434
AVP 2
-
phil-co #159 Csak egy bizonyos résznél nem kaszál el a ventilátor!!
Próbáld több helyen mert így nem lehet megmondani,hogy hol...NA!! -
#158 Tudtok valami cimet ahonnan le lehet tölteni az AvP2-t? -
#157 azért kösz mindjárt kiproszálommegint a multkor állt az egyik ventllátor kezdtem örülni majd darabokra szedett -
#156 ahamm igazad van mert meghaltam -
phil-co #155 Nem kell bemenni a liftbe!
Csak mássz fel legfelülre a ventilátorokig!
Ott vége a pályának! -
#154 futkarozz mindenfele:)) -
#153 nem
aliennel meg nem (jah csak embernek van hack setjew)
-
#152 itten vagyok elakadva az alienn nel a bátyjád nem gamezott vele itt? -
#151 az elien nel hackset?? azt hittem tudod melyik pály aaz ahol a kép van itt lejjebb -
#150 bazze comm2 nem kihivas 1hez kepest, bazze nezd meg milyeid vanak, es probald meg hasznalni oket (kapcsold be azt a segitseget, hogy mindenre kiirja, hogy mi, ha egerrel ramesz, mint winfosba:) sokat segit -
#149 hat alapban a H-ra van allitva, ha az ajto mellett, amin nem tudsz atmeni , van egy kis panel, azt hekkeld meg, h betu, es aztan nyomva tartani a bal egergombot (asszem iyg habar reg nyomtam mar vele csak a demoval ):))) gondoltam hack settet kihagyod, mikor a controllst atnezted:) -
#148 segíts már baze:)
amugy a commandos 2 ről annyit hogy a legelső pályát sem tudommegcsinálni:) ahhoz a gamezpz nem értek... de az avp2 az megy:) -
#147 ?:))))))) nem!!!!!! ha azt tudnám már elörbb lennék már több napja (2) ez kb 2 pályát jelent minimumha nem 3 at -
#146 a hacksettedet szoktad hasznalni? -
#145 Gc:) hogy hogy ott tartok???? már rég ot tartok de nemtok tovább jutni.... -
#144 a cusomot szerintem majd akkor ha vvégigvitted öket...
amgy gammát nemlehet emelni max ha tekergeted alul a görgőt a monitoron:))))
erről szol a gamez parázni a félhomályban!:)
nyomdkodd a v betűt:) -
#141 benazz csak tovabb fiam:) -
#140 csá csocso!!hogy hogy olyen hamar itt vagy?
-
#139 nemtudomkitörni..... vagy lehet hogy rosz helyen probálkozom?, szovala liftbe kéne bemennem??? segítség még mindig ott tartok:((((( -
#137 hát kb............ komolyan basztok segíteni? -
#133 persze nem ilyen ronda a game csak tettem rá még több gammát....szoval? -
#131 jolvan mindenki csak kérdez:) -
#127 elakadtam!!! egy alien kiszabadítottam és van 2 hels is ahol van 1 pik alien vagy mi és két alien egy nagy csőben .... van egy rész ahol két lift áll egymagában a tetején 4 ventillátor és vagy 4 híd van keresztbe nemtok hova menni mit kell csinálni? valami kodra kéne fokuszálnom vagy mi?... -
#126 :)))))))))))))))))))))) -
Gabo #125 Nem talált!
Ez a Tier Nan Gorduin ciklus beli, Alir Archon nevezetű félelf nekromanta egyik kedvenc mondása volt. A teljes kb. így szól:
"A halottakat el kell temetni. De nem túl mélyre, hiszen bármikor szükség lehet rájuk." -
#121 :) -
#120 :DDDDDDDd hulye csocso...
-
#119 amugy meg nem kéne eltemetni tényleg nélküle üres lenne a film azért jo lenne ha tolokocsis lenne hasonlok és elmondaná az ujjoncoknak hogy mivan...aztán valami robot gépet kapna amivel harcolna:) KIrály lenne -
#118 woody? -
Gabo #117 CSOCSO:
Erre csak azt tudom mondani: "A halottakat el kell temetni!"
(Virtuális piros pont annak, aki kitalálja kitől idéztem! ) -
#116 szerintem Alien film ripley nélkül szar lenne!! abba filmbe ö kell!!!!! és kész!!! -
#115 Szerintem a AVP könyvek története a legjobb!
Ha azokat megfilmesítenék akkor istenkirály csúcs mozi lenne! -
Fam #113 tudja már valaki, hogy most tényleg kihagyták belőle a coopertaive modot, vagy csak én vagyok ennyire vak?! -
#112 ezért kértem kölcsön amugy nem rosszabb..nekem tetszik igy is.... -
#111 Jaj de szar egy jatek... akkora kamusag hogy nem igaz sokkal jobb volt az elso resze! Kar volt erte a penz! -
#110 majd akkor hétfőn!:) -
#109 a ketto, de holnap nem erek ra, fater jon meg megyunk el delutan:)))(mellesleg bazsie vele beszelj:)))) -
#108 melyik az 1 vagy a 2?mert ha igen akor holnap találkozunk megint!! -
#107 heh csocso, alien nekem teljes megvan mar:) -
#106 hehh ma jot gameztam a demo val vagy 20 alien jött egymás után:)))))))