96
  • braindance
    Talán ezt ne vitassuk meg, mert teljesen embere válogatja.
    A büdös életben sose volt a gépemen magyar rendszer, de ettől még semmi bajom nincs azzal aki azt használ!
    Nekem jobban tetszik a File menü a Fájl menü helyett, a Control Panels a Vezérlőpult helyett, és jobban szeretem ha nem kell várnom a magyarításra. A játékok úgysincsenek magyarítva, minek legyen megkeverve az egész? :)

De azért ezt nem kellene "szégyenletesnek" nevezni.
  • mikike
    a:\gdisk 1 /del /all
    ez volt a lemezen
    na ez a gdisk mi?
    mer ez is a ghost része
    amúgy igenis probálgatom
    főleg ha lesz egy stabil winem amit érdemes lecopyzni
  • noxon
    CSáá. Nem tud valaki, olyan diretx driver letöltő helyet ami jó XP-hez is?
  • KIP
    Nem hinném hogy igazad van, ha lenne bármi közöd
    is a warez dolgokhoz nem mondanál ilyet...
  • Ivan_Ho
    Egy apró észrevétel: egy csomó régebbi program nem tud megbírkózni az NTFS-el, úgyhogy akineknem fontosaz inkább ne konvertáljon FAT32-ről. A 30Gb feletti vinyókat meg inkább osszátok többb partícióra.
  • KRi2
    Arra van megoldas hogy 60hz folott is menjenek a jatekok . Valamelyik forumon lattam (swhw/dewdew?)
  • mikike
    minek
    nincs nő nincs kúrás
  • mikike
    nah...
    megdöglött ez a gány
    épp a Ghostot próbálgattam és ami lemez bent volt, az azt csinálta, hogy leszedte a partíciókat a winyóról
    és ezt már nem bírta ki az XP
    utána már nem állt fel
    hogy lehet ilyen instabill progit kiadni?
    ennyitől kiakad?
    ezt nevezik atombiztosnak?

most egy kiswinyóra raktam Win98SE-t és megmondjam mi bajom van vele?

S-E-M-M-I
  • KIP
    Vedd meg szépen a boltban:-)) , akinek kell az meg is érdemli...
  • GulaSoft
    Jó hír azoknak, akik szeretnék az otthoni vagy szomszédos gépeket használni, hogy a Home változat is támogatja a maximum 11 gépes helyi hálózatot (10+ a saját gép).

Na a legfrissebb hír amit Grm hozott a bemutatóról, csak elfelejtett megemlíteni, hogy a Home Editionból nem készül magyar verzíó de hát ugye irány az európai únió tessék megtanulni angolul.
  • GulaSoft
    Kár hogy nem látjátok, hogy GRM mit küzd az XP-vel, hogy kedvenc játékait indulásra bírja, mert pl. nem fut rajta a Halflife kódgeneráló, meg az AOE2 is CD-t keres, most meg filmet sem tud nézni mert a codex-ek sem jók, és a lejátszók amik win98 alatt jók voltak, azok meg szaggatnak mint állat. Az upgrade-ről meg annyit, hogy 40 perc alatt ment fel egy p3 800-as gépre, és másfél óra után még csak 50%-nál tartott a régi beállítások összeszedegetése ugyan ezen a gépen, úgyhogy ha valaki nekiáll upgradelni a w98-át és meg szeretné tartani a beállításait az számítson egy jó 4-5 órás telepítésre. Ha szűz gépre teszitek rá, akkor meg előtte generáljatok kódokat a kedvenc játékaitoknak, vagy vegyetek a win98 mellé egy másik gépet is.
  • GulaSoft
    Idegen a dumád ismét minősített, simán rád lehet ismerni, hiába váltottál nick-et idegenről RazPark-ra, de sebaj tőled nem is vártunk mást.
  • Ivan_Ho
    Jó a dumád csak kár, hogy ehy kukkot sem értek belőle.
  • KIP
    Vagy virusod van vagy a hardware-el van gond, esetleg mind2,vagy change user and reboot system:))
  • mikike
    jelenleg a következökkel tréfál meg ez a k. XP:
    1. shutdown v. turn off esetén nem kapcsol ki, hanem reseteli a gépet
    egy pillantra bevillan a kék képernyő aztán reset
    a következő indulásnál meg futhat a checkdisk...
    és ha még marad valami kiolvasható az EventLogban, aszerint a BIOS hibás I/O műveletet akart végrehajtani....? (0071-0x7x)

2. ha egy program menni akar a netre az már tárcsáz is
    az XP nem kérdez semmit, simán engedi pedig Never Dialingon van

3. A Control Panelből eltűnt néhány opció (PowerControl, System...)

4. a Scheduled Taskok nem indulnak el, valami jelszót akarnak maguknak, de minek mert azzal sem megy

5. felraktam a NAVot mint vírusirtót, amíg fent volt semmi mást nem volt hajlandó futtatni
  • GulaSoft
    Hehehe nagyon jól elvagyunk, ugyan rajtunk kívül senkit nem érdekel az egész, mi viszont jól elszórakoztatjuk egymást.
  • GulaSoft
    Na Grm most magyarázza a bizonyítványt, mindjárt fel is kerül, csak én gyorsabb voltam :-) (igaz én win98-on irogatok, ő meg XP-n csak 5 percig nem találta a refresh gombot raja) :-))))
  • GulaSoft
    Na meg is volt a 3 hozzászólás, remélem ti is látjátok a színvonalukat, hirtelen ezeket tudta a grm összetoborozni. :-)))
  • GulaSoft
    Hehe ne tudjátok ki, GRM most toborozza a hozzászólókat telefonon, csak nehezen megy neki, de a következő 3 hozzászólás az ő általa toborzott anyázók tollából fog születni. Ennyit a windows xp felhasználóiról :-)
  • GulaSoft
    Hülye ez a GRM, itt ülök vele szemben, a gép amin futtatja egy P3 850 MHz 128 mega rammal (és lassabb mint ue. a gépen egy win98), otthon egy AMD Athlon 800-ason futtatja 256 Mb rammal, a harmadik gép amin tesztelte az meg egy P3 800-as Asus V7700GTS videókártyával.
    Szóval, tényleg nagyon gyors az új microfos termék, viszont nagyon szép.
    Biztos hogy programozót nem vettek fel a microfosék, de hogy grafikust és zenészt igen, az tuti.
    szóval ezért nem kapok behívó portot, hogy a kurva anyádat. :)
  • HunChris
    suxxXP!
  • KIP
    Akinek megvan a hardware-e hozzá használja egészséggel és várjon a hibajavitásokra (SP).
  • StarFist
    Gratulálok Nightlord, ez szép volt...de azért én a dllcache-t és a drivercache-t nem birizgálnám. :)
  • D3t0nat0r
    Dikkma itt kivételesen nem neked van igazad :) Dublinban fordítját a windowst, apám már találkozott személy szerint mindenkivel a magyar fordító brigádból :)
  • MuldR
    hugi: en 15:00 kor fellepek irc, es reggel 7 kor lekapcsolom a gepet. Ez ido alatt te hanyszor is rebootolsz? :)))
  • hugi_0
    egyszeru user : nekem tokeletes 98se hun
    Age of Kings IRC CD iras AVI mpg lejatszasra tokeletes
    neha meg Q3 vagy UT minek nekem XP ?
  • Dikkma
    Kapcsold ki a tűzfalat az Internet optionsben!
    Akkor menni fog!
    A fordítást Mo-n csinálják, ismerek is 1-2 embert irc-ről. Van vmi cég, aki fordít mindenfélét, és a Microsoft ezzel bízta meg most őket, de tényleg akármit fordíthatnak..
  • ZsoltK
    biztos szep + jo(nalam win2k fut es nem is akarok XP-t telepiteni), de miert kell neki 1.5 Gb adatterulet? szerintetek az alapjan amit ad ez indokolt?
  • Long_Gun
    Rosszul hiszed! Dublinban van a fordító központ, egyébként igazad van.
  • I.C.ram
    a magyar verziok sokkal szarabbak mint az angol valtozat mert a fordiitaskor mindig bele faszkodnak valami a forditok (Finnorszagban forditjak ezeket asszem)
  • Bilux
    Ehe az első kékhalálom 2 hónapja..:)
    Project IGI-zés közben bevillant!! és ott is maradt szépen..:))) azért ez a verzsön se tökéletes!!! De sokkaljobb mint a többi winfos...:)
  • Dante
    tudtok egy linket nyomni?
  • nyunyu
    Persze, mert gyarilag be van allitva, hogy rendszerhiba eseten automatikusan ujrainduljon.

Ha kikapcsolod, el is tudod olvasni, mi a baja :)
  • mikike
    ide jöhetsz kék halált sasolni
    persze ravasz mert épp csak felvillantja
  • mikike
    XP egy fos
  • Dikkma
    Az XP király! Ma reggel végképp érzékeny búcsút vettem a ME-től, már csak XP-m van.
    Egy hónapja használom, egy 533-as Cel+96 mega rammal rendelkező gépen is; kék halált még soha nem láttam.
    A cikk meg tök jó. De nekem még nem volt program ami nem futott volna (játékot elég sokat próbáltam), az a 60-70% sztem alábecslés.
  • zplayer
    Tenyleg jo
  • Bilux
    Miért te nem tudsz?
  • Aquli
    hat...az utolso kep...egyszeruen lol...