Kinek legjobb a Nick képje?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rigley
probald ki a Ulead gif animatort !!

http://www.ulead.com/ga/runme.htm

én is azzal optimalizáltam az enyemet. egyebkent a tiedhez eleg csak par szint hasznalni, nem kell a teljes palettát elfoglalni...

dddstudio.tk

The Garrett
õ hogy tudok a 6 kbytos gif bõl 4 kbytosat csinálni mert 6 frame mel már annyit foglal lehet vlahogy tmöríteni:

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Rigley
szerintem az osszes LOGO jó... az a jo bennük, hogy mindenki (általában) maga csinálja. ez egy kicsit szemelyesebbe teszi a forumot.

dddstudio.tk

Cheky
és az enyém? tudom nem egy müvész munka...

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

Rigley
köszi

dddstudio.tk

Rincewind
Ötletes, nekem nagyon tetszik! 😊)
Lteebee
Ez olyan izgalmas!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Efreet
szerintem nagyon tuti 😊

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Rigley
frissitettem a logomat, raktam bele egy kis animaciot. szerintetek milyen ? jobb igy ?

dddstudio.tk

Lara Croft
Én is a Painttal hoztam össze😊))
MuERTe
bumm 😊)
Cheky
az enyim hogy tetszik? 😊)

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

...

\"Life is around you and in you.\"

Disno: Kösz, így már jobban hangzik, lehet, hogy majd meg is próbálom.
FreeHome
Én is itthagyom a Nickem

http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu

Rozsomák
Az én logóm a legjobb

Anteemoon
na és ez milyen ? 😊 ha jobban megfigyelitek akkor egy öreg néni lába van benne 😊)
Disno
pedig eccerû. rajzolsz pár vonalat. enyim is ilyen :-D osztán a felhasználó infóknál betallózod a képet mittomén C:\dokumentumok\pic.gif rákattintasz 2x, mehet! és már meg is van. nem vmi macerás...

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Lazarus
Majdnem 😊
Rpg7es Izraeli gyalogos 😊
Efreet: Mielõtt a topicot nyitottam volna, beírtam a keresõbe, hogy "nick kép" és két topicot dobott ki, ezt, meg egy másikat, ahol meg az volt a téma, hogy kinek van a legrosszabb nickképe. Szóval ilyen témájú topicot speciel nem találtam. "Logo" néven pedig nem kerestem, az igaz.

Rincewind: Köszi, hogy elmondtad, bár én se' rajzolni, se' képet feltölteni nem tudok, úgyhogy ebbõl akkor ki is maradok 😉.
Lord Marcus
az én nick képem ötletes, tele fantáziával
Rincewind
Panzerfaust-os német gyalogos? 😊
Lazarus
Egy szökött klón 47es kódszámmal a tarkóján 😊

Amúgy milyen a logóm? Lehet látni mi van rajta? 😊
Rincewind
Rajzolsz egyet max 4 kbyte méretben aztán a felhasználó infóknál feltöltöd!
Efreet
kedves mod. azért törölte, mert már van rengeteg ilyen topic, és olvasni kellene, nem kérdezgetni. (logo és nick kép néven keregélj, és találsz)

Mivel az egyik "kedves" moderátor törölte a topicomat úgy, ahogy volt, ezért itt teszem fel a kérdést: hogy a fenébe kell nick képet csinálni?
cSuwwi
Csak ez valahogy nem ebbe a topicba való 😉

shit happens

cSuwwi
Ez a Hitman: Codename 47 nevű játék tényleg elég jó cucc lehet. Nekem csak a demóhoz volt idáig szerencsém, ami a véglegesben azthiszem a 3.-ik pálya. De megfogott 😊 Gondolkodós-Akció, vagy valami ilyesmi. De nem a végigjátszás után kell nyomni, mint pl: a DK2-t.
Csak sajnos elég izmos gép kell, hogy rendesen fusson. 128+ MB és 16+ MB VideoRam + Celeron 500 nélkül el sem érdemes indítani, nekem legalábbis ez jött le. Mondjuk egy 733-as PIII-ason 256Rammal és egy 32Mb-os G450-essel már türhetően futott 32-bites szinmélységgel 😉

shit happens

Efreet
😊

Hitm@n
És most?

Painttel csináltam és büszke vagyok rá😊

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Hitm@n
Szerintem nincs benne multiplayer.

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Efreet
elcsúszott a @ alja...

Hitm@n
Thenx

Efreet
leszoktam a játszásról pár éve. nem köt le... vártam nagyon a civ3at meg a wiz8at is, egyik se volt 2 hétnél tovább a gépen. legutóbb a Sonic Adventure-t nyúztam kicsit tovább a szokásosnál.
jobb, felismerhetö, hogy egy arc...

Hitm@n
Nem szabad ilyet csinálni!😊
Játszani kell!!
Persze nem mindig,de néha jól esik egy kis kikapcsolódás.De ezek szerint te másképpen "relaxálsz"😊)

Amúgy ez a mostani nick kép jobb?

Efreet
tájékozott vagyok, csak nem játszok semmivel.

Hitm@n
Látod,tudod te,hogy miről van szó😊

Efreet
120*20 pixel lehet. ami nagyobb, azt összenyomja.

G@b0r
lehet interneten jáccani vele? 😊

Efreet
ja, hallottam róla. játszani nem, mert nemszoktam. valami programozott agyú hapi volt vagymi? meg hatszázféleképpen tudott gyilkolni zongorahúrtól kezdve a zsebnuke-ig...

Hitm@n
Tegyek be valami mást,vagy mindegyik kép így összenyomódik?

Hitm@n
Ilyen még nagyobban:

Egy nagyon király, afféle külső nézetes akció játék volt.Egy bérgyilkost kellett irányítanod,és a Gellért szállóban is megfordulhattunk...

Efreet
szép... kicsit összenyomódott állapotban figyel ott kicsiben 😊

Hitm@n
Ilyen nagyban:

Efreet
valami játék volt(?)... nemismerem...

Hitm@n
Ő Hitman😊

Efreet
én nem látom jól azt a kis képet... miaz?

G@b0r
elsőre nem rosz 😊

Hitm@n
Itt az eredmény😊)

Na milyen?

Efreet
paint, ulead gif animator, photoshop... nem kell se programozni, se netezni tudni. a cél a 120*20 pixel tartása, és 4k méret alatt maradni. gyakorolj, próbálkozz, érdemes.