3049
Jedi Knight II - Outcast
-
#2465 Miféle Extra cuccokat? Nekem is ugyanaz a problémám. Nem tud megoldást valaki? PLZ -
Xboxman #2462 "Hát szerintem 1 pöppet elkéstél a dologgal:=("
Jaja,de csak nemrég lett normális netem/gépem! -
Xboxman #2461 Na nembaj,igazándiból van egy mirror-om de arról csak 12K-val döcög cucc(17óra maíg lejönne):(( -
Xboxman #2459 Én lenni levegő?Mondjatok mirrort pliiz! -
Xboxman #2458 Én lenni levegő?Mondjatok mirrort pliiz! -
Xboxman #2455 ??? -
Xboxman #2454 Valaki tudnba mondani egy működő mirrort ahonnan le tudnám szipkázni a gamezt(lehetőleg ne extra-sat)?
E.K!
By X-boxman -
TneX #2453 Ugy,ahogy ide is írtál:)))
De ha arra vagy kíváncsi hogy a konzolt hogy hozod elő,akkor shift + §(a TAB feletti nulla) -
TneX #2452 Lol -
#2451 Légyszi segítsetek! Hogyan tudok a consolba írni? -
djcom #2450 thx -
TneX #2449 Ha meg végkép nem megy,akkor IRC-n az extra serveren az #sh.hu csatin tutira találsz segítséget... -
TneX #2448 Ugy jónak kell lennie! -
djcom #2447 Nem megy!Segítsetek!
-
djcom #2446 Ha csinálok egy szervert a gépemen,megadom azt az ip-t,ugy jó lesz?Mert a join szerverrel próbáltam,nem müxik? -
TneX #2445 Multiplayer,Game,Create server,bejelölöd a dedicated-et,beállitod,a fraglimitet/timelimitet és kész:D Amugy mi a probléma?erre nem hinném hogy nem jöttél rá... -
djcom #2444 Gyors help kéne.Hogy kell a játékhoz szervert csinálni? -
#2443 Valaki mondja már meg, hogy kö a consolba írni? -
#2442 Jedi Knight II- Outcast végigjátszás a http://free.x3.hu/mr-titok/index.html
megtalálható.
Trainerem is van kérésre elküldöm akinek kell.
-
TneX #2441 www.gamecopyworld.com -
TneX #2440 Melyik a 9. pálya? -
#2436 Az meg hol van? magyarázd el normálisan -
#2430 Hogyan lehet duplakardot "csinálni"? -
TneX #2429 Mind1:)))) -
#2428 Magamtol jöttem rá, mivel olvasgattam a csalásokat itt ott, se soha nem vitt rá a lélek, hogy használja őket (csak egyszer, mikor látni akartam, hogy milyen a dupla pengéjű kard, de mikor láttam, hogy a másik pengével a saját testét vagdossa, hagytam a francba). -
#2427 ezt komolyan kérdezed, vagy én értem félre a kérdést? -
#2426 ha végigvitted a játékot poénnak nem rosz:)))
Mellesleg egyedül jöttél rá hogy ez csalás vagy valaki segített neked?:)))) -
TneX #2425 OK,akkor én is kipróbálom.Nem tudod véletlenül mi történik ha lenyomom az attack gombot? -
#2424 Csakhát ez csalás. -
#2423 halál komoly, saját magam próbáltam ki -
TneX #2422 Komoly?:)))) -
#2421 ha singleben beírjátok hogy devmapall, utána setforceall 5 kaptok 2 új stílust:a dessan félét, meg még egyet, ami gyorsabb a kéknél, valamint a Mind Trickkel saját magad irányíthatod az ellent (csak ezzel az a gond hogy nálad hiába kifogyott a töltény, ha elmúlik a mind trick ő még tud lőni vele, nem nagyon látod hova lősz és a többiek csak bambán bámulnak miközbe az irányított emberrel lemészárolod őket - valamint ha már nem akarod irányítani vagy meghalsz vele, vagy megvárod míg letelik az idő) -
TneX #2420 Nem süllyed el! -
TneX #2419 Mikor,hol?:D -
TneX #2418 Hogyne' -
#2417 Nem rendezunk Sg JK2 partit?
-
TneX #2414 Felhozom megint,csak úgy. -
#2413 [=IRG|BLaKEmAn=] -
#2410 a vezetőjük (márha xMas a vezetőjük) elég tahó, gondolom az egész bagázs ilyen lehet (elég a "server:ne karomkodj ** te szar" szöveget említenem) -
#2408 Na az SH megmutatta a szellemi színvonalát tegnap este....