3049
Jedi Knight II - Outcast
-
#893 NA UJRA VAN SZERVER AKI NEMJÖN BEKAPHATJA,AKI NEM ,AZ iS :D -
#892 254 szövegeknél -
#891 JÖn VALAKI JÁCCANI?
VALAKI PRÓBÁLJON MEG KINYIRNI... :D -
#890 sztem innen még lelehet szedni
nézd meg a régebbi szövegeket -
misi #889 Leecciiii,, valaki szanjon mar meg. En is szeretnek lyukakat metszeni ellenseges jedi lovagokba!!
honnan szedhetnem le a cuccost? gyors netem van meglenne secperc alatt. -
#888 Nekem behalt, azt hittem leállítottad a szervert...
Lacc meg megfutamodott -
#887 na mivan hova ment mindenki? -
#886 ok
213.222.165.207
-
#885 Közepes vagy alacsony Jedi erőkkkel. -
#884 Legyen duel úgyis gyakorolni akarok :) -
#883 akkor mit csináljak team dm vagy mit? -
#882 vajon ki tudna csinálni? :DD -
#881 csináltam szervert de senki nemjött -
#880 Mondjuk. hogy bociszemekkel pislogok nagyon ártatlanul:
-
TneX #879 De hátha megesik rajtunk a szive valakinek:)))) -
#878 Jó két csóka, aki nem tud szervert nyomni :D -
TneX #877 Jaja én... -
#876 Akar most valaki játszani??? -
#875 :D
Az erő velem van...
Azért elég rendesen megdolgoztattok -
#874 naja vettem észre. tegnap reggel porrá zuztam, most meg legtöbbször ő nyer:( -
TneX #873 Nah sajna ki kellett jönnöm Krinyo-tól,de ez is nagyon kemény meccs volt,ám!:)))
Krinyo minden meccsunknel egyre jobb,jo lesz vigyazni vele:)))) -
#872 na re, duel itten
213.222.165.207 -
Xenon #871 Az azt jelenti.hogy ha megnyomod a gyorsoságot és erősséget változtatja.A játékban jobb alul mutatja(kék:gyenge,gyors;sárga:lassabb,erősebb;piros:nagyonlassú,legerősebb). -
#868 Figy emberek, külföldi serveren mutatták meg, lehet tauntolni :)) Bindeljetek be 1 keyt +tauntra. Qrva jó!! :)) -
#864 A fénykardozás nem mázli hanem gyakorolni kell, a támadóvarázslatok nagyrészét pedig egy szimpla push-al kivédtem. -
#863 Hogy cseszne meg a Jedi az egesz rohadt benzin pumpalasi fojamatot:))) Amig rajottem fel nap kellet vazz! Pedig eloszor jol raktam oket de nem tudom miert nem ment... de amikor lattam hogy meg mindig nem indulunk hanem meg lonek rank ideges lettem:) Ejjen a fedelzeti agyu! -
#862 pályafüggő
amugy grip és li8ghninget szeretem
néha a lathataslnasagot, a jo csak a heal m,iatatt jo, de nem lehet vele senkit megolni, mert a fnykardozas csak mazli uggyhogy nehez vele megolni barkit is. darkkal tamado varazslatokkal konnyu -
#861 ki milyen eroket/karaktereket/kardokat reszesit elonyben? :) -
#860 Mert folyton Rodolfózol és összevissza varázsolgatsz :)) -
TneX #859 De én laggoltam mint állat,ahhoz képest eléggé kemény ellenfél voltam ám!:))) -
#858 én probaltam de nem ment:( -
#857 az enyém már nem megy... idáig ment, benn voltunk hárman, és jó volt :) A maxplayers 4 volt... -
#856 akkor most nincs szerver?
nekem egyik se megy -
#855 duel rulez! Szerintem, ha butított erőkonfiggal nyomjátok, úgy még jobb (tehát force jump maxra, meg a kardos cuccok is maxra, minden más gagyira). Élvezetesebb... -
#854 Az ionágyúknál tovább lehet menni. -
laja2 #853 Sziasztok, segitséget kérnék. A bánya utáni pályán, amikor kiesünk a csőből, mindent megcsináltam, csak a csaj hajójával kell randevuzni. De nem tudom, hogyan? Ellenfél már szál se. Merre menjek? Köszi. -
#852 ÉN vagyok az a dagad geci aki lesújtott rád miközben a földön fetrengtél miután ledöntöttelek -
TneX #851 Te voltál a "dagadt geci"?:)))) -
TneX #850 Ezt nekem mondod?:)))
És te nem is tudod menyire idegesit hogy állandóan menekülsz healelni,már ha az vagy akire gondolok!:)))) -
#849 De engem nem vertél le pedig nem is tudod mennyire idegesített hogy állandóan leszívtad az erőmet