3049
Jedi Knight II - Outcast
  • FREAK
    ok, de ez scifi :)
  • Rincewind
    Hát azért itt is vannak érdekes dolgok. Nar Shaddaa-n, mikor mész fel az egyik lépcsőn, hirtelen megjelenik egy bombás csávó a semmiből mögötted, és nem jöhetett ki sehonnan, mert végignéztem nincs ajtó semmi. Szóval azért vannak itt is levegőből előtereportáló ellenek... :(
  • D3t0nat0r
    Naja, a legvége a legtrükkösebb :)
  • hiba
    de most ezt kireszletezem, bar lehet emiatt elorol kell kezdenem ezt a szakaszt, majd kepekkel is illusztralom es leirom, hogy cselekedjetek, ha ilyet akartok latni :)
  • hiba
    Biztos mert ti linearisan jatszotok, en meg alandoan elcsaszkalok :)
  • hiba
    En is gondoltam, hogy na engem nem szopattok meg "arra nem megyek" :)))
  • hiba
    Az a masik iranyitoterem es tuloldaon van :))
  • D3t0nat0r
    Ja, és egy eléggé ismerős ARC segített visszaszerezni :D
  • D3t0nat0r
    Egyébként valóban vannak beteleportáló ellenek a játékban, de nem úgy mint a mohában, hogy az orrod elé rakja be őket, hanem mint a többi játékban: Elmész egy irányítóterembe pl. ott be/kikapcsolsz valamit, és a visszafele vezető úton új ellenek vának rád. Ez még szerintem belefér, mert még nem élethűtlen(jöhet erősítés)

Amivel hiba találkozott velem még nem fordult elő. Te minden "Hibát" kihozol a játékokból? :D
  • D3t0nat0r
    na hiba ezt nem vágom. Freak ne félj, ez nem moha szerű, nem teleportálnak be ellenek a gémbe! :)

Valóban van egy irányítóterem, ahol ráront két oldalról két kinyíló ajtó mögül qrva sok stormtrooper, de az egy csapda volt. Mielőtt bemész az irányítóterembe lehet hallani halkan, hogy "take cover!". Na mondom, engem nem szopatnak meg:) Behajoltam, sehol senki, osonok bent a szobában, még mindig semmi. Erre amikor beértem a közepére két oldalról rámrontottak :)

Amit nem értek, hogy "en is az ajto "tuloldalan" voltam, az orrom elott jottek letre a semmibol :)" Hogy kerültél te azoknak az jtóknaka túloldalára?
  • hiba
    beugrottam az izzaszto szobaba egy kisebb hegy volt odarakva ele:), a szokasos taktika mukodik: tehat ugras aztan kozben gugolas igy fel tudtam jutni az ajothoz ahonnan a kontenerek jonnek - s mikor az elmegy az ajto nyitva marad egy ideig, igyhat gondoltam benezek... -fobejarattol azzem jobbra.

mellesleg tudjatok hogy van lean-left/right, valamint bukfencezni is lehet? :)
  • hiba
    de itt en is az ajto "tuloldalan" voltam, az orrom elott jottek letre a semmibol :)
  • FREAK
    hmmm..... MOHAA szindróma
  • hiba
    bazkikaim :) en biztos rosszul jatszok de a kovetkezo tortent:

2.palya (zold fos & becsapodo meteorok)
    a checkpoint elotti resz: egy hokezelo vagy mifene berendezest hatastalnaitottam majd annak liftjevel felmentem, es egy iranyito terembe ekrultem ahol semmi nem volt tk csak 1 kamera monitor. nos shol senki 4 ajto kozul 3at atvizslattam sehonnan se joehtnek a 4.mogott a checkpoint resz van es ott lattam is egy troopert.
    namost mivel egyx mar megszivtam mert a semmibol hatbatamadott 2 tucat katona ezert miutan szepen ralottem az iment emlitett katonara visszavonultam az iranyito terembe. Es ekkor csodatortent. A semmibol elobukkant a 2tucat katona es elkezdtek lodozni. Na ez a gem is szepen meg van am csinalva...
    De valoszeg en voltam a ludas mert nem a fobejarton mentem be az elore kitaposott osvenyen hanem beugrottam ebbe a kontener "izzaszto"-ba amit aztan sikeresen at is alakitottam. Valoszinuleg ezt a fobejaraton torteno bevonulas utan illett volna megtenni.
  • D3t0nat0r
    Ja lazarus és vertigo: Tegnap nem tudtáok hogy kel használni a forceokat. Na most leírom:

Szóval eddig nekem is sötét volt, de végre megértettem mi mire jó.
    Ha belépsz egy serverre megjelenik egy ablak, ahol választhatsz player modelt, és a kardod alatt "bekonfigurálhatod" a force képességeidet. Választhatsz sotét vagy világos oldal között, és RPG szerűen szétoszthatsz pontokat a küülönböző képességek között. Az hogy mennyi pontot oszthatsz szét a server "Jedi beállításától" függ. Initiateen asszem huszon valamennyit lehet, míg Jedi Knightnál több mint ötvenet. Ez logikus is, egy profibb jedi sokkal jobban ért mindenhez.

A konfignál bal oldalon vannak sablonok, ezek közül a customot állítgathatod, illetve a save fileal te is csinálhatsz újat. A többit(Defender, Knight, scout stb..) nem változtathatod meg, nagyon jól jönnek TEAM gameknél, mert ha pl bázist védel, akkor csak gyorsan kiválasztod a Defender-t, ha támadsz a Knightot stb..

A forszokat a bekonfigolt gombokkal tudod kezelni. A Controllsnál lehet beállítani.
  • D3t0nat0r
    A singleje nagyon tuti! De senki ne tegye le a játékot, mielőtt végigvitte volna a bánya missiont, mert addig se Force, se lightsabre nincs!
    Tegnap Lazarussal és vertigoval játszottunk egy külföldi serveren. FFA volt asszem a deathstaron. Elég nagy volt a pingünk(400 körüli), de én még így is élveztem :) Szinte mindenki kardozott, aki meg fegyverre próbált lőni jól lekaszaboltuk :D
  • FREAK
    ahhoz már nem volt kedvem

álmos voltam, csak azt akartam megnézni, hogy néz ki

szép
  • Blasta
    Single??????
  • FREAK
    hi

tegnap kipróbáltam multiban, botok ellen

sajnos ha van lőfegyver, akkor már inkább a Star Trek Elite Force, ha csak lightsabre van, akkor már izgis, csak túl gyors. Közelharcban ritkán lehet odafigyelni a támadó mozgására, inkább a szerencse dönt

Persze egy óra után már az egyik módban (a lassú de nagyot odabaszós módban :) elég nagy spíler voltam, de még mindig azt mondom, hogy ennek a sebességnek a 80%-án lenne élvezhető
  • D3t0nat0r
    "amúgy meg úgy véded ki a lövéseket, hogy szembe állsz a támadóval..."

De valamit kell csinálni, vagy automatice?
  • D3t0nat0r
    meg eleve azt sem értem mi különbség van a 3 sabre style között. A HUDon kék-sárga-lila szín között változik egy ív, amikor váltok stylet de mire jó?
  • D3t0nat0r
    bazz, emberek hogy a francba lehet fénykardal kivédeni lövéseket? És úgy visszapattintani, hogy az ellenre menjen?
  • Rincewind
    Az jó.
  • Dreet
    nekem is fut egy serverem, de szarnak tunik
    ( hun_sherad )
  • Rincewind
    Ok, próba cseresznye... :)
  • Hmuda
    Tényleg skacok, azon kívül, hogy a piros lézerkardstílus lassú, a kék gyors, van egyéb különbség?
  • Rincewind
    Ez gondolom nem nekem ment ;)

Egyébként, ha leszünk sokan, akkor én egy TeamDM-re szavaznék...
  • D3t0nat0r
    vazz, asse tom milyen modok vannak, megnézem.
  • D3t0nat0r
    Én is megyek ha lesz server! Tressy nem tudsz csinálni? :)
  • Rincewind
    Bazdmeg de durva volt az előbb!!! :)
    Bejött valami fórum bug, uccsó hozzászólás kb. így nézett ki:

1970.jan.01.|Válasz erre|#
    Aztán semmi, se nick, se tartalom.

Lol :)
  • Hmuda
    Tényleg. Ha lesz szerver, akkor melyik modot játszuk? Én a Duelre szavazok.
  • Hmuda
    Naaa... Valakiii... Pliiiz...
  • hiba
    affene megint at lettunk verve :)
  • Rincewind
    Én se...
  • hiba
    na en nem latom :(
  • Hmuda
    oops : )))
  • Hmuda
    VALAKI SERVERT PLZ!
  • Rincewind
    Megyek!
  • Lazarus
    Én nem kreálok mert 1k feletti pingek lennének :(
  • Rincewind
    Egyébként osztanom kell Detonator véleményét. A játékba én is nagyon pozitívan csalódtam. Egyszerű "megyek o'szt hentelek" játékmenetre számítottam a SOF és a STV:EF után, erre föl tele a játék gondolkodtató feladványokkal. Nagyon, nagyon jó! :)