Kinek legjobb a Nick képje?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bejövök erre a topicra, és királyabbnál királyabb nick képeket látok! Gratula!
Egy kérdés: hogy a francba csináljátok?!!!
Nem vagyok egy programozó zseni, 2 kemény hónapja van netem is,úgyhogy segítsetek plíz!
Hogy lehet csinálni? Vagy esetleg csinálna nekem valaki merő szívességből? 😊
Thx
Egy kérdés: hogy a francba csináljátok?!!!
Nem vagyok egy programozó zseni, 2 kemény hónapja van netem is,úgyhogy segítsetek plíz!
Hogy lehet csinálni? Vagy esetleg csinálna nekem valaki merő szívességből? 😊
Thx
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Tomcat logó v3.0 😊
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
akárki írhat ide. ha nem csinál logot, nem csinál. nem kötelezö
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Meg szerintem is. Már hárman is megkértünk rá, úgyhogy cselekedj! Ebbe a topicba csak logóval rendelkező tagok írhatnak 😊))
shit happens
jó mateos új logója
az én régi jó kis metálos logóm majd tavasszal visszatér, akkor már nem lesz téli szezon 😊
az én régi jó kis metálos logóm majd tavasszal visszatér, akkor már nem lesz téli szezon 😊
sztem yó lett...
jól néz ki... az a futó emberke forma nekem még rémlik az Amiga-s idöszakból egy cég logojából... 3 db volt belöle 3 színnel...
tavaszig nekem nem változik... aztán jön a tavaszi logo v3... folyamatos szépítgetés-javítgatás alatt van
kössz 😊)))))))
te viszont még nem bnyilatkoztál: hát'z enyém??
jójó, jó ez!
a divx is kisebb képet csinál, és nem odafigyelve nem rontja a minöséget... meg az mp3 se ront(sokat)... csak lecsíp egy kicsit itt, egy kicsit ott.. az emberi érzékszervek meg kompenzálnak, és kifáradnak.
meg lehetne flash anim, meg lehetne színes-szagos, meg lehetne... ne szórakozzatok már 😊
néha még akár az is zavaró, hogy mért 120*20...lehetne mondjuk a 120 a minimum vízszintesben, és lehetne a max 400 vagy több (mondjuk akinak hosszabb a neve), és lehetne kevesebb mint 20, az lenne mondjuk a max, és a min meg a 12
láttam valahol vmi "képoptimalizásló" progit, ami (ÁLLÍTÓLAG) nem rontja le a képminőséget, és mégis kisebb lesz a kép mérete (bár sztem ilyent nem igazán lehet csinálni...)
Igyekeztem 😊 Eredetileg nekem is egy frakó havazós, mint Coiné vagy Efreet-é, de sajna 5k lett 😞
shit happens
na most úgy van effri, jobb??
úgy +próbálhatom, de nekem jobb van az acdsee-nél, IRFANVIEW!!! hehehe 😊)))))
akkor mentsd bmp-ben, aztán konvertáld akármivel, mondjuk acdsee-vel...
hát ez nem semmi: psp, azt modja, ez a verzió nem támogatja a gifet, paintben meg a mai napig tudtam menteni gif-ben (valahol még sreenshotom is van róla, hogy tudok, de újabban ott sem, tehát marad a jpg) :-((((((
bár végülis ez nem rossz
na, most nem nagyítottam fel egyáltalán...akkor most +próbálom gif-be 😊)) (mert ez jpg)
visszatettem, úgy mentettem, nemtom miért lehet...mingyá' +próbálok rajta javítani, ha másképp nem, hát egy másik betűtípussal (ez ms comic)
na, egy egyszerűsített változat 😊)
printscreennel +oldottam, köszi!!
Ebben kérlek szépen:
Piros: 120
Zöld: 147
Kék: 197
Egyébként ha leszeded az oldalt, és a style file-jában megkeresed a fejlécét abban is benne van hexában. Ezt beírod a Dreamweaverbe, vagy a Flash-be és megadja az értékeket 😊
Piros: 120
Zöld: 147
Kék: 197
Egyébként ha leszeded az oldalt, és a style file-jában megkeresed a fejlécét abban is benne van hexában. Ezt beírod a Dreamweaverbe, vagy a Flash-be és megadja az értékeket 😊
shit happens
ahogy kezdi +szokni a szemem az új logómat, nekem is ez teccik egyre inkább 😊))
nah, az előző a yobb (a fekete), vagy ez??
de nagyon yól sikerült neki, csakúgy mint az előző
:-DDDD
te ez egyre jobb, csak kicsit előbb kellett volna, mondjuk 1 hónappal, amikor beindult a téli logó láz 😊
te ez egyre jobb, csak kicsit előbb kellett volna, mondjuk 1 hónappal, amikor beindult a téli logó láz 😊
valaki lécci mondja meg, hogy mennyi vörös/kék/zöld van ebben a kékben itt a logó mellett!!!