Jedi Knight II - Outcast

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
Pontosan hol tartasz?
Rincewind
Ilyen szempontból valóban az átlag felett van, de az elakadásoknak csak egy kis része következik be azért, mert gondolkodnod kéne és nem jössz rá. A nagyobb hányad inkább a "keresem a továbbjutást, mert kibaszottul eldugták" dolog szvsz, mint például a bányában: már az elején tudtam mit kell csinálni a csilléknél (egyértelmű volt), mikor megláttam a monitoron, de 1,5 órámba került, mire megtaláltam az utat, hogy kiiktassam a fertőtlenítőt... :)))))
Ismét csak nem megemlítem, hogy nem kötözködni akarok és nagyon tetszik a játék! :)
Rincewind
Ha nem szereted az nem azt jelenti, hogy xar! :)
Semmilyen játékban nem töltöttem el annyi időt egy pályán, mint az alatt a két év alatt, amióta CS-zek! Nagyon jók azok,hidd el! Na de Offtopic vége, bocs! :)
Hmuda
Nos, játszottunk egy duellt Vertigóval, Magussal és Tnexel. Ha annyit mondok, hogy !ÁLLATIAN JÓ! volt, szerényen fogalmazok. Élmény volt Vertigóval kitapasztalni a falonjárás örömeit, király volt Tnexel küzdeni, mert egyformán jók voltunk. Mágust meg élmény volt utolérni és ledöfni. ; )
Aki teheti, az próbálja ki az Only Saber-es duelt. A hangulat nagyon ott van. Nálunk kicsit bekavartak az erőképességek, de legalább színt vittek az amúgy is pörgős játékmenetbe.

Ja és a szerver 4 játékos fölött játszhatatlanul lagos volt. Talán majd az első patch orvosolja.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Rincewind
Ha nem szereted az nem azt jelenti, hogy xar! :)
D3t0nat0r
Jó, uninstalláld.. Nem tudod milyen jóból maradsz ki.

Rince: Szerintem meg többet nyújt mint az utóbbi FPSek! Legutoljára a NOLFban kellet megállnom, és elgondolkodnom hogy na akkor most merre is tovább. Az utóbbi FPSekben(Mohaa, Wolf) egyszer sem akadtam el, csak menni kellett és hentelni..a

magus
semmi sem rosssz:)egyszerűen nem szeretem.ennyi...

Krinyo
megnézem köszi.

Rincewind
Winrarral tömöríts!!! Ha már az elején szól, hogy gázos a cucc, akkor töltsd le azt a file-t újra, aminél kidobja a hibaüzit (elsőt). A Winrar csak annál szól, ami rossz, így nem kell letöltened újra az egészet, csak a hibás file-okat!
Rincewind
Szembe állsz a célpontal, aztán megy magától.
Rincewind
Elmész a jó... :)
Cs-be mi a rák a rosz, de most komolyan???
magus
a palyatervezes teeleg szar de azert annyira nem rossz. cs rosszab:)

magus
laggzik:(

Mindezt ugy irtam, hogy a szememben a legjobb fps a DarkForces volt anno, a legjobb sim meg az XWAliance meg mindig.
magus
csak szakad:(

Lucasarts ismet hozta a formajat, ez meg tragyabb mint barmelyik utobbi evekben kiadott jatekuk.
A kinezete jo, de azok a mozgasok vmi katasztrofalisak. Amikor elosszor megallt Jane azthittem hogy lefagyott a gepem, ugy all mint egy szobor nyitott szajjal. Aztan latszik, hogy palyatervezessel nagyon nem foglalkoztak ... nyomd meg az osszes gombot amit talalsz es loj le mindenkit. Olyan hogy AI ... ahhh mi az? 5 meterre all egymastol 2 or, egyiket lelovom masik eszre se veszi. Jane vagy Jade vagy mi meg elszalad a ram tamado katonak mellett es ossze vissza lovodoz.
Na jo uninstall indul.
Rincewind
Egyébként meg Wizzardot is meg lehet érteni, mert annak aki nem SW rajongó ez a játék aztán tényleg nem nyújt semmi újat! Szóval szerintem sincs benne semmi forradalmi újítás, ami miatt kitűnne a többi közül, szvsz! Megkövezhettek, de nem bántani akartam a játékot, mert én is nagyon élvezem! :)
Rincewind
Ha a Dark Forces-ra a gondolsz, akkor nemcsak azért volt az nagy show akkoriban, mert az első Star Wars FPS volt, hanem, mert az első FPS volt, ahol nem csak kulcskeresgélés volt a cél, hanem küldetéseid voltak. Egy út kezdete volt, ami aztán később a Half Life-hoz és társaihoz vezetett és ez nagy szó! Persze lehet, hogy ez hülyeség, de én mindenesetre így gondolom... :)
wizard én még nem jkátszottma vele, de a videokból ki indulva nme rosz... csak szeretném megkérdezni hogy melyik játékokat szereted nem muszály SW nek lenie... ez pusztány kiváncsiság.. jah pls max 4 et sorolj fel

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

hiba
de sztem eddig az osszes star wars fps ilyen volt, leszamitva az elsot ami csak az ujdonsag miatt volt nagyobb elmeny :)

Hmuda
Vazz, maegszakadt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

magus
leáált vmiért:(

Hmuda
195.70.60.25

GYERTEK MÁR!!! ÁLLATI! : )))

SRÁCOK!!!

Valaki dobjon fel PLEASE egy Windows XP Professional (English) BOOT floppy-t (csak a tartalmát) az SG FTP-re!!!!

Behalt a gépem, és nincs BOOT lemezem!!!

ELŐRE IS KÖSZI!!!
Krinyo
:D
de a gépigénye p2 es

hiba
meg 5nel tobb nmy nem jott 1xre szembe a kozponti kameraval, akkor is csak 5re ment le az fps jol fut :)

hiba
ja hogy jossz ahoz hogy ilyen EROS kritikat irjasz:)

Krinyo
mennyi a gépigénye?
Jól fut?

valaki! legyszi!
egy rip lelohelyet!
thnx

Krinyo
innen

Honnét szedted le ?
Krinyo
Nem lehet hogy a tömörítők nembírják a dolgot?

Krinyo
az már az elején szól hogy gáz van :(

próbáld winrarral kitömöríteni
Krinyo
hát van egy pár rar :\

Krinyo
Azt mondtam hogy a kitömörítés befejeződésével egy hibaüzenetet kapok

Most akkor dönts el, hogy mi nem jó az elöbb azt mondtad megvan a .bin és .cue fájlod ha nincs akkor valamelyik .rar od hibás akkor azt töltsd le ujra.
Hmuda
Ok, gogogo!

Krinyo
de most ezt hova?
A csomagolás előtt vagy hol?
Mert nekem már ott gond van

Hmuda
Gondolom ma se csinál senki servert.

nekem is át kellet irnom az első sort
FILE "jedi2.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE2/2352
INDEX 01 00:00:00
nézd meg a .cue fájlt ennek kell bent lenni
Krinyo
ezek megvannak de csomizás után azt irja cant extract correctly

Krinyo
winace

jedi2.bin 773913840
jedi2.cue 71
ezeket kéne kapnod kicsomagolás után.
mivel akarod kitömöríteni?
Krinyo
Akkor mond már el milehet a hiba.
Leszedem a rarokat.
Asszem 51 db fájl van.
Kicsomizom és utána kéne isoval jáccanom.
De kicsomizásnál jön a hiba hogy nemtudta "korrektül" kicsomagolni.

Én északa szedtem le és semmi baja
Krinyo
Csak 1 file van aza jedi2.bin és a kicsomagolás után irja ki hogy crc error

Honnét szedted?
Krinyo
Most akkor miafaxot csináljak!!!????