434
AVP 2
-
S3D #394 Ha valaki szeretne online játszani az AVP2-vel, javaslom az xfire-t!
Elég sok szerver van!
Nem eredeti AVP2-vel is lehet csatlakozni a szerverekhez, csak telepíteni kell az AVP2 1.0.9.6 Patch-t, utánna pedig használni a 1.0.9.6 No-CD Patch-t. Innen letölthetőek. -
#393 ha igen akk kuldjon mar vki egy linket ahonnan leszedhetem -
#392 itt mindenki hamachin nyomja? -
#391 Nah felraktam egy 1.0.1.5ös verziót, majd kipróbálhatjuk ezzel is. -
#390 Azt hiszem meg van a probléma a hamachival..Nézz be ide. -
#389 Ma este 7:30-ig van időm játszani.Ha tudsz gyere fel Hamachira. -
#388 Az király lenne.Küld el priviben a hamachi szoba nevét és jelszavát és holnap már lehet is tolni egyet XD
-
#387 Nekem is 6 ember volt eddig hamachin át AJL moddal, és igen frankó volt :)
Viszont bármikor nyomhatunk egyet. Csak szójjál :P -
#386 Azt én is,nagyon kíváncsi vagyok rá.
Esetleg összehozhatnánk egy hamachis Lan partyt vagy valami hasonlót.Én már próbáltam a hamachit és nagyon jól bevált.Max 6 ember böven elég lenne egy jó meccshez.Persze ha többen lennék az még jobb is lehet,de nem tudom akkor hogy menne a játék mivel hogy nem dedicated szerver meg minden. -
#385 AJL Az biztos hogy a legjobb mod:)
Annak én a 3. változatát várom. Egyébként énis csak ajánlani tudom az ajl modot. De tudtommal a kali nem lát modos szervereket -
#384 Vazze...egy kicsit visszaolvasgattam a forumban es minden ott van ami kell.A dögség az nagy betegség.:D
Én is The All Seeing-Eye-t használtam idáig most töltöm a Kalit...Kali.net online gaming gondolom ez az....
Azért egy kérdésem lenne ha tudtok segíteni.A Kalit még nem próbáltam de az All S-E. programmal hogyan lehet AVP2 mód szervereket találni.Pl nagyon jó lenne egyet az AJL móddal játszani,szerintem ez a legjobb AVP2 mod,aki még nem ismeri ezt a módot annak mindenképpen ajánlom,legalább egy próba erejéig.Itt
megtalálható. -
#383 Nem kell.Van. -
#382 Valaki tudna irni magyar szervereket?:D -
#381 majd megsürgetem kicsit ha tudom :D -
#380 Regisztráltam 3-4 napja de még adminisztrátori jóváhagyásra várok :S -
#379 nézd meg oldalunkon a klánok menüpontot ott vannak a lenleg aktív klánok. Nálunk nincs tagf. de a többiben se nagyon de azt ajánlom regejj
ennek az oldalnak a fórumába és ott találsz majd magadnak ha mndne igaz [:
jó keresgélést -
#378 Be kéne lépnem valami klánba de 2 nél többet nem nagyon ismerek. Esetleg ajánlanátok valamit? -
#377 hát ezt így nehéz lenne elmagyarázni olvasgasd a klán hagyományait abban talán benne van a lényeg. -
#376 Átolvastam kicsit a forumot de arra nem jöttem rá hogy ez a vérvadászat dolog mire jó és hogyan is van ennek a menete. -
#375 lol kicsit elbaxtam de működik [: -
#374 több is van 4-5 kb XD de adok linkeket
ez a legnagyob fórum ahol összejövünk[/URL
bemész megnyílik belépés, terminal/fourum
regelsz pár nap azt enedélyeznek aztán elmerülhetsz a maygar avp ben [:
[URL=http://atomcsapas-inc.atw.hu/]ez meg a mi oldalunk kicsit egyszerűb
a klánoknál van a többi klán egyszerűbben megtalálod [: -
#373 Jó lenne ha adnál. ASE-val nézegettem a servereket de csak 1 magyart talált. :S -
#372 persze vagyunk elég sokan [:
adjak pár linket ahol öszejönnek a magyarok ?? -
#371 Nagyon kihalt ez a topick, játszotok még a game-el? -
#370 AZ jó -
#369 én mindenhol ott vok -
#368 Szia WAzzzzzzzzzz
Te itt????????,
Dachande vagyok :DDD -
#367 all seeing eye egy szar sokkal jobb a kali.. ajánlom jü kicsit nehzebb feltörni de sokkal jobb.
míg mondjuk az alla seeing talál 25 szervert addig a kali 100 körül!!! -
#366 a legeccerűbb megvenni :) -
#365 Ha nem eredeti a játék, ne is próbálj a játékon keresztül belépni. Használj inkább egy szerver kereső programot:The All-Seeing Eye
És minden mehet.
JAh és még a játékhoz:Le kell töltened egy "avp2_en_096" nevű patch-et + van az AvP 2 mappájában egy SierraUp nevű fájl. Azt megnyitod/continue vársz egy kicsit, és kiír pár fejlesztést a játékhoz, azokat letöltöd + egy CD-kulcs és mehet is a játék nem bonyolult. :) -
#364 Nem tudunk játszani haverral neten, ezt írja:
Mi lehet a baj? -
Ibron #363 jájj....bocsi...azt hittem az enyémbe írtál....LOOL..mer én nyitottam egy film topikot a második részről....de továbbra is válaszom:nem...nem tudok egy cd kulcsot...de akkor megkérdem tőled...honnan lehet leszedni az alapot?(AvP2) -
Ibron #362 Én nem,de ez az AvP2 FILM topik. -
batman76 #361 help? -
batman76 #360 -
batman76 #359 nem tud valaki egy serialt a avp2 primal hunt hoz? -
Ibron #358 Amúgy majd leszedem,kösz,csak most nincs hely a gépen:D. -
Ibron #357 Köszi a linket:)...a seeder az mi?:D...torrentbe nem vagyok jártas. -
haxoror #356 Mondjuk ez klikk
Van seeder :) -
Ibron #355 Aha,majd,ha lesz pénzem:D....haxoror...pontosabban melyik torrent?:D