1406
Condition Zero
-
#523 csak nincs meg hl, meg cs-se! :( -
#522 ne már, aki multizik cz-n, az mind megvette a gamét bótban? de durva! -
FLeK0 #521 ehhez meg ertelemszeruen azert van csak 2 db 500pinges vacak server mert csak ~20 ember toltotte le, ez nem a vegleges jatek, egyszerubb siman CSzni, az nagyobb elmenyt nyujt magyar serveren, es nem illegal. -
FLeK0 #520 1 Steam kell (www.counter-strike.hu), ahhoz hogy abban jatszani tudjal(mostani HL+CS+DoD+TFC stb modokkal) meg egy eredeti, fel nem hasznalt HL/CS/DoD cdkey, de a vegleges CZ nem fog menni rajta azzal, ahhoz meg kell azt is venni, tehat erdemes azt megvarni ha mar mindenkepp vasarolni akartok. -
#519 kössz, de az gondolom nem fog segíteni a helyzeten, azonkívül,hogy tisztában leszünk vele, hogy mennyit kell majd perkálni! :) -
#518 Holnapra ha van idom akkor mindent le Prtscreenezek es felrakom egy lapra azok kedveer akik meg mindig nem ertik! -
#517 Van. En egyet talaltam amin ma jatszottam. Elmentem tartottam egy 10 perc szunetet es mire visszajottem addigra ma a server <Not Responding> (nem valaszol) -ba volt. Szoval egy kicsit meg instabilak a serverek de ha berakod a cd-t es onnan inditasz, ramesz oda hogy find servers ott mutat kb. 5 servert amibol 1 re tudsz csak csatlakozni. Hogyha cdrol akarsz csatlakozni NEM FOG MENNNIIIIII!!!!!! -
#516 De netes verzióval még barátaimmal se tok jáccani? Csak botokkal? :(
Ha igen, akkor elég csak hl-t megvenni, és annak a kódjával muxik minden? :) -
#515 vannak ehez az 1.3 hoz már normal szerverek amikhez lehet csatalkozni mer akkor én holnap megveszem a hl-t -
#514 esku le fogok prtscreenezni mindent ha mar ennyien nem ertitek! -
#513 Csak végy egy half lifeot (2000FT) es megvan a serial! -
#512 Azt kenytelen vagy megvenni vagy ha vagy olyan mester hogy olyat tudsz szedni amit meg senki sem regisztralt be akkor zseni vagy. -
#511 hi! leszedtem a netről condition zerót(v1.3), azt most próbálxom vele.. van ugye 3 menü, options, find server, meg multiplayer game.. és multinál nem enged csatlakozni az ott levő gamékhez mer hiányol valami steam accountot.. (meg egy kicsit feltűnő az is, hogy 5 szobát jelez ki csak, és össz úgy 10 játékost, pedig filteren nicns semmi beállítva :( )
szóval valami helpet pls nyomjatok, hogy hogy tudnék másokkal is jáccani!
(játékot legalább sikerült kreálni, ott szaladgáltam 10 swatossal, ellen mondjuk nem vót..
de a grafika nagyon szép, alap cs-hez képest szerintem)
szóval nagy cz-sok, segítsetek egy kicsit! :) -
#509 no ruter nem ment... -
#508 SteamInstall_CS kell letőlteni hozzá -
#507 Amelyik geprol akarsz krealni az ugye kozvetlen csatlakozik a nethet nem routeren keresztul ugye. Ha ez +van akkor meg arra kell figyelni hogy ne dedicated legyen a szerver. Pedig mi mar csinaltunk ilyet a haverommal es mukodott... -
#506 jaja de fordítva se megy -
#505 Neten creal a haverod es te akarsz connectelni? -
#504 Mért ne mmegy a multi kérlek titeket mondjatok vmi ötletet -
#503 Es nem en lol -
#502 én irtam az 500. :) -
#501 ---===Es en irtam az 500. uzenetet juhheeee===--- -
#500 De menni e kéne vmi beállitás a bib sztem ne mtudjátok? -
#499 aha meg meg ket ev ahogy a draga Valve-t ismerjuk. -
FLeK0 #498 jatszal CS-el, ugyanaz gondolom picit mas palyakkal, vagy vard meg amig kijon a vegleges mukodo verzio ~1 honap mulva. -
#497 Na mért ne mmegy fontos lenne ipvel akarok haver ellne de ne mmegy ne mcsatlakozik help me -
#496 mert lamer vagy :P -
#495 Nem megy a multi miért????? ne mtok jáccani haver ellen ne mcsatlakozik miért help.... -
#494 Igen, ez igaz sajnos meg egy kicsit laggolnak egyebklent semo a steamben a games-ben keresd legalul -
#493 hát steam inditofileod csak van :D ott games- és legalsó. Amúgy jo, akik cz-znek, mind jofejek, csak ugye még ez a pár szerver lagol nagyon, ami van. DE királyságos a game csak igy tovább :P -
#492 Amit a multkor irtál kb értettem. Steam-mel installáltam de nem találtam sehol inditó filet. -
#491 Nah. Sikerult? -
#490 konzolba. (belépsz a jatekba es a folso "0" gomb) -
#489 hogy?hová? -
#488 ,,,, -
#487 Igy majd behozza -
#486 consolba ird: connect 82.217.97.123:27030 -
#485 nem akarja berakni! -
#484 ahoz kepest. A masik serveren 2 orankent fordult 1 ember szoval. Nah, kiprobaltad? -
#483 nem akarja berakni!