Jedi Knight II - Outcast

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY
na nyitok szervwrt szokasos modon es aztan papacsoso fiuuuuuu😊)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
na gyere eselyed nem lesz csocsokam😊

I.C.ram
attol felek nincs meg 😞((
CSOCSO
elverjelek?😊)))
CHEAPBOY
Nem gyun valaki Jedi2ozni envélem?😊

CSOCSO
király😊
Köszi Csocso. Tényleg a lökést kellett használni, mostmár nekem is megvan a kardom. 😊))

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

CSOCSO
fúú nekem is gázos volt de már nem nagyon emléxem... azhem tudod használni azt az erõt hogy lökés.. probáld meg kilõni.. vagy nemtom..
Hali.
Lenne egy kis problémám a gameval. Méghozzá a Jedi tréningen amikor megszerzem a kardom. Nos hogy a p*csába kell megszerezni?? Mert én vagy 100x ugrottam neki a dolognak de soha nem sikerült.
Ugyebár rá kell állni a kõre mire az lemegy és ennek hatására az a ketrec ami alatt a kardom van felemelkedik. Nos eddig rendben is van, utána ugye bekapcs a jedi speed-et és futás majd az alagutban ugrok egyett ezzel gyorsítva magamon és oda is érek mielõtt a ketrec teljesen visszaesene, de sehogy sem tudok bemenni alá, begurulni meg aztán végképp nem mert az a hülye muksó ott egyszerûen csak guggolni tud, de gurulni nem. Valamit rosszul csinálok vagy tényleg csak a szerencsén múlik hogy megszerzem-e vagy sem?

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

CHEAPBOY
😄DDDDDd
Ez kb olyan amikor elosszor nyomtam az FF8at es gondolkodtam ajo csapatbeallitason agyilkos kombinaciokon illetve hogy hogxan nyirjam kio a weaponoket😊))

Mi ez ha nem fuggoseg?😊

Kimásoltam a végigjátszásból atz ide vonatkozó szövegrészt,hátha segít:

"Felérve az út jobbra és balra vezetett. Most ismét jobbra próbáltam szerencsét elsõnek. Kis forduló után egy kis ajtóhoz vezetett a folyosó. A kis ajtó a transzporterek fertõtlenítõjének a vezérlõjébe vitt. Bent újabb birodalmiakkal kellett újabb lézercsatát vívnom. Az egyik kijelzõn megfigyeltem, amint a transzportert sterilizálják. Tovább váltva a kamerákon, azt is észrevettem, hogy a sterilizálás után egy csõ kiengedi a felgyülemlett gázokat és közbe az egyik párkány alatt kijebb csúszik. Gondoltam, ha elég gyors vagyok azon keresztül bemászhatok a fertõtlenítõ reaktoráig és kellõképpen megrongálhatom. A képernyõtõl balra található ajtón ki is jutottam ahhoz a bizonyos párkányhoz. Megvártam amíg a csõ kicsúszik, majd leguggoltam és a visszacsúszó csõrõl a mellette lévõ párkányra estem. Megvártam míg még egyet ürít, majd elkezdtem végigrohanni a csõbe. A Generátort pajzs védte így elsõnek annak a generátorait kellett elintéznem, aztán pedig a fõgenerátorral végeztem. Még éppen sikerült, mielõtt elkezdõdött volna az újabb számomra halálos sterilizálás. A reaktor liftjével mentem fel a sterilizáló helyiségbe, majd megvártam a következõ transzportert és a tetejére ugrottam az állványzatról. A sterilizálóból kijutva sziklás részen mentem tovább a transzporter tetején. Az elsõ forduló után egy kristályoktól zölden világító barlangot vettem észre balra, amire ki is ugrottam."

Neeem nem ott...ott abban a szobában keresgélj valami kifelé vezetõ ajtót,ahonnan a töltõ-szobába juthatsz.

Vagy látogass el IDE,itt van egy végigjátszás,hátha az többet segít.

Hmm...elég régen játszottam már végig,és amit írni fogok lehet elég ködös lesz,de remélem azért valamit sikerül majd megérteni.Naakkor:

Juss ki a szabadba,azt hiszem abból a szobábol,ahonnan bejutsz a töltõállomásra,onnan ki lehet jutni 1 ajtón keresztül.Keress a szakadéknál két ilyen jelzõ-villogó lámpaszerûséget.Ha itt lenézel,láthatod,hogy néha 1 ilyen konténerszerûség,kijön egy nyílásból,és ott marad 1 ideig.Amíg ott marad,ugorj rá,majd gyorsan ugorj is valam biztonságos helyre onnan.Ha viszament a konténer,be tudsz menni oda,ahonnan jött.Most bekerültél a töltõ-szoba alá.Itt szét kell lõnöd minden ilyen piros vackot,aztán felmehetsz a "liftel".Mostantól nem fogsz sebzõdni ebben a szobában.Keress ilyan hajlított póznához hasonló "izéket",és azon menj fel,hogy a szállítóktól magassabban legyél,és amikor megáll töltõdni,ugorj a tetejére,és mehetsz tovább.

Remélem érthetõ volt,ha nem akkor irj😄

CSOCSO
nekem is ezt csinálja
Sephi
ahh meghalok!! amiota ujra feltettem az XP-et es feltelepitem a jatekot minden ahogy volt es felmegyek egy akarmilyen servere a hulyeje kivag onnan valami tok hulye eroor messageval 😞 mostanaban vagy CL_Pase_Package Error : end of massage. vagy a jk2mp.exe add errort.. micsinajak?!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
ahamm..végigolvastam... megvan...
😊)) akor is ird a 7 est nagyobbal mert ugysem olvasgatja senki ami ott van..
CSOCSO
ahamm... valamit csinálj a szar oldaladdal hogy be lehessen lépni vagy ird ki a fõoldalra hogy kell belépni és ne kisbetûkkel hanem egyértelmûen lehessen látni.. mert én sem állok le olvasgatni a fõoldalon lévõ szarokat és más sem...
kösz!
tényleg sokminden van itt csak letölteni nem tudok róla. bázz!
Jano
Lehet. Asszem a jediknightii.net-en vannak kódok.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

CSOCSO
nemtok rola
Lehet valahogy a single playerban is dupla pengélyü fényfütyit csinálni?
CHEAPBOY
A fenykarddal vannak olyan utesek (nem egy) ami azonnal ol, lehetsz akarmilyen fullon eletero teren. A lightsaber nem gyerekeknek valo😛

Off. csocso gyere dc-re!!!! Légyszi!
CSOCSO
ez sirály... bekattant a játék!!!
sokáig nem mentettem.meghaltam..kezdhettem elölrõl.. erre az elsõ kis fos jedit nem bírom leverni!!! ott azon a dzsungeles pályán!
nemtom mi van ezzel!!! 1-2 ütéssel kinyir..és full életem van..belassítok és igy is... ez hülye...
Jano
Ezek szerint... 😊

CHEAPBOY
Csocso(tesco) baratunk aki loki az igazakat elakadt?😛

CHEAPBOY
szerencsetlen😊

1.04es patchet szedd le a www.fpscentral.hu-rol. ott frankon mukodo van. MA szedtem le kiprobaltam semmi baja sincs.

utana letoltottem a JEdi modot, az is hibatlanul veszi a farbat.
Gondolom nem crackes a JEdi2od alapbol ugye?

CSOCSO
kösz meglesem..
CSOCSO
A PECSTÕL el sem indul a gamez..ujra kell instalálnom... a mod tol meg nem indul el a multi..csak fehér háttér van...
Jano
Egy kis vízesésnél van egy kijárat, amin csak leguggolva tudsz átmenni. Kurva nehéz megtalálni, de ne add fel. Nagyon pici repedés egy szikla oldalában. Ja, és részben a víz alatt van.

CHEAPBOY
szerintem frankon mukodik semmi baj sincs vele.

CSOCSO
CSOCSO
nah szal... felrobbant a hajó.. elmenekültünk... elindultam az erdõben.. eljutottam egy hajóhoz ami lezuhant.. de merre tovább? már 15 ször megprobáltam felugrani..15 ször jártam végig a pályát....

jobbrol jöttem, onnan hátulról...
CSOCSO
letöltötem a mod ot hogy lehessen nálam két kard meg stb..megint szétbaszta a jedi multit.. ahogy a pecs is..
Sephi
Tok jo eszt haloba jaccani Duel mondba😊) szijel szeek mindekit😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
thenx meglesem
Jano
Szétzúzod a pajzsát, után szpíd, és oltári gyakás az arcára. Ezt párszor meg kell ismételni, azt egyszercsak dájol az öreg.

CSOCSO
oké..szal ott tartok hogy a generátort kinyirtam.most a tesóm vagy ki.. aki egy ilyen narancssárga robot cuccban van és körüveszi az energy.. megprobál ölni...hogy tom megölni?? azt a piros szar kell lelönöm?? nem akar meghalni..
belelöttem 7-8 rakétát ugy hoyg nem volt pajsza és nem deglett meg... hm... hja felûlröl löttem a fejébe kb..és lassítva mert benyomtam a speed et..
CSOCSO
ahamm köszike
Dynamic
Folyamatosan kell nyomni a gombot, amíg a csaj oda nem ér a következõ ajtóhoz és meg nem nyomja az ahhoz tartozó gombot.Amint megnyomta, te elengedheted, nem záródik le.
Sephi
Te bisztos SW -t jaccol? Nem lehet hogy valami amst?😊))

CSOCSO
most mentettem ki azt a hülye picsát... de nemtok tovább menni...
a csaj oda áll a a falnál megnyomja a gombot tovább megyek megynomom én is mert msát nem lehet mindenhol bezáródik az ajtó és senki semerre.. nah mit kell tenni
Shep
Hát nem tudom biztos nem voltam elég figyelmes de ott csak a 8ik kuldetésig van leírva...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Biztos kérdezte már vki, de nincs idom vegigolvasni a Doom shields nevû pályán miután megöltem a mukit és a pajzs deaktiválva van és az ûrhajó nem sokára felrobban, valamint gravitáció sincs akkor hova a bánatba kell menni? mert végigjártam mindent de semmi, ill. lebegtem/tok idegtépõ már majdnem a falat vertem/? Elõre is kösz

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Adam-90
Egyébként hol lehet feltölteni képet, mert már elfelejtettem.
Adam-90
Nem tudom. Szerintem nézd meg,hogy be lehet-e állítani.Ha nem akkor szerintem telepítsd újból a játékot.
rage
Hello !

Csak egy kérdésem lenne:
Lehet valahogy , valamilyen beállítással javítani azt, hogy néha nálam a talajon / falakon fehér pontokból álló szaggatott vonal látszik?
Vagy ez textúra - illesztési hiba?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Adam-90
Csõ Ga-Bika. Írd be: map * A csillaghoz írd a pálya nevet. PL.: map kejim_base
GAMECUBE
Valaki dobna nekem egy mailt? )[email protected]) es elmondana minden csinjat binjat ennek a gammanak? Mert veszettul erdekel.
Amire konkretan kiv. vagyok, hogyanlehet normalisanm jol megtanulni kardfoznu mi a logikaja milyen mozdulatik vannak, stb. megkoszonnem.

udv. all. es az ero legyen velem😛PP