Jedi Knight II - Outcast

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Close
Szia Hmuda!

Már megint Hozzád fordulok segedelemért. :-) Azon a pályán vagyok, ahol a feladat: "Search for Galak's ship, Doomgiver". Átmentem egy termen, ahol ilyen forgó "szárnyak" vagy mik voltak, át kellett ugrálni rajtuk. Majd bejutottam egy baszottul hatalmas "aknába". Ennek a közepén van egy hatalmas épület és a bejutási oldalon van egy olyasmi közlekedési eszköz, mint amin a szenátorok tartják a beszédüket a tanácsban. Ha azon akarok átmenni, akkor a túloldalról rakétákkal szétlőnek a rohamosztagosok, ez miatt átugráltam a szélén és mindenkit kinyírtam a túloldalon is és a középső épületben is. Az épületben van három szint. Alul 4 db rohamosztagos ácsorog egy párkányon, ami kötülvesz egy zöld sugarat, de oda nem lehet bemenni. A középső rész az, ahová bejutottam, felül pedig 4 tiszt van. Ezeket is kinyírtam, és van egy ajtó itt, a legfelső szinten, ami nem nyílik, csak security key-el. De nem tudom, honnét lehet azt megszerezni. Ezen kívül van ott egy kapcsoló is a tiszti állásokban, amit ha megnyomok, fogalmam sincs mi történik. :-) Mit kell tennem? .-)
Ron Ragm
próbáld felcsalogatni egy magas helyre, majd lökd le, ahogy a haverom a 2 shadowtrooperrel csinálta😊)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Help! Ott vagyok hogy már a piros és a zöld kódot is beütöttem. Már csak a kék hiányzik, de nemtom merre kell menni! Help!

Zolcsi
Haho Skacok, kerdezem megegyszer, hatha tul koran volt meg 😊 nem tudom installalni a JediKnight2-t, mar kiprobaltam ket kulonbozot es mindketto azt irja ki 2%-nal, hogy 'Transfer Component Error'. Volt valakinek hasonlo tapasztalata?
Hmuda
Vagdosdd le az ingák tartóköteleit a karddobással.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

kokas
Végignyomtam szuperjó volt!

Tényleg több star wars feeling van benne mint az episode one-ban!
skorpio7
Nyiri1 !

Kattints
IDE
!

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Felrakom az ftp-re , meg elküldöm e-mail-be is , ha megy .Tudod szerencséd van , mert pont egy olyan mentést hagytam meg , ami pont a movie előtt és pont a te elakadásod után van nem sokkal , így nem maradsz le semmiről .
Na megyek vissza játszani . 😊

Krinyo
hali
nemtom

szivesen

Once more Hali!

Én nem ismerem ezt a játékot, de szívesen kipróbálnám.
Írjatok címet honnan szedhetném le (és, hogy ISO v. RIP).

Köszi,
Styleair
skorpio7
Hát igen ... lehet hogy neked is ott van a gubanc , mint nálam volt.Ugyan nem derítettem ki ( 3 órát vacakoltam vele , mire végre zöld lett az ajtó ) , de vagy túl sok volt a Quicksave vagy az volt a baj , hogy a második lépegetőt nem pusztítottam el , hanem csak "eltűnt a sarok mögött végleg" effektus miatt jött ki ez a BUG játékban .
Szóval pont ott lenne a vége ennek , hogy kilőtted az ionágyúkat és neked vissza kellene menni a lépegetők hangárjába , ahol legfelül a túloldalon eddig zárt ajtó , most nyitva kell , hogy legyen .Amúgy kár lenne átugrani ezt a részt , mert egy jó kis movie jön !!! 😊
Mindjárt megnézem , mit is tehetek az ügyedben !

Hali!

Én nem ismerem ezt a játékot, de szívesen kipróbálnám.
Írjatok címet honnan szedhetném le (és, hogy ISO v. RIP).

Köszi,
Styleair
Krinyo
Én benn voltam egy szerveren ott mondta a srác hogy irjam be: /thedestroyer
És ez behozta.
De amikor csinálok szervert és kipróbálom azt irja cheat not enabled on this server.
Szal nemtom 😄

skorpio7
Hát tudod most néztem a ST:Voyager-t és most újra belevetem magam a játékba .Ha nagyon nem tudnál továbbhaladni ( mivel minden részletre már én sem emlékszem ) , rakd fel az utolsó kimentésedet erre az ftp-re és megnézem ... meg persze megírom , hogy merre tovább . 😊

ftp://skorpio7:[email protected]/web/

Én most éppen a felhővárosban járok .Nagyon király ez a játék , ha van szabadidőm , akkor csak ezzel nyomulok .Még a net is hanyagolva van miatta .

skorpio7
Kicsit jobban írd már le , hogy pontosan hol is van az a zárt ajtó ?!

skorpio7
Felmész a Tie Fighterek feletti "járórácsra" egy lifttel , ami a fal mellett van .Mikor körbementél , akkor találsz majd egy ajtót , ami mögött 3 birodalmi fogad .Ez nagyjából ott van , ahol az irányítóterem üvegjét látod fent a rácsoknál .Ja igen ... majd itt hoz össze a sors egy olyan birodalmi tiszttel , akit nem kell lelőnöd és nem árt , ha meg is véded minden jószágtól majd , ami rátámad ... persze mindaddig , amíg ellened nem fordul . 😊))
Ha egy kicsit értelmetlennek találod amit mondtam , majd megérted akkor , amikor odakerülsz . 😊

Hmuda
Nos, akkor valaki megszánna egy pontos leírással, hogy hogyan kell előhozni a duplapengés fénykardot?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ron Ragm
mind1 nem téma krekkeltem és most megy

hé lehet hogy kiröhögtök de hova kell beirni ezt a számot a jedi -ben???
Krinyo
213.222.165.207.
csinálok szervert gyertek

Vgre hozájutottam a játékhoz...

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Krinyo
mé hány van?

Szia Krinyo?Melyik magyar szerveren vagy?
Ron Ragm
Pffffffff...
Már rég felírtam!!!!!
"Rámegyek hogy new game erre kidob hogy nincs benne a CD..
pedig benne van..."

Krinyo
FILE "JEDI2.BIN" BINARY
cue fileban,az idézőjelen belül ennek kelle lennie.
Aztán burn.

Ron Ragm
neroval csináltam

Krinyo
Gondolom nem neroval csináltad.

Ron Ragm
Neeemááááááááá!!!
Rámegyek hogy new game erre kidob hogy nincs benne a CD..
pedig benne van...
HELP!!!!!

Long_Gun
Van ott a roncs közelében a sziklában 1 járat. Elég kicsi és nehéz észrevenni.

Ron Ragm
IGEN!!!! SIKERÜLT!!!!! KÖSZÖNÖM!!!MINDANNYIÓTOKNAK KÖSZÖNÖM!!! SZERETNÉM MEGMENTENI AZ ÓZONT ÉS A PANDÁKAT!!!!😊))))))))

Ron Ragm
nna. rémelem most menni fog...

Krinyo
megyek oda

Krinyo
valaki nemjön magyar szerverre?

Kange
Mielőtt odaérsz abba a terembe, van ugye két ajtó... 1 jobbra, 1 balra... Ha bemész rajtuk, akkor 1-1- kicsit terembe jutsz, ahonnan ismét mehetnél tovább, de zárva vannak az ajtók...
Nah, most az egyik kicsi terembe (asszem a jobb oldaliban) van egy széttörhető rács a plafonon... Abba kell beleugranod...

Steam acc: kange82

Kange
Amikor szétlötted azokat a paneleket, akkor az alattuk levő csövekről eltüntek az erőterek...
Most már egy egyszerű ForceThrow-al szét tudod csapni a csöveket, és végre-valahára jöhet egy főellenség... :-)

kokas
Help me!

Csillagrombolón vagyok és megszereztem a kulcsokat (supply key), de egy pici ajtónál kéne használni gondolom és egyszerűen nem akarja. Jobbra és balra pedig egy gugolós átjáróban kék forcefield van, talán arra kéne.
És mit lehet széttörni a 3.level force push-al?
hogyan tovább?
Kange
Hát, skacok, Desannt könnyebb volt legyőzni, mint bármelyik másik harcost... Kicsit többet vártam a főellenségtől... :-)

Kange
Ha a szemétzúzós pályára gondolsz, akkor így:

© Simon Templar 2002. ápr. 10. 11:58 | Válasz erre | #1307

Amikor elmész hátra a folyosón ott van egy szellőzőaknak amit szét kell lőni (mármint a rácsot). Ott be tudsz menni és belátsz egy szobába ahol van egy láda a földön. Azt kell szétlőni, azt felrobban és átrobbantja a falat. Ott tudsz továbbmenni és megtalálod Lando-t aki megmondja a jelszót.
Válasz 'Kange' üzenetére (#1305)

qczi warez

Kange
thx

Kange
Skacok, én is elakadtam... :-(
Ott vagyok, hogy miután semlegesítettem az új romboló pajzsát, és kinyírtam az ellen-t, landolunk a bolygón... Na ott eljutottam a romboló "fejéig", de nem tudom, hogy merre tovább...
Plíííz, help!!!!

Kange
kb. holnap 14-h-ig fog menni...

Kange
Az pajzsgenerátor akart lenni... :-)

Kange
Leírnád, hogy milyen pahzsgenerátorról van szó?

Close
Köszi! :-)
Ron Ragm
az "előre" kimradt😊

Ron Ragm
Kange thx a gamet!
pls majd írd meg pontosan hány óráig megy, mer nekem sajna suli is lesz😞(((

Close
Tehát... a szobának négy fala van. Egyiken ajtó, amin bementtem, a másik három egy-egy nagy csőnek a bejárati nyílása. A szoba közepén egy függőleges cső vége van, felfelé. Az egyik csőbe ha belemegyek, akkor ezen a szoba közepén lévő függőleges cső dob vissza a padlóra. A másik jelen pillanatban sehová nem visz. A harmadikban pedig felkp a légáram és felvisz kurva magasra és ott kidob egy párkányszerű őrhelyre. Ha lefelé nézek, ott a nagy mélység. Körbetekintve egy nagy aknaszerűségben vagyok, mint amikben feljutottam a szobába, ahonnét indultam. Felfelé nézve pedig nagyon magasban szintén olyasmi őrhelyek vannak, mint amire kidobott a légáram. Visszamenni a csőbe nem lehet, mert mindig visszadob alégáram. De ugrani sem tudok semerre, mert lezuhanok. Ez van. .-)
Close
Heyhó! Újabb akadáson vagyok, Bespinen. Lando kidobott a hajóból, felmentem addig a szobáig, ahol a falakban van három nagy cső. Az egyik visszadob a szoba közepére, a másik nem visz - egyenlőre legalábbis - sehová, a harmadik meg feldob egy őrhelyre. No de onnét aztán sem erre, sem arra nem tudok menni. :-) Csak a nagy mélység mindenfelé, ha meg át akarok ugrani valahová ami közelinek tűnik, zuhanás lesz a vége... Merre tovább? .-)
Ron Ragm
Hali!
chellom van.
Sztem az lenne a legjobb, ha megdumálnánk mailban egy időpontot mikor mind2-en fennvagyunk és felraknád az SG-ftp-re a rarokat...Vagy vmi más helyre, ami viszonylag gyors és nincs tárhelykorlátozás...

U.i.:Nem tesz semmit😊)))