3049
Jedi Knight II - Outcast
  • Hmuda
    997
  • Hmuda
    Huh, most vagyok gépnél és a kérdésekre a válasz:

Yavinon a kapszulánál a vízben van egy kis járat (ha jól emlékszem, akkor egy kis szürke kődarabnál). Oda ússz be.

Galakot úgy nyirtam ki, hogy hagytam, hogy közel jöjjön, folyamatosan visszaverve a lövedékeit fénykarddal. Amikor szünetel, akkor megütöm párszor és lejön a pajzs. Utána párszor megdobáltam karddal és ki is halt. Utánameg szépen visszalebegtem arra a folyosóra, ahol azok a kis lépegetők voltak és már jött is a Yavin.

Ha kell még kérdés szivesen segítek.

IC: én is teljesen egyedül oldottam meg a dolgokat. Próbáld meg te is. Amúgy ott mindig force jumppal kell ráugrani és folyamatosan haladni kell a köv. platform felé. Ennyi.
  • Rincewind
    Már túl jó vagy hozzám képest :D
  • Krinyo
    valaki jöjjön ide
    213.222.165.207
  • Krinyo
    jön valaki multizni?
  • Lacc
    Mi a jelszó a Nar Shaddan a szemetes résznél? Nem tudom és kinyitja alattam a padlót :P
  • I.C.ram
    a sok ugyessegi feladattol mar herotom van :))))) tobbet kell szenvedni egy-egy iylen feladattal mint egy foellenseggel :)

de ezt most nem azert mondtam hogy hu de szarok kikene venni oket a jatekbol! hanem hogy mennyire megnehezitik a jatekot es ez a kiraly! :))
  • Rincewind
    Ja és nem utolsó dolog csata közben sűrűn menteni... :)
  • Rincewind
    Hát én a következőképp nyírtam ki:

Rakétával, hődetonárral, aknákkal, stb. könnyen le lehet venni a pajzsát. Ilyenkor egy kis időre kikapcsol a kék burok körülötte.
    Mikor kikapcsolt, felgyorsítod magad, fénykard elő és forogsz körülötte, miközben vagdosod kardal.
    Ha visszament a pajzsa, leszeded megint robbanó fegyverekkel és megint nekimész a karddal, addig, míg meg nem döglik. HA kifogytál, akkor a fénykardot dobáld neki!
    A lényeg, hogy állandóan mozogni kell, így nem nagyon talál el és, ha gázos a HP-d, akkor szaladgálj körbe-körbe, közben gyógyítsd magad 100-ra. Aztán ess neki újra...
  • Rincewind
    Jó időzítés
  • Rincewind
    Mind1, már legyaktam...
  • Dante
    naggyon jó gém!!!!!!!!
    hú de feelinges, és nincsen irreális gépigénye.
    az én ős 500-as cerka+gef 2mx-emen 800x600ban minden maxon, akadásmentesen fut!
  • I.C.ram
    kosz mar megoldottam csak eddig az volt a baj hogy nem ugrottam hanem csak "raaestem" a fuvallatra :))
  • verti.go
    az pedig nem olyan nehéz... Már ha ugyanarról beszélünk :)
    'Szal mindig van egy platform, ami a legközelebb van hozzád (azon kívül, amin állsz persze :). Amikor elindul a légáramlat, pont afelé a platform felé kell ugranod... szimpül :)
  • Rincewind
    Ezt a sarga páncélba öltözött csókát, akit az ebergiapajzs véd, hogy kell kinyírni???
  • I.C.ram
    HMUDA!! :))

ketsegbe vagyok esve!! a fellegvarosban vagyok es van egy hatalma cso amibol periodusosan jon fel a levego de ezzel az a gond hogy nem birom egyszeruen idoben elkapni a ritmust es mindig leesek!! ha valaki ezt megtudna nekem csinalni (elkuldom a savet o megcsinalnja en meg koszonom :)) es visszakuldi azt a savet ahol mar tul jutott ezen a reszen)
  • TneX
    Hmuda te már végigvitted,pls válaszolj!:)))
    Rohadtul el vagyunk akadva a Yavini(jól irtam?)mocsárban,annál a helynél ahol lezuhant 1 tulméretezett kapszulához hasonló izé...és ott nem találjuk a továbbvezető utat,de bejutni se tudunk az izébe...remélem tudsz segíteni....pls
  • Hmuda
    Mielőtt elindulna az ajtó felé, erővel állítsd át a kapcsolót.
  • Lacc
    Segítség! Nar Shaddan ráugrottam a szemetes konténerre, az elvitt egy nagy ajtióg de onnan nem tudok továbbmenni!
  • I.C.ram
    ketsegbe vagyok esve!! a fellegvarosban vagyok es van egy hatalma cso amibol periodusosan jon fel a levego de ezzel az a gond hogy nem birom egyszeruen idoben elkapni a ritmust es mindig leesek!! ha valaki ezt megtudna nekem csinalni (elkuldom a savet o megcsinalnja en meg koszonom :)) es visszakuldi azt a savet ahol mar tul jutott ezen a reszen)
  • Hmuda
    utolső=utolsó
  • Hmuda
    Pedig érdekes meglepetések vannak. Főleg az utolső pálya bevezető filmjében.
  • magus
    én végignem viszem
    csak a multimiatt van fenn
  • Hmuda
    VÉGIGVITTEM!!!
    Kár, hogy vége. Még irtottam volna egy kicsit a rebornokat és szivesen fejtegettem volna még a fejtörőket. Na de mindegy. A lényeg, hogy ezzel a játékkal ismét felragyogott a LA csillaga, mégha nem is az ő érdemük.
    Szerintem kicsit könnyűre sikeredett a végső összecsapás, bár lehet, hogy csak nekem volt mákom.
  • RON
    Nem tudok felkapcsolodni!
  • Krinyo
    najó most lépek
    bye
  • Krinyo
    ehh
    azért ne tulozz
  • RON
    Krinyo túl jó vagy!!Nekem meg sokat kell még gyakorolni.A sebesség amúgy tényleg jó volt.
  • Krinyo
    nemszoktam gyakorolni csak annyit jáccom amennyit veletek multizom
  • Krinyo
    Sokat vesztettél :D
    Olyan trükköket tudok hogy az erőd sem ér semmit ellene :DD
  • Krinyo
    Ron most voltál és a pinged nemvolt xar szoval nincs probléma.
  • magus
    tele van:(
  • Long_Gun
    Az 1ik présnél nincs csille, ott át tudsz menni rajta, a ládákon átugrálva eljutsz 1 másik csilléhez, húzd magad felé. Menj vissza, a kezdőhely utáni második ajtó mögött 1 láda elmozdítása után eljutsz 1 másik csilléhez, told meg, (eddig azért nem tudtad megtolni mert 1xerre 2őt nem tudsz tolni mert még nem vagy über jedi:)) a járaton be. Ha szellözőt látsz ott be, lent szétlőni a ládát hogy robbanjon és luk legyen a falon. A passt 1 ismerős megmondja.......
  • UnConnecteD
    ok
  • Long_Gun
    Olvass vissza volt már szó róla.
  • UnConnecteD
    Single-ben a ba'nya's palyan mi a teendo? Elmentem addig, ahol egy kis szobaban bejon az a banyasz jarmu, bezarodnak az ajtok, es elkezd szikrazni, zugni, meg ilyenek, aztan megy tovabb. En meg csak megyek korbe-korbe, es nem haladok
  • RON
    Szia krinyo!

RON néven bent voltam a szerveren de mivel hogy modemes netem van nagyon szaggat.nincs valami ötleted hogyan lehetne javitani rajta?Nagyon mennék játszani!!!
  • Krinyo
    akkor gyere ide
    213.222.165.207
  • I.C.ram
    en single playereztem!! benn vagyok a szemetfeldolgozoban de nem tudok semmit csinalni dobalnak engem allandoan granatokkal es csak futkarozok korbe korbe! :(( HELP
  • Krinyo
    nemértem aszongyátok kéne szerver este, meg is csinálom és nemjön senki.