AVP 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAMECUBE
hat alapban a H-ra van allitva, ha az ajto mellett, amin nem tudsz atmeni , van egy kis panel, azt hekkeld meg, h betu, es aztan nyomva tartani a bal egergombot (asszem iyg habar reg nyomtam mar vele csak a demoval )😊)) gondoltam hack settet kihagyod, mikor a controllst atnezted😊
CSOCSO
segíts már baze😊
amugy a commandos 2 rõl annyit hogy a legelsõ pályát sem tudommegcsinálni😊 ahhoz a gamezpz nem értek... de az avp2 az megy😊
CSOCSO
?😊)))))) nem!!!!!! ha azt tudnám már elörbb lennék már több napja (2) ez kb 2 pályát jelent minimumha nem 3 at
GAMECUBE
a hacksettedet szoktad hasznalni?
CSOCSO
Gc😊 hogy hogy ott tartok???? már rég ot tartok de nemtok tovább jutni....
CSOCSO
a cusomot szerintem majd akkor ha vvégigvitted öket...
amgy gammát nemlehet emelni max ha tekergeted alul a görgõt a monitoron😊)))
errõl szol a gamez parázni a félhomályban!😊
nyomdkodd a v betût😊
GAMECUBE
benazz csak tovabb fiam😊
GAMECUBE
csá csocso!!hogy hogy olyen hamar itt vagy?
CSOCSO
nemtudomkitörni..... vagy lehet hogy rosz helyen probálkozom?, szovala liftbe kéne bemennem??? segítség még mindig ott tartok😞((((
CSOCSO
hát kb............ komolyan basztok segíteni?
CSOCSO
persze nem ilyen ronda a game csak tettem rá még több gammát....szoval?
CSOCSO
jolvan mindenki csak kérdez😊
CSOCSO
elakadtam!!! egy alien kiszabadítottam és van 2 hels is ahol van 1 pik alien vagy mi és két alien egy nagy csõben .... van egy rész ahol két lift áll egymagában a tetején 4 ventillátor és vagy 4 híd van keresztbe nemtok hova menni mit kell csinálni? valami kodra kéne fokuszálnom vagy mi?...
CSOCSO
😊)))))))))))))))))))))
Nem talált!
Ez a Tier Nan Gorduin ciklus beli, Alir Archon nevezetű félelf nekromanta egyik kedvenc mondása volt. A teljes kb. így szól:
"A halottakat el kell temetni. De nem túl mélyre, hiszen bármikor szükség lehet rájuk."

CSOCSO
😊
GAMECUBE
😄DDDDDDd hulye csocso...
CSOCSO
amugy meg nem kéne eltemetni tényleg nélküle üres lenne a film azért jo lenne ha tolokocsis lenne hasonlok és elmondaná az ujjoncoknak hogy mivan...aztán valami robot gépet kapna amivel harcolna😊 KIrály lenne
CSOCSO
woody?
CSOCSO:
Erre csak azt tudom mondani: "A halottakat el kell temetni!"
(Virtuális piros pont annak, aki kitalálja kitől idéztem! )

CSOCSO
szerintem Alien film ripley nélkül szar lenne!! abba filmbe ö kell!!!!! és kész!!!
The Hedgehog
Szerintem a AVP könyvek története a legjobb!

Ha azokat megfilmesítenék akkor istenkirály csúcs mozi lenne!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

tudja már valaki, hogy most tényleg kihagyták belőle a coopertaive modot, vagy csak én vagyok ennyire vak?!

CSOCSO
ezért kértem kölcsön amugy nem rosszabb..nekem tetszik igy is....
Sephi
Jaj de szar egy jatek... akkora kamusag hogy nem igaz sokkal jobb volt az elso resze! Kar volt erte a penz!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
majd akkor hétfõn!😊
GAMECUBE
a ketto, de holnap nem erek ra, fater jon meg megyunk el delutan😊))(mellesleg bazsie vele beszelj😊)))
CSOCSO
melyik az 1 vagy a 2?mert ha igen akor holnap találkozunk megint!!
GAMECUBE
heh csocso, alien nekem teljes megvan mar😊
CSOCSO
hehh ma jot gameztam a demo val vagy 20 alien jött egymás után😊))))))
Dikkma
Feka gépe rulz!
És ha lesz isdn-ed, akkor X|CSira púver lesz!
CSOCSO
1024*768 ban teljesen jol megy medium felbontásban nem probáltam még highban meg bestben sem......
SeGa
Legfontosabb lemaradt--> a jatek nagyon jo
SeGa
Nekem sajnos ultra lowon is nagggyon szaggat.
De ket het mulva ha minden jol megy lesz uj gep es akkor nincs megallas!
Lazarus
Ne kódozz.. elbassza a játék élményt
Sephi
Vazz nem tud valaki egy CD key adni mert jaccanam GameSpy on de keri... ha tudtok segitsetek pls

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

skorpio7
Ó de sajnállak ... , de most komolyan .Milyen önkínzás vezethet arra , hogy ilyen "rossz" játékkal játszál betegen !?
Nem elég , hogy testi gyötrelmek kínoznak , de még szellemi gyötrelmeket is okozol még magadnak .
Kis mazohista !

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Néhány határozott klikkelés a bal egérgombbal (tűzgomb). Néhány harapás után túljutsz a bordákon. Ezt követően külső nézetből végig követheted a "születést".

CSOCSO
hjo ott nincs akkor hol van??
CSOCSO:
Ilyen már volt. Anno ZX Spectrumon volt egy Alien játék, ami az első filmen alapult.

Alien!
Nekem azt tűnt fel,hogy nem a filmbeli lv426-on játszódik a játék,mégis a helyszínek onnan valók...De evvel együtt minden részletre figyeltek a készítők,és most már valóban ott érzem magam a bolygón a telepesek bázisán...A lift,a szellőzőrendszerek,az Alienek haláltusái,a zenei aláfestés,a hangok,mind-mind nagyon jól el van találva,tehát érdemes belemerülni...Viszont,van a játékban egy-két méretbeli aránytalanság,szerintem pl. az űrhajó aránytalanul nagy lett...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

A játék,mint már írtam hihetetlen légkört teremt,de vannak negatívumai amik miatt sokat csökkent az értéke a szememben.Egyrészt semmi épkézláb története sincs,az egyes részek alig kapcsolhatóak egymáshoz.A cselekményből-mármint amit ki tudtam hámozni-szinte semmi köze sincs a filmek egyikéhez sem.Persze VANNAK felismerhető részek és animációk,de én ettől sokkal többet vártam.
A másik,sokkal nagyobb negatívum,hogy k..va rövid!!!!Mikor a legjobban belemerültem a játékba -várva a következő pályákat- egyszer csak vége lett !!! 😞((
Én szerintem 10-12 óra nettó játék alatt végigvihető!!!!Ez nagyon kevés!
Meg van ez a rendkívüli történet,a megfelelő grafikai és akkusztikai szinvonal és erre elb...k!!!
Inkább a predátor részt hagyták volna ki és az Alient csinálták meg volna rendesen!!!!

Evil
na jol beegtem tenyleg nincs mar ott. 😞((

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Evil
www.freeweb.hu/chen

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

CSOCSO
honnanlehet letölteni?????????
diegho:
Ne ess le! 😊
Mász végig a labor plafonján ki az ajtón, a folyosón keresd meg a következő szellőző nyilást. Kicsit mászkálsz még a szellőző rendszerben, majd meghallod, amint két katona a mozgásérzékelők teszteléséről beszélget. Ez egy T alakú folyosón lesz. Itt ne rohanj ki, mert a folyosó másik végében lévő két civil azonnal pánikolni kezd és a katonák gyorsan elintézik, hogy pályafutásod itt véget érjen.
Amikor meghallod a katonák beszélgetését várj! Kis idő múlva lépseket hallhatsz, ahogy a két civil odasétál a katonákhoz. Amint beszélgetni kezdenek fuss át a folyosón, el a hátuk mögött, egyenesen a félig zárt ajtóig. A következő folysó szakaszon keresd meg a horkolás forrását és egy jól cézott ugrással fejezd be a küldetést!
A következő küldetés elejéhez jó étvágyat... Rágd ki magad a bölcsődből!

hogyan kell megszületni alien-el? Kit kell elkapni, mert ott vagyok, hogy leestem a 2 tudos közé, onnan hogyan tovább?

CSOCSO
Hát nemtudom..nekem jobban bejött az undyingnél az Avp1...de az undy sem rosz!!sőt😊
Evil
ja ja. 😊))

Már 2 napja jáccok vele,de nagyon állat!!!
Ha egy normálisabb hangszórószett éa hangkártya áll rendelkezésre akkor tuti félelem és borzongás!
Ebben még az Undying-et is felülmulja,pedig nálam eddig az vezetett!
Az állandó sötétség eleinte zavaró,de hozzá lehet szokni.A hangulat elvarázsol és az ember (még csak e faj szemszögéből próbáltam)bele tudja magát képzelni az állomást felkutató katonák bőrébe.
Vas az viszont kell neki bár nálam szépen fut,pedig a Red Faction néha picit akadt.