3049
Jedi Knight II - Outcast
-
TneX #2100 www.jediknightii.com-on láttam kint a hírekníl hogy van Darth Vader skin,és onnan van 1 link ami valószínüleg elvezet oda ahonnan leszedhetném,de nekem az istenért se reagálna arra ha rákattintok,szóval nem tudom hogy melyik az ami ott gondoltak.De nekem bármelyik megfelelne:)))
Uhh,remélem érthető,mert 1 kicsit kusza lett. -
#2099 Izé, az előző hozzászolás a Skin-ekre vonatkozott ofkorsz.. -
#2098 Eheh, melyikre gondoltál pontosan, mert van itt annyi mint a nyű, mindenféle érdekes névvel :] Szoval mi a pontos neve? -
TneX #2095 Nebazmá' senkinek se megy,vagy senkit se érdekel rajtam kívül?:))) -
TneX #2094 Üdv mindenkinek!
Valakinek sikerült már leszedni a www.jediknightii.com-ról a Vader modell-t?
Mert kint van az oldalon elméletileg,de az istenért se akar elindulni a letöltés,ha rákattintok arra,hogy "this location" vagy mi akkor mintha elment volna a net ugy kezd el viselkedni...szal' ha valakinek sikerül leszedni tegye már ki valahova,ahonnan el tudom érni,mert nagyon kíváncsi vagyok rá:))) -
#2092 hát ez a game nagyon király! amíg nem voltam jedi, egy halál unalmas, béna fps-nek tünt és abba is hagytam úgy 2 hónapra, de most hogy jön az ep. 2, gondoltam egy kicsit bemelegítek rá,(na meg haverok is mondták, hogy fényévekkel jobb jediként) és tovább folytattam. hogy is mondjam, nagyon kellemes meglepetés ért a fénykard és az erQ visszaszerzése után. nem is lehet szavakkal leírni, egyszerqen fantasztikus, elvétve használok csak lQfegyvert, a kardozás eszméletlen(fQleg a sith-ek ellen) Most éppen a cairn_assembly pályán vagyok és alíg bírom letenni. sokan mondták már, de én is úgy gondolom, hogy vétek abbahagyni a jedi völgyig( ha máshogy nem megy, akkor lépjetek pályát cheattel, megéri) el vagyok ragadtatva, méltó visszatérése ez a lucasartsnak -
UnConnecteD #2091 Skorpio KOSZI
mostmar vege, kiraly egy game volt -
#2090 2056-os hozzászólás!!!!!!!! -
Nasheem #2089 Köszi és örök hála -
#2088 Végigvittem
azért dessan nem volt egy piskóta -
#2087 Yavinnál az összedőlt őrtoronynál merre kell menni? -
#2086 má meghvan nemkell -
#2085 Nah ott vagyok hogy leöltem Galakot és nemtom hova kell repkedni -
#2082 Nasheem !
Kicsit visszanéztem , mert ez sokaknak probléma volt .
Evilmann 2002. márc. 25. 15:42 | Válasz erre | #272
Feltehetőleg a hibás cue-val szerezted meg a gamet. A cue filet töröld ki és írd bele ezt:
FILE "JEDI2.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE2/2352
INDEX 01 00:00:00
Amúgy elég megnyitnod egy szövegszerkesztővel a .cue file-t és ott csak átírnod a régi .bin nevet , jedi2.bin -re .
Jó játékot ! :) -
Nasheem #2080 Sziasztok!
Nem írta véletlenül vki a warezcenteres iso-ból fel a játékot?
Letöltöttem, de a cue első sorában van egy rossz hivatkozás a cdrwinxx fájlra és nem tudom felírni.
Lama vagyok hozzá segítsetek, mit tegyek? (Neroval írnám) -
#2079 Nekem olyan gondom van, hogy nem tudok állítani a gammán és pl. az első pálya elején a szabadtéri rész olyan mintha éjszaka játszódna, havernál vettem észre, hogy fényes nappal van.
Van erre valami megoldás?
ASUS V7700 G2 GTS
21.88-as ASUS Detonator driver -
#2078 A roncs körül nézz szét ott , ahol a vízben állt egy rohamosztagos ( állt , mivel te lelőtted , amúgy egy vízben lévő szikla mögött volt megtalálható ).Ott bele kell guggolnod a vízbe , mert át kell siklanod a fal alatt .Szóval a lényeg ... nézzd meg , hogy hol tudsz a vízben a fal alatt átsiklani .Az általad említett rész máshol van . -
UnConnecteD #2077 Yavin elejen vagyok, a shadowtroopert lenyomtam, mindenkit lelottem a roncs korul, de NEM latom hol kene felugralni.
"Menj egyenesen át a másik szárazföldre, majd a vízben tovább egyenesen, fel egy kisebb kőre, mellette van egy hosszú lapos kő, arra ugorj rá, és onnan ugrálj egyre feljebb, majd le a másik oldalon. Ha jó helyen vagy 2 lézerkardos fickó támad rád. "
Hat en nem vagyok jo helyen -
#2076 Nem kell .Nekem simán felrakta a patch-et a játékra , pedig csak egy "biztonsági" másolatról van szó . :)
Ezek után pedig , csak követni kell a DEMOMAP.ZIP-ben lévő ".txt" file-ban lévő utasításokat .Amúgy csak 2 file-t kell a megfelelő helyre bemásolni .
Here is a download that is just the demo map (and all necessary files) for people who already bought the game to run.
It's only about 6MB and works with the *patched* version of the game only.
The demo.bat file goes in your GameData dir and the demo.pk3 file goes in GameData/base.
You *must* run your game using the demo.bat file for the demo map to work correctly.
Just run the demo.bat and click on the "New Game" button to play the demo. -
#2067 Eltérő peccs verzionál van ilyen.. -
#2066 cső!
amikor multizni akarok, már teljesen betöltötte a pályát, de akkor kidob ezzel az üzenettel, hogy: valmilyen particepacket end of message.
Mi a szar? -
#2065 crack kell a patchhez? -
#2064 Nézd meg ezt a címet , itt van 4 lehetőség is .
http://www.3dgamers.com/dl/games/jedioutcast/demomap.zip.html
Ja igen ... jó 1 perc után indult el nekem is , megnéztem MOST és MEGY A LETÖLTÉS AZ ALÁBBI CÍMRŐL !
DE ! , csak ha valamilyen letöltésvezérlőt használsz , sima explorereset felejtsd el .
És mégvalami ... töltsétek le akár innen az SG-ről az 1.03-as Patch-ot is a játékhoz , különben nem megy a "demo level" . -
UnConnecteD #2063 nekem nem megy a cim -
#2062 Cervin !
Ja igen !!!
Ha az explorerrel nem menne , akkor az URL-t rakd bele valamilyen letöltésmenedzserbe , az tuti lehozza neked !!! -
#2061 VAN !!! :)
Töltsd le EZT !
Ez a demó pályája , ami a végleges verzióba nem került bele ... TÜKÖRPADLÓ VAN BENNE , NAGYON TUTI !!!
Kár , hogy a véglegesben ez nem volt benne ! :( -
#2060 hi.én is végig mentem,tudsz-e valami bővitést ,uj pályákat vagy mit lehet még tovább csinálni? -
yonden #2059 Nos, azt nem tudom de úgy találtam meg, hogy leszűkítettem a keresést Capture The Flag-re és az egyik host szerver neve az volt, hogy Hungarian DSL vmi. Innen, hogy magyar volt. Ha legközelebb találkozom vele megadom a címet. -
#2058 Bocsi én nem tudok segíteni, de megköszönném, ha megadnád a magyar szerver címét :-)
-
yonden #2057 Tudna vki segíteni? Játszani akartam multiplayerben a magyar szerveren de azt írta ki, hogy oda interface 7 kell nekem pedig csak 6 van. Ez mit jelent? Mit kell ilyenkor csinálni? -
#2055 Van szereverkereso modul beepitve a multi modba. -
#2053 :]]] Márpedig ők is ugyanugy használják mint te.. Amugy meg, saját tapasztalatom szerint a lájting "jobb". Illetve azzal könnyebben leamortizálom őket annyira, hogy utána egy gyors light combatos vágás is elég.. -
RERE #2052 Miért van az, hogy bemegyek 1 szerverre, szépen elosztom a pontjaim a force-ok között, mindegy milyen vagyok, jó vagy gonosz , egyszerüen a "fojtogatás" nem jön be nekem? miközben majdnem mindenki avval nyir ki engem.. GRRRRRRRRR valaki HELP...... -
#2049 Tudom , tudom , hogy már régen nem aktuális a supergamezes arcok 99%-nak , de mostmár én is elmondhatom , hogy befejeztem !!!
Az idei év eddigi legjobb hangulatú FPS-e volt és remélem , hogy a Lukasarc a továbbiakban csak minimum ilyen színvonalú game-kat hoz ki ... a neve alatt . -
#2048 Minden panel 3 részből áll ha jol emléxem, a két szélsőt állithatod, és a "hatást" a középsőn nézheted meg.. A mission-nál lennie kell 3 jelnek, amiket már korábban kellett "megtalálnod". Na a két szélsőkkel kombinálva, és ezt minden szinnél állitsd be a jeleket. Az tuti, hogy itt én is elakadtam anno, és télleg a vakszerencse segitett, hogy rájöjjek a dolog nyitjára :] -
#2047 ha jóra gondolok, akkor ott jársz, ahol középütt kll állígatni a bigyókat, és három felé lehet menni.
a negyedik zárva.
minden irányban a végén találsz egy jelet.
ez benne lesz a "to-do" listádban is.
középütt a z egyik gombok a kereteket állítgatják, a másik forgat stb.
ezeket kapcsolgatva állítsd be a látott jeleket.
és
kész.
-
#2046 Sziasztok!
Még mindig ott szívok (és már nagyon mérges vagyok), ahol be kellene állítanom a jeleket, ott állok a pult előtt, és nem tudom beállítani őket, mit kellene csinálnom?
Segítsetek légyszi! -
#2044 Én személy szerint a TeamDuel-t szeretem a legjobban, 4-4ellen párokban vagy akár eccerre. A FFA - Free For All a szokásos mindenki mindenki ellen féle deathmatch, ami elég nagy káoszt tud okozni :]] De nem rossz.. A sima Duel is nagyon jo, ott 1-1 párbajozik a terepen, 3 vagy 5 nyert meccsig. Akkor hivhatja ki a győztest a következő ember. És közben a Duelt spectatortként végignézheted.. Sokat lehet igy tanulni szerintem. A többit nem igazán értem, nem is erőltettem még..
Ioga: általában német serverek, ha jol láttam, de 56k modemmel is nagyon jol lehet jáccani, 110-130 pinggel, ami elenyésző. Mindezt a multiban az internet-es listábol találod meg.. Lehet persze ideiglenes hostokon is jáccani, cseteken vagy bárhol lehet szerezni emberkéket, és valaki hostol, de meg csatlakozol hozzá.. Érdemes a multit kiprobálni, de előtte mindenki jácca végig a játékot, mert lehet a nagy multizás közben már nem lesz rá ideje és kár lenne kihagyni emiatt. -
Head Hunter #2043 A multi ebben a játékban milyen? -
#2042 én tudok!
morrowind:)
az nagyon jo