3049
Jedi Knight II - Outcast
-
#997 997 -
#996 Huh, most vagyok gépnél és a kérdésekre a válasz:
Yavinon a kapszulánál a vízben van egy kis járat (ha jól emlékszem, akkor egy kis szürke kődarabnál). Oda ússz be.
Galakot úgy nyirtam ki, hogy hagytam, hogy közel jöjjön, folyamatosan visszaverve a lövedékeit fénykarddal. Amikor szünetel, akkor megütöm párszor és lejön a pajzs. Utána párszor megdobáltam karddal és ki is halt. Utánameg szépen visszalebegtem arra a folyosóra, ahol azok a kis lépegetők voltak és már jött is a Yavin.
Ha kell még kérdés szivesen segítek.
IC: én is teljesen egyedül oldottam meg a dolgokat. Próbáld meg te is. Amúgy ott mindig force jumppal kell ráugrani és folyamatosan haladni kell a köv. platform felé. Ennyi. -
#995 Már túl jó vagy hozzám képest :D -
#994 valaki jöjjön ide
213.222.165.207 -
#993 jön valaki multizni?
-
#981 Mi a jelszó a Nar Shaddan a szemetes résznél? Nem tudom és kinyitja alattam a padlót :P -
#980 a sok ugyessegi feladattol mar herotom van :))))) tobbet kell szenvedni egy-egy iylen feladattal mint egy foellenseggel :)
de ezt most nem azert mondtam hogy hu de szarok kikene venni oket a jatekbol! hanem hogy mennyire megnehezitik a jatekot es ez a kiraly! :)) -
#979 Ja és nem utolsó dolog csata közben sűrűn menteni... :) -
#977 Hát én a következőképp nyírtam ki:
Rakétával, hődetonárral, aknákkal, stb. könnyen le lehet venni a pajzsát. Ilyenkor egy kis időre kikapcsol a kék burok körülötte.
Mikor kikapcsolt, felgyorsítod magad, fénykard elő és forogsz körülötte, miközben vagdosod kardal.
Ha visszament a pajzsa, leszeded megint robbanó fegyverekkel és megint nekimész a karddal, addig, míg meg nem döglik. HA kifogytál, akkor a fénykardot dobáld neki!
A lényeg, hogy állandóan mozogni kell, így nem nagyon talál el és, ha gázos a HP-d, akkor szaladgálj körbe-körbe, közben gyógyítsd magad 100-ra. Aztán ess neki újra... -
#975 Jó időzítés -
#973 Mind1, már legyaktam... -
Dante #972 naggyon jó gém!!!!!!!!
hú de feelinges, és nincsen irreális gépigénye.
az én ős 500-as cerka+gef 2mx-emen 800x600ban minden maxon, akadásmentesen fut! -
#971 kosz mar megoldottam csak eddig az volt a baj hogy nem ugrottam hanem csak "raaestem" a fuvallatra :)) -
#970 az pedig nem olyan nehéz... Már ha ugyanarról beszélünk :)
'Szal mindig van egy platform, ami a legközelebb van hozzád (azon kívül, amin állsz persze :). Amikor elindul a légáramlat, pont afelé a platform felé kell ugranod... szimpül :) -
#969 Ezt a sarga páncélba öltözött csókát, akit az ebergiapajzs véd, hogy kell kinyírni??? -
#968 HMUDA!! :))
ketsegbe vagyok esve!! a fellegvarosban vagyok es van egy hatalma cso amibol periodusosan jon fel a levego de ezzel az a gond hogy nem birom egyszeruen idoben elkapni a ritmust es mindig leesek!! ha valaki ezt megtudna nekem csinalni (elkuldom a savet o megcsinalnja en meg koszonom :)) es visszakuldi azt a savet ahol mar tul jutott ezen a reszen) -
TneX #967 Hmuda te már végigvitted,pls válaszolj!:)))
Rohadtul el vagyunk akadva a Yavini(jól irtam?)mocsárban,annál a helynél ahol lezuhant 1 tulméretezett kapszulához hasonló izé...és ott nem találjuk a továbbvezető utat,de bejutni se tudunk az izébe...remélem tudsz segíteni....pls -
#966 Mielőtt elindulna az ajtó felé, erővel állítsd át a kapcsolót. -
#965 Segítség! Nar Shaddan ráugrottam a szemetes konténerre, az elvitt egy nagy ajtióg de onnan nem tudok továbbmenni! -
#964 ketsegbe vagyok esve!! a fellegvarosban vagyok es van egy hatalma cso amibol periodusosan jon fel a levego de ezzel az a gond hogy nem birom egyszeruen idoben elkapni a ritmust es mindig leesek!! ha valaki ezt megtudna nekem csinalni (elkuldom a savet o megcsinalnja en meg koszonom :)) es visszakuldi azt a savet ahol mar tul jutott ezen a reszen) -
#963 utolső=utolsó -
#962 Pedig érdekes meglepetések vannak. Főleg az utolső pálya bevezető filmjében. -
#961 én végignem viszem
csak a multimiatt van fenn -
#960 VÉGIGVITTEM!!!
Kár, hogy vége. Még irtottam volna egy kicsit a rebornokat és szivesen fejtegettem volna még a fejtörőket. Na de mindegy. A lényeg, hogy ezzel a játékkal ismét felragyogott a LA csillaga, mégha nem is az ő érdemük.
Szerintem kicsit könnyűre sikeredett a végső összecsapás, bár lehet, hogy csak nekem volt mákom. -
RON #958 Nem tudok felkapcsolodni! -
#955 najó most lépek
bye -
#954 ehh
azért ne tulozz -
RON #953 Krinyo túl jó vagy!!Nekem meg sokat kell még gyakorolni.A sebesség amúgy tényleg jó volt. -
#952 nemszoktam gyakorolni csak annyit jáccom amennyit veletek multizom -
#950 Sokat vesztettél :D
Olyan trükköket tudok hogy az erőd sem ér semmit ellene :DD -
#948 Ron most voltál és a pinged nemvolt xar szoval nincs probléma. -
#947 tele van:( -
#946 Az 1ik présnél nincs csille, ott át tudsz menni rajta, a ládákon átugrálva eljutsz 1 másik csilléhez, húzd magad felé. Menj vissza, a kezdőhely utáni második ajtó mögött 1 láda elmozdítása után eljutsz 1 másik csilléhez, told meg, (eddig azért nem tudtad megtolni mert 1xerre 2őt nem tudsz tolni mert még nem vagy über jedi:)) a járaton be. Ha szellözőt látsz ott be, lent szétlőni a ládát hogy robbanjon és luk legyen a falon. A passt 1 ismerős megmondja....... -
UnConnecteD #945 ok -
#944 Olvass vissza volt már szó róla. -
UnConnecteD #943 Single-ben a ba'nya's palyan mi a teendo? Elmentem addig, ahol egy kis szobaban bejon az a banyasz jarmu, bezarodnak az ajtok, es elkezd szikrazni, zugni, meg ilyenek, aztan megy tovabb. En meg csak megyek korbe-korbe, es nem haladok -
RON #941 Szia krinyo!
RON néven bent voltam a szerveren de mivel hogy modemes netem van nagyon szaggat.nincs valami ötleted hogyan lehetne javitani rajta?Nagyon mennék játszani!!! -
#940 akkor gyere ide
213.222.165.207 -
#938 en single playereztem!! benn vagyok a szemetfeldolgozoban de nem tudok semmit csinalni dobalnak engem allandoan granatokkal es csak futkarozok korbe korbe! :(( HELP -
#937 nemértem aszongyátok kéne szerver este, meg is csinálom és nemjön senki.