269
Metal Gear Solid 2
  • The Hedgehog
    Tudsz oldalat ahonnan tudok leszedni működő PS2 emulátort?
  • balumaci
    sajna biztos,hogy X nem lesz pc-re,csak XI.,de az online game lesz!
  • Demeter
    Hát igen sajna! :(( De amíg várunk a PC-s debütálásig addíg rongyosra fogom hallgatni ezt a Theme-et!! :)))
  • Demeter
    Akit érdekel " Listen to Harry Gregson-Williams' theme to Metal Gear Solid 2. "
    http://gamespot.com/gamespot/features/video/btg_mgs2/p02_05.html
    Közel 4 perc varázslat by Harry-től!!!!!! Valami elképesztő amit ez a zeneszerző alkotott az MGS2 alá!!!!
  • Alien!
    Gondoltam,hogy ezt a hírt benézed....Két hardverről és egy szoftverről van szó,csak tréfásan van megfogalmazva....

Asszem a Ps2Faction-on volt a hírekben,hogy a Konami leállította az X fejlesztését(gondolom Sony nyomásra)....
  • liquid
    Snake valóban jót tüsszent, és pont a legrosszabkor.. :-)
    A morpheushoz meg kell usernév, de teljesen ingyenes, amúgy meg egy egy file-meosztós napster klón (ugyanaz, mint a kaaza, joo, ha az ember tart ilyesmit a gépén).
    Szerintem fönt van a ps2.ign.com-on is a trailer, kerestesetek rá ott az mgs2-re, és ott figyel a video szekcioban...

• GAMECUBE
    ugye nem kell regisztralni magamat hozza
  • GAMECUBE
    es hogyan kell hasznalni?
  • GAMECUBE
    ez egy progi ami leszed game videokat?? vagy mi?(like napster did?:)
  • GAMECUBE
    MIt huztal le onann??
  • Demeter
    " A Microsoft Xboxnak, a Nintendo GameCube-nak és a PlayStation 2 egyik legjobban várt játékának, a Metal Gear Solid 2-nek a szinte egyidejű amerikai megjelenése valószínűleg a játékipar történetének legnagyobb eladásait fogja eredményezni az elkövetkező hetekben ".

Nem rossz mi?? Amúgy sorry M4nyusz de megosztott ftp-ről húztam le a Morpheussal, szal belinkelni nem tudom. De szerintem húzd le ezt a kis progit ( http://cdrom.digitalriver.com/pub/streamcast/Morpheus-b3d-v2.exe) olyan mint a Napster. Szal csak beírod a keresett videó nevét és már jöhet is le.

Mindenképp érdemes lehúzni, mert eszméletlen!!!!!
    Főleg a legvége mi liquid? Amikor Snake tüsszent!! :D
  • liquid
    Az xbox megjelenési listán valóban rajta van (ezért írtam azt a félmondatot a konzolos portról)
    MGS X címen, csak éppen egyelőre sehol nem áll a fejlesztése, mitöbb Kojima bácsi többször is azt nyilatkozta, hogy NEM a PS2-es MGS2 portja lesz, sőt, nem is hagyományos értelemben vett MGS-játék (értsd: nem "tactical espionage action"), hanem valami más...
    Mindezekből nyugodtan le lehet vonni azt a következtetést, hogy legalább egy évig (ha nem tovább) PS2 exluziv marad az MGS2, és erősen kérdéses, hogya jelenlegi formájában megjelenik e más konzolon (vagy pécén). Nagyjából ennyi.. :-)
  • Inquisitor
    Hát pedig az X-BOX megjelenési listán is láttam.
    Az lehet, hogy PC-re nem jön ki, de akkor mégse annyira PS2 exluzív ...
  • M4nyusz
    VKI a 96 megas trailer linkjet lecci DEMETERRR!!!!
  • M4nyusz
    Vki vegyen nekem Ps2 t mgs2 vel lecci :D
    ISTENCSASZAR EZ A JATEK
  • liquid
    Valószínüleg soha. Nem azért, mert technikailag lehetetlen lenne (fél éve múlva meg pláne) hanem azért, mert az MGS2 egy alapos nagy ps2 exkluziv, még az is kérdéses, hogy más konzolos portja lesz e egyáltalán, nem hogy pécés...
    Más: hogy végződik az általad látott trailer? Az alvó katonát megrugdossák, aki felkel, és zavartan körülnéz, miközben ilyen nyugis kis szaxofon-muzax szól? Mert a mérete (96 mega) elégé emlékeztet az E3-as videoora...
  • Demeter
    Próbáld innen: http://gamespot.com/gamespot/filters/products/media/0,11100,913941,00.html
    Itt van egy 64 megás MPEG a gémről. Amúgy én azt a 95 megás cuccot a Morpheus-al húztam le egy Dán csókától. Szal azzal is próbálkozhatsz!
    Egyszerűen elképesztő, és ez nem az átvezető múvikból "válogatás", hanem magát gémet mutatja be játék közben! Eszméletlen!!!!!!! A kérdés, az, hogy vajon PC-re mikor írják át??
    5let?
  • CSOCSO
    mikor gyün?
  • CSOCSO
    honnan töltötted le amugy tényleg nagyon zoral a zenéje!! kibebaszott király zenéket komponáltak hozzá!!!!!
  • versio
    még nem ,15e lesz ha jön
  • CSOCSO
    Version megjött már a messiah?? és ha igen mennyi?
  • Demeter
    És ez a zene!!!!! Egyszerűen aranyba kellne foglalni Harry Gregson-Williams nevét!!!!!!
  • Demeter
    Nem tudom, hogy figyeltétek-e, de minap jött ki egy igencsak "durva" trailer a gémből! Amit idáig láttam róla már az sem volt semmi (mondjuk az első rész a mai napig a kedvenc játékom!) de ez a gyenge 96 megás MPEG a földhöz vágott egy az egyben!!
    Ha veszek konzolt akkor csakis az MSG2 (illetve az FFX miatt!) miatt teszem. Nem tudom kivárni a PC-s debütálást!!! :)
  • versio
    ha pal gamet nyomatsz az nem lehet fekete fehér,
    csak akkor ha rossz a tv-d
  • versio
    nem !!!!!!!

7000 ft a chipelés

egy játék ha cd-s akkor 1000-1500 ft
    ha dvd-s 4000-6000 ft

• versio
    konzolstudio -ba 7000 ft kinicsi utca
    www.konzolstudio.com

de ez még nem elég a ps2 -es játékokhoz kell még egy aktion replay is ami 15e-20e ft

ha azt akarod hogy az irott dvd is menjen akkor csak 1.9-es aktion replay -t vegyél
  • versio
    az ntsc-s játékok tv-n csak scart bemenettel müködnek

persz a tv jo ha nem 5 évnél idösebb ,mert az lehet hogy nem tud mit kezdeni egy ntsc-s jellel

vegyél egy scart kabelt 1000 ft
  • versio
    HELP !!!!

a liftnél hogyan kell tovább menni???

honnan vegyek AK-t ???
  • versio
    végre elindultak a dvd-im !! kirrr..

a metal gear nagyon tuti !!!!!!!!!!!!!!

a pc-nek vége ...
  • Laza
    de ezt nem itt kell megbeszelni... ide ne irkaljal ilyeneket Version...

vagy MGS, vagy semmi...
  • Laza
    meghogy a GCs StarWars szaggat...

megvan neked baze...?!

en amenyit lattam belole, az kirr volt...
    az E3 beszamolokbol sem derult ki hogy szaggatna, pedig meg jatszhato demo is volt kint...

a PS2es SW pedig egy kaki...

Laza
  • CSOCSO
    szaggat a ps2-n szaggatna a gc-n nem szaggat!!!
    1)hir hol van??
    2) mindenhol azt irják kemény 60 fps el szaladgál inkáb bizom midnenkiben mint sem benned
  • Inquisitor
    Miért van az, hogy némely PC-s arc Konzol feelinget akar a gépén, de nem hajlandó venni egy rohadt gamepad-et? ;)
  • Laza
    vegigvittem...

ilyen gammat meg nem pipaltatok...
    elejetol a vegeig csucsgarf, tele kirr effektekkel...
    hangok tokeletesek...

a vegevel tortenet szempontjabol nem voltam megelegedve, de attol meg jo volt...

Laza
  • versio
    csocso

a gc-s starwars-od szaggat
    ugyanugy ahogy a ps2-es starwars

shit az egész
    mégegy rokabör ala lucasarts
  • CSOCSO
    egyet értek mindennel!
  • Laza
    szerintem az elso resz is kirr volt, persze a maga idejeben... ahhoz kepest, hogy PSXen volt (pedig utaltam, rohadt pixelgyar) :))))))
  • Alien!
    Akkor mért van ott a software rendering opció??? Na mindegy,egyébként akkor vettem a gépet,és gondoltam ezt néztem meg először,és valahogy inkább visszamentem a TV "szar" képe elé és nyomtam dualshock-kal,és nem érdekelt a filtering,meg az svga,pláne nem a billenytűzet...
  • ember

hangulat miért nem volt sehol???
    lehet hogy azért mert szoftveresen nézted?
    ha minden ugyanolyan volt, mint psx-en, kivéve sa dualshockot, akkor hogy lehetett más a hangulat? nem a dual-shocktól volt jó a játék...
    ez inkább a te pc-utálatodból fakadhatott, nem igazán az átirat minőségéből...

(én is psx-en játszottam végig először)

(egyébként nem az 500-as cerka a lényeg, ha a játékot 3d kártyára írják, azon megy rendesen)
  • Alien!
    Nem csak kiváncsi voltam a játék,hogy teljesít kb olyan grafikával mint Psx-en volt,egy 500-as cerkán...

100%-ig nem hozta,mert a hangulat sehol sem volt,billentyűzettel meg pláne....