Condition Zero azaz új CS?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

en biztos vagyok benne, hogy hosszu orakon at tesztelted a jatekot, barmely kulfoldi lap elott. es ezek utan en elfogadom a velemenyedet is rola.

BaziJoe
Ezért kár megszolalni.

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Kandurex
Condition Zero azaz új CS...Igen! Az a hulladék szar Igen! Az!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Amikor kiadják.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

BaziJoe
Na tehát akkor mikor jelenik meg a Game???????????

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Mayday
Az X-Box-os CS mar kinn is van NFOrce-on. A PC-s KOTOR utan... 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Valaki azt irja, elcsusztattak decemberre 😞

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

BaziJoe
Gyerekek mikor lessz kint a game mertaz Nforcon még nem irják,hogy kint lenne?????

Mayday
Ma varhato! 😊

olyan lesz, nem lehet sokat varnialni, mert nem lesz kompatibilis. majd a HL2 utan mi is kapunk szep CS-t 😊
a CS-Xboxos valtozata lesz szebb, ott 24 es 32 bites texturak lesznek a PC-s 8bitesek helyett. az is holnap jelenik meg.

Mayday
Egyebkent ez HL/CS motoros lesz? Tehat semmi ujitas, grafikailag az a szint lesz?

A Steam nem fog semmit 'nyomozni', de a netes CS-be nem kapod meg az extrakat belole, mivel ahhoz ervenyes CZ CDkeyt kell adni majd a Steamnek/megvenni rajt.

Mayday
Es mi van olyankor, ha eddig nyomtam Half-Life-ot (ugyebar eredetivel), meg mindent hozza a Steam-en. Eddig full legalis az egesz. Ha most felinstallalok mondjuk egy warez CZ-t, bekavar nekem? A Steam "lenyomozhat-e", vagy ilyesmi???

Single rész is inkább olyan lesz mint a multi, csak kicsit nehezebb feladatokat kell csinálni (pl. 3 fejest lõni pisztollyal 1 kör alatt, meg persze nyerni.)
Multi lesz benne természetesen. De CZ klienssel lehet menni sima CS-s játékba is szerintem (ez lenne a logikus).
Mayday
En ha megveszek egy game-t, szeretem, ha doboza is van! 😊))
Egyebkent ez abszolut CSAK single lesz, vagy lesz benne multi is???

n-tec kft. - www.ntec.hu
nem hiszem hogy holnap mar lesz itt a boltokban, de elvileg a Steamen meg lehet majd venni 1 bankkartyaval.

Mayday
Arrol lehet tudni, hogy kishazankba is hozzak-e esetleg holnap? Ki a hazai forgalmazoja?

thx

Extraboy
eho 18.

BaziJoe
Sziasztok tudja valaki mikor jelenik meg a Game????

akkor még mennyi is van hátra?

Ombika
EGesz game lajtos volt ,de azert tettszett!!

azert abban tobb kihivas lesz sztem nehez fokozatokon 😊

Jonny87
izé akkor segits már plz, bányában mit tettél, hogy továbbjuss ? 😊

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

sztem várd meg a rendest :-/

bodesz
ti nektek melyik verzió van meg mert nekem kicsomagolva 3,54 gb nem is olyan sok 😄

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Ombika
Sorry megoldottam! 😄

Ombika
JAh tetejere fel van egy halo azon at ott meg egy fatol semerre se tudsz menni!!!!

Ombika
NAh vegre sikerult!
Utana a lezuhant repcsi gepnel merre tovabb,mert kolbaszoltam fel orat de semere se tok menni!

Ombika
Milyen halorol beszelsz?

Jonny87
át ha az awpre gondolsz, amit a tetön lévö csávótól vettél el, akkor hülyeség. Abból MAXIMUM 2 tár a repcsi, és annyi hogy mikor feléd megy, elbujsz, mikor távolodik, lövöd awpvel. Zuruck hálóra nem emléxem, de talán el kell vágni késsel ?!

Ombika
MAr ne is haragudjatok de 3 fegyverbol minden tarat belelottem a repcsiba a hajon es felszedtem osszes eletet,de mind hiaba baxik ra csak lo es lo es lo! HELP ME

Jonny87
hm oks kösz megnézem, bár már próbáltam tuti, de ezexerint lámán 😊

Extraboy
Ha jol emlekszem az egyik szamitogeppel ki lehet nyitni az egyik ajtot! (odamesz es E)

Jonny87
Hallod én továbbmentem szellözöben, 1 teremig jutottam, ahol számgépek vannak, asszem 3. Na ott semerre tovább.. Ez a bánya közvetlenül a repcsi után van. De ott a fánál hát hmm... Én nem emléxem, rég jáccottam vele, de annyi volt, hogy miután kimentél a repcsiböl, fel a tetejére, és kész tovább.

lesznek, a CZ a botokrol szol, nem ezekrol a vacak kuldetesekrol.

Ombika
Nah sikerult mar atjutnod?

Forrest Tomee
Lesznek benne botok vagy csak singli küldetések?

Extraboy
Ahol az ajtot lehet felrobbantani ott nem is lesz bomba azt majd kesobb fogod megtalalni. A szellozoben kell tovabbmenni!

Jonny87
Hm a kolumbiai pálya ugynézni bugos, vagymár nemtom 😊 Nem tom, pontosan hol vagytok elakadva, hogy már bent vagytok-e a bányákban, mert ott se jobbra se balra, evlvileg robbantani lehetne 1 ajtot, de robbanóanyag sehol 😊 Oda bejutni meg hát nemtom... A repülönél elmész a végébe, ott ki, felugrálsz a repülöre, és tovább, aki esetleg ott akadt volna el, mert ilyet is hallottam.

Ombika
Hat jah nem birom kinyirni!

Gfreiter
Pont ezt akarta mmost én is kiérdezni 😊 LOL

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Ombika
Az anyahajon a repulot nehez kinyirni,mert fel napja azt lovoldozom!?

Ombika
Koszonom

Ombika
JAh ennnyire nem vagyok bena ,de utana merre,mert ahl a faxi van ablak mogott azs golyoallo uveg,ajto nem nyithato es ennyi ott allok,mint egybirka es semerre se tudok menni csak egy tucat granat figyel a kezembe,de minek rakta oda ennyi granatot?

Extraboy
(atugralni)

Extraboy
A gondolakon kell atudralni a tulpartra!

Ombika
Vki tudna segiteni ott ahol a gondolak vannak a vizen ,ahol hid fel lett robbantva csoka meg ott les ablak mogul nem tudok tovabbjutni?

kb.
multi resze az a CS lesz. a CZ megjelenesenel 1-2 extrat majd beraknak a CS-be belole.