3049
Jedi Knight II - Outcast
  • Ron Ragm
    úgy kell használni ahogy a sima kardot, meg kell nyomni a támadás gombot (nem tudom mi olyan nehéz ebben)
  • Ron Ragm
    nemtom, rég jáccottam vele...menj arra amerre tudsz....
  • Ron Ragm
    nem, bárhogy lehet használni
  • Jano
    Valahol be van ikszelve a 'Force models' funkció.
  • Ron Ragm
    dejólenne ha valaki válaszolna
  • Ron Ragm
    az miért van hogy duelben nem tölti be a többiek skinét hanem mindig azt használja amit én?
  • Ron Ragm
    hogy kell szinesen írni?
  • Ron Ragm
    szedjétek le a JediMod++ 3.0-át a www.jediknightii.com-ról, nagyon atom:))))
  • I.C.ram
    honnan szedhetem le a legújabb patchet???
  • CHEAPBOY
    na gyermekeim ma meglassuk hogyan alazodik be csocso:PP
  • CHEAPBOY
    na nyitok szervwrt szokasos modon es aztan papacsoso fiuuuuuu:))
  • CHEAPBOY
    na gyere eselyed nem lesz csocsokam:)
  • I.C.ram
    attol felek nincs meg :(((
  • CSOCSO
    elverjelek?:))))
  • CHEAPBOY
    Nem gyun valaki Jedi2ozni envélem?:)
  • CSOCSO
    király:)
  • Jinchuu
    Köszi Csocso. Tényleg a lökést kellett használni, mostmár nekem is megvan a kardom. :)))
  • CSOCSO
    fúú nekem is gázos volt de már nem nagyon emléxem... azhem tudod használni azt az erőt hogy lökés.. probáld meg kilőni.. vagy nemtom..
  • Jinchuu
    Hali.
    Lenne egy kis problémám a gameval. Méghozzá a Jedi tréningen amikor megszerzem a kardom. Nos hogy a p*csába kell megszerezni?? Mert én vagy 100x ugrottam neki a dolognak de soha nem sikerült.
    Ugyebár rá kell állni a kőre mire az lemegy és ennek hatására az a ketrec ami alatt a kardom van felemelkedik. Nos eddig rendben is van, utána ugye bekapcs a jedi speed-et és futás majd az alagutban ugrok egyett ezzel gyorsítva magamon és oda is érek mielőtt a ketrec teljesen visszaesene, de sehogy sem tudok bemenni alá, begurulni meg aztán végképp nem mert az a hülye muksó ott egyszerűen csak guggolni tud, de gurulni nem. Valamit rosszul csinálok vagy tényleg csak a szerencsén múlik hogy megszerzem-e vagy sem?
  • CHEAPBOY
    :DDDDDDd
    Ez kb olyan amikor elosszor nyomtam az FF8at es gondolkodtam ajo csapatbeallitason agyilkos kombinaciokon illetve hogy hogxan nyirjam kio a weaponoket:)))

Mi ez ha nem fuggoseg?:)
  • TneX
    Kimásoltam a végigjátszásból atz ide vonatkozó szövegrészt,hátha segít:

"Felérve az út jobbra és balra vezetett. Most ismét jobbra próbáltam szerencsét elsőnek. Kis forduló után egy kis ajtóhoz vezetett a folyosó. A kis ajtó a transzporterek fertőtlenítőjének a vezérlőjébe vitt. Bent újabb birodalmiakkal kellett újabb lézercsatát vívnom. Az egyik kijelzőn megfigyeltem, amint a transzportert sterilizálják. Tovább váltva a kamerákon, azt is észrevettem, hogy a sterilizálás után egy cső kiengedi a felgyülemlett gázokat és közbe az egyik párkány alatt kijebb csúszik. Gondoltam, ha elég gyors vagyok azon keresztül bemászhatok a fertőtlenítő reaktoráig és kellőképpen megrongálhatom. A képernyőtől balra található ajtón ki is jutottam ahhoz a bizonyos párkányhoz. Megvártam amíg a cső kicsúszik, majd leguggoltam és a visszacsúszó csőről a mellette lévő párkányra estem. Megvártam míg még egyet ürít, majd elkezdtem végigrohanni a csőbe. A Generátort pajzs védte így elsőnek annak a generátorait kellett elintéznem, aztán pedig a főgenerátorral végeztem. Még éppen sikerült, mielőtt elkezdődött volna az újabb számomra halálos sterilizálás. A reaktor liftjével mentem fel a sterilizáló helyiségbe, majd megvártam a következő transzportert és a tetejére ugrottam az állványzatról. A sterilizálóból kijutva sziklás részen mentem tovább a transzporter tetején. Az első forduló után egy kristályoktól zölden világító barlangot vettem észre balra, amire ki is ugrottam."

• TneX
    Neeem nem ott...ott abban a szobában keresgélj valami kifelé vezető ajtót,ahonnan a töltő-szobába juthatsz.
  • TneX
    Vagy látogass el IDE,itt van egy végigjátszás,hátha az többet segít.
  • TneX
    Hmm...elég régen játszottam már végig,és amit írni fogok lehet elég ködös lesz,de remélem azért valamit sikerül majd megérteni.Naakkor:

Juss ki a szabadba,azt hiszem abból a szobábol,ahonnan bejutsz a töltőállomásra,onnan ki lehet jutni 1 ajtón keresztül.Keress a szakadéknál két ilyen jelző-villogó lámpaszerűséget.Ha itt lenézel,láthatod,hogy néha 1 ilyen konténerszerűség,kijön egy nyílásból,és ott marad 1 ideig.Amíg ott marad,ugorj rá,majd gyorsan ugorj is valam biztonságos helyre onnan.Ha viszament a konténer,be tudsz menni oda,ahonnan jött.Most bekerültél a töltő-szoba alá.Itt szét kell lőnöd minden ilyen piros vackot,aztán felmehetsz a "liftel".Mostantól nem fogsz sebződni ebben a szobában.Keress ilyan hajlított póznához hasonló "izéket",és azon menj fel,hogy a szállítóktól magassabban legyél,és amikor megáll töltődni,ugorj a tetejére,és mehetsz tovább.

Remélem érthető volt,ha nem akkor irj:D
  • CSOCSO
    nekem is ezt csinálja
  • Sephi
    ahh meghalok!! amiota ujra feltettem az XP-et es feltelepitem a jatekot minden ahogy volt es felmegyek egy akarmilyen servere a hulyeje kivag onnan valami tok hulye eroor messageval :( mostanaban vagy CL_Pase_Package Error : end of massage. vagy a jk2mp.exe add errort.. micsinajak?!
  • CSOCSO
    ahamm..végigolvastam... megvan...
    :))) akor is ird a 7 est nagyobbal mert ugysem olvasgatja senki ami ott van..
  • CSOCSO
    ahamm... valamit csinálj a szar oldaladdal hogy be lehessen lépni vagy ird ki a főoldalra hogy kell belépni és ne kisbetűkkel hanem egyértelműen lehessen látni.. mert én sem állok le olvasgatni a főoldalon lévő szarokat és más sem...
  • Cölöpverő
    kösz!
    tényleg sokminden van itt csak letölteni nem tudok róla. bázz!
  • Jano
    Lehet. Asszem a jediknightii.net-en vannak kódok.
  • CSOCSO
    nemtok rola
  • Cölöpverő
    Lehet valahogy a single playerban is dupla pengélyü fényfütyit csinálni?
  • CHEAPBOY
    A fenykarddal vannak olyan utesek (nem egy) ami azonnal ol, lehetsz akarmilyen fullon eletero teren. A lightsaber nem gyerekeknek valo:P
  • Cobra11
    Off. csocso gyere dc-re!!!! Légyszi!
  • CSOCSO
    ez sirály... bekattant a játék!!!
    sokáig nem mentettem.meghaltam..kezdhettem elölről.. erre az első kis fos jedit nem bírom leverni!!! ott azon a dzsungeles pályán!
    nemtom mi van ezzel!!! 1-2 ütéssel kinyir..és full életem van..belassítok és igy is... ez hülye...
  • Jano
    Ezek szerint... :)
  • CHEAPBOY
    Csocso(tesco) baratunk aki loki az igazakat elakadt?:P
  • CHEAPBOY
    szerencsetlen:)

1.04es patchet szedd le a www.fpscentral.hu-rol. ott frankon mukodo van. MA szedtem le kiprobaltam semmi baja sincs.

utana letoltottem a JEdi modot, az is hibatlanul veszi a farbat.
    Gondolom nem crackes a JEdi2od alapbol ugye?
  • CSOCSO
    kösz meglesem..
  • CSOCSO
    A PECSTŐL el sem indul a gamez..ujra kell instalálnom... a mod tol meg nem indul el a multi..csak fehér háttér van...