724
Kinek legjobb a Nick képje?
-
#643 Enyimé a legjobb. -
#642 fasza :) -
#641 megint változtattam a logomon egy kicsit... vélemények ? -
#640 :) -
#639 öööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
most mondjak ra vmit?:)
otletes es igenyes egyben:) -
#638 2 perces munkám gyümölcse :) -
#637 Na és az enyém? :) -
#636 en rendelesre csinalok huszonhatod szintű logokat:)
ingyen és bérmentve. . mingyárt csinálok egy újat. ez már elég gáz... csak hát win2kra egy darab themet nem találok ami jo lenne. wc3 betűtípus meg nulla -
#635 csaj=csak -
#634 nekem is csaj saját one. Igaz ez az első logóm :P -
#633 tudok jó pár népet de nemtom örülnének-e ha elmondanám. Maj elmondják ha akarják... -
#632 grafikustól elvárható :) -
Yotzoo #631 nekem nem -
#630 enyém is sajátkéz -
#629 Szivesen !! Tényleg nagyon jo, tobbet is probaltam , de ez tetszett a legjobban... -
#628 Én mindig saját kezűleg csináltam a logóim! :P -
#627 KÖSZI! Sikerült lefaragon 4kbytot és beletenni +2 framet... qurwajó ez a Ulead :DD -
#626 igen ? pl. kinek ? és miért ? -
#625 az enyim az enyim -
#624 szerintem meg az arcok felének valaki más csinálja a logóját nem saját maga :) -
#623 probald ki a Ulead gif animatort !!
http://www.ulead.com/ga/runme.htm
én is azzal optimalizáltam az enyemet. egyebkent a tiedhez eleg csak par szint hasznalni, nem kell a teljes palettát elfoglalni... -
#622 ő hogy tudok a 6 kbytos gif ből 4 kbytosat csinálni mert 6 frame mel már annyit foglal lehet vlahogy tmöríteni: -
#621 szerintem az osszes LOGO jó... az a jo bennük, hogy mindenki (általában) maga csinálja. ez egy kicsit szemelyesebbe teszi a forumot. -
#620 és az enyém? tudom nem egy müvész munka... -
#619 köszi -
#618 Ötletes, nekem nagyon tetszik! :)) -
#617 Ez olyan izgalmas! -
#616 szerintem nagyon tuti :) -
#615 frissitettem a logomat, raktam bele egy kis animaciot. szerintetek milyen ? jobb igy ? -
#614 Én is a Painttal hoztam össze:))) -
#613 bumm :)) -
#612 az enyim hogy tetszik? :)) -
Xboxman #611 ... -
Titkos® #610 Disno: Kösz, így már jobban hangzik, lehet, hogy majd meg is próbálom. -
#609 Én is itthagyom a Nickem -
#608 Az én logóm a legjobb -
#607 na és ez milyen ? :) ha jobban megfigyelitek akkor egy öreg néni lába van benne :)) -
#606 pedig eccerű. rajzolsz pár vonalat. enyim is ilyen :-D [Paintbe csíntam az pedig nem nehéz :-D] osztán a felhasználó infóknál betallózod a képet mittomén C:\dokumentumok\pic.gif rákattintasz 2x, mehet! és már meg is van. nem vmi macerás... -
#605 Majdnem :)
Rpg7es Izraeli gyalogos :) -
Titkos® #604 Efreet: Mielőtt a topicot nyitottam volna, beírtam a keresőbe, hogy "nick kép" és két topicot dobott ki, ezt, meg egy másikat, ahol meg az volt a téma, hogy kinek van a legrosszabb nickképe. Szóval ilyen témájú topicot speciel nem találtam. "Logo" néven pedig nem kerestem, az igaz.
Rincewind: Köszi, hogy elmondtad, bár én se' rajzolni, se' képet feltölteni nem tudok, úgyhogy ebből akkor ki is maradok ;).