Jedi Knight II - Outcast

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
lol :DD

Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Ezt meg nemtom miért csinálta

Itt nézz körül...

Kössz mindenkinek a segítséget (még régebrõl)!
Krinyo
Tud valaki Darth Vader skint adni?
Ha van...

Légyszííí, valaki küldjön be egy végigjtszást!
(má megycsináltam a játékot, de a végigjátszásra is kiváncsi vagyok)
Kösz!
Sub
http://www.soundblaster.com/goodies/gaming/jedioutcast/

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

Én csak olynaról tudok ami nem mûködik.Ugy értem a nem mûködik-et,hogy ha elkezdek játszani,akkkor ugy fél perc mulva random hibaüzenettel kivág.Single-be egyet se próbáltam,csak multiba,de amit próbáltam mind rossz volt.

Darkon
Tudna valak egy crackelt exe-t vagy egy nocd-t küldeni(nem vírusosat:) de még jobb lenne url.

Born to win

Krinyo
Tudna valaki adni nekem saveeket

Imremagdi
Honnan lehet letölteni azt a patch hogy mûködjön az Audigy-nek az új hagja! Az EAX nak azújjabb változata ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Krinyo
Bazz,nemtok egy kibaszott szerverre se belépni.
Valami errort ir ki.
Van má patch vagymi?

Krinyo
jah :D

CSOCSO
lemaradtál egy kicsit:)))))
Krinyo
Csocso,fellehet ugrani,csak sokat kell próbálni

Itt van pl,de gondolom azóta már találtál:))))

Hé!
Valaki legyenszives küldjön be egy weblap címet,
ahol JK2 végigjátszás van, de gyorsan SOS!!!
Aquli
koszi de mar tul vagyok rajta. Most reelo balukot probaltam megolni, de megszokott, az azutani palyan vagyok.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Tedd fel az 1.03-mas peccset,és az kijavítja...ugyanolyan lesz a kardforgatás,mint a singleben.

EqUiNooX
Más stilus? van benne free for all, ahol azt és azzal csapod/lövöd le amivel akarod.. van duel, vagy teamduel, párbajozni, és még pár érdekes játékstilus.. Melyik az a stilus, ami hiányzik neked ezeken kivül? Illetve máshogy kérdem, mikor lenne neked jó, ha milyen lenne? erre télleg kiváncsi vagyok..
EqUiNooX
Ezzel látod nem értek egyet.. Van egy prg, az All-Seeing-Eye, ami képes a legtöbb multira alkalmas, és a saját gépünkre telepitett játékokhoz servert keresni az egész interneten, ping, nemzetiség, játékfajta, stilus, (és még kismillio szûrõ beállitható) szerint.. Nagyon hasznos ki util, és ezzel lényegesebben jobb servereket találsz, szerintem..

link: http://www.udpsoft.com/eye/doc.html

leszeded, install (netrõl installál!!!!, igy csak online módban csináld)

van egy magyar server is, IP a következõ: 152.66.229.21 (CS és JK2 felvátva fut, ha esetleg nem mûködne sem kell aggódni, csak várni picit)
Spenser
A GameSpy-all azzal a leg konnyebb!!!!

IDE inkabb mert az elobbi rossz:

HELA!

Elszallt a gepem es most nincs meg a mentesem :)
Emlekezik valaki arra a palyara ahol mar megvan a kard es egy barban a csapossal dumalok aztan jon az action. Na az a palya utani mentes kellene :D

Lecci segitsetek mert nagyon nem akarom az unalmas reszt megint vegigvinni!

Elore is koszi
IDE KULDJETEK

Van 1.03-as peccs,szedd le innen a sg-rõl.Ha fent van már akoor meg paszz:)))

Adam-90
Már nem kell.Megvan. Csak azt mondja meg valaki, hogyan lehet Muliplayeren játszani.
[Walaki]D`Lair
LAN on viszont isszonyat király.

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

sory nem tom... én nem vagyok szombathelyi

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

Adam-90
Na valaki!!! Nekem csak a demo van meg.
Adam-90
Hé vki nem tudná kölcsönadni a JKII-ét? Aki igen az lehetõleg szombathelyi legyen!
Ron Ragm
akkor nagyon szerencsétlen vagy ^_^

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

EqUiNooX
Szerencsére a kisebbséget képviseled ezzel a véleménnyel :]
Spenser
Aki mar itt elakad az ne is jatzzonn multiban!

CSOCSO
õõõ.. ugy kell hogy nem ugrasz fel teljesen hanem van a legfelsõ vas "vezetk" azaz rud arrol tudsz átugrani teháét ne mász fel fullosan... mondjuk vagy a felso szinten onnan ráugrasz a vas vezetékre és ugy ugrasz fel full a tetejáre de nem kell oda delugrani.. küldj egy képet majd berajzolom neked:)
sixo ugorj fel anak az izének amit heggeszt az egyik vizszintes rudjára onan könyebb amgy az alapról is mennie kéne..

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

CSOCSO
csak multiban van 2 oldalú kard? elakadtam!! van egy hely ahol olyen hatalmas lézer cikázik a a folyoson és rohadt hamar kipusztulst tõle.. lassítóval el tudtam menni egy két iylen elött..de van egy rész ahol L alakban van kettõ.. nemtok elmenni sehoyg hoyg kell megcsinálni?? a folyoso végén van vmi kapcsolo de közelrõl kapcsolos..még push/pull -olni sem tudom
EqUiNooX
"L" betû alapban, ha jol emléxem..
skorpio7
Nem jelent meg belõle RIP változat ... még .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

EqUiNooX
Mindig van a közelben egy nagyobb ágyú, amivel lehet apritani :]
EqUiNooX
One impressive multiplayer cheat is the double-bladed light saber. Here's how you activate it:

(1) Start a multiplayer game.
(2) Select your lightsaber, and turn it off while your still holding it. (Press #1 two times.)
(3) Activate the console by pressing
(4) Type devmap - example: devmap ffa_yavin
(5) type /THEDESTROYER into the console.

forrás: http://www.jediknightii.net/gamecodes.shtml
Ron Ragm
1. Írd be a konzolba: devmapall
pl: devmapall ffa_yavin
2. Várd meg míg betölti, vedd elõ a fénykardod és tedd el a pengét.
3. Írd be a konzolba: THEDESTROYER
4. The destroyer cometh! ~_^

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

CSOCSO
igen tényleg.. hogy lehet a két oldalú kardal lenni?:)
Aquli
nincsen valahol rip?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

[Walaki]D`Lair
Hogy lehet a dupla lézerkardot elõhozni multiban?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Mike
Neketek csinal olyat, hogy kimentett allas betoltese utan vibral a fegyver testuraja?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

CSOCSO
nemtom mi a baj nekem is néha oylanokat ir ki de ha csak vhova kapcsolodni szeretnél..nemtom mi a baja..tregyéél fel uj drivert instaláld ujra tedd fel a pecs-et...ezt tudom ajánlani..remélem sikerül..
CSOCSO
ok megoldottam sõt olyan viccesen hogy reggel felkeldtem neki lttem és másodszor már lenyomtam a csajt normálisan kard-al!!! nem lökdöstem meg semmi..odamentem csapkodtam körberohantam és csumee:)