Jedi Knight II - Outcast

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

verti.go
Meg lehet azt csinálni, hidd el! Biztos, hogy PONT azokat a kódokat gépelted be?

Use google!

Rincewind
Valaki hostol egy szervert? Jedi Duel, Only Saber + egy közepes Erővel!
Rincewind
Akkor nem tudom mi lehet és az ottani save-eim nincsenek meg, sajnálom :(
magus
vagy egy pályaátléppő cheattel.:(

magus
de mondom hogy a harmadikat nem lehe megynomni!pedig megvannak a kártyák.
az első kártya még mielőtt szétlőttem volna az ágyutval az ajtot
a második kártya benn, a harmadik kártyáa ha jol emléxemm iután leomlott a hid.
szánjon meg vki egy mentésséel plizz

Rincewind
Úgy értem a terminál negyedik oldalán! BEütötted a három kódot és a negyedik oldalon van három gomb. Na azokat nyomd meg.
Krinyo
Én például nem küzködöm !ilyen! gondokkal :DD

magus
igen de az piros, és nem tudom átváltanii, pedig mindegyik kártya megvan. és a zöld hidon sem tudok atmenni.
tud vki mentést adni a 2. pályáról?

Krinyo
fleshgettel leszedtem azt a fájlt
és ugy nézki nem hibás :D
De azért még nembiztos hogy jó is lesz.
Álltalában ilyenkor szokott valami új hiba becsúszni :D

I.C.ram
en is azzal szedtem le es full kiraly lett
valakiii. plz! honnan tudnam leszedni ezt a csodat? en is akarok a neten lezerkardozni ha mar senki nem ofp-zik. tressy nem tunnad 1-2 napra felpakolni az ofp szerverre hogy leszedhessem? pliiiiz
Rincewind
Ezek szerint nem :)
DE komolyra fordítva a szót, nem áll szándékomban lehordani egy programot és isteníteni azt, amit én használok, de FlashGet-tel még soha nem volt crc-s a file! Lehet, hogy csak véletlen...
Mindenesetre akkor azt a file-t addig szedd, amig jó nem lesz.!
Hmuda
Megy ez. : )))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
!!!500!!!

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
499

Hmuda
498

Hmuda
497

Hmuda
496

Krinyo
getrightal szedem
az nem jó?

Rincewind
Letöltési gixer! egyszer jó, egyszer nem. Flashgettel vagy valami hasonlóval töltsd és nem lesz rossz, meg gyorsabban is jön.
Rincewind
A negyedik oldalon van a bekapcsoló gomb.
Krinyo
r22 es fájl xar.
Csak azt nemtudom hogy akkor nektek hogy jött le?

magus
a3 jelet már beütöttem

magus
ott van 3 ilyen vmi, amiből az egyik pirosan vilagit de nem tomk ele semmit csinalni

Lacc
Miután beütötted a 3 kódot a kapcsolókat is fordítsd el mellettük...
Lacc
Ok, megvolt a csillés dolog. Most egy jó mély szellőzőaknában vagyok, a lámpákon kell leugrálni de az a baj hogy minden ugrásnál levesz jó adag HP-t és nem tudom megcsinálni az utolsó ugrást az akna alján, baktám meg nincs :((
magus
ja egy kérdés:
első pályánál van az a 3as hid, ahol középen be kell ütni azt a kodot. utána mit kell csinálni? hova kell mennyek?

magus
miaz hogy utolérni?:))))vártam hogy feltöltődjön az erőm a láthatalanságra és a healra. hogy aztén égzetes csapást mérhessek rád...:)
ez a fénykardozás elég szerecncs dolog:(

a fertotlenitoben fel lehet maszni a "csovekre" ami alatt all fertotlenites kozben a csille, onnan ra tucc ugrani.

Lacc
Emberek segítsetek már mert azóta annál a csillés résznél tökölök, miután Rince szavaival élve kiiktattam a fertőtlenítőt! Megpróbáltam felugrani a csillékre de nem sikerült :( Megpróbáltam felrobbantani őket, az se ment. De gondolom valahogyan fel kell rájuk kapaszkodni vagy nem?
Krinyo
Hát ha nekem sikerülne leszedni normálisan akkor csinálnék szervert

verti.go
na, mentem hajcsikálni, holnap duelezzünk majd!
Ha valaki talál szervert, valahogy tudassa a jónéppel :)

Use google!

verti.go
mintha gáz lenne :)

Use google!

Rincewind
Általában én is! Ezért kértem mailben, most meg fogom a fejem, hogy hogy lehetek ekkora marha, hogy nem gondoltam rá
Többet nem is kérdezek az tuti!
D3t0nat0r
Hehe :) Én általában nem szoktam megkérdezni ha elakadok, ha kell napokat is keresem a megoldást :) Én már csak ilyen mazohista vagyok :D

Rincewind
Az első üzid regisztrálva! Isten hozott itt az SG-n :)
verti.go
sebaj

Use google!

Rincewind
De fax vagyok nem bírtam ki és elolvastam :)))
Kösz!
Rincewind
Már két napja nyomhatnánk agyba főbe, mert én elbírok jó sok embert, de sajna én is proxi mögött csücsülök :((((

Verti, kösz!
D3t0nat0r
Értem. És ehhez Speedet kell használni vagy megy nélküle?

Bazz, indítanák servert ha nem lennék proxy mögött :(( Bár UPC max 4 embert bírna el..

Rincewind
Bocsi! :)
Rincewind
Kéne egy kis help nekem is, de mailben ide, mert csak holnap olvasom el, hátha közben rájövök segítség nélkül is, a fórumon meg kísértésbe esnék :))

Szóval Nar Shaddaa-n vagyok. Ott mikor átmentem az üveghídon és ahol volt az a áramos rész, ahol ki kellett lőni a csövet. Szóval ott a tetőn a droidnál van egy kapcsoló, ami elmozdít egy ilyen sárga izét alattad és, ha ráugrasz Kyle gagyog valamit! Na itt mit kell csinálni, mert egy idelye már ott glasszálok és nem esik le... :)
D3t0nat0r
Nem is neked mondtam :)

Jaa, emberek, hogy lehet a falon futni???

Rincewind
Hát igen! Mikor először játszottunk Duelt Hmudával és láttam hogyan pörögnek, forognak a karakterek, nekem sem a "de szar" jutott róla az eszembe az biztos... :D
Rincewind
De én azt nem arra a hozzászólásra reagáltam! Ez az uninstall dolog már utána volt!
D3t0nat0r
Na, akkor jó. Én viszont továbbra is hülyének tartom azokat, akik felteszik a programot, és "fúj, rondán mozognak a modellek" és már uninstalálja egyből...

Rincewind
Tressy esetleg nem tudnál nyomni egy szervert holnap, ha nagyon szépen megkérünk? :)
Hmuda
Addigis megmaradnak az efféle kis öszzejövetelek, amilyen a mai is volt.

hiba
Ez a szerverlista sztem majd akor fog muxeni ha hivatalosan is kijott a jatek.

Rincewind
Nem a hálózati kódja a gáz, hisz az Q3, csak ha jól értettem akkor ADSL szerer volt. Attól viszont ne várj többet, más FPS-nél már 3 játékos is sok neki... :(