724
Kinek legjobb a Nick képje?
  • Coine
    jó mateos új logója
    az én régi jó kis metálos logóm majd tavasszal visszatér, akkor már nem lesz téli szezon :)
  • Break
    sztem yó lett...
  • Efreet
    jól néz ki... az a futó emberke forma nekem még rémlik az Amiga-s idöszakból egy cég logojából... 3 db volt belöle 3 színnel...
  • Dynamic
    Egyenlőre még a kék nem passzol tökéletesen.Na majd holnap.
  • Dynamic
    Az enyimé milyen? Nem mozog, nem villog, elég egyszerű, de szerintem tűrhető lett:)
  • Efreet
    tavaszig nekem nem változik... aztán jön a tavaszi logo v3... folyamatos szépítgetés-javítgatás alatt van
  • Break
    kössz :))))))))
  • mateos
    a tied is Cool , olyan modern
  • Break
    te viszont még nem bnyilatkoztál: hát'z enyém??
  • mateos
    Köszi :-D
  • Break
    jójó, jó ez!
  • Efreet
    ez jó. teccik.
  • mateos
    most ilyen Picassos hangulatom van :-)
  • mateos
    ?????
  • Efreet
    a divx is kisebb képet csinál, és nem odafigyelve nem rontja a minöséget... meg az mp3 se ront(sokat)... csak lecsíp egy kicsit itt, egy kicsit ott.. az emberi érzékszervek meg kompenzálnak, és kifáradnak.
  • Efreet
    meg lehetne flash anim, meg lehetne színes-szagos, meg lehetne... ne szórakozzatok már :)
  • Break
    néha még akár az is zavaró, hogy mért 120*20...lehetne mondjuk a 120 a minimum vízszintesben, és lehetne a max 400 vagy több (mondjuk akinak hosszabb a neve), és lehetne kevesebb mint 20, az lenne mondjuk a max, és a min meg a 12
  • Break
    láttam valahol vmi "képoptimalizásló" progit, ami (ÁLLÍTÓLAG) nem rontja le a képminőséget, és mégis kisebb lesz a kép mérete (bár sztem ilyent nem igazán lehet csinálni...)
  • cSuwwi
    Igyekeztem :) Eredetileg nekem is egy frakó havazós, mint Coiné vagy Efreet-é, de sajna 5k lett :(
  • cSuwwi
    Minden héten új nickképed van :) Nem rossz ötlet :)
  • Efreet
    na. most már nem gányos az egész.
  • Break
    na most úgy van effri, jobb??
  • Break
    úgy +próbálhatom, de nekem jobb van az acdsee-nél, IRFANVIEW!!! hehehe :))))))
  • Efreet
    akkor mentsd bmp-ben, aztán konvertáld akármivel, mondjuk acdsee-vel...
  • Break
    hát ez nem semmi: psp, azt modja, ez a verzió nem támogatja a gifet, paintben meg a mai napig tudtam menteni gif-ben (valahol még sreenshotom is van róla, hogy tudok, de újabban ott sem, tehát marad a jpg) :-((((((
  • Efreet
    nagyon randa kockás...
  • Break
    bár végülis ez nem rossz
  • Break
    na, most nem nagyítottam fel egyáltalán...akkor most +próbálom gif-be :))) (mert ez jpg)
  • Efreet
    meg mentsd gifbe, és ne valami gagyi jpeg-be
  • Break
    visszatettem, úgy mentettem, nemtom miért lehet...mingyá' +próbálok rajta javítani, ha másképp nem, hát egy másik betűtípussal (ez ms comic)
  • Break
    na, egy egyszerűsített változat :))
  • Break
    printscreennel +oldottam, köszi!!
  • WizarDTommy
    Nagyon jól megcsináltad a nicked cSuwwi!!!
  • cSuwwi
    Ebben kérlek szépen:

Piros: 120
    Zöld: 147
    Kék: 197

Egyébként ha leszeded az oldalt, és a style file-jában megkeresed a fejlécét abban is benne van hexában. Ezt beírod a Dreamweaverbe, vagy a Flash-be és megadja az értékeket :)
  • Break
    ahogy kezdi +szokni a szemem az új logómat, nekem is ez teccik egyre inkább :)))
  • Coine
    szvsz ez
  • Break
    nah, az előző a yobb (a fekete), vagy ez??
  • Break
    de nagyon yól sikerült neki, csakúgy mint az előző
  • Coine
    :-DDDD

te ez egyre jobb, csak kicsit előbb kellett volna, mondjuk 1 hónappal, amikor beindult a téli logó láz :)
  • Break
    valaki lécci mondja meg, hogy mennyi vörös/kék/zöld van ebben a kékben itt a logó mellett!!!