Jedi Knight II - Outcast
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már megint Hozzád fordulok segedelemért. :-) Azon a pályán vagyok, ahol a feladat: "Search for Galak's ship, Doomgiver". Átmentem egy termen, ahol ilyen forgó "szárnyak" vagy mik voltak, át kellett ugrálni rajtuk. Majd bejutottam egy baszottul hatalmas "aknába". Ennek a közepén van egy hatalmas épület és a bejutási oldalon van egy olyasmi közlekedési eszköz, mint amin a szenátorok tartják a beszédüket a tanácsban. Ha azon akarok átmenni, akkor a túloldalról rakétákkal szétlőnek a rohamosztagosok, ez miatt átugráltam a szélén és mindenkit kinyírtam a túloldalon is és a középső épületben is. Az épületben van három szint. Alul 4 db rohamosztagos ácsorog egy párkányon, ami kötülvesz egy zöld sugarat, de oda nem lehet bemenni. A középső rész az, ahová bejutottam, felül pedig 4 tiszt van. Ezeket is kinyírtam, és van egy ajtó itt, a legfelső szinten, ami nem nyílik, csak security key-el. De nem tudom, honnét lehet azt megszerezni. Ezen kívül van ott egy kapcsoló is a tiszti állásokban, amit ha megnyomok, fogalmam sincs mi történik. :-) Mit kell tennem? .-)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Na megyek vissza játszani . 😊
Én nem ismerem ezt a játékot, de szívesen kipróbálnám.
Írjatok címet honnan szedhetném le (és, hogy ISO v. RIP).
Köszi,
Styleair
Szóval pont ott lenne a vége ennek , hogy kilőtted az ionágyúkat és neked vissza kellene menni a lépegetők hangárjába , ahol legfelül a túloldalon eddig zárt ajtó , most nyitva kell , hogy legyen .Amúgy kár lenne átugrani ezt a részt , mert egy jó kis movie jön !!! 😊
Mindjárt megnézem , mit is tehetek az ügyedben !
Én nem ismerem ezt a játékot, de szívesen kipróbálnám.
Írjatok címet honnan szedhetném le (és, hogy ISO v. RIP).
Köszi,
Styleair
És ez behozta.
De amikor csinálok szervert és kipróbálom azt irja cheat not enabled on this server.
Szal nemtom 😄
ftp://skorpio7:[email protected]/web/
Én most éppen a felhővárosban járok .Nagyon király ez a játék , ha van szabadidőm , akkor csak ezzel nyomulok .Még a net is hanyagolva van miatta .

Ha egy kicsit értelmetlennek találod amit mondtam , majd megérted akkor , amikor odakerülsz . 😊
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Már rég felírtam!!!!!
"Rámegyek hogy new game erre kidob hogy nincs benne a CD..
pedig benne van..."
Rámegyek hogy new game erre kidob hogy nincs benne a CD..
pedig benne van...
HELP!!!!!
Nah, most az egyik kicsi terembe (asszem a jobb oldaliban) van egy széttörhető rács a plafonon... Abba kell beleugranod...
Steam acc: kange82
Most már egy egyszerű ForceThrow-al szét tudod csapni a csöveket, és végre-valahára jöhet egy főellenség... :-)
Csillagrombolón vagyok és megszereztem a kulcsokat (supply key), de egy pici ajtónál kéne használni gondolom és egyszerűen nem akarja. Jobbra és balra pedig egy gugolós átjáróban kék forcefield van, talán arra kéne.
És mit lehet széttörni a 3.level force push-al?
hogyan tovább?
© Simon Templar 2002. ápr. 10. 11:58 | Válasz erre | #1307
Amikor elmész hátra a folyosón ott van egy szellőzőaknak amit szét kell lőni (mármint a rácsot). Ott be tudsz menni és belátsz egy szobába ahol van egy láda a földön. Azt kell szétlőni, azt felrobban és átrobbantja a falat. Ott tudsz továbbmenni és megtalálod Lando-t aki megmondja a jelszót.
Válasz 'Kange' üzenetére (#1305)
Ott vagyok, hogy miután semlegesítettem az új romboló pajzsát, és kinyírtam az ellen-t, landolunk a bolygón... Na ott eljutottam a romboló "fejéig", de nem tudom, hogy merre tovább...
Plíííz, help!!!!
pls majd írd meg pontosan hány óráig megy, mer nekem sajna suli is lesz😞(((
chellom van.
Sztem az lenne a legjobb, ha megdumálnánk mailban egy időpontot mikor mind2-en fennvagyunk és felraknád az SG-ftp-re a rarokat...Vagy vmi más helyre, ami viszonylag gyors és nincs tárhelykorlátozás...
U.i.:Nem tesz semmit😊)))