96
-
#96 Talán ezt ne vitassuk meg, mert teljesen embere válogatja.
A büdös életben sose volt a gépemen magyar rendszer, de ettől még semmi bajom nincs azzal aki azt használ!
Nekem jobban tetszik a File menü a Fájl menü helyett, a Control Panels a Vezérlőpult helyett, és jobban szeretem ha nem kell várnom a magyarításra. A játékok úgysincsenek magyarítva, minek legyen megkeverve az egész? :)
De azért ezt nem kellene "szégyenletesnek" nevezni. -
#92 a:\gdisk 1 /del /all
ez volt a lemezen
na ez a gdisk mi?
mer ez is a ghost része
amúgy igenis probálgatom
főleg ha lesz egy stabil winem amit érdemes lecopyzni
-
noxon #91 CSáá. Nem tud valaki, olyan diretx driver letöltő helyet ami jó XP-hez is? -
#90 Nem hinném hogy igazad van, ha lenne bármi közöd
is a warez dolgokhoz nem mondanál ilyet... -
#87 Egy apró észrevétel: egy csomó régebbi program nem tud megbírkózni az NTFS-el, úgyhogy akineknem fontosaz inkább ne konvertáljon FAT32-ről. A 30Gb feletti vinyókat meg inkább osszátok többb partícióra. -
#86 Arra van megoldas hogy 60hz folott is menjenek a jatekok . Valamelyik forumon lattam (swhw/dewdew?) -
#85 minek
nincs nő nincs kúrás
-
#81 nah...
megdöglött ez a gány
épp a Ghostot próbálgattam és ami lemez bent volt, az azt csinálta, hogy leszedte a partíciókat a winyóról
és ezt már nem bírta ki az XP
utána már nem állt fel
hogy lehet ilyen instabill progit kiadni?
ennyitől kiakad?
ezt nevezik atombiztosnak?
most egy kiswinyóra raktam Win98SE-t és megmondjam mi bajom van vele?
S-E-M-M-I
-
#79 Vedd meg szépen a boltban:-)) , akinek kell az meg is érdemli... -
#76 Jó hír azoknak, akik szeretnék az otthoni vagy szomszédos gépeket használni, hogy a Home változat is támogatja a maximum 11 gépes helyi hálózatot (10+ a saját gép).
Na a legfrissebb hír amit Grm hozott a bemutatóról, csak elfelejtett megemlíteni, hogy a Home Editionból nem készül magyar verzíó de hát ugye irány az európai únió tessék megtanulni angolul. -
#75 Kár hogy nem látjátok, hogy GRM mit küzd az XP-vel, hogy kedvenc játékait indulásra bírja, mert pl. nem fut rajta a Halflife kódgeneráló, meg az AOE2 is CD-t keres, most meg filmet sem tud nézni mert a codex-ek sem jók, és a lejátszók amik win98 alatt jók voltak, azok meg szaggatnak mint állat. Az upgrade-ről meg annyit, hogy 40 perc alatt ment fel egy p3 800-as gépre, és másfél óra után még csak 50%-nál tartott a régi beállítások összeszedegetése ugyan ezen a gépen, úgyhogy ha valaki nekiáll upgradelni a w98-át és meg szeretné tartani a beállításait az számítson egy jó 4-5 órás telepítésre. Ha szűz gépre teszitek rá, akkor meg előtte generáljatok kódokat a kedvenc játékaitoknak, vagy vegyetek a win98 mellé egy másik gépet is. -
#73 Idegen a dumád ismét minősített, simán rád lehet ismerni, hiába váltottál nick-et idegenről RazPark-ra, de sebaj tőled nem is vártunk mást. -
#72 Jó a dumád csak kár, hogy ehy kukkot sem értek belőle. -
#69 Vagy virusod van vagy a hardware-el van gond, esetleg mind2,vagy change user and reboot system:)) -
#62 jelenleg a következökkel tréfál meg ez a k. XP:
1. shutdown v. turn off esetén nem kapcsol ki, hanem reseteli a gépet
egy pillantra bevillan a kék képernyő aztán reset
a következő indulásnál meg futhat a checkdisk...
és ha még marad valami kiolvasható az EventLogban, aszerint a BIOS hibás I/O műveletet akart végrehajtani....? (0071-0x7x)
2. ha egy program menni akar a netre az már tárcsáz is
az XP nem kérdez semmit, simán engedi pedig Never Dialingon van
3. A Control Panelből eltűnt néhány opció (PowerControl, System...)
4. a Scheduled Taskok nem indulnak el, valami jelszót akarnak maguknak, de minek mert azzal sem megy
5. felraktam a NAVot mint vírusirtót, amíg fent volt semmi mást nem volt hajlandó futtatni -
#58 Hehehe nagyon jól elvagyunk, ugyan rajtunk kívül senkit nem érdekel az egész, mi viszont jól elszórakoztatjuk egymást. -
#53 Na Grm most magyarázza a bizonyítványt, mindjárt fel is kerül, csak én gyorsabb voltam :-) (igaz én win98-on irogatok, ő meg XP-n csak 5 percig nem találta a refresh gombot raja) :-)))) -
#52 Na meg is volt a 3 hozzászólás, remélem ti is látjátok a színvonalukat, hirtelen ezeket tudta a grm összetoborozni. :-))) -
#48 Hehe ne tudjátok ki, GRM most toborozza a hozzászólókat telefonon, csak nehezen megy neki, de a következő 3 hozzászólás az ő általa toborzott anyázók tollából fog születni. Ennyit a windows xp felhasználóiról :-) -
#47 Hülye ez a GRM, itt ülök vele szemben, a gép amin futtatja egy P3 850 MHz 128 mega rammal (és lassabb mint ue. a gépen egy win98), otthon egy AMD Athlon 800-ason futtatja 256 Mb rammal, a harmadik gép amin tesztelte az meg egy P3 800-as Asus V7700GTS videókártyával.
Szóval, tényleg nagyon gyors az új microfos termék, viszont nagyon szép.
Biztos hogy programozót nem vettek fel a microfosék, de hogy grafikust és zenészt igen, az tuti. -
#44 szóval ezért nem kapok behívó portot, hogy a kurva anyádat. :) -
#42 suxxXP! -
#41 Akinek megvan a hardware-e hozzá használja egészséggel és várjon a hibajavitásokra (SP). -
StarFist #40 Gratulálok Nightlord, ez szép volt...de azért én a dllcache-t és a drivercache-t nem birizgálnám. :) -
#39 Dikkma itt kivételesen nem neked van igazad :) Dublinban fordítját a windowst, apám már találkozott személy szerint mindenkivel a magyar fordító brigádból :) -
MuldR #36 hugi: en 15:00 kor fellepek irc, es reggel 7 kor lekapcsolom a gepet. Ez ido alatt te hanyszor is rebootolsz? :))) -
hugi_0 #35 egyszeru user : nekem tokeletes 98se hun
Age of Kings IRC CD iras AVI mpg lejatszasra tokeletes
neha meg Q3 vagy UT minek nekem XP ?
-
#30 Kapcsold ki a tűzfalat az Internet optionsben!
Akkor menni fog!
A fordítást Mo-n csinálják, ismerek is 1-2 embert irc-ről. Van vmi cég, aki fordít mindenfélét, és a Microsoft ezzel bízta meg most őket, de tényleg akármit fordíthatnak..
-
ZsoltK #26 biztos szep + jo(nalam win2k fut es nem is akarok XP-t telepiteni), de miert kell neki 1.5 Gb adatterulet? szerintetek az alapjan amit ad ez indokolt?
-
#25 Rosszul hiszed! Dublinban van a fordító központ, egyébként igazad van. -
#24 a magyar verziok sokkal szarabbak mint az angol valtozat mert a fordiitaskor mindig bele faszkodnak valami a forditok (Finnorszagban forditjak ezeket asszem) -
Bilux #19 Ehe az első kékhalálom 2 hónapja..:)
Project IGI-zés közben bevillant!! és ott is maradt szépen..:))) azért ez a verzsön se tökéletes!!! De sokkaljobb mint a többi winfos...:) -
Dante #16 tudtok egy linket nyomni? -
nyunyu #15 Persze, mert gyarilag be van allitva, hogy rendszerhiba eseten automatikusan ujrainduljon.
Ha kikapcsolod, el is tudod olvasni, mi a baja :) -
#14 ide jöhetsz kék halált sasolni
persze ravasz mert épp csak felvillantja
-
#13 XP egy fos
-
#12 Az XP király! Ma reggel végképp érzékeny búcsút vettem a ME-től, már csak XP-m van.
Egy hónapja használom, egy 533-as Cel+96 mega rammal rendelkező gépen is; kék halált még soha nem láttam.
A cikk meg tök jó. De nekem még nem volt program ami nem futott volna (játékot elég sokat próbáltam), az a 60-70% sztem alábecslés. -
#7 Tenyleg jo -
Bilux #5 Miért te nem tudsz? -
#4 hat...az utolso kep...egyszeruen lol...