1406
Condition Zero
  • edios
    csak nincs meg hl, meg cs-se! :(
  • edios
    ne már, aki multizik cz-n, az mind megvette a gamét bótban? de durva!
  • FLeK0
    ehhez meg ertelemszeruen azert van csak 2 db 500pinges vacak server mert csak ~20 ember toltotte le, ez nem a vegleges jatek, egyszerubb siman CSzni, az nagyobb elmenyt nyujt magyar serveren, es nem illegal.
  • FLeK0
    1 Steam kell (www.counter-strike.hu), ahhoz hogy abban jatszani tudjal(mostani HL+CS+DoD+TFC stb modokkal) meg egy eredeti, fel nem hasznalt HL/CS/DoD cdkey, de a vegleges CZ nem fog menni rajta azzal, ahhoz meg kell azt is venni, tehat erdemes azt megvarni ha mar mindenkepp vasarolni akartok.
  • edios
    kössz, de az gondolom nem fog segíteni a helyzeten, azonkívül,hogy tisztában leszünk vele, hogy mennyit kell majd perkálni! :)
  • Extraboy
    Holnapra ha van idom akkor mindent le Prtscreenezek es felrakom egy lapra azok kedveer akik meg mindig nem ertik!
  • Extraboy
    Van. En egyet talaltam amin ma jatszottam. Elmentem tartottam egy 10 perc szunetet es mire visszajottem addigra ma a server <Not Responding> (nem valaszol) -ba volt. Szoval egy kicsit meg instabilak a serverek de ha berakod a cd-t es onnan inditasz, ramesz oda hogy find servers ott mutat kb. 5 servert amibol 1 re tudsz csak csatlakozni. Hogyha cdrol akarsz csatlakozni NEM FOG MENNNIIIIII!!!!!!
  • edios
    De netes verzióval még barátaimmal se tok jáccani? Csak botokkal? :(

Ha igen, akkor elég csak hl-t megvenni, és annak a kódjával muxik minden? :)
  • And5
    vannak ehez az 1.3 hoz már normal szerverek amikhez lehet csatalkozni mer akkor én holnap megveszem a hl-t
  • Extraboy
    esku le fogok prtscreenezni mindent ha mar ennyien nem ertitek!
  • Extraboy
    Csak végy egy half lifeot (2000FT) es megvan a serial!
  • Extraboy
    Azt kenytelen vagy megvenni vagy ha vagy olyan mester hogy olyat tudsz szedni amit meg senki sem regisztralt be akkor zseni vagy.
  • edios
    hi! leszedtem a netről condition zerót(v1.3), azt most próbálxom vele.. van ugye 3 menü, options, find server, meg multiplayer game.. és multinál nem enged csatlakozni az ott levő gamékhez mer hiányol valami steam accountot.. (meg egy kicsit feltűnő az is, hogy 5 szobát jelez ki csak, és össz úgy 10 játékost, pedig filteren nicns semmi beállítva :( )
    szóval valami helpet pls nyomjatok, hogy hogy tudnék másokkal is jáccani!

(játékot legalább sikerült kreálni, ott szaladgáltam 10 swatossal, ellen mondjuk nem vót..
    de a grafika nagyon szép, alap cs-hez képest szerintem)

szóval nagy cz-sok, segítsetek egy kicsit! :)
  • csum666
    no ruter nem ment...
  • semo1
    SteamInstall_CS kell letőlteni hozzá
  • Extraboy
    Amelyik geprol akarsz krealni az ugye kozvetlen csatlakozik a nethet nem routeren keresztul ugye. Ha ez +van akkor meg arra kell figyelni hogy ne dedicated legyen a szerver. Pedig mi mar csinaltunk ilyet a haverommal es mukodott...
  • csum666
    jaja de fordítva se megy
  • Extraboy
    Neten creal a haverod es te akarsz connectelni?
  • csum666
    Mért ne mmegy a multi kérlek titeket mondjatok vmi ötletet
  • Extraboy
    Es nem en lol
  • csum666
    én irtam az 500. :)
  • Extraboy
    ---===Es en irtam az 500. uzenetet juhheeee===---
  • csum666
    De menni e kéne vmi beállitás a bib sztem ne mtudjátok?
  • Extraboy
    aha meg meg ket ev ahogy a draga Valve-t ismerjuk.
  • FLeK0
    jatszal CS-el, ugyanaz gondolom picit mas palyakkal, vagy vard meg amig kijon a vegleges mukodo verzio ~1 honap mulva.
  • csum666
    Na mért ne mmegy fontos lenne ipvel akarok haver ellne de ne mmegy ne mcsatlakozik help me
  • Extraboy
    mert lamer vagy :P
  • csum666
    Nem megy a multi miért????? ne mtok jáccani haver ellen ne mcsatlakozik miért help....
  • Extraboy
    Igen, ez igaz sajnos meg egy kicsit laggolnak egyebklent semo a steamben a games-ben keresd legalul
  • Jonny87
    hát steam inditofileod csak van :D ott games- és legalsó. Amúgy jo, akik cz-znek, mind jofejek, csak ugye még ez a pár szerver lagol nagyon, ami van. DE királyságos a game csak igy tovább :P
  • semo1
    Amit a multkor irtál kb értettem. Steam-mel installáltam de nem találtam sehol inditó filet.
  • Extraboy
    Nah. Sikerult?
  • Extraboy
    konzolba. (belépsz a jatekba es a folso "0" gomb)
  • ricsi1
    hogy?hová?
  • ricsi1
    ,,,,
  • Extraboy
    Igy majd behozza
  • Extraboy
    consolba ird: connect 82.217.97.123:27030
  • ricsi1
    nem akarja berakni!
  • Extraboy
    ahoz kepest. A masik serveren 2 orankent fordult 1 ember szoval. Nah, kiprobaltad?
  • ricsi1
    nem akarja berakni!