Condition Zero azaz új CS?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gl
Mediamarkt 9990
CD galaxis 6990
*hihi ** *
baszereztem a game-t,de multizni vhogy nem tudok.Igazából nem is tudom,hogy kell,mert ASE nem mutatja,Steam meg acountot akar.
>> d0nt n33d cl4n >> v1ctor
Pls help! A czero-nak a gcf-jeibol akartan kiszedni a de_sienna_cz nevu palyat egy gcf scape nevu progival.
Ramentem hogy extract es a kovetkezo uvenetekkel fogadott:
D:\-=STEAM=-\steam\SteamApps\condition zero.gcf loaded.
Extracting to C:\.
Error writing server.cfg (no physical data to write).
Done.
Ha pedig sima cs 1.6-bol akarok barmit is kiszedni akkor szinten valamilyen windows error! Ez mitol lehet? (.NET fel van teve es regen mukodott rendesen)
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
És ha már kész van a frissités akkor az ASEn tudok csak játszani magyar serveren vagy bármilyen serveren tudok játszani?

Ettõl függetlenül remekül szórakoztam, szeretnék vele neten játszani de a Steam kizárva (néhány okból). ASE-vel nem megy vagy valamilyen más módon?
LAN servers are restricted to local clients (class C).
Mit csináljak.HELP

Vegyesek az érzéseim. A "sima" bot-os CS móddal remekül elszórakoztam, azzal viszont az a baj, hogy ezt ingyen is megkaphatom.
A Deleted Scenes opció szánalmas. Évekkel ezelõtt bolti példányként s modként egyaránt elvérzett volna, 2004-ben pedig szinte már szavunk sincsen erre a "minõségre".
EZÉRT nem érte meg ennyi évet várni (nem mintha tûkön ülve izgultam volna érte).
Másodszor: "nemsokára" vagyis majd eccertán' jövõre.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
), hogy a Winter CPL -n már pedig CZ lesz (azér mer' szebb éccsatöbbi)
WCG donton amerikaban az lesz, de az eddigi selejtezokon mind CS volt ha jol lattam, es ha lesz magyarorszagon is, akkor nem hiszem hogy pont itt kernenek CZ-t.
HLTV-t "nemsokara" lehet majd jatektol fuggetlenul, ingyen nezni.
persze ellehet megmég el is fecsegek velük😊 nem káromkodnak annyit mint magyarok 😄 csöndes népség 😛 de az MSem kb dupla annyi amit azért érezni, persze attól még játszható. meg remélem WCG selejtezõ elött azért fellõnek még párat😄
delutan szoktak lenni azon a szerveren is, meg van 1 masik, amit vmiert eu zaszloval mutat az ase: 193.202.89.25:27015, de kulfoldon is ellehet jatszani, nemet szerverek nekem tokeletesek-.
a multis része is sokkal jobb szerintem
kár hogy egy magyar szerver van, legalábbis az ASE annyit lát és azon sincsenek soha 😄
Itt vannak ezek osszegyujtve.