434
AVP 2
-
#37 Köszike!
És ez ténylkeg használható hibajavításra is a tesztelésen kivűl?
colos -
#36 A TERMINAL oldaláról nyugodtan le tudod tölteni .
KATTINTS IDE -
#35 Sziasztok!
Megtudná valaki mondani hogy hollehet fellelni a cdmage nevű progit? Tudom nem ide való, de itt lett megemlítve!
colos -
#34 nembaj:) most van egy opic ahol gamerek linkelgethetnek be poénos képeket? okay?:))) meg akármi.. -
#33 Már bocs, de szerintem Dikkma arra gondolt, hogy a játékok topicjainak(pl ennek) kéne erről szólnia (és nem arról hogy honnan lehet letölteni), nem egy külön topicot nyitni! -
#32 Dikkma kérésed megvalósult.. Forum for Gamer's cimen -
#31 Ne gyertek... ahogy Gnome monta törölték mint állat :(
kurva tár
tölcsetek zónára!!! (zona.hu) -
#29 figyu! olyat tud valaki, mint az egyben, hogy halozaton ketten nyomulunk cooperativban alienek ellen???? az egy tircsi kis mod volt!! most ez hol van??? -
#28 Töltöm.. cd-m sincs itthon... de nagyon thx! -
#27 lazarus.warez.hu
Csak hogy ne kéregessetek itt össze vissza :) -
#26 Nos tehát akkor: Dikkma hogy tetszett a játék? -
#25 Tényleg jó lenne, ha a Játékosok Fórumában egy topic arróól szólna, hogy milyen a játék, lennének screenshotok (szépek/poénosak), ha valakinek nem indul segítenénk neki, ha vki elakad szintén segítséget kérhetne, stb.
A Programok beszerzésében meg kérdezessük inkább a linkeket... nem erről szól az egész, hogy honnét lehet letölteni!! -
#24 kövessétek nyomon a 0-day ftp fórumot, az ilyan kérések oda valók.
A címeket meg már nem merem fórumra benyomni. :(
ÍRJATOK az [email protected] egy levelet, és a válaszban megkapjátok az aktuális címet :))
Viszont izzítsatok ma este, mert holnap nem leszek, és valszeg akkor is törölnek :(
-
#23 jah jah -
dev!l #22 Nem tudná vki megmondani, honnan lehet letölteni? P L E A S E -
#21 Már sehol! Vagy legalább is jelszót kér!!:) -
#20 hol van a pecs az avp2 multidemohoz mert nem kéri le a szervereket sőt lefagy -
#19 hol van a taron ez a gamez?????? -
#18 Marlowe nem tudnál megszánni minket?????????????? -
#17 2. cd nekem is kéne... :( -
#15 A franc egye meg én is így jártam a második cd 90% már megvolt és letörölték akinek megvan az ISO -nem szánna meg hogy letölthessem róla?????
Jó tett helyébe jót várj!!!!! -
#13 Na bemásolom az indexes hozzászólásom is
Hátha nem ugyanaz az olvasótábor
Na teszteltem a Predatort is, nagyon jó az is :)
Csak elismerésemet tudom kifejezni a készítők felé, tudtak újat alkotni az 1 után.
(elérték, hogy minden fajnál reszket az ember :))
A marine és a predator az alienektől, míg az alien az embertől (míg kicsi :)
Most meg már a predatorral is állandóan változtatgatni kell a nézeteket, nem lehet tudni, hogy ez most Marine-os pálya, vagy alienes :))
Az elején a két másik predator is marha nagy poén (tökre nem látszanak, csak a predatorlátással)
Már azon is röhögtem, amikor stealth módban hőlátással lopakodom, míg besétálok egy automata gépágyú elé, aztán nézem mi lőtt le :)))
-
#12 Na ezt az opciót úgy látszik kihagyták...:((
Mert énsem találom. Viszont indítottam LAN-on egy servert, de mikor megjelent egy fegyver mellettem majdnem leestem a székről....Azthittem bejött valaki :)) -
#11 hogy lehet ketten cooperativban alienek ellen nyomulni? mint az egyben! -
#10 Az én módszerem az, hogy nem írok fel hibásat :))
Viszont ez a CDmage érdekelne...ezzel lehet checkolni?
( én mindig full installt nyomok virtual cdromból, akkor tuti kijön a hiba :)) -
Viking #9 A tesztelesre nekem megvan a magam modszere... Megpedig a cdmage! Kurvajo kis progi, kijavit minden hibat... -
#8 Marha jó az arctámadóval kezdeni alienként :)
Kihallgatom az emberek beszélgetését stb.
Szerintem érdemes volt kiadniuk a második részt.
Ez tényleg egy második rész, nem az újabb bőr esete :)
-
#7 Ha az iso-t szeded (kicsomagolt) akkor előbb virtual cdromban teszteld le, mert nekem jajgatott az indstall a második cd-nél, de aztán a játék gond nélkül felment.
A csomagoltnál valószinűleg nem lesz ilyen probléma (remélem) -
Viking #6 Kiraly vagy marlowe! Mar el is kezdtem szedni, masfel ora mulva lent lesz a cucc... Igaz, most irni nem birok... Tul gyorsan jon... -
#5 Amíg le nem törlik :)
Hehe már szép kis alienem nőtt :)) -
#3 Nos, kezdjük azzal, hogy A netes játékhoz valós CD key fog kelleni :((
Viszont LAN-ban lehet egymást hentelni jóól :) -
#2 Most hallgatom a predator zenéjét jól :))
Na megyek is játszom, ölök egy kis marine-t :)) -