3049
Jedi Knight II - Outcast
  • EqUiNooX
    Amilyen key-re beállitod a setupban.. Alapban L betű.
  • Mike
    és ezt hogyan éred el?
  • EqUiNooX
    Erős de lassú vágások fénykardnál..
  • Mike
    mi ez a piros stílus?
  • Jano
    De a gyorsítás+gyepálás jó, főleg piros stílusban jó nagy suhintás.
  • Jano
    Van a terem falán két kő, amit force-al be tudsz nyomni, ha mind2t benyomtad, megjelenik egy nagy fénysugár a terem közepén (amiben Desann is fürdött amikor bejöttél), abba beleugrasz, és elvileg egy darabig sérthetetlen(?) leszel.
  • Lolka
    Leggyengébb fokozaton mennyire nehéz megfektetni a főellenfelet? Mert egyenlőre nembírok vele! :(
    És van valami csel amivel egyszerűbb?
    Én úgy szoktam hogy gyorsítás és gyepálom egy darabig majd szaladgálok előle amíg fel nem gyógyulok!
  • Mike
  • Meszi
    Nekem sem eredeti, es nem is megy fel, hanem kiirja, hogy nem talalja a jatekot es telepitsem ujra.
  • EqUiNooX
    A forumba iró, és a játékkal jáccóknak a 99%-ának nem eredeti a gamma.. Ez amolyan megérzés :]] Ugyhogy az nem lehet akadály.. Valami más lesz a gond.
  • EqUiNooX
    Innen. Ez a pálya, amit mondtál hogy gond van vele, ez a peccsben szereplő uj, főleg duelre jo pályák egyike..

http://support.lucasarts.com/patches/jedioutcast.htm
  • EqUiNooX
    Megvan neked egyáltalán az a map?
  • ibrahim
    Sziasztok!!

Tudnátok segiteni?El vagyok akadva a Jediben.Egy nagy hangárban vagyok a kiszabaditott bányászokkal,már körbe rohangáltam mindent.A szellözöben is voltam szét löttem a rácsot egy figura megadta magát stb.és még se tudom merre hány méter.A fiuk meg csak ott pislognak benn a hangárba.Nos?
  • nortsen
    Sziasztok!

új JKII szerver nyilt.

Neve: YODA
    IP: 193.225.227.10
    Mod: Dual
    Max players: 12/6 (6 reserved tehat 6 publikus)
    Csak lézerkard...egyenlőre..nincs force powers sem

gyertek

• Jano
    Ne halj meg! Mér halsz meg?
    Arra gondoltam, hogy van egy lezuhant űrhajó, amiből gárdisták lövöldöznek, és látszólag nincs továbbvezető út. Ott kell a víz alatt keresgélni egy szűk járatot.
    Vagy nem itt akadtál el? Előtte?
  • Jano
    A víz alatt kell keresni egy kis rést egy kis vízesésnél, ott tudsz továbbmenni.
  • Mepe
    Köszi: Rom
  • Mike
    Mr 2002. máj. 20. 01:31 | Válasz erre | #2123

Sziasztok Jedi lovagok.
    Megírtam a játék MAGYAR végigjátszását. Ha kell valakinek, itt megtalálja: http://free.x3.hu/mr-titok/index.html
  • Mike
    Király a játék.
    becsaltam lézerkadot és
    3-as szintü erőt. Most csak lézerkarddal, 3-as puskával, és az erővel nyomulok.
    Most ne kezdjetek rám köpködni, mert így legalább élvezetes a játék eleje is, és ahogy magamat ismerem nem valószínű, hogy eljutok a játék végéig.
    Na szóval minden ok, csak egy nagy hibája van a programnak, soxor vagyok vele úgy, hogy ötletem sincs, hogy merre tovább, hová kéne bemászni, vagy tudomisén merre menni.
  • Lolka
    Ezt a kétélű kardot csak multiban lehet használni vagy megy single ben is?
  • zero977
    http://qczi.warez.hu/
  • Krinyo
    Van valami qcziwarez-es oldal,de nemtom a pontos címet.Valaki mondja mán meg ,thx :D
  • Sith
    azt a kis kömböt felveszed használod és követ téged követés közben persze lövöldözik az alenfelekre nem a leghatásossab de hát valamire azért jó...
  • hiba
    Mikor jon par amator jedi elkezdenek azzal szorakozni, te meg gyakorolhatsz rajtuk.
  • Lolka
    Van valami gömb amit néha fellehet venni. Olyan mint ami kis sugarakat lövöldözött a filmben.
    Mire jó az????
  • Mike
    HelpUsObi 1

pontosan
  • Mike
    single player: HepUsObi 1
    multi: devmapall

utana a kodok

forras: www.jediknightii.com
  • Mepe
    Gabye: Shift+ ~ :nálam a nulla
  • yolika
    én nem tudom, lehet, hogy hülyesége mondok, de a Rawen Claw sztem a hajó neve.
  • Mepe
    Sziasztok. Elég kezdő vagyok még a játékban.
    Megmondanátok, hogy hogy melyik erővel kell a falon szaladni? És hogy lehet a karddal "combozni"? Azt tudom, hogy van 3 féle ütéserősség, de láttam egy bejátszáson, hogy pl. ha hátulról jönn vki, akkor egyszerűen hátradöföm a kardot. Please Help!
  • EqUiNooX
    Kizárt, ez még az a pálya lesz, amikor Jan-nal a foglyokat szoktetik, és aminek a végén..... Szoval amikor jön a 3db ATST és ki kell iktatni a légvédelmet.. nem? Mert amire te gondoltál, az jopár pályával odébb lesz, és ilyen hamar nemhiszem hogy eljutott volna odáig... De majd ő valaszol persze. A pálya nevét viszont ha leirod, jobban tud segiteni mindenki :]
  • djcom
    Mittomén.A new 13Eft.Akkor mondjuk 10 EFt.
    Mail címem tudod!
  • djcom
    Hát akkor VGA csere!El foglak keseríteni!Most megnéztem a Gamestar áprilisi számát, a Voodoo2-t nem támogatja a progi.
    Sorry
    Ha érdekel van egy eladó GF2MX200-am(Inno3D)
    Mail,és megdumáljuk ha érdekel
    [email protected]
  • djcom
    Hát nem esküszöm meg,hogy működni feg voodoo2-vel,de próbáld meg!
    Töltsd le a voodoo2-höz a frissítést open GL támogatással!.Ugyanis ezért nem indul a játék nálad!
    http://www.drivers.hu/product.php?prodid=1810

Itt vannak a voodoo2-es driver frissítések,bár itt nem jelölik az open GL támogatást.A 3-asnál igen.Voodoo3-mal megy ez biztos,mert már láttam azon futni.Próbáld meg!
    Sok sikert!
  • TneX
    Ezt meg hogy érted?Multiba berakja uj szereplőnek én ugy láttam,bár most hogy mondod lehet hogy valakire rá van húzva,de nem hiszem...
  • lacibacsi
    És kire lehet ráhúzni ezt a skint?
  • EqUiNooX
    One impressive multiplayer cheat is the double-bladed light saber. Here's how you activate it:

(1) Start a multiplayer game.
    (2) Select your lightsaber, and turn it off while your still holding it. (Press #1 two times.)
    (3) Activate the console by pressing [SHIFT & ~]
    (4) Type devmap [map name] - example: devmap ffa_yavin
    (5) type /THEDESTROYER into the console.

forrás: http://www.jediknightii.net/gamecodes.shtml
  • TneX
    Ááááá köszi-köszi,most már le tudtam szedni!Még 1x kösz:)))
  • Lacc
    Valaki plz mondja már el hogy hogy lehet behozni a kétélű lézerkardot??
  • EqUiNooX
    http://www.jediknightii.net/jediknight2/jediknight2/models/DarthVader-SithlordII.zip

igy probáld meg