434
AVP 2
-
#434 Mégse vagyok bannolva,valami üzemzavar lehetett. -
#433 Van itt valaki akit nem bannoltak innen:http://ajlforums.forumotion.com/index.htm?sid=a3dc3675107b6c90a3deb5d6e40f4390 -
#432 Helló
Srácok,melyik a legeslegujabb update az AVP2höz?
Kb. 2 hete raktam fel az 1,3ast,sokat játszodtam azóta és most amikor rákattintok a "Join internet games"-re akkor kérdi a játék,hogy van egy ujítás és szeretnéme feltelepíteni?Ha nem telepítem fel nem tudok interneten játszani bla bla bla stb stb.Én természetesen rákattintok ,hogy "yes" aztán kilép windowsba és elindítsa azt a szar autoupdatert ami természetesen egy I/O ERROR-al befejeződik.
Ezért szeretném manuálisan updatelni. -
Gathavor #431 Sziasztok
Mit kell ahhoz csinálni hogy Xfire-ön beengedjen a szerverekre? -
kisAKOSH #430 feltétlenül mailt írjon akit érdekel rtkán járok ide
-
kisAKOSH #429 eladó avp2 eredeti!!
érdeklődni: [email protected] -
HicksIHUNI #428 Sziasztok!
Szoktam hamachival AVP2 servert indítani. Akinek van kedve játszani írjon és indulhat a vadászat! :D
[email protected]
-
pintyoo #427 Valaki tudna esetleg mondani valamit arrol,hogy az x-fre talál szervereket csak nem csatlakozik hozzá amikor csatizni akarok a játék menüjét dobja ki ez méé van ? elöreis köszi .+ hogy tudok servert hozzáadni (nekem sehogysem sikerül) -
pintyoo #426 van máshol is pl-itt:http://lithfaq.com/forums/viewtopic.php?f=17&t=426&start=0&st=0&sk=t&sd=a&sid=82f5287d0b15a50c1cec8c66e4e60edf___nem tok beszurni linket azéé ilyen bocsesz
-
pintyoo #425 sziasztok ! Majd ha a masterszerver patch letöltött mérete nem 0mb-lessz akkó talán sikerül.Ez sajna 0 .Talán valahol máshol kell keresni.De ha rosszul tudom akkó elézést kérek. -
MrTressy #424 Master server moddal menni fog a beépitett szerver keresö -
MrTressy #423 Felpatheled 1.0.9.6 ra majd
master server mod -
#422 Srácok, én csak most szembesültem, hogy a szeróknak annyi. Most került elő újra a polcról a cucc. Valaki terápiásan le tudná irni mit kell tennem, hogy neten játszak ujra? Eredeti játékom van. Köszi -
MrTressy #421 Szerver pedig itt van amit tesztre fellöttem.Avps2 saját szerver keresöje is látja persze ha fent van a master server mód
{N.A.G.C.}AVSP2 server HUNGARY [D]|15ms|87.229.24.6:27888 -
MrTressy #420 nem tom minek vackolni hamachival mikor simán megy neten is saját magától most próbáltam ki -
Erninnjo #419 Hello mindenki!!
Szeretnék 1kis segítséget kérni az AVP2 höz Multiplayer LAN-hoz.
A helyzet az hogy sokan szeretnénk tolni, és ennélfogva csak interneten, Hamachin keresztül leteséges a megvalósítás. (a játék nem eredeti, úgyhogy internetes szerverre való csatlakozás tuti kilőve...:S)Az igaz baj pedig az, hogy a házamban van 2 gép, amik Routerrel vannak a nethez + egymáshoz kötve, és ezek a gépek közt összejön a LAN-os hamachi-s kapcsolat, de a többi gép nem látja a szervert amit csináltam...
PPPLLLSSS HHEELLPP !! :( -
#418 Amikor xfire-ről akarok bemenni checkol és ezt irja ki Failed check version pedig a 1.0.9.6 Patch-on van. -
MrTressy #417 Pár szerver müködikalapjátékkal is,én mondjuk nem xfire-al csatiztam hanem masterszerver moddal amivel megy az avsp2 saját keresöje és talál szervereket is természetesen -
#416 Nekem is ugyanez volt. -
Szartartályfejű #415 Nem tudna valaki segíteni?
Ha rámegyek egy szerverre játékon belül vagy ha x-fire-ön csatlakozok tökmind1 ezt írja ki:
DISCONNEKTED:SOME GAME RESOURCES ARE MISSING!
1-szer sikerült felmennem 1 szerverre de ahogy jött volna a másik pálya kidobott ezzel a szöveggel. -
#414 Még mindig talál az X-Fire egy-két nem AJL-es szervert amin játszanak néhányan. De sehogy sem tudok csatlakozni. AJL-en meg max. 1-2 ember játszik nagy ritkán. -
rolo89 #413 Nem értem h miért megoldás,és én játékon belül sehová nem tudom beírni az ip címet h azon keresztül játsszak.AZ X fire ön keresztül meg csak a játék menüje jön be:( -
#412 Hát már az is csoda,hogy egyáltalán találtlá szervert,mivel a serra lekapcsolta master serverst.
Szóval elvileg csak olyan szereverkre tudsz csatlakozni aminek tudod az IPjét.
Ott a megoldás a #407-esben. -
rolo89 #411 X fire alig talál szervereket+ nem tudok közvetlenül vele csatlakozni a szerverekhez milyen szerverkeresővel lehet még szervereket találni az ASE én kívül(az All seeing Eye nél azt hallottam h rögtön felcsatlakozik a szerverre)? -
#410 És a PROJAM se rossz. -
#409 Naná,szerintem lesz magyar AJL szerver is.
De sima AVP2 szerverek is lesznek. -
#408 Most már többen lesznek AJL-esek, remélem. Egyelőre kihalltak a szerverek. -
#407 Sajnos ez van.
Viszont itt van rá a megoldás:link -
#406 És vége, megtörtént. A Sierra leállította 21 online játékot kiszolgáló szervereit, többek közt az AVP2-t is hazavágták ezzel. Bővebben itt...is. -
#405 avp2_en_096 patch + Ultimate Mappack 2. Ez van fent.Nem skinelek meg ilyensmi. -
#404 valami custom skin vagy ilysmi miatt lehet
-
#403 Egy éve még minden gond nélkül nyomtan online a sima AVP2-t,most meg 2-3 perc után mindegyre kidob a szerverekről ezzel a hibajelentéssel: Local time has lost syncron with server time.
A PC-m órája (jobb alsó sarok) a time.windows.com-al szinkronizálva van. Mégis ezt csinálja. Tippek? -
#402 Hahahaha....megvan.Belinkelem,itt van a megoldás.
Szóval aki akar az jöhet ajl r2-özni neten,persze ez csak Xfire-vel müködik. -
#401 AJL szervereket talál magától de mitt kell smekerkedni hogy amikor akarok csatlakozni ne AVP2-öt indítson hanem a módot?
Tudnál segíteni? -
#400 Letöltöttem az Xfire-t, hát nagyon király program és a kinézete is nagyon bejön.Szóval kösz hogy ajánlottad..
Mód szervereket még nem tudom hogy lehet találni de majd kitanulmányozom..:D -
#399 Na,az nem is rosz.Ki fogom próbálni.Mi majd betöltjük a szervereket. -
S3D #398 Van 3 francia ajl szerver, de nem nagyon játszanak rajtuk. Más mod szervereket nem látok a listában. -
klikker #397 Valaki adja már meg a hamachi szobát, amin AJL moddal nyomultok pls..
am. Valaki nem nyom PROJAM modot? sztem jobb mint az AJL
Msn: [email protected] -
#396 Felvennéle MSNre, hogy tudjunk beszélgetni mert ez így nem jó.
-
#395 És mod szervereket is talál?