724
Kinek legjobb a Nick képje?
-
#562 jó mateos új logója
az én régi jó kis metálos logóm majd tavasszal visszatér, akkor már nem lesz téli szezon :)
-
Break #561 sztem yó lett... -
#560 jól néz ki... az a futó emberke forma nekem még rémlik az Amiga-s idöszakból egy cég logojából... 3 db volt belöle 3 színnel... -
#559 Egyenlőre még a kék nem passzol tökéletesen.Na majd holnap. -
#558 Az enyimé milyen? Nem mozog, nem villog, elég egyszerű, de szerintem tűrhető lett:) -
#557 tavaszig nekem nem változik... aztán jön a tavaszi logo v3... folyamatos szépítgetés-javítgatás alatt van -
Break #556 kössz :)))))))) -
#555 a tied is Cool , olyan modern -
Break #554 te viszont még nem bnyilatkoztál: hát'z enyém?? -
#553 Köszi :-D -
Break #552 jójó, jó ez! -
#551 ez jó. teccik. -
#550 most ilyen Picassos hangulatom van :-) -
#549 ????? -
#548 a divx is kisebb képet csinál, és nem odafigyelve nem rontja a minöséget... meg az mp3 se ront(sokat)... csak lecsíp egy kicsit itt, egy kicsit ott.. az emberi érzékszervek meg kompenzálnak, és kifáradnak. -
#547 meg lehetne flash anim, meg lehetne színes-szagos, meg lehetne... ne szórakozzatok már :) -
Break #546 néha még akár az is zavaró, hogy mért 120*20...lehetne mondjuk a 120 a minimum vízszintesben, és lehetne a max 400 vagy több (mondjuk akinak hosszabb a neve), és lehetne kevesebb mint 20, az lenne mondjuk a max, és a min meg a 12 -
Break #545 láttam valahol vmi "képoptimalizásló" progit, ami (ÁLLÍTÓLAG) nem rontja le a képminőséget, és mégis kisebb lesz a kép mérete (bár sztem ilyent nem igazán lehet csinálni...) -
#544 Igyekeztem :) Eredetileg nekem is egy frakó havazós, mint Coiné vagy Efreet-é, de sajna 5k lett :( -
#543 Minden héten új nickképed van :) Nem rossz ötlet :) -
#542 na. most már nem gányos az egész. -
Break #541 na most úgy van effri, jobb?? -
Break #540 úgy +próbálhatom, de nekem jobb van az acdsee-nél, IRFANVIEW!!! hehehe :)))))) -
#539 akkor mentsd bmp-ben, aztán konvertáld akármivel, mondjuk acdsee-vel... -
Break #538 hát ez nem semmi: psp, azt modja, ez a verzió nem támogatja a gifet, paintben meg a mai napig tudtam menteni gif-ben (valahol még sreenshotom is van róla, hogy tudok, de újabban ott sem, tehát marad a jpg) :-(((((( -
#537 nagyon randa kockás... -
Break #536 bár végülis ez nem rossz -
Break #535 na, most nem nagyítottam fel egyáltalán...akkor most +próbálom gif-be :))) (mert ez jpg) -
#534 meg mentsd gifbe, és ne valami gagyi jpeg-be -
Break #533 visszatettem, úgy mentettem, nemtom miért lehet...mingyá' +próbálok rajta javítani, ha másképp nem, hát egy másik betűtípussal (ez ms comic) -
Break #531 na, egy egyszerűsített változat :)) -
Break #530 printscreennel +oldottam, köszi!! -
#529 Nagyon jól megcsináltad a nicked cSuwwi!!! -
#528 Ebben kérlek szépen:
Piros: 120
Zöld: 147
Kék: 197
Egyébként ha leszeded az oldalt, és a style file-jában megkeresed a fejlécét abban is benne van hexában. Ezt beírod a Dreamweaverbe, vagy a Flash-be és megadja az értékeket :) -
Break #527 ahogy kezdi +szokni a szemem az új logómat, nekem is ez teccik egyre inkább :))) -
#526 szvsz ez
-
Break #525 nah, az előző a yobb (a fekete), vagy ez?? -
Break #524 de nagyon yól sikerült neki, csakúgy mint az előző -
#523 :-DDDD
te ez egyre jobb, csak kicsit előbb kellett volna, mondjuk 1 hónappal, amikor beindult a téli logó láz :)
-
Break #522 valaki lécci mondja meg, hogy mennyi vörös/kék/zöld van ebben a kékben itt a logó mellett!!!