Condition Zero azaz új CS?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helloka..annak aki játszik ezzel a játékkal!Megakadtam a repülõnél...nem igazán értem hogy lehet leszedni...a repcsit!fûstöl az mint a szar..de leesni nem akar!!!valaki kis helpet...😊)

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Extraboy
re

DJ_HELL
hat sajna na mindegy mindenkinek kellemes es hedcsattos gémet bye

Hell Is Burnin\'

modelleket javitottak mar reg, a militia nem frissult asszem.

DJ_HELL
Na ja de azert eleg idegesito hogy akarhogy lovom nem doglik meg de azert remelem a peccsben majd javitanak ezen mert eleg idegesto es nem tom h mit kezdjek vele azert en neten nem jatszom vele sajna igy hat maximum lanon fogok vele talalkozni de van meg egy szembetuno a militia palyan ahol a ctk jonnek nem a csatornabol hanem az alagutbol ott van 1 fa es egy ko 1mas mellett es nem lehet kozottuk elloni!ez a legidegesitobb azon a palyan!!!!

Hell Is Burnin\'

settings menubol nyugodtan kikapcsolhatod.

1142-43-re van megoldás?

O0D:
meg nem ertem hogy a windozzal egyutt miert kell csendes modban elindulnia ...

Hajrá Dózsa György!

Extraboy
Sztem is egy kalap szar!

Kandurex
Az egész STEAM egy nagy hulladék rendszer amit szerencsétlen hozzá nem értõ balfax programozók készítettek....ezt csak neked, miután Mad-CoW bannoltad ilyesféle hozzászólása miatt....tudod mit...KIBA*ZOTT SZ*R SZUTYUK rendszer....

fokozzam még?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

akkor probalkozhatnal a vegleges verzioval esetleg.

a CZ pedig epp a ToD reszrol szol, a DS csak felkerult a cdre (torolt jeleneteket jelent, joval hosszabb volt az is egyebkent, de csak ennyi erte el a jatszhato szintet, a CS-hez sok koze nincs.).

Szerintem nem.... Abban csak botok ellen játszol a multi pályákon. A Deletes Scenes az a rendes egyjátékos mód
Na, pont ilyen nincs nekem... Az alatta lévõ 4 menü meg van, de ilyen "Play Counter-Strike: Condition Zero" nincs. 😊 De hogy miért, azt nem tudom, rendesen feltelepítettem 2* is. Azért köszi.
Ja, és wrong disc a hibaüzenet.

Sziasztok! Van ötletetek arra, hogy mit kell és hova másolnom, ugyanis format C volt és nem tudom jra telepíteni a CZ-t. HDC-s változat Még addig sem jutok el, hogy beírjam a kódot.!!!

nemtudom, szerintem az normalis, nezd meg jatekinditasnal hogy CS-s palyak vannak e 0tt.

Extraboy
FLeKO!
Megjelent az 1.3 steamre de ahogy bemasolom meg is jelenik csak ha elinditom Half*Life hatter jon be es egyaltalan nem az 1.3. Ujrainditottam de akkorse! Mit tegyek?

es a tour of duty nem egyjatekos resz?..

az uj palyak jok, en nem tapasztaltam hasonlo mindenhonnan jonnek vegtelenul problemat, 2x (+a vegen) jottek mogottem, de akkor szoltak is radion.

Extraboy
Nemtudom ti hogy vagytok vele de en most probaltam ki azt a plussz kuldetest amit kiadtak hozza es szerintem egy nagy szar, elkeztem es kb 10 percen at avval foglalkoztam hogy a "semmibol elotoro" elennfeleket halomra oljem

Nem a Deleted Scenes az egyjátékos mód? Amire te gondolsz Flek0 az a Tour of Duty!
nem új ugyanaz mint a régi....nem mertek rajta változtatni jó is ahogy van.DE basszák meg legalább a grafikán javíthattak volna ,de semmi.😞

Hello!

Lenne egy láma kérdésem: hogyan kell a Condition Zero-ban egyjátokos módban játszani? Elvileg van 75 küldetés, de én csak a multiplayert találtam meg. :-(
félreérthetõ, a Deleted Scenes modelljeire gondoltam.
1.1-et még nem láttam, de az elõzõ verziókban ilyenek voltak:
ember guggolva lõ rád, te pedig messzirõl távcsövessel nézed. Ha _pontosan_ becélzod a fejét, és lõsz, el se találod.
Vagy ha bejön melléd egy ember, és leguggol, lõheted akárhogy, a falon/padlón lesznek ott a golyónyomok, az embernek meg kutyabaja.
Extraboy
Ja csak nalam az volt a kulombseg hogy a cel+ rohattnagy viszont barhova celzok fejre megy 😊

az 1.1-es patchben levo jatekos modellek szerintem nagyon jol passzolnak a hitboxokra-.

Jonny87
Én azért meghallgatnám errõl flekot 😛

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

dede tényleg vannak ilyenek, fõleg amikor guggolnak az emberek. nem a "fej"ére kell célozni, hanem a hitbox feji részére, amit nem lehet látni 😄
Jonny87
😄 Hell ez aranyos volt 😄

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

DJ_HELL
szerinterm vannak benne eleg nagy bugok mert 10 centirol lovom a botot mert bejon elem aztan nem talalom el utan + egy golyoval fejbe lo olyan mintha a fegyverm szkinje atment volna a csavon a hatabol kijott volna es onnan lottem volna a falat!

Hell Is Burnin\'

en se vettem eszre kulonosebb valtozast azon a palyan.-
a fegyvervasarlast en nem nagyon fogom hasznalni, megmaradok a tobb honapja hasznalt vasarlo bindjeimnel, azzal is eleg gyorsan meg lehet oldani a dolgot, de lehet megprobalok abban is beloni par konfigot, a menuje tetszett.

Extraboy
Nekem rohattukl tetszik! Egyedul a fejloves uj jelolese szokatlan de majd megszokom ezt is. A dust_cz-be mi lett updatolva mer nekem semmi sem szurt nagyon szemet (nem igazan neztem annyira). Sztem a legjob dolog benne a 4db sajat "fegyvermenu"

UPDATE NEWS - COUNTER-STRIKE: CONDITION ZERO

<-> 04.28.04 (current release)

Changes/Additions:
--------------------------------------------------------------------------------

New high-definition player models
New high-definition weapon models
New high-definition sound effects
New Buy Package system
Custom Mission Pack support
Updated de_stadium_cz
Updated de_dust_cz
Added solid radar option
Various other improvements

Nem is a mostani jatek megvaltasara keszult ez, hanem az uj emberek szamara ismerteti meg a CS vilagat.

O0D:
mondjuk az elõzetes ( vagy félévvel ezelõtti ) képek a "milyen jó" CZ rõl, nincs is új választható külsõ ( se terror , tán CT sincs .. ) 2 új fegyver... szal annyira nem nagy változtatások hogy ezért 10 rugót kérjenek.

Hajrá Dózsa György!

a CZ-ben sose voltak 'uj' modellek, csak a warez teamek a kilopott deleted scenes modelleket tettek bele a masik reszbe is, latszott is rajtuk (pl: kezukon, hitboxokon), hogy nem arra terveztek oket. amiket most betesznek azok ugyan arra epulnek, de meg lettek csianlva szepen, nemelyiket egeszen atalakitottak.

Extraboy
Egyebkent ezt most miert csinaltak hogy a regi modeleket visszatettek az eredeti CS:CZ-be es most fok kijonni az 1.1?
(hogy egyen rajta mit frissiteni, mer ha igen akkor nagy majmok)

Ganxsta rulz? 😊)))
Tufa16
hogy sikerült megoldani? Ha patch-al akkor lécci ird ki a linket hogy hol van! THX

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Jó fej vagy meg minden...és biztos rendes is...meg jó szándékú..de a probléma már meg van oldva...és tudok játszani..!!!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

majd te meg elitélsz...kitalálsz..kritizálsz..még is ki vagy te..?!Ne itélj...hogy ne itélhessenek...!!

en megmondtam hogy mi a megoldas, en csak errol tudok, ezert probaltam igy segiteni.

dikki*yysw
A felfogásod.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

sokat járok ide és amikor tehetem itt mindig megtalálom a problémámra a megoldást...és igy volt más játékoknál is!de soha senki nem osztotta az észt és mondta meg hogy mit vegyek meg vagy mit nem!

mi a szánalmas...?

Ha van(?) olyan, akkor meg mit problemazol ezen?

dikki*yysw
Na ez már szánalmas.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

nem mondod..?!tudod vannak olyan exe..ami már a javítás után vannak...!Akkor most miröl beszélünk..?Én örülök neki hogy te megveszed...és jó is..és én mi és a többiek büszkék vagyunk rád...de nem hinném hogy követendõ példa lennél..!!

Ahhoz hogy megszerezd a szukseges javito patchet szinten eredetire lenne szukseged, ordogi kor ez.