Condition Zero azaz új CS?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benő
A normális CZ-be lesz multi és botok is ugye???Olyan lesz mint az 1.6 csak lesznek benne botok és ki lesz pofozva nem?

az amivel jatszol az nem a CZ, nem is arrol beszelunk itt mar.
sima CS palyakon (persze felujitva), meg 1-2 uj palyan lehet majd igen jo botokkal jatszani, lesznek mindenfele celok, pl loj 3 fejest x fegyverrel, nyerd meg a kort 42 masodperc alatt, meg sok egyeb es valtozatos dolog. itt majd vehetsz be magad melle botokat a megszerzett kredit pontokbol.

nagyjabol. minel elorebb jutsz annal jobb botokat vehetsz be magad melle a palyakra.

Jonny87
Calidore ird le plz rendesen hol jársz, akkor segitek 😊 Fleko a teljes cz elvileg csapatorietált lesz nemde ? Szal ilyen rainbow 6 sztájlban válogatod magad mellé a commandosokat nemigaz ? Mer ebben a verzioban semmi ilyesmi nincsen, bár annyira nem gond 😛

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

csak epp az az SP resz nem lesz benne mint CZ amivel jatszol..

azt nem tudni hogy jobb e, de mindenkepp mas lesz.
ha szep grafikat meg ilyenek varsz akkor maradj a HL2nel, ebben csak a jelenlegi CS -s texturaknak joval szebb valtozata lesz, a modellek meg maradnak a megszokottak.-
a jatek lenyege a CS atultetese sp modba, a cs fanoknak, vagy epp azoknak akik meg nem probaltak ki, es majd ezaltal fognak rakapni. nem az igenyjatekosoknak keszul (persze attol meg nagyon is igenyes munka lesz amit csinaltak, remek AI val, es kesobbi fejlesztesekkel), van jokis celreteg neki.

Amse
Szóval nyugodjak meg hogy ez nem az a CZ???Lesz 1 1000x jobb ugye?

az a ritual altal a valvenek szerzodes szerint keszitett CZje, a vegleges CZ viszont a turtle rock studios jatekat tartalmazza majd. utobbirol van 1 cikk a www.counter-strike.hu -n, abbol kiderul hogy milyen lesz. single cs.

Amse
De most tényleg!!!Most voltam a Benõ-nél és letöltött egy 3 gb-os (CZ)-t.A menüje az pont olyan volt mint a sreenshot-on kicsi eltérésekkel.Nem volt multi.Singelbe pedig egy sima Half Life motorra alkotott sz*r volt.Arab lama bénákat kellet lelövölgetni.Voltak mesterlövészek is laser-el.De nagyon lama ellenfelek voltak benne es nagyon csúny és mi ez??????
amse

epp csak azert van felhajtas korulotte mert egesz mas game lesz; tenyleg CS lesz single playerben.

Köszi!

me'g 15 nap.

azert mert te mast toltottel le, nem a CZ-t, az meg nem is jelent meg.

Na ezzel most mi a helyzet?Lehet róla vmit tudni mert mindenki nagyon csöndben van!

Benő
Hi!
Én letöltöttem egy Condition Zerot de nagyon szar. Nincs is benne multi, kibaszott gagyi...Ez mi lehet?

köszi 😊

#231?

bodesz
ez a forum nem a Condition Zero ról szól???
mert van itt minden 1.5 1.6 meg minden

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Extraboy
THX FLeKO!
Amugy en is megvettem a HL-ot es muxik rendesen nem ertem mas mer nem birja megcsinalni???!!!

ha neked jó az 1.5, akkor jó játékot azokon a csodaservereken.

kemeny vagy, de nincs 2000Ftod? szerencsere mar nem sokaig lesz won auth, aztan jatszhatsz a nowonon a sok cheater meg lama kozott, tuti jatekelmeny! mi meg majd rohogunk rajtad vmi Steames serveren.

Extraboy
Ha felveszek csbe demot abbol .avi-t hogy tudok kesziteni?

Extraboy
Itt van 3 nowonos szerver cime:
nega.counter-strike.hu
nega2.counter-strike.hu
pista.counter-strike.hu

Extraboy
NEM WONOS SZERVERRE AKAR UGYANAZON SERIALLAL 10 EMBERT IS BEENGED AZ 1.5!!!!!!!!

Akkor egyszerûbben 😄
1.5: felrakod a CSt a gépedre egy bizonyos kulccsal.
Egy másik gépre is felrakod ugyanazzal a kulcssal.

Ha interneten játszotok, akkor ha mind2en a Jucika szerverére akartok bemenni, csak egyikõtöket fogja beengedni. Viszont ha egyikõtök a Jucika, másikótok a Maris szerverére akar menni, mind2tõket beengedi.

1.6-al más a helyzet, mert nem csak az 1.6 indul, hanem a steam maga. És a steam-hez kell a CD-kulcs, vagyis egy kulcssal csak egyvalaki lehet fent Steam-en.

Szóval ha együtt akartok játszani akkor mind2 esetben: NEM.
bodesz
sracok nem lehet azt a szaros won t kijátszani valahogy ???mert engem nagyon idegesít

akkor most mi a válasz?igen? 😊

bodesz
akkor most feleslegesen vann fönn a gépemen 2gb+4gb azaz telepítõverzió+játék na akkor most még várok 😞

azert mert nem kompatibilis a mostani verzioval, botokkal meg szinten nem megy. vard meg amig kijon a rendes verzio, az egezs mas lesz, es mukodni is fog..

bodesz
és hogyan lehet botot berakni???

bodesz
miért nem tudok játszani neten a CZ vel vagy ami benne van azokkal a játékokkal pl:CS,HL,TC.STB ????????????
help me PLS

1.5ben lehet ugyanazzal a kulccsal menni egy idõben, csak nem ugyanazon a serveren.
1.6-ban viszont ha steamre fellépsz már használva van a kulcs...
tobb ezer ember elete fontosabb, mint aze a par terroristae.

1.5ben es 1.6ban is csak egy ember használhat 1 cdkeyt/Steamaccot egyszerre neten.

Extraboy
Nehezebb!!!??? ;(((
Epp orultem hogy kinyirtam azt a VIP fazont (most kezdtem egy hajon). Amugy ha mi vagyunk a t elharitok tehat a gyilkolast kell megakadajoznunk akkor mier rank biznak egy gyilkossagi feladatot???!!!

Extraboy
Az attol fugg.
Mitol?
Hogy hanyas cst hasznalasz 1.5 v. 1.6-osat.
Az 1.5-ben egyszerre 1 kodot tobben tudtok hasznalni mig az 1.6-ban egy kodot csak egyszerre 1 ember.

Fleko: a CS-ben egy cd key-t csak egy vki tud használni igaz?

Jonny87
jah de lesz ez még nehezebb is 😊

Extraboy
Koszonom a tippet, kiprobaltam es sikerult!
Annyira szar volt ez a palya bameg... foleg a vege. Egy egesz tar cv47-et klottem a pasas fejebe es kabe 3 masodperc lett volna a robbanasig amikor defuseltem a bummot. 😊))

Jonny87
kupolaszerüség 😊

Jonny87
Aki lejjebb elakadt :

A tank lö 1 rakétát, ez elvileg a tér közepén berobbant 1 ilyen kis kuolaszerüséget. Na oda bemész gyorsan, / hardon nem talált el a tank, szal nem ördöngös /, ott le a létrán, onnan már egyértelmü.

jaja 😊

egy szálat lefelejtettél: 2003.XI.18 😊
az a CS legfrissebb lesz elvileg par aprobb ujitassal, arrol meg hogy mit tesznek bele a CZbol (uj palyak, texturak) meg nincs hir.

SarkanyfuaRUSH
Üdv! Lenne, egy hülye kérdésem CZ-val kapcsolatban, lehet, hogy már mindenki tudja, de le vagyok maradva. Szóval: Most lesz a CZ-nek multija vagy nem? Ha igen, miben fog különbözni a normál CS-tõl (vagy ugyanaz lesz, csak feltuningolva vagy mi)?

counter-strike.hu-n vannak kép, melyen ott a CZ fõmenüje és ott van multi! Eddig azt hittem nem lesz benne.. szóval?

köszi
nem.

new game

1.6hoz is van mar vmi bot
akimbot
dee szerintem erdemes megvarni a CS botok visszatereset (legkesobb a CZ megjelenesenel, az nov 18.)