3049
Jedi Knight II - Outcast
  • Gladiator
    JK2: v1.02a win-x86 Mar 4 2002
    Initialising zone memory .....
    ----- FS_Startup -----
    Current search path:
    d:\Program Files\LucasArts\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData\base\assets1.pk3 (8011 files)
    d:\Program Files\LucasArts\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData\base\assets0.pk3 (6674 files)
    d:\Program Files\LucasArts\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData/base

----------------------
    14685 files in pk3 files
    execing default.cfg
    couldn't exec jk2config.cfg
    couldn't exec autoexec.cfg
    ...detecting CPU, found x86 (P5/Pentium2, MMX)

------- Input Initialization -------
    Skipping check for DirectInput
    Joystick is not active.
    ------------------------------------

------- Force Feedback Initialization -------
    ...inhibited, not initializing

----- Client Initialization -----
    ----- Initializing Renderer ----
    -------------------------------
    ----- Client Initialization Complete -----
    --- Common Initialization Complete ---
    Working directory: d:\Program Files\LucasArts\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData
    ----- R_Init -----
    Initializing OpenGL subsystem
    ...initializing QGL
    ...calling LoadLibrary( 'C:\WINDOWS\System32\opengl32.dll' ): succeeded
    ...setting mode 3: 640 480 FS
    ...using desktop display depth of 32
    ...calling CDS: ok
    ...registered window class
    ...created window@0,0 (640x480)
    Initializing OpenGL driver
    ...getting DC: succeeded
    ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 )
    ...35 PFDs found
    ...GLW_ChoosePFD failed
    ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 )
    ...35 PFDs found
    ...GLW_ChoosePFD failed
    ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
    ...restoring display settings
    ...WARNING: could not set the given mode (3)
    ...setting mode 3: 640 480 FS
    ...using colorsbits of 16
    ...calling CDS: ok
    ...created window@0,0 (640x480)
    Initializing OpenGL driver
    ...getting DC: succeeded
    ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
    ...35 PFDs found
    ...GLW_ChoosePFD failed
    ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
    ...35 PFDs found
    ...GLW_ChoosePFD failed
    ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
    ...restoring display settings
    ...WARNING: could not set the given mode (3)
    ...shutting down QGL
    ...unloading OpenGL DLL
    ----- CL_Shutdown -----
    RE_Shutdown( 1 )
    -----------------------
    GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

• Gladiator
    ez sem jött be. XP-hez amúgy sem kell directX.
  • Gladiator
    ekkora egy nagy lamert, mint én bazz
  • Gladiator
    legalábbis remélem, hogy ez a baja, mert amit equinoox mondott az sem jött be.
  • Gladiator
    Emberek! Lehet, hogy rájöttem a megoldásra! Nincs directx-em:-)) ami ugye nem árt, ha 3D kártyát is akarunk használni:-)
  • Ron Ragm
    Bazz, korva jó ez a "szeletelő"-peccs!
    Csak ajánlani tudom!:)
  • hun-ter
    ha van ACDSee-d akkor ott vaan egy olyan hogy tools és ott be lehet állítani a felbontást vagy kivágsz a képből akkorát hogy pont jó legyen de előtte kicsinyítés nagyítás és valahogy csak összejön
  • EqUiNooX
    Gladiator: asztalon jobb klikk, tulajdonságok, speciális, hibaelháritás és ott a hardveres gyorsitás-t beállitás.. Ott nézd meg, hátha.. Több ötletem nincs sajna. Ja, én w2k-t használok, sok ember sirt már XP alatti játékok miatt.
  • Gladiator
    asszem ezzel a játékkal sem fogok már jáccani
  • EqUiNooX
    Keres meg a cellában Lando bácsit, ő elmondja a jelszót, amit a "gömb" kérdez a falban :]
  • Gladiator
    nem teljesen ehez a témához jön, de hogy lehet egy képpet kissebb méretűre csinálni? még 3.8 kb-tot kéne leszedni, hogy tudjak bettenni ilyen képet.
  • Gladiator
    faszom, olyan kis köcsögök ezek a dámajátékosok! tökre nyerésre állok, erre kilépnek, de nem adnák fel, hogy kapjak pontot, és végre haladó lehessek! olyan kis faszok! akinek nem lenne XP-je, annak elmondom, hogy z XP-hez adnak dámajátékot, amivel neten lehet nyomni.
  • hun-ter
    főleg ahol a sötét szoba van és nem jöttem rá hogy van nálam éjjellátóna ott basztam el vagy fél napomat körbe-körbe szaladgálva(összem faszom kivolt már)
  • hun-ter
    ááááááá
    a nagy teremben ahol a négy szemétzúzó van jobb oldali falon a második ajtón bemész és a szoba végén a ládát elhúzod
    ha innen nem tudod tovább akkor...nem is tudom én is órákig keresgéltem néhol és nem mintha nehezemre esne vagy nem akarnék segíteni de gondolkozzatok picit nem olyan bonyi. tényleg:)
  • cervin
    a présgépeknél fent kéri a jelszót hol találom?segitség!
  • Gladiator
    ja, már most is érezni, hogy elég szar...
  • hun-ter
    na erről beszéltem, egy idő után úgy belassul a gép hogy semmit nem tudsz vele kezdeni
  • Gladiator
    mivel sehogy sem működik, asszem maradok a pasziánsznál
  • Gladiator
    faszom:-) letöröltem a telepítőjét:-)))
  • Gladiator
    ollé! felteszem a sof2 betat, az is q3 motor. ha az müxik, akkor a jedivel van baj.
  • Gladiator
    a másik kedvenc hibám meg az, hogy nem működik a 777sms.hu sem:-))) java kell hozzá, de az sem működik. csudajó egy gépem van:-)))
  • Gladiator
    érdekes dolog ez az XP. minden nap 1 mhz-el lassabb lesz a gépem. ti észrevettétek már? sajátgép/rendszerinformáció megjelenítése. ott nekem először 400mhz volt, aztán tegnap 399, ma meg 398:-)) szegénynek alig több mint egy éve van hátra...
  • Gladiator
    na, jó, bevallom, most én voltam a lamer... de még most sem működik...
  • Gladiator
    A FASZOM SEM ÉRTI EZT A SOK BÜDÖS, KURVA GYÁRTÓT, ÉS A KIBASZOTT DRIVEREIKET!!!!!!!
  • Gladiator
    de ez a faszom nvidia TNT2 ultrát tett fel, nekem meg asus van:-))) asus oldalán meg nincs xp driver. cupp-cupp. vagy ez tök mind1? :-)
  • Gladiator
    na, végülis feltette, ahogy elnézem...
  • Gladiator
    köszte van a TNT2 ultra, de mégsem jó még mindig:-((( ugyanazt írja ki, mint amikor még fel sem tettem. hol lehet megnézni a hardveres gyorsítást, ill. felhúzni? tudom, hogy elég szerencsétlen egy gyerek vagyok, de ez van...:-))
  • Gladiator
    equinoox: köcc!
  • djcom
    http://www.extra.hu/djcom/Jedy/vj.exe
    Innen leszedhetitek a végigjátszást angolul!!!!!
  • Hmuda
    Egészen pontosan ott, ahol a 2 betolt alagút találkozik. Itt a padló közelében kell lennie egy negyedik push kapcsolónak.
  • EqUiNooX
    Eliditod, és magátol felrakja a drivereket a kártyához.. olvasd el a weben a readme-t, hogy milyen kártyákat támogat ez a driver. Ha közte van a tiéd, mehet nyugodtan, nem lesz gond.. Én az egyik gépenm w2k prof alatt használok egy riva tnt2-t a játékhoz, és ezzel a detonatorral nem volt gond. Mindent olvass el előtte a biztonság kedvéért.
  • hun-ter
    miféle tipp? egyetlen csapás azt jóvan:)))))))
  • Gorcsev
    sziasztok!! tud nekem valaki segíteni abban ,hogy multiplayerben melyik gombkombinációval tudok "erőt" használni????
  • Glinn Eldiven
    Na hát befejeztem a mókát, de megmondom őszintén Desann-t könnyebb volt eltakarítani, mint bármelyik Shadow Troopert (gy.k. a fekete páncélos Jedik) Én azokkal sokkal jobban megszenvedtem. Ha valaki kér tippeket Desann legyőzésére majd szoljon.

Nem mondom meg mi a vége :))
  • Goodwill
    vhol az elején vagyok, ott ahol ki kell rakni 3 szimbólumot. ezeket kiraktam, és aztán mit kell csinálni? mer kóvájgok mindenfele, de semmi....
  • Hmuda
    Az egyik alagútban, amit betoltál, lesz egy másik push kapcsoló, ami megtolatja a negyedik falat. Azt, amelyiken nincs gomb.
  • hun-ter
    server van ha kell icq-n meg lehet keresni
    ip-m: 195.228.238.177
  • hun-ter
    nem emlékszem már milyen gép volt de nem ócska szar az biztos
  • Hmuda
    Bocs ha nem bocsátkozom részletkbe, de legutóbb is 3 napja voltam ott (a második végigjátszásnál : )). Ha kell még help, szólj.
  • Hmuda
    Bocs, már tom hogy hol vagy. : )))

Szóval, Amikor lemész Lando mellett, találnod kellene egy bezárt ajtót, amit szét kell csapnod. Utána elvileg nemsokkal kell lennie egy sötét szobának. Ott végigmész és már ott is vagy a túloldalon, ami elvezet az irányítóteremhez.