3049
Jedi Knight II - Outcast
  • Long_Gun
    !!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!

A hideg teremben fel lehet jutni a függő folyosóra, felülről ki lehet lőni az 1ik kapcsolót......
  • Sephi
    Ahm kicsit bajban vagyok. Van ott egy resz a masodik palyan amikor bejjeb jutotam a bazisban es a csaj var kint hogy bejutopk egy szobaban ahol alul egy medenceben viz van de megraz ha bele esek es jobra egy ajto ami lezerel le van zarva es balra pedig egy folyoso utan egy nagy terem ahol 3 agyu lo ram. Megoltem mindenkit meg az agyukat is de fogalmam sincs hogy kell a kapukat kinyitni:( Valaki help!
  • Krinyo
    Nekem még nemmüxik a game :(
  • I.C.ram
    de most komolyan hogy kell tovabb jutni????? van olyan padlo aminek piros az egyik resze es van olyan ami full sima
  • Krinyo
    Aztán jönnek a Wukik és seggbekurnak
    GAME OVER
  • Krinyo
    Ugorj fel a dobozra és onnan átugorhatsz egy szobába, ahol a falon van egy lyuk.
    Oda nézz be és akkor láthatod hogyan kefélnek Leija és Darth Vader :D
  • I.C.ram
    Skacok elakadtam!!! ott vagyok asszem a masodik mission hogy egy szobaban van 4-5 agyu es lododz engem allandoan tovabba felkell ugralni helyekre is kilhet valahogy kapcsolni az agyukat ebben a teremben vagy nem?
  • hiba
    Az mas teszta, hogy esetleg nincs hozzarendelve semelyik billentyuhoz, mint ahogy a parancsok nagyresze.
  • hiba
    A printscreen is mukodik, valamint a jatekban is van kepernyomentes.
  • Hmuda
    Nem lehet vele screeshotot csinálni.
  • FREAK
    mi az, hogy nem műxik?
  • I.C.ram
    mohaaban az volt a screen es mivel ez is q3 engine gondoltam itt is az lesz! :)
  • verti.go
    az a quicksave :P
  • ember
    az a quicksave, nem?
  • I.C.ram
    f12 szerintem
  • Hmuda
    Hogyan kell screenshotot? A printscreen nem műxik.
  • Krinyo
    majd jövök ha megvan és ha megy akkor csinálok szervert
  • Krinyo
    :D
    Ja mingyá megvan
  • Krinyo
    ez van :D
  • settlers4
    Meg van .bin és a .cue fájlod ?
  • Krinyo
    én nemtom aszonta rince hogy kell de ha nem hát nem...
  • verti.go
    grat :)
  • settlers4
    Minek a daemon ?????????????
    Egyszerüen Neroval cagy akármivel kiirod cdre
    és kész.
  • Krinyo
    mivel kitöröltem a két fájlt(helyhiány miatt)Így most szedhetem le az egészet újra :(
  • Krinyo
    daemon toolst honnan szedhetném le?
  • verti.go
    na, nem kell így kiabálni...
    Én spec inkább nem csítelek, azért nem is írok be kódot.
  • I.C.ram
    SEGITSETEK MAR HOGY a francba kell beirni a kurva kodokat ??? :((((
  • verti.go
    Működik? Csinálsz szervert? :)
  • Krinyo
    köszi all
  • I.C.ram
    ahhh hogy kell beirni oket :(((
  • I.C.ram
    milyen ugyanazok? Jedi Knight 2 neven talaltam egy parat de csak azt irjak hogy nyomjam be a T-t es irjam be a kodokat
  • I.C.ram
    milyen ugyanazok? Jedi Knight 2 neven talaltam egy parat de csak azt irjak hogy nyomjam be a T-t es irjam be a kodokat
  • verti.go
    Miből gondolod, hogy ugyanazok a csítek működnek itt is?
  • I.C.ram
    hogy a fenebe lehet beirni a csalasokat? :)) szokatlan nekem ez a jatek es igy egyszeruen mindig elakadok :(( hozzaszoktam a realisabb jatekokhoz! tehat hogyan kell? probaltam mar konzolba de nem akarja elfogadni
  • Rincewind
    Vagy... :)
  • verti.go
    Vagy egyszerűen Neroval a "burn image" opcióval ráklikkelsz a cue file-ra. És az is frankón kiírja neked :) Még csak nem is kell pöcsölni a daemnonnal ...
  • Rincewind
    Na annyi időm még van, hogy gyorsan leírjam mit csinálj, csak kövesd pontosan, akkor nem lehet baj!!!

1. Van két file-od jedi2.bin és jedi2.cue
    2. Deamon Toolal megkeresed a CUE file-t és csinálsz belőle egy Virtual CD drive-ot!
    3. Ezután Nero-val (vagy bármivel amit használsz), fogod és egyszerűen kiírod a virtuális CD tartalmát egy rendes CD-re!
  • Krinyo
    az isot hogy?
  • verti.go
    izé, a winisoval kicsomagoltra értettem :)
  • verti.go
    de azért remélem nem a cdrwinnel kicsomagolt verziót írtad ki, hanem simán az isot :)