Windows XP - A holnap markában

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

braindance
Talán ezt ne vitassuk meg, mert teljesen embere válogatja.
A büdös életben sose volt a gépemen magyar rendszer, de ettôl még semmi bajom nincs azzal aki azt használ!
Nekem jobban tetszik a File menü a Fájl menü helyett, a Control Panels a Vezérlôpult helyett, és jobban szeretem ha nem kell várnom a magyarításra. A játékok úgysincsenek magyarítva, minek legyen megkeverve az egész? 😊

De azért ezt nem kellene "szégyenletesnek" nevezni.
mikike
a:\gdisk 1 /del /all
ez volt a lemezen
na ez a gdisk mi?
mer ez is a ghost része
amúgy igenis probálgatom
főleg ha lesz egy stabil winem amit érdemes lecopyzni

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

CSáá. Nem tud valaki, olyan diretx driver letöltő helyet ami jó XP-hez is?
KIP
Nem hinném hogy igazad van, ha lenne bármi közöd
is a warez dolgokhoz nem mondanál ilyet...
Ivan_Ho
Egy apró észrevétel: egy csomó régebbi program nem tud megbírkózni az NTFS-el, úgyhogy akineknem fontosaz inkább ne konvertáljon FAT32-ről. A 30Gb feletti vinyókat meg inkább osszátok többb partícióra.
KRi2
Arra van megoldas hogy 60hz folott is menjenek a jatekok . Valamelyik forumon lattam (swhw/dewdew?)

lll l ll lllll l lll ll

mikike
minek
nincs nő nincs kúrás

mikike
nah...
megdöglött ez a gány
épp a Ghostot próbálgattam és ami lemez bent volt, az azt csinálta, hogy leszedte a partíciókat a winyóról
és ezt már nem bírta ki az XP
utána már nem állt fel
hogy lehet ilyen instabill progit kiadni?
ennyitől kiakad?
ezt nevezik atombiztosnak?

most egy kiswinyóra raktam Win98SE-t és megmondjam mi bajom van vele?

S-E-M-M-I

KIP
Vedd meg szépen a boltban:-)) , akinek kell az meg is érdemli...
GulaSoft
Jó hír azoknak, akik szeretnék az otthoni vagy szomszédos gépeket használni, hogy a Home változat is támogatja a maximum 11 gépes helyi hálózatot (10+ a saját gép).

Na a legfrissebb hír amit Grm hozott a bemutatóról, csak elfelejtett megemlíteni, hogy a Home Editionból nem készül magyar verzíó de hát ugye irány az európai únió tessék megtanulni angolul.
GulaSoft
Kár hogy nem látjátok, hogy GRM mit küzd az XP-vel, hogy kedvenc játékait indulásra bírja, mert pl. nem fut rajta a Halflife kódgeneráló, meg az AOE2 is CD-t keres, most meg filmet sem tud nézni mert a codex-ek sem jók, és a lejátszók amik win98 alatt jók voltak, azok meg szaggatnak mint állat. Az upgrade-ről meg annyit, hogy 40 perc alatt ment fel egy p3 800-as gépre, és másfél óra után még csak 50%-nál tartott a régi beállítások összeszedegetése ugyan ezen a gépen, úgyhogy ha valaki nekiáll upgradelni a w98-át és meg szeretné tartani a beállításait az számítson egy jó 4-5 órás telepítésre. Ha szűz gépre teszitek rá, akkor meg előtte generáljatok kódokat a kedvenc játékaitoknak, vagy vegyetek a win98 mellé egy másik gépet is.
GulaSoft
Idegen a dumád ismét minősített, simán rád lehet ismerni, hiába váltottál nick-et idegenről RazPark-ra, de sebaj tőled nem is vártunk mást.
Ivan_Ho
Jó a dumád csak kár, hogy ehy kukkot sem értek belőle.
KIP
Vagy virusod van vagy a hardware-el van gond, esetleg mind2,vagy change user and reboot system😊)
mikike
jelenleg a következökkel tréfál meg ez a k. XP:
1. shutdown v. turn off esetén nem kapcsol ki, hanem reseteli a gépet
egy pillantra bevillan a kék képernyõ aztán reset
a következõ indulásnál meg futhat a checkdisk...
és ha még marad valami kiolvasható az EventLogban, aszerint a BIOS hibás I/O mûveletet akart végrehajtani....? (0071-0x7x)

2. ha egy program menni akar a netre az már tárcsáz is
az XP nem kérdez semmit, simán engedi pedig Never Dialingon van

3. A Control Panelbõl eltûnt néhány opció (PowerControl, System...)

4. a Scheduled Taskok nem indulnak el, valami jelszót akarnak maguknak, de minek mert azzal sem megy

5. felraktam a NAVot mint vírusirtót, amíg fent volt semmi mást nem volt hajlandó futtatni

GulaSoft
Hehehe nagyon jól elvagyunk, ugyan rajtunk kívül senkit nem érdekel az egész, mi viszont jól elszórakoztatjuk egymást.
GulaSoft
Na Grm most magyarázza a bizonyítványt, mindjárt fel is kerül, csak én gyorsabb voltam :-) (igaz én win98-on irogatok, ő meg XP-n csak 5 percig nem találta a refresh gombot raja) :-))))
GulaSoft
Na meg is volt a 3 hozzászólás, remélem ti is látjátok a színvonalukat, hirtelen ezeket tudta a grm összetoborozni. :-)))
GulaSoft
Hehe ne tudjátok ki, GRM most toborozza a hozzászólókat telefonon, csak nehezen megy neki, de a következő 3 hozzászólás az ő általa toborzott anyázók tollából fog születni. Ennyit a windows xp felhasználóiról :-)
GulaSoft
Hülye ez a GRM, itt ülök vele szemben, a gép amin futtatja egy P3 850 MHz 128 mega rammal (és lassabb mint ue. a gépen egy win98), otthon egy AMD Athlon 800-ason futtatja 256 Mb rammal, a harmadik gép amin tesztelte az meg egy P3 800-as Asus V7700GTS videókártyával.
Szóval, tényleg nagyon gyors az új microfos termék, viszont nagyon szép.
Biztos hogy programozót nem vettek fel a microfosék, de hogy grafikust és zenészt igen, az tuti.
Törölt felhasználó
szóval ezért nem kapok behívó portot, hogy a kurva anyádat. 😊
HunChris
suxxXP!
KIP
Akinek megvan a hardware-e hozzá használja egészséggel és várjon a hibajavitásokra (SP).
Gratulálok Nightlord, ez szép volt...de azért én a dllcache-t és a drivercache-t nem birizgálnám. 😊

D3t0nat0r
Dikkma itt kivételesen nem neked van igazad 😊 Dublinban fordítját a windowst, apám már találkozott személy szerint mindenkivel a magyar fordító brigádból 😊

hugi: en 15:00 kor fellepek irc, es reggel 7 kor lekapcsolom a gepet. Ez ido alatt te hanyszor is rebootolsz? 😊))

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

egyszeru user : nekem tokeletes 98se hun
Age of Kings IRC CD iras AVI mpg lejatszasra tokeletes
neha meg Q3 vagy UT minek nekem XP ?

Dikkma
Kapcsold ki a tűzfalat az Internet optionsben!
Akkor menni fog!
A fordítást Mo-n csinálják, ismerek is 1-2 embert irc-ről. Van vmi cég, aki fordít mindenfélét, és a Microsoft ezzel bízta meg most őket, de tényleg akármit fordíthatnak..
biztos szep + jo(nalam win2k fut es nem is akarok XP-t telepiteni), de miert kell neki 1.5 Gb adatterulet? szerintetek az alapjan amit ad ez indokolt?
Long_Gun
Rosszul hiszed! Dublinban van a fordító központ, egyébként igazad van.

I.C.ram
a magyar verziok sokkal szarabbak mint az angol valtozat mert a fordiitaskor mindig bele faszkodnak valami a forditok (Finnorszagban forditjak ezeket asszem)
Ehe az első kékhalálom 2 hónapja..😊
Project IGI-zés közben bevillant!! és ott is maradt szépen..😊)) azért ez a verzsön se tökéletes!!! De sokkaljobb mint a többi winfos...😊
tudtok egy linket nyomni?
Persze, mert gyarilag be van allitva, hogy rendszerhiba eseten automatikusan ujrainduljon.

Ha kikapcsolod, el is tudod olvasni, mi a baja 😊
mikike
ide jöhetsz kék halált sasolni
persze ravasz mert épp csak felvillantja

mikike
XP egy fos

Dikkma
Az XP király! Ma reggel végképp érzékeny búcsút vettem a ME-től, már csak XP-m van.
Egy hónapja használom, egy 533-as Cel+96 mega rammal rendelkező gépen is; kék halált még soha nem láttam.
A cikk meg tök jó. De nekem még nem volt program ami nem futott volna (játékot elég sokat próbáltam), az a 60-70% sztem alábecslés.
zplayer
Tenyleg jo
Miért te nem tudsz?
Aquli
hat...az utolso kep...egyszeruen lol...

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Jaja nagyon durva az a kep. Egyebbkent jo a cikk. De hogy hogy varazsoltak elo hogy a paintbol tudtak jpg be menteni, az rejtej 😛

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Oldal 1 / 2Következő →