724
Kinek legjobb a Nick képje?
-
#603 az én nick képem ötletes, tele fantáziával -
#602 Panzerfaust-os német gyalogos? :) -
#601 Egy szökött klón 47es kódszámmal a tarkóján :)
Amúgy milyen a logóm? Lehet látni mi van rajta? :) -
#600 Rajzolsz egyet max 4 kbyte méretben aztán a felhasználó infóknál feltöltöd! -
#598 kedves mod. azért törölte, mert már van rengeteg ilyen topic, és olvasni kellene, nem kérdezgetni. (logo és nick kép néven keregélj, és találsz) -
Titkos® #597 Mivel az egyik "kedves" moderátor törölte a topicomat úgy, ahogy volt, ezért itt teszem fel a kérdést: hogy a fenébe kell nick képet csinálni? -
#596 Csak ez valahogy nem ebbe a topicba való ;) -
#595 Ez a Hitman: Codename 47 nevű játék tényleg elég jó cucc lehet. Nekem csak a demóhoz volt idáig szerencsém, ami a véglegesben azthiszem a 3.-ik pálya. De megfogott :) Gondolkodós-Akció, vagy valami ilyesmi. De nem a végigjátszás után kell nyomni, mint pl: a DK2-t.
Csak sajnos elég izmos gép kell, hogy rendesen fusson. 128+ MB és 16+ MB VideoRam + Celeron 500 nélkül el sem érdemes indítani, nekem legalábbis ez jött le. Mondjuk egy 733-as PIII-ason 256Rammal és egy 32Mb-os G450-essel már türhetően futott 32-bites szinmélységgel ;) -
#594 :) -
#593 És most?
Painttel csináltam és büszke vagyok rá:) -
#592 Szerintem nincs benne multiplayer. -
#591 elcsúszott a @ alja... -
#590 Thenx -
#589 leszoktam a játszásról pár éve. nem köt le... vártam nagyon a civ3at meg a wiz8at is, egyik se volt 2 hétnél tovább a gépen. legutóbb a Sonic Adventure-t nyúztam kicsit tovább a szokásosnál.
jobb, felismerhetö, hogy egy arc... -
#588 Nem szabad ilyet csinálni!:)
Játszani kell!!
Persze nem mindig,de néha jól esik egy kis kikapcsolódás.De ezek szerint te másképpen "relaxálsz":))
Amúgy ez a mostani nick kép jobb? -
#587 tájékozott vagyok, csak nem játszok semmivel. -
#586 Látod,tudod te,hogy miről van szó:) -
#585 120*20 pixel lehet. ami nagyobb, azt összenyomja. -
#584 lehet interneten jáccani vele? :) -
#583 ja, hallottam róla. játszani nem, mert nemszoktam. valami programozott agyú hapi volt vagymi? meg hatszázféleképpen tudott gyilkolni zongorahúrtól kezdve a zsebnuke-ig... -
#582 Tegyek be valami mást,vagy mindegyik kép így összenyomódik? -
#581 Ilyen még nagyobban:
Egy nagyon király, afféle külső nézetes akció játék volt.Egy bérgyilkost kellett irányítanod,és a Gellért szállóban is megfordulhattunk... -
#580 szép... kicsit összenyomódott állapotban figyel ott kicsiben :) -
#579 Ilyen nagyban:
-
#578 valami játék volt(?)... nemismerem... -
#577 Ő Hitman:) -
#576 én nem látom jól azt a kis képet... miaz? -
#575 elsőre nem rosz :) -
#574 Itt az eredmény:))
Na milyen? -
#573 paint, ulead gif animator, photoshop... nem kell se programozni, se netezni tudni. a cél a 120*20 pixel tartása, és 4k méret alatt maradni. gyakorolj, próbálkozz, érdemes. -
#572 Bejövök erre a topicra, és királyabbnál királyabb nick képeket látok! Gratula!
Egy kérdés: hogy a francba csináljátok?!!!
Nem vagyok egy programozó zseni, 2 kemény hónapja van netem is,úgyhogy segítsetek plíz!
Hogy lehet csinálni? Vagy esetleg csinálna nekem valaki merő szívességből? :)
Thx -
#571 királ :)
Egy észrevétel: a Tomcatben a t betű inkább I-nek tűnik :) -
Tomcat #570 Tomcat logó v3.0 :) -
#569 akárki írhat ide. ha nem csinál logot, nem csinál. nem kötelezö -
#568 Meg szerintem is. Már hárman is megkértünk rá, úgyhogy cselekedj! Ebbe a topicba csak logóval rendelkező tagok írhatnak :))) -
#567 ja , sztem is :-) -
#566 csinájjá má magadnak egy nick képet idegesítő az a Mr.macho felirat :) -
#565 enyém nem jó gihi? :) -
#564 akkoris a zenyim a legjobb és kész :) -
#563 köszi