Condition Zero azaz új CS?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Hell Is Burnin\'
Hajrá Dózsa György!
fokozzam még?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
a CZ pedig epp a ToD reszrol szol, a DS csak felkerult a cdre (torolt jeleneteket jelent, joval hosszabb volt az is egyebkent, de csak ennyi erte el a jatszhato szintet, a CS-hez sok koze nincs.).
Megjelent az 1.3 steamre de ahogy bemasolom meg is jelenik csak ha elinditom Half*Life hatter jon be es egyaltalan nem az 1.3. Ujrainditottam de akkorse! Mit tegyek?
az uj palyak jok, en nem tapasztaltam hasonlo mindenhonnan jonnek vegtelenul problemat, 2x (+a vegen) jottek mogottem, de akkor szoltak is radion.
Lenne egy láma kérdésem: hogyan kell a Condition Zero-ban egyjátokos módban játszani? Elvileg van 75 küldetés, de én csak a multiplayert találtam meg. :-(
ember guggolva lõ rád, te pedig messzirõl távcsövessel nézed. Ha _pontosan_ becélzod a fejét, és lõsz, el se találod.
Vagy ha bejön melléd egy ember, és leguggol, lõheted akárhogy, a falon/padlón lesznek ott a golyónyomok, az embernek meg kutyabaja.
Hell Is Burnin\'
a fegyvervasarlast en nem nagyon fogom hasznalni, megmaradok a tobb honapja hasznalt vasarlo bindjeimnel, azzal is eleg gyorsan meg lehet oldani a dolgot, de lehet megprobalok abban is beloni par konfigot, a menuje tetszett.
<->-> 04.28.04 (current release)
Changes/Additions:
--------------------------------------------------------------------------------
New high-definition player models
New high-definition weapon models
New high-definition sound effects
New Buy Package system
Custom Mission Pack support
Updated de_stadium_cz
Updated de_dust_cz
Added solid radar option
Various other improvements
Hajrá Dózsa György!
(hogy egyen rajta mit frissiteni, mer ha igen akkor nagy majmok)
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400