vagy ki nagyon üvöltözött utána.

Seth
A revolveres csávó Revolver Ocelot, a legnagyobb szarkeverõ az egész szériában.
Az elsõ részben Gray Fox (a cyborg ninja),levágta a kezét és Solid Snake halott ikertestvérének (Liquid Snake)a kezét operálták a helyére. De valami nagyon jól mûködhetett a mûtét során,mert Liquid idõrõl idõre átveszi az uralmat Ocelot teste felett (ezért ordibálja soxor hogy Liquid tûnj a fenébe ^^)

Snake nem halt meg, csak egyelõre félre álltak, hogy egy nagyszabású tervet készítsenek elõ, de ez majd késõbb derül ki.Persze kurvasok meglepetés lesz még a játék folyamán. Nem ártana ismerni az elsõ részt, mert majdnem ugyanazt játszák le, csak éppen most Raiden(a szõke srác) szemszögébõl . Sajnos Snake-kel már nem játszhatunk a továbbiakban, de a végére Raiden is szimpatikus lett (úgy-ahogy)

KILLER2
Megcsináltam köszi a segítséget. Kérdéseim:
1. Mi a fene volt a revolveres csávó kezével amikor be akart szállni a Metal Gearba?
2. Most akkor meghalt Snake vagy mi, mert negyon üvöltözött utána ottacon vagy ki és most meg valami más csávóval vagyok és az ki a fene?

Evin
A bejárattól jobbra.

Seth
át kell küldeni Otacon-nak a képeket. Van egy sz.gép valahol az alvó muksó alatti területen(már nem emkûlékszem pontosan)
Mellékesen van itt egy-két jó poén. Ha például van egyik csajos poszterrõl(amik az öltözõszekrényeken vannak)képed,akkor Otacon jót néz majd, és mondja Snake-nek, hogy nem ezért a küldetése, hogy a csajokat fotózza, ja de azért mellékesen elmenti magának a képet 😄)

KILLER2
Köszi.

Evin
Ha jól emlékszem 5kép kell:
Egy közeli a MARINE feliratról, jobb-elöl, bal-elöl, jobbról, balról.
Várdd meg...

KILLER2
Én az utsó teremben vagyok és ott még nem sikerült belelógnom a vetítõbe viszont megpróbáltam elõlrõl fotózni és észrevettek. Még 1 hely van a fényképezõben szal van egy rakat képem a Metal Gearról és eddig mindre aazt modnta Snake, hogy good. Most akkor mit kell csinálni? Van valami másodlagos feladat is vagy mi? És még egy röpke kérdés: Mi van ha lejár az idõ?

KILLER2
OK köszi!

Seth
az alvó csávó mögött el lehet menni. Elölrõl meg hát elölrõl fotózód 😄 az egész bagázs mögött, vigyázva, hogy ne állj fel, nehogy a vetítõgépek miatt meglássák a bazinagy árnyékodat a kivetítõn 😄

KILLER2
Szal lehet vele találkozni? Ja és én most az elsõ pályán tartok amikor Snake meglátja a Metal Geart. Azt ugye le kell fotózni elõlrõl meg balról meg jobbról. Nos ugye balról onnan kell ahol van az az alvó csávó ott ár azon a folyosón és ott , de én most hogy fotózzam le jobbról? Hogy lehet átmenni azon az alvó csávón? Meg elõlrõl honnan kell?

Seth
Ja ja, úgy van, de õ nem Gray Fox (nem lövöm le a poént hogy kicsoda;D)
Amúgy az új ninja szerintem nem lett olyan jó karakter mint Fox volt az 1-be

KILLER2
Akkor sima játékban nincs ilyen ninjaszerkós csávó? (mint ellenfél vagy barát)

Seth
Normál játékban nincs Gray Fox, meg sehogy sem. Csak Raidennek van olyan ninjaszerkója. De csak a virtual mission-nél. Ott is el kell érni egy megadottt százalékot,akkor nyílik csak meg. Amúgy passzolok miért sötétül el. Valami szar verzió lehet

<#vigyor0>

iLove oHs.

KILLER2
Lenne 2 kérdésem:
A normál játékban ugye van GreyFox?
XNekem XBOXon van meg és amikor a MISSIONSra vagy a SNAKER TALESre kattintok akkor
bejön egy fekete kép és ennyi. Ez mitõl lehet?

Davidus
Ha nincs semmi fontos cucc..... Én nyomnák neki egy uj wint😊 Az úgyis megvan hamar.

V9ykn8_TZL0

45.23as detonator, es nemtom leszedni, mert ujrainditasnal egybol visszarakja.
Lehet win reinstall kene?
Pedig nemreg raktam ujra, es en nem szoktam wint ujrarakni hetente, elozo is mar fel eve fennvolt 😊

Davidus
Milyen drivert használsz a videokártyához?

V9ykn8_TZL0

Bezavarhat...
Bar mindent leszedtem mert a TRON 2.0-ban se volt hangom es ott is ezt irtak hibanak, jelenleg elvileg nincs fent semmilyen pack.
De nem indul el sajna, es a TRONban se lett hang 😊
Szal kezdek kicsit ideg lenni 😊

WiZZaRD
vmi codecpack nem zavarhat be esetleg?

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Nem.
GF4 Ti4200
DirectX 9.0
Es nemtom mi lehet ez 😞
Rakerestem googlen de nem talaltam hasznalhato dolgot 😞

Davidus
radeon?