Condition Zero azaz új CS?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtok hozzá mûködõ CD-KEYt??
Nálam ezek nem mûxenek:
5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FN8PY
5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FM8PY
5z62e-79jdv-79nam-zgye6-arbwy
Ezt az uzenetet a haverom kuldte:
Hali!
Itt lámázok ezzel a steammel és gondoltam, ha már serveradmin vagy biztosan tudsz nekem segíteni 😊.
Az lenne a bánatom, hogy felraktam steamet.. cs felment.. configot beállít, szóval mindenk fasza lenne.. de magyar serverekre nem tudok csatlakozni, mert azt írja, hogy:
"the server is using an older protocol (46) than your clien (47).."
Tudsz nekem arról bármit mondani, hogyan tudnám ezt orvosolni?
Külföldi szerverekre meg amikor akarok csatlakozni, akkor precaching rescources-nél lefagy.
Vmi otlet lenne? (megneztuk es 100% ready)
Hell Is Burnin\'
Lehetséges valahogy megpecselni a CZ-t eredeti cd-key nélkül?Konkrétan ezekre az új játékos és fegyvermodellek modellekre meg azokra a húdeintelligens túszok érdekelnek 😊)
Aki tudja, ennek a fájlnevét írja már meg, mert rossz a meglévõ iso-m, mert ott rövidfájlnév van, így nem ismeri fel kettes cédének...
*hihi ** *
Ez egy reszlet angolul amit a steam i a frissitesekrol de ez nem sv_restartround?
The improved hostages will show emotions such as fear, attempt to escape on their own if ignored, and even talk to the player to give clues about what they've seen. The new player models feature the Russian SPETSNAZ counter-terrorist and Militia terrorist.
Igen.
Hogy másabb?
Nem valószínû.
(FlekO szerint legalább is)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
meg realbot van vhol, de az meg bonyolultabb, es nem tul jo jatekos.
Fleko: Azér ide irok, mer látom ide van idöd figyelni. 1.6hoz milyen bot van, ami értelmes, és nem IvP ? Cshun nem találtam, csak azt, de az meg befagy nálam is, hawernál is.
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
es az osszes tobbi Valve jatekba a CZ is beletartozik, ez is uj motorral fog futni.
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
Hell Is Burnin\'
inditsd siman ha nemjo ugy.
Hell Is Burnin\'
1.1-es patch mar reg kintvan a Steamen az uj modellekkel, amiknek eleg jok a hitboxai, de meg azokon is javitanak majd a kov. frissitesben.
Ilyenkor gyorsan ctrl-alt-del, "e" betû megnyom, explorer kiválaszt, "del" gomb (bezárás), aztán meg file menübõl újra elindítani az explorert.
Hell Is Burnin\'
Vannak a CZ-hez sok jó magyar szereverek? Hol található szerverlista? ASE? Valami CZ-s magyar oldal esetleg?
köszi
Hell Is Burnin\'
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400