3049
Jedi Knight II - Outcast
  • hun-ter
    a stílusom néha kicsit durva de az ilyenekre ne figyeljetek:)))
  • hun-ter
    na akkor újra 10-edszer mindenki itt akad el:))):
    a szemétzúzós nagy teremben az egyik présbe be tudsz menni és rajta át ott elkeveredsz egy konténerhez ami utadat állja elhúzod magad felé(még így sem lehet átmenni) és vissza ki a nagy terembe... ott jobb oldali falonb a második ajtón bemész és a szoba végében a ládát elhúzod(majd írj ha nem megy)
  • Ron Ragm
    Help!
    Megin elakadtam, és tom hogy már válaszoltatok erere de nem találom. Tehát ott vagyok hogy egy jelszó kéne egy ajtóhoz. Egy szem jön ki a falból és kéri a jelszót. Ha nem jó, kinyílik a padló és end...
  • Ron Ragm
    thx
  • hun-ter
    lökés a zöld gombokra és nem visz be
  • Ron Ragm
    Help!
    Ott vagyok hogy már bekapcsoltam a gombot a kanál alakú pallo odament a másikat magamhozhúztam és ugrottam majd ráé egy kocsira elvitt vhova ott leestem a kocsiról és csak egy zárt ajtót találok help
  • hun-ter
    pontosabban léccike
  • hun-ter
    lősz rá mint állat lehetőleg minél erősebb fegyverrel azt egyszer megdöglik:))) onnan már tovább tudsz menni szerintem...
  • hun-ter
    jólvan na azért kiabálni nem kell:)
    nekem nem tűnt el...
  • skorpio7
    HUN-TER !
    Jópár hozzászólással ezelőtt leírtam már én is ezt a problémát , amit azóta már én is megoldottam .( Nem mentettem és megvártam , hogy látótávolságban maradjon az ATST . ) Bizony-bizony ez egy szép bug a játékban , ami miatt nem teljesíthető a pálya , hacsak nem csinálod azt , amit a zárójeles részben leírtam .
  • Hombre
    Uraim.
    Azt a palyat hogy lehet megcsinalni , ahol a mely toronybol kell ala ugralni , de az utolso ugrasnal mindig meg halok?

koszi
  • lacibacsi
    Sziasztok!

Nagyon jó a játék, csak egy bajom van: nagyon béna vagyok itt-ott. Az ötödik pályán képtelen vagyok legyozni a kardos fickót.

Ha valakinek van trainer-e, vagy tud egy címet ahonnan lel lehetne tölteni, azt nagyon megköszönném!
  • hun-ter
    még mindig nem találod? bazzeg mi nem megy? onnan se tudsz továbbmenni ameddig elmondtam? írd má le hogy hol vagy?
  • magus
    pliz mondja el vki hgy hol talalom meg Landot
  • EqUiNooX
    van olyan option, videonál talán, hogy full screen vagymi.. én is ugy jáccok, ha közben van valami fontos az ircen :]
  • EqUiNooX
    Hát én nem találkoztam vele, de lehet hogy azért, mert van valami 1.01es peccs hozzá, és feltettem még az első lövés előtt.. Habár ezek a javitások inkább driverekre és kezelésre vonatkoztak, na mindegy :]
  • Ron Ragm
    sabercolor [szín]
    ezzle lehet singleben változtati a lézerkard színét
  • hun-ter
    meg kicsit bővebben is leírhatnád mert többször is van benne ATST
  • hun-ter
    szerintem senki másnak nem tűnt el az AT-ST:)))))))
  • Gladiator
    bazz... de fel kpaták mostanában a titaic zenéjét. történt valami, amiről lemaradtam? titanic 2?
  • hun-ter
    vagy úgy is lehet "lökni" hogy közel állsz hozzá és előre+ugrás király dolog:))
  • EqUiNooX
    Kétféle képpen nyirtam ki. Az egyik a jol bevált, "suhintok mindenfelé és majd beleszalad a kislány" taktika, ami főleg a szervizaknában jön be a hajó előtt. A másik, ami nehezebb, mert nem mindig jön be, hogy a szakadék szélére csalod, majd egy hanyag mozdulattal, push :]] Néha bejön, habár legtöbbször nem hat rá nagy mértékben, ezért is kell nagyon a szélére csalni.. (egy picit mindig lök azért rajta).
  • hun-ter
    ütöd-vágod vagy szerintem le is lehet rúgni a franca a szakadékba az nekem nem sikerült, de hátha gondolom akkor megkapaszkodik vagy mittomén
  • Gladiator
    jó, mind1. amúgy a www.driver.hu-ról töltöttem. de nekem azé nem volt jó az a detionator, mer tnekem asus van, az meg nvidia. de leszedtem ey asusosat, ami lehet, hogy vírusos...
  • EqUiNooX
    Nem hiszem, hogy az nvidia oldalán virusos lenne bármi is, amit letölthetsz.. Főleg nem a detonatorok, amiket sok-sok ezer emberke tölt le naponta. Ezek szerint a kártyádhoz ez nem jó, habár mondtam, hogy ovlasd el előtte a readme-t a támogatott kártyák miatt. WinXP-ben szerintem lennie kellene directx-nek alapban is. De kitudja.. Valahogy csak meg lehet oldani, nekem nincs több ötletem, nem ismerem az xp-t.
  • Gladiator
    na, nekem elmebeteg a nevem. sámom: 158590135
  • hun-ter
    105279370
    add/nyomj rá a findra és ott írd be a számot
  • Gladiator
    az a baj, hogy beírtam keresőbe, ogy hunter, erre kihozott vagy 20 huntert, de nem vgayok közte.
  • hun-ter
    én valami miatt nem tudlak elérni viszont jó lenne ha most lerendeznénk mert "programom" lenne estére:)))
  • Gladiator
    ok
  • Gladiator
    na, ez nem jött össze. bazz... ha felteszem azt a detonatort, akor akár elbaszhatja a gépet, vírusos lehet, mert nics azzal a kibaszott windows emblémáva ellátva. assze szereznem kell egy q3-at.
  • hun-ter
    icq-n keress meg és átküldöm
  • Gladiator
    az a baj, hogy most nemtok hirtelen szerezni egy q3-at, de majd megnézem, hogy más q3 motorral futó játékhoz nem adtak-e...
  • hun-ter
    próbáld ki amit írtam ez is q3 motor és a q3-nál segített ha gonja volt!!! próbáld ki!!!!!!
  • Gladiator
    hun ter: azom nincs, de majd szerzek vhonnét, ha ezzel a driverrel sem megy...
  • Gladiator
    equinoox: a te detonatorod nem jó. de találtam végre egy v3800-hoz !!!XP-RE!!! drivert. most szedem. ha ez sem segít, akkor eszem faszom, azt megyek pasziánszozni...
  • hun-ter
    van q3 cd-d? azon van egy olyan hogy gl-setup vagy mi na azt rakd fel hátha jó lesz tőle...
  • hun-ter
    heh én is elakadtam itt kb 3 percre
    ahol belököd a falakat ott bemész és a belső falat nézd meg a saronban ott is lesz egy ilyen gomb amit meg tudsz "nyomni"(nézz körül alaposan)
  • Gladiator
    bazze, leszarom, akkor is felteszek egy directx-et. próba, (nálam általában nem) szerencse.
  • Gladiator
    hogy ezt minek írtam ide, azt ne kérdezzétek:-)