AVP 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
======Impcoop v2====== ez a neve a letöltési listában.
Hát az X-coop mod a világ legsz@rabb modja 😞((((
Én felraktam, de annyira gány, hogy szedtem is le azonnal
még véletlenül se tedd fel a gépre csak ezt tudom ajánlani
Én felraktam, de annyira gány, hogy szedtem is le azonnal
még véletlenül se tedd fel a gépre csak ezt tudom ajánlani
Sziasztok. Megy vkinek ez a x-coopmod_beta_2.5? Valaki megtenné, hogy leírja, mit kell csinálni és mi lesz az eredmény... Thx.
Egyébként milyen gémek vannak még, amit itthon 2 gépen játszhatnánk Coperativ modban? Én ezekrõl tudok: No One Lives Forever 2 / MohaaS egy kis kieggel / és hát ez a AVP2, de ezt még nem tudtam kipróbálni 😞
Egyébként milyen gémek vannak még, amit itthon 2 gépen játszhatnánk Coperativ modban? Én ezekrõl tudok: No One Lives Forever 2 / MohaaS egy kis kieggel / és hát ez a AVP2, de ezt még nem tudtam kipróbálni 😞
The All Seeing Eye egy jó kis server keresõ, itt letöltheted
Sziasztok!!!
Szeretnék multyzni miket töltsek le hozzá?
Szeretnék multyzni miket töltsek le hozzá?
ezt bepróbálom kössz!!!
Én egybõl heckelni akartam
Én egybõl heckelni akartam
Menj közel, (ha jól emlékszem) meg kell nyomi (use gombal) a zárat, akkor felcsúszik a kis panel, vedd elõ a heckert, és amikor a célkeresz átváltozik ilyen akármivé, akkor heckeljed, és lõn az ajtó kinyílik 😊
Elõvettem többször is, ráirányítottam a "zárra" tök sokáig, és nem sikerült!!!
lécci írd már le PONTOSAN hogy hogy is kéne azt!!!
lécci írd már le PONTOSAN hogy hogy is kéne azt!!!
rohadt nagy baj van
Az emberrel miért nem sikrül a legelején feltörni azt a zárat?
Az emberrel miért nem sikrül a legelején feltörni azt a zárat?
avp2 cdkey: REC2-JUB2-LEN9-XUG6-4884 ezzel lehet multizni neten de csakis all see vel mert ugyanis ezzel csatlakozva nem ellenörzi a cdkeyt mig ha belsö server browserrel akarsz szervert találni úgy kifogja irni hogy used cdkey.Ha ezzel a multi moddal vagy bár milyen más egyéb moddal akartok neten játszani akkor pedig gamespy kell mert azzal parancssort is lehet inditani mivel a modok parancssorosan indulnak
google a te barátod amúgy www.avp2files.com ott pedig X-Coop (Beta 2.5) kell neked ha minden igaz
Szi! Valaki Help!!
Valamikor valahol olvastam hogy az avp 2-höz megjelent egy olyan mod amivel coperativban lehet nyomni a single küldiket.. Pls linket vagy tippet..
Valamikor valahol olvastam hogy az avp 2-höz megjelent egy olyan mod amivel coperativban lehet nyomni a single küldiket.. Pls linket vagy tippet..
Tudnaátok CDkulcsot adni hozzá, van vkinek key generátor hozzá, mert a Multi cdkulcs nélkül nem megy.
Hát, ugyebár a Primal Hunt... 😊
Nosztalgiábol felraktam az AvP 2, és még most is naon teccik. Tudtok, hozzá modokat, és ha igen hol lehet letölteni? Elõre is THX!
hi
vlk nem tudja h lehet kezelni az avsp servert ? (a játékból)<#alien>#alien>
vlk nem tudja h lehet kezelni az avsp servert ? (a játékból)<#alien>#alien>
Ha vkit érdekelne az AvP2-s clanom, az írjon a [email protected] -ra
Lopakodni kell úgy ,hogy ne vegyenek észre. Majd az eggyik szobában van egy ürge aki alszik arra kell ráugorni.
Milyen ez a játék multiba,vannak tört szerverek?Bocs,de nincs idõm vissza olvasni.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
HELP!!!!
AVP2-ben hogyan lehet megnézni, hogy hány frammel megy??????? BIG THX!!!!! console vagy valami????
AVP2-ben hogyan lehet megnézni, hogy hány frammel megy??????? BIG THX!!!!! console vagy valami????
Persze, akinek van eredeti CD-key...
Bocs! Ez nem volt túl poénos.
Bocs! Ez nem volt túl poénos.
kisviku: Köszi szépen!
üdv:répi
Hello mindenki!
Még új vagyok itt, és azért írok mert az AVP2-ben is új vagyok.Szal' hogyan kell az AVP2 multi demo-jában az Aliennel "harapni"?
Még új vagyok itt, és azért írok mert az AVP2-ben is új vagyok.Szal' hogyan kell az AVP2 multi demo-jában az Aliennel "harapni"?
Kezd itt a nézelődést:
http://www.planetavp.com/
http://www.planetavp.com/
Huhh én pedig a System Shock 2-t nem merem elővnni f*sz tudja miért...egyszer amikor megkaptam,leültem játszni vele,este volt,haladok ott az elején,majd feltűnik a ködbe az első hybridszerűség...na itt az volt a gáz hogy én nem tudtam hogy enemy,azt hittem valami hozzám hasonlóan bajbajutott,és ittt rontottam el😊))Ugy megiedtem a hülye pofájától és a hörgésétől,hogy azóta 2 szer próbáltam,és minden puffanásra összerezzentem😊))Azta nem is próbáltam,pedig azt mondják jó játék😊))
Bocsi az OFF-ért!
Bocsi az OFF-ért!
Tényleg senki se tud semmit hogy lehet tört verzióval net-es multiplayert jáccani? Valaki felete7ne valami infot 😊 Én semmit se találtam, pedig RTCW-n már mennek a tört szerverek is...
Szívesen, a kiscserkész ott segít ahol tud 😊)
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
köszi végre egy rendes ember!!

Várj,na még 1x:
nem írta ki a cheat-et😞
enter,majd < cheat > ,aztán a kód.
A > jel után nem kell space.
nem írta ki a cheat-et😞
enter,majd < cheat > ,aztán a kód.
A > jel után nem kell space.
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Így kell csalnod:
játék közben enter,majd:
mpcanthurtme stb.
a lényeg, hogy a szócska útán írd a kódokat.Értelemszerűen ha újra beírod,kikapcsolod őket.
Remélem,tudtam segíteni.
játék közben enter,majd:
a lényeg, hogy a
Remélem,tudtam segíteni.