Kinek legjobb a Nick képje?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyönörű!!!
pl a csé topicban is megkeresheted a nevet 😊 a logo minig frissul ha lecsereled
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
lacc egy zseni ilyen tehetseg csak pár születik évezredenkent 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
láttátok lacc téli logoját? lenyom mindenkit zsebböl. az a srác egy östehetség.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
én nem írtam ilyet... jó ez kezdésnek, és ha nem kell a belemosás, akkor ne csináld. nem mások kedvére alkotsz logot, hanem magadnak. nézd meg pl. lacc-ét, az az iskolapélda erre.
grafikai réteg.. azokból épül fel a kép... rakj rá az egész képre egy nagy kék négyszöget, és keress valahol a layer-beállításoknál (az egyik kis ablak, amiben egymás alatt vannak a különféle dolgok amiket rápakoltál a képre) van egy transparency vagy opaque beállítás... azt kell állítgatni... hogy azt, hogy ez változzon balról jobbra, azt is arrafele lehet, de arra már jól nem emlékszem, én meg GifAnimator-al csináltam a logomat... (vagy még egyszerübb, ha elöszeded a doksiját a photoshop6-nak, és a tárgymutatóból kikeresed a fenti kulcsszavakat... valahol ott van rá példa is...)
kell rá egy másik, háttérszinü layer, amire teszel egy átlátszósági átmenetet... aztán pont megfordítod, mert elsöre úgyis fordítva sikerül beállítani... 😊
Tommy: szép tiszta kezdés 😊 innen már csak pár hét megfeszített munka 😄DDDD
meg használj gifet és ne jpeg-et, mert az elgányolja a színeket... el lehet férni abba a 4k-ba 😊
csinálsz 1 screenshotot a fórumról, és megnézed milyen színü. vagy visszalapozol párat, és már legalább tizensokszor beírtuk, hogy milyen szín az...
ehh
nemmegy
😞
azt szeretnem megoldani hogy a amit csinalok logot , annak a háttere megegyezzen az SG forumaval
hogy kell?
nemmegy
😞
azt szeretnem megoldani hogy a amit csinalok logot , annak a háttere megegyezzen az SG forumaval
hogy kell?