3049
Jedi Knight II - Outcast
-
#513 Meg lehet azt csinálni, hidd el! Biztos, hogy PONT azokat a kódokat gépelted be? -
#512 Valaki hostol egy szervert? Jedi Duel, Only Saber + egy közepes Erővel! -
#511 Akkor nem tudom mi lehet és az ottani save-eim nincsenek meg, sajnálom :( -
#510 vagy egy pályaátléppő cheattel.:( -
#509 de mondom hogy a harmadikat nem lehe megynomni!pedig megvannak a kártyák.
az első kártya még mielőtt szétlőttem volna az ágyutval az ajtot
a második kártya benn, a harmadik kártyáa ha jol emléxemm iután leomlott a hid.
szánjon meg vki egy mentésséel plizz -
#508 Úgy értem a terminál negyedik oldalán! BEütötted a három kódot és a negyedik oldalon van három gomb. Na azokat nyomd meg. -
#507 Én például nem küzködöm !ilyen! gondokkal :DD -
#506 igen de az piros, és nem tudom átváltanii, pedig mindegyik kártya megvan. és a zöld hidon sem tudok atmenni.
tud vki mentést adni a 2. pályáról? -
#505 fleshgettel leszedtem azt a fájlt
és ugy nézki nem hibás :D
De azért még nembiztos hogy jó is lesz.
Álltalában ilyenkor szokott valami új hiba becsúszni :D -
#504 en is azzal szedtem le es full kiraly lett -
misi #503 valakiii. plz! honnan tudnam leszedni ezt a csodat? en is akarok a neten lezerkardozni ha mar senki nem ofp-zik. tressy nem tunnad 1-2 napra felpakolni az ofp szerverre hogy leszedhessem? pliiiiz -
#502 Ezek szerint nem :)
DE komolyra fordítva a szót, nem áll szándékomban lehordani egy programot és isteníteni azt, amit én használok, de FlashGet-tel még soha nem volt crc-s a file! Lehet, hogy csak véletlen...
Mindenesetre akkor azt a file-t addig szedd, amig jó nem lesz.! -
#501 Megy ez. : ))) -
#500 !!!500!!! -
#499 499 -
#498 498 -
#497 497 -
#496 496 -
#495 getrightal szedem
az nem jó? -
#494 Letöltési gixer! egyszer jó, egyszer nem. Flashgettel vagy valami hasonlóval töltsd és nem lesz rossz, meg gyorsabban is jön. -
#493 A negyedik oldalon van a bekapcsoló gomb. -
#492 r22 es fájl xar.
Csak azt nemtudom hogy akkor nektek hogy jött le? -
#491 a3 jelet már beütöttem -
#490 ott van 3 ilyen vmi, amiből az egyik pirosan vilagit de nem tomk ele semmit csinalni -
#489 Miután beütötted a 3 kódot a kapcsolókat is fordítsd el mellettük... -
#488 Ok, megvolt a csillés dolog. Most egy jó mély szellőzőaknában vagyok, a lámpákon kell leugrálni de az a baj hogy minden ugrásnál levesz jó adag HP-t és nem tudom megcsinálni az utolsó ugrást az akna alján, baktám meg nincs :(( -
#487 ja egy kérdés:
első pályánál van az a 3as hid, ahol középen be kell ütni azt a kodot. utána mit kell csinálni? hova kell mennyek? -
#486 miaz hogy utolérni?:))))vártam hogy feltöltődjön az erőm a láthatalanságra és a healra. hogy aztén égzetes csapást mérhessek rád...:)
ez a fénykardozás elég szerecncs dolog:( -
KeviN #485 a fertotlenitoben fel lehet maszni a "csovekre" ami alatt all fertotlenites kozben a csille, onnan ra tucc ugrani. -
#484 Emberek segítsetek már mert azóta annál a csillés résznél tökölök, miután Rince szavaival élve kiiktattam a fertőtlenítőt! Megpróbáltam felugrani a csillékre de nem sikerült :( Megpróbáltam felrobbantani őket, az se ment. De gondolom valahogyan fel kell rájuk kapaszkodni vagy nem? -
#483 Hát ha nekem sikerülne leszedni normálisan akkor csinálnék szervert -
#481 na, mentem hajcsikálni, holnap duelezzünk majd!
Ha valaki talál szervert, valahogy tudassa a jónéppel :) -
#480 mintha gáz lenne :) -
#479 Általában én is! Ezért kértem mailben, most meg fogom a fejem, hogy hogy lehetek ekkora marha, hogy nem gondoltam rá
Többet nem is kérdezek az tuti! -
#478 Hehe :) Én általában nem szoktam megkérdezni ha elakadok, ha kell napokat is keresem a megoldást :) Én már csak ilyen mazohista vagyok :D -
#477 Az első üzid regisztrálva! Isten hozott itt az SG-n :) -
#476 sebaj -
#475 De fax vagyok nem bírtam ki és elolvastam :)))
Kösz! -
#474 Már két napja nyomhatnánk agyba főbe, mert én elbírok jó sok embert, de sajna én is proxi mögött csücsülök :((((
Verti, kösz! -
#472 Értem. És ehhez Speedet kell használni vagy megy nélküle?
Bazz, indítanák servert ha nem lennék proxy mögött :(( Bár UPC max 4 embert bírna el..