434
AVP 2
  • Dikkma
    Feka gépe rulz!
    És ha lesz isdn-ed, akkor X|CSira púver lesz!
  • CSOCSO
    1024*768 ban teljesen jol megy medium felbontásban nem probáltam még highban meg bestben sem......
  • SeGa
    Legfontosabb lemaradt--> a jatek nagyon jo
  • SeGa
    Nekem sajnos ultra lowon is nagggyon szaggat.
    De ket het mulva ha minden jol megy lesz uj gep es akkor nincs megallas!
  • Lazarus
    Ne kódozz.. elbassza a játék élményt
  • Sephi
    Vazz nem tud valaki egy CD key adni mert jaccanam GameSpy on de keri... ha tudtok segitsetek pls
  • skorpio7
    Ó de sajnállak ... , de most komolyan .Milyen önkínzás vezethet arra , hogy ilyen "rossz" játékkal játszál betegen !?
    Nem elég , hogy testi gyötrelmek kínoznak , de még szellemi gyötrelmeket is okozol még magadnak .
    Kis mazohista !
  • Gabo
    Néhány határozott klikkelés a bal egérgombbal (tűzgomb). Néhány harapás után túljutsz a bordákon. Ezt követően külső nézetből végig követheted a "születést".
  • CSOCSO
    hjo ott nincs akkor hol van??
  • Gabo
    CSOCSO:
    Ilyen már volt. Anno ZX Spectrumon volt egy Alien játék, ami az első filmen alapult.
  • Alien!
    Nekem azt tűnt fel,hogy nem a filmbeli lv426-on játszódik a játék,mégis a helyszínek onnan valók...De evvel együtt minden részletre figyeltek a készítők,és most már valóban ott érzem magam a bolygón a telepesek bázisán...A lift,a szellőzőrendszerek,az Alienek haláltusái,a zenei aláfestés,a hangok,mind-mind nagyon jól el van találva,tehát érdemes belemerülni...Viszont,van a játékban egy-két méretbeli aránytalanság,szerintem pl. az űrhajó aránytalanul nagy lett...
  • phil-co
    A játék,mint már írtam hihetetlen légkört teremt,de vannak negatívumai amik miatt sokat csökkent az értéke a szememben.Egyrészt semmi épkézláb története sincs,az egyes részek alig kapcsolhatóak egymáshoz.A cselekményből-mármint amit ki tudtam hámozni-szinte semmi köze sincs a filmek egyikéhez sem.Persze VANNAK felismerhető részek és animációk,de én ettől sokkal többet vártam.
    A másik,sokkal nagyobb negatívum,hogy k..va rövid!!!!Mikor a legjobban belemerültem a játékba -várva a következő pályákat- egyszer csak vége lett !!! :(((
    Én szerintem 10-12 óra nettó játék alatt végigvihető!!!!Ez nagyon kevés!
    Meg van ez a rendkívüli történet,a megfelelő grafikai és akkusztikai szinvonal és erre elb...k!!!
    Inkább a predátor részt hagyták volna ki és az Alient csinálták meg volna rendesen!!!!
  • Evil
    na jol beegtem tenyleg nincs mar ott. :(((
  • Evil
    www.freeweb.hu/chen
  • CSOCSO
    honnanlehet letölteni?????????
  • Gabo
    diegho:
    Ne ess le! :)
    Mász végig a labor plafonján ki az ajtón, a folyosón keresd meg a következő szellőző nyilást. Kicsit mászkálsz még a szellőző rendszerben, majd meghallod, amint két katona a mozgásérzékelők teszteléséről beszélget. Ez egy T alakú folyosón lesz. Itt ne rohanj ki, mert a folyosó másik végében lévő két civil azonnal pánikolni kezd és a katonák gyorsan elintézik, hogy pályafutásod itt véget érjen.
    Amikor meghallod a katonák beszélgetését várj! Kis idő múlva lépseket hallhatsz, ahogy a két civil odasétál a katonákhoz. Amint beszélgetni kezdenek fuss át a folyosón, el a hátuk mögött, egyenesen a félig zárt ajtóig. A következő folysó szakaszon keresd meg a horkolás forrását és egy jól cézott ugrással fejezd be a küldetést!
    A következő küldetés elejéhez jó étvágyat... Rágd ki magad a bölcsődből!
  • diegho
    hogyan kell megszületni alien-el? Kit kell elkapni, mert ott vagyok, hogy leestem a 2 tudos közé, onnan hogyan tovább?
  • CSOCSO
    Hát nemtudom..nekem jobban bejött az undyingnél az Avp1...de az undy sem rosz!!sőt:)
  • Evil
    ja ja. :)))
  • phil-co
    Már 2 napja jáccok vele,de nagyon állat!!!
    Ha egy normálisabb hangszórószett éa hangkártya áll rendelkezésre akkor tuti félelem és borzongás!
    Ebben még az Undying-et is felülmulja,pedig nálam eddig az vezetett!
    Az állandó sötétség eleinte zavaró,de hozzá lehet szokni.A hangulat elvarázsol és az ember (még csak e faj szemszögéből próbáltam)bele tudja magát képzelni az állomást felkutató katonák bőrébe.
    Vas az viszont kell neki bár nálam szépen fut,pedig a Red Faction néha picit akadt.
  • Lazarus
    Elszabadulsz és kinyírod a kutyát?
    Ne tedd :)
  • CSOCSO
    ha nem is lesz az év filme az 5 rész akkor is kurvára várom!!!!
  • Evil
    hat sajna nekem csak holnap lesz meg mivel szaros 56k val nyomulok meg iden.De holnap elszabadul a GONOSZ.
  • Alien!
    A 4.-nél volt valami, de mégsem az igazi.....James Cameron nagyon magasra tette a mércét,és nagyon sok titokra derített fényt,mindezt egy szenzációs részben,rohadt jó szereposztásban és király trükkökkel....Úgyhogy szerintem a csúcson kellett volna abbahagyni...

Nem is tudom ki tudná felülűberelni,bár egy-két könyvet olvastam,ami rohadt jó volt,talán az idegenek bolygója izgatna a leginkább...
  • Gabo
    Alien!:
    Ha másban nem is, ebben az egyben legalább egyet értünk. Szerintem is egy pocsék, majdnem művészfilm kategóriájú vacak lett a harmadik rész.
    Szerencsére a 4. már legalább kicsit visszatérés volt az eredeti hangulathoz.
    Ha lesz folytatás remélem észnél lesznek a rendező és a forgatókönyv megválasztásával.
  • Alien!
    Szerintem a legnagyobb f*szság a 3. részben volt(és evvel együtt ez a film volt a legnagyobb csalódás),méghozzá az,hogy Ripley a hajóban lévő tojástól megfertőződött,aztán ugyanaz az arctámadó megtermékenyítette a kutyát is,holott az első "aktus" után ki kellett volna múlnia...Az már más kérdés,hogy, hogy került a hajóra tojás,mikor a 2. rész végén a királynőröl leszakadt a "tojócső"....Úgyhogy a kedves David Fincher szerintem nagyon elbaszta azt amit Cameron az egekbe emelt....
  • Gabo
    http://www.avp2.net/
    http://www.planetavp.com/

Íme két oldal címe, ha még nem ismernétek.
    Egyébként akik hiányolták a multis co-op küldetéseket, szerintem ne szomorkodjanak. Ha jól sejtem, ahogy a mod készítők beindulnak igen hamar ki fog jönni valami hasonló, ha másoknak is tetszett anno. Lehet, hogy pont a készítők fogják kihozni.
  • Gabo
    Valaki tudja, hogy miért is szenvedtek Ripley feltámasztásával az Alien4-ben, amikor a bolygón még mindig érintetlenül ott pihentek a tojások az idegen hajó belselyében?
    Amikor a második részben felrobbant az atmoszféra átalakító, legfeljebb pár száz km-es területet pusztíthatott el és szennyezet be radióaktív hulladékkal. Maga az idegen hajó pedig nem a kolónia szomszédságában volt. Ha a zuhanást teljesen éprségben megúszta, valószínűleg egy kis háttérsugárzás emelkedés sem árthatott neki tólzottan. Ráadásul a domborzat és a néhányszáz km-es távolság is kellő képen leárnyékolhatta a robbanás közvetlen hatását.
    Ebből következik, hogy a "társaság" csak feleslegesen erőlködött és szorta a pénzt a nő feltámasztására. A színtiszta 100%-os xenomorf génállomány tehát továbbra is ott pihen a bolygón.
    Szerintetek mi lesz az Alien 5. részében?
  • Gabo
    Érdekes módon nekem 456-on ketyeg a "celim" és normálisan játszható a gépemen a játék. Lehet, hogy nem a progival van a baj?
  • PICU
    Hat ez az elso game ami nem megy jol a 466-es celimmel:)
  • ember
    milyen géped van?
  • S3TC
    Nagyon állat meg minden, csak mondjuk játszanék online is ! De nincs cdkey-m. Nincs valakinek véletlen ?
  • CSOCSO
    tudom ilyen az érzés két gamezom is szar volt egyik a ghost recon másik a motor city online..mind a két zip hibás volt...cseresznyére akinek megvolt elküldettem azt a filet amit nem tudott kibontani a zip
  • Coine
    meg kell szereznem vhogy...
  • Viking
    Persze, hogy hasznalhato arra is! Sot, direkt arra van kifejlesztve! En is igy javitottam az AvP2 cd-inek par hibajat...
  • KeviN
    Gabo : csak 1 hozzafuzes az elozo irasodhoz...a katonanak, igenis van (vagy kesobb lessz) ejjellatoja, de ha azt hasznalod, akkor nem muxik a mozgaserzekelo, es joval gyorsabban fogyasztja az elemet :) En mar csak tudom, mar mind3 fajjal vegigvittem :)
  • Gabo
    Hihetetlen hangulata van ennek a gaménak.
    Az elsőt kihagytam, mert számomra a demo alapján teljesen játszhatatlannak tűnt. De ez a második nagyon el lett találva. Utoljára a Halflife volt olyan játék, ami ennyire magával ragadott.
    Grafikailag szerintem pont OK. Bár egyik-másik helyen illett volna a környezetet kicsit jobban kidolgozni. Ami viszont zavaró, a túl sötét pályák. Addig ok, hogy ez a hangulathoz hozzá tartozik, na de egy kis gamma corection állítási lehetőség azért kellett volna. A valóságban soha sincs ilyen sötét, még az árnyékos helyekre is jut némi szórt fény. Ráadásul az emberi szem nagyon jól képes alkalmazkodni a különféle fényviszonyokhoz, amire itt nincs lehetőség.
    Valaki nézte, hogy van-e különbség openGL és D3D között (fps, látvány)?
    Kicsit kipróbáltam mind a három fajt.
    Negatívumok:
    Véleményem szerint a humánok esetében hiba volt a reflektor akksiját ilyen rövid időtartalmúra állítani. Mind a kettő konkurens faj rendelkezik éjjellátással, legalább az a fényszóró működhetne rendesen. Arról nem is beszélve, hogy a mai különleges alakulatoknál sztenderd felszerelés a night vision, ezek szerint az űr-tengerészgyalogosoknál impulzus fegyverre tellett, erre nem.
    A predator esetében egy kicsit az álcázó pajzson kellett volna módosítani, a teljes láthatatlanság helyet az UT-ban alkalmazott talán kicsit jobb lett volna. Bár multiban még nem láttam...
    Az alien-re rosszat mondani nem tudok, annyit még nem játszottam vele. Bár a második küldetésben a lopakodás, bújócskázás még nem megy igazán.
    Pozitívumok:
    Haláli hangulat!
    Emberként hihetetlenül kiszolgáltatottnak érzi magát az játékos. A mozgásérzékelő folyamatosan csipog, hullanak az emberek körülötted és a rohadt ragadozó ott röhög valahol láthatatlanul. Valami megmozdul a sötétben és már reflexből beleeresztesz egy tárat. Az ember már csak óvatosságból is a falnak vetett háttal közlekedik.
    A predator tűnt a legkönnyebben játszhatónak. Vagy legalábbis ennél kevésbé kaptam "idegbajt". Jól meg lehet figyelni az emeberpréda reakcióit. Ha hallanak vagy látnak valami gyanúsat (pl. a széttrancsírozott társát), akkor figyelni kezdenek és megpróbálnak közelebb futni és szétnézni a környéken. Ha megsérülnek, vagy a társukat a szemük láttára kapja szét valami (mondjuk Én ) akkor néha pánikszerű menekülésbe kezdenek. De a legjobban az tetszett, amikor be kellett jutni az emberek bázisára, hogy a lifttel fel emeljenek minket is. A bejárattól nem messze áll egy APC. Egy techi csaj dolgozik az automatikus ágyú beállításán és egy katona noszogatja, hogy dolgozzon gyorsabban. Amikor a katonát elkaptam, a csaj ahelyett, hogy jajgatva összekuporodott volna a földön, elrohant a kocsi elejéhez és integetni (!) kezdett a közelben álló őrök felé. Mikor eljutottam a lifthez és elintéztem az egyik őrt a liften dekkoló társa enyhén kétségbe eset hangon kiabálni kezdett, hogy azonnal húzzák fel. Már késő volt neki...MU-HAW-HAW-HA!
    Óriási ötlet, hogy alienként mint arctámadó indulhatunk és a teljes fejlődési cikluson át lehet menni. Élmény volt a plafonon lógva az emberektől nyüzsgő bázison bóklászni. Kíváncsiságból kipróbáltam, hogy mit szól az egyik ember, ha a társát megtámadom. Kellemetlen, amikor a lángszóróval egyszerűsítik a probléma megoldását. Sikerült kihallgatni ahogy a két őr a mozgásérzékelők teszteléséről beszélget. Nagyon kellett röhögnöm, amikor a leendő áldozatom horkolását meghallottam az egyik szobából. Igen brutális az is, hogy a következő küldetést azzal kezdhetjük, hogy kirágjuk magunkat a "bölcsőnkből".

A multi egyenlőre "technikai" okok miatt várat még magára.

Összegzés: KIRÁLY!
  • CSOCSO
    :))))))))))))) ez az fam:) már most érzem a parát..jönnek visza a feelingek az első részből:))))))))))))))))))
    ááááááááááááá libabörös lettem!! honnan szeditek a gamezt?? a a lazarus os ahoz jelszó kell és lehet hogy törölték?
  • Fam
    Na ma este elkezdtem játszani a gameval. Én állat minden lámpát lekapcsoltam és a kutyát is kizártam a szobámból.
    1. Mikor az első auto repült felém majdnem szívrohamot kaptam, a másodiknál már megedződtem!
    2. Egy fát aliennek néztem és majdnem egy teljes tárat beleersztettem mire rájöttem, hogy nem mozog!
    3. Mikor a kutyám be akart jönni a szobámba és kapart egyet az ajtón úgy megijedtem, hogy fél métert csúsztam arréb a székemmel!
    4. A végső döfést egy eltörő csővezeték okozta (valami alagútban), ami szintén egy táramba került
    szóval nagyon király a game, de asszem el kell telnie pár napnak mire újra leülök elé!
  • skorpio7
    Ebben talán más tud segíteni , mert én nem rendelkezem íróval , csak a haverom .Én csak innen szedtem le neki a cd-író programokat , mindenesetre ahogy én ismerem Viking-et , szerintem nem mond butaságot , így igaz lehet .