AVP 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy a commandos 2 rõl annyit hogy a legelsõ pályát sem tudommegcsinálni😊 ahhoz a gamezpz nem értek... de az avp2 az megy😊
amgy gammát nemlehet emelni max ha tekergeted alul a görgõt a monitoron😊)))
errõl szol a gamez parázni a félhomályban!😊
nyomdkodd a v betût😊
Ez a Tier Nan Gorduin ciklus beli, Alir Archon nevezetű félelf nekromanta egyik kedvenc mondása volt. A teljes kb. így szól:
"A halottakat el kell temetni. De nem túl mélyre, hiszen bármikor szükség lehet rájuk."

Erre csak azt tudom mondani: "A halottakat el kell temetni!"
(Virtuális piros pont annak, aki kitalálja kitől idéztem!
)
Ha azokat megfilmesítenék akkor istenkirály csúcs mozi lenne!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De ket het mulva ha minden jol megy lesz uj gep es akkor nincs megallas!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem elég , hogy testi gyötrelmek kínoznak , de még szellemi gyötrelmeket is okozol még magadnak .
Kis mazohista !

"A BC a jobbik csapat jutalma."
Ilyen már volt. Anno ZX Spectrumon volt egy Alien játék, ami az első filmen alapult.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
A másik,sokkal nagyobb negatívum,hogy k..va rövid!!!!Mikor a legjobban belemerültem a játékba -várva a következő pályákat- egyszer csak vége lett !!! 😞((
Én szerintem 10-12 óra nettó játék alatt végigvihető!!!!Ez nagyon kevés!
Meg van ez a rendkívüli történet,a megfelelő grafikai és akkusztikai szinvonal és erre elb...k!!!
Inkább a predátor részt hagyták volna ki és az Alient csinálták meg volna rendesen!!!!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Ne ess le! 😊
Mász végig a labor plafonján ki az ajtón, a folyosón keresd meg a következő szellőző nyilást. Kicsit mászkálsz még a szellőző rendszerben, majd meghallod, amint két katona a mozgásérzékelők teszteléséről beszélget. Ez egy T alakú folyosón lesz. Itt ne rohanj ki, mert a folyosó másik végében lévő két civil azonnal pánikolni kezd és a katonák gyorsan elintézik, hogy pályafutásod itt véget érjen.
Amikor meghallod a katonák beszélgetését várj! Kis idő múlva lépseket hallhatsz, ahogy a két civil odasétál a katonákhoz. Amint beszélgetni kezdenek fuss át a folyosón, el a hátuk mögött, egyenesen a félig zárt ajtóig. A következő folysó szakaszon keresd meg a horkolás forrását és egy jól cézott ugrással fejezd be a küldetést!
A következő küldetés elejéhez jó étvágyat... Rágd ki magad a bölcsődből!

Ha egy normálisabb hangszórószett éa hangkártya áll rendelkezésre akkor tuti félelem és borzongás!
Ebben még az Undying-et is felülmulja,pedig nálam eddig az vezetett!
Az állandó sötétség eleinte zavaró,de hozzá lehet szokni.A hangulat elvarázsol és az ember (még csak e faj szemszögéből próbáltam)bele tudja magát képzelni az állomást felkutató katonák bőrébe.
Vas az viszont kell neki bár nálam szépen fut,pedig a Red Faction néha picit akadt.